Aika jolloin en ollut hyvä ystävä

Sydämellistä ystävänpäivää! Minulle ystävyys oli nuorempana hankalaa, sillä keskityin liikaa omaan napaani. En ollut aina hyvä ystävä itselleni, enkä muille. En ymmärtänyt, miten uskomattoman kaunista ja palkitsevaa hyvä ystävyys voi olla. Minulta puuttui ystävyystaidot.

Slowisbeautiful_valentinesday.jpg

Monen epäonnistuneen ystävyyssuhteen jälkeen olen oppinut, miten ystävyydestä pidetään huolta. Pelkäsin nuorena, että minut hylätään tai jos näytän itsestäni kaikki puoleni en sovi joukkoon. Olin myös usein ”väärien” ihmisten kanssa, joiden kanssa ystävyys ei tulisi ikinä onnistumaankaan, olimme sen verran erilaisia. Olen työstänyt näitä ongelmia ja en pelkää enää. Olen paikannut vanhoja ystävyyssuhteita ja löytänyt uusia, olemalla oma itseni.

Poikaystäväni on opettanut minulle, mitä oikea rakkaus on ja uskallan näyttää hänelle kaikki puoleni – myös huonot  ja hän rakastaa minua joka päivä enemmän (ja minä häntä). Hän on minun läheisin ystävä. En luokittele ihmisiä ”parhaiksi” ystäviksi, sillä mielestäni kaikki ystäväni ovat minulle parhaita ystäviä. 

Top 5 ystävyystaidot

Ystävyyssuhteet vaativat töitä, kuten kaikki ihmissuhteet. Tässä lista ystävyystaidoista, joita olen oppinut vuosien varrella.

Kuuntele!

Välitä

Ole läsnä

Auta

Asettaudu toisen kenkiin

Kiitos ajastasi, ystävä  <3

Rakkaudella, Martina

Lue lisää:

Daith-lävistyksellä apua migreeniin?

Sairastumistarinani: Kun jalat lähtivät altani

Arki sidekudossairauden kanssa

Sairaus ja parisuhde

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *