Alppiruusupuisto ja herkullinen pinkki kimono

Helsingin Haagassa sijaitseva Alppiruusupuisto on aivan uskomaton paikka! Ja pakko fiilistellä Gustavin pinkkiä kimonoa, joka on vain niin kaunis. Nämä kaksi sopivat mielestäni yhteen kuin kaksi marjaa, eikö vain?

Olemme muuttamassa poikaystäväni kanssa pian ulkomaille ja pakkailen elämääni parhaillaan matkaa varten. Onkin aikamoinen urakka edessä! Kerron pian uudessa postauksessa meidän pian tulevasta matkasta 🙂 Onpa muuten outo tunne pakata koko elämä purkkiin Suomessa…hieman haikeaa (ja jännää!).

Alppiruusupuisto ja pinkki kimono

Alppiruusupuisto Haagassa

Helsingissä, Haagassa, sijaitseva Alppiruusupuisto on yleisölle avoin puisto ja todellakin käymisen arvoinen paikka! Puisto on täynnä uskomattomia värejä ja toinen toistaan kauniimpia alppiruusujen kukintoja. Ruusut kukkivat kauneimmin kesäkuussa. Saimme napattua kuvia, vaikkakin piti väistellä tiuhasti muita ihmisiä, ja ne kertovat hyvin, miten maaginen paikka Alppiruusupuisto on. Ihan kuin jostain sadusta!

AlppiruusupuistoAlppiruusupuisto ja pinkki kimonoAlppiruusupuisto ja pinkki kimono

Mitä värit merkitsevät minulle?

Minulle kirkkaat värit merkitsevät iloa. Onkin aika kiinnostavaa, että olen pukeutunut nuorempana lähes pelkkään mustaan, joka kuvasti silloista persoonaani paremmin. Nykyään tykkään pukeutua kirkkaampiin väreihin ja ne tuo minulle suurta iloa 🙂 Olenkin nykyään paljon positiivisempi ja iloinen ihminen.

Välillä mustakin on hyvin tyylikäs valinta.

Alppiruusupuisto ja pinkki kimonoAlppiruusuAlppiruusupuisto ja pinkki kimonoAlppiruusupuisto ja pinkki kimono

Kimono Gustav, farkut Mos mosh ja toppi Mango.

Kuvat: Susanne Sairo

 

Mitä mieltä olet kuvista? Oletko sinä käynyt Alppiruusupuistossa?

Ihanaa viikkoa sinulle!

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää muotikuvia

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *