Blogipostaus jossa on epätäydelliset kuvat?

Huom! Tämä blogipostaus sisältää epätäydellisiä kuvia 🙂

”Täydellisiä kuvia Instagramissa hymyistä, kavereista, moderneista kodeista, lomamatkoista, asusteista, hiuksista, kynsistä, vaatteista…”. Lista voisi jatkua loputtomiin. Toivommeko kaikki hieman salaa, että elämämme olisi täydellistä, sillä niin muidenkin näyttää olevan? Itse alan olla aika kyllästynyt perfektionismiin ja valmis luopumaan siitä. Rupesin hieman miettimään tätä ”syndroomaa”…

Onko täydellisyyteen pyrkiminen krooninen sairaus?

Täydellinen ihminen?

Miksi tämä blogipostaus?

Minä olen perfektionisti ja en häpeä myöntää sitä. Tykkään, että asiat menevät haluamallani tavalla, olen pikkutarkka ja pidän kontrollin tunteesta. Olen kuitenkin aktiivisesti hölläämässä puristavaa otettani elämästä. Siksikin tämä blogipostaus, jossa on epätäydellisiä kuvia. Kun katson ympärilleni ja erityisesti sosiaalista mediaa, saattaa olla että löytäisin vertaistukea. Eikö ole aika uuvuttavaa yrittää olla täydellinen kaikessa?

Herää kysymys…Onko meillä asiat niin hyvin, että meidän on pakko keksiä jotain tavoiteltavaa (jota emme tule koskaan saavuttamaan)?

Oletko koskaan tavannut ihmistä, joka olisi sanonut, että hän on tavoittanut tämän ”täydellisen ihmisen” määränpään? Haluaisin tavata hänet 😊

Epätäydellinen blogipostaus

Hei, olet jo täydellinen!

Oletko tällä hetkellä täysin tyytyväinen elämääsi? Voisitko olla vähän laihempi, terveellisempi, suositumpi tai tehdä enemmän töitä? Tarvitseeko somekuvasi hieman parempaa satsausta?

Voin kertoa sinulle, että täydellisten kuvien, hymyjen ja vitsien takana olemme kaikki upeita ihmisiä. Kukaan meistä ei ole täydellinen, joten eikö ole aika ajantuhlausta yrittää tavoitella sitä?

Sinä olet jo täydellinen sellaisena kuin olet. Sinulla saa olla huulipunaa hampaissa, vessapaperia kengässä, kirjoitusvirheitä FB-postauksessa ja muutama makkara mahan kohdalla tekee sinusta aidon ja kauniin. Sinä teet jo liikaa töitä, kiirehdit liikaa, asetat itsellesi epäinhimillisiä tavoitteita; olisiko aika huilata vähän? Olet jo upea!

(Okei, mä yritän…)

Täydellinen ihminen?

Alatko sinä olla kyllästynyt tähän loputtomaan pyrkimykseen olla täydellinen?

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää mieleen liittyviä postauksia.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *