LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

 

Luonnollinen meikkipohja syntyy tuotteesta, joka on laadukas, ohut, ihotyypillesi sopiva ja tietysti oikean sävyinen. Tänään kerron lukijoiden toiveesta oman meikkipohjani kulmakivet. Olen reilun kuukauden verran testannut minulle uutta luononkosmetiikan meikkisarjaa – erityisesti meikkipohjaan tarkoitetut tuotteet ovat olleet kokeilussa. Sarja on saksalainen Earth minerals – Provida organics. Käytin pitkään toista meikkipohjan sarjaa, joka on edelleen hyvä, mutta huomasin ihoni hiukan reagoivan siihen. Iho voi reagoida melkeinpä mille tahansa, myös laadukkaisiin ja puhtaisiin meikkipohjiin, jos käyttö jatkuu liian pitkään. Siksi päätin kokeilla jotakin muuta.

 

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

 

Olin kasvohoidossa Natural Goods Companylla Töölössä ja koska olin menossa hoidon jälkeen tapaamiseen, halusin kasvoilleni kevyen meikin. Testasin paikan päällä Earth mineralsin pohjaa, mutta koska hoidossa oli paljon kosteuttavia voiteita ymmärsin, etten saanut sarjasta tai sen toimivuudesta oikeaa käsitystä. Sain mahdollisuuden testata sarjaa kotioloissa ja valitsimme ihoni sävyyn sopivat tuotteet. Mukaani lähti neljä tuotetta. Satin matte foundation, sävy Beige 3. Pohjustukseen valitsimme punasuutta poistavan balancing & contour powderin, sävyltään Pistachio. Poskipunaksi valittiin satin matte blush, sävy Rasberry. Viimeistelypuuteri otettiin mukaan poistamaan mahdollista liikaa kiiltoa t-aluella.

 

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

 

Luonnollinen meikkipohja syntyy siveltimellä, pyörittävällä liikkeellä sutien. Tummia silmänalusia häivytän Everyday mineralsin jojoba  color correctorilla, sävy brighten. Siihen käytän pientä, silmänympäryksille tarkoitettua sivellintä. Kasvojen keskelle sudin siveltimellä aina hiukan vaaleampaa sävyä kuin reunoille. Myös aurinkopuuteria käytän kehystämään kasvoja ja tuomaan väriä. Viimeistelypuuteriksi sipaisen joskus kevyesti Satin finishing powderia, sävy on Yoki. Puutereista en liiemmin välitä, mutta pieni sipaisu toimii hyvin estämään liiallista rasvaisuutta. Poskipäille ja kulmaluille levitän jotakin hohdepuuteria, tämän hetkinen ykkössuosikkini on Hynt sarjan Lumiere radiance powderia, joka sopii täydellisesti ruskettuneelle iholleni. Se on sävyltää kullanhohtoinen ja toimii siksi parhaiten juuri rusketuksen kanssa.

 

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

LUONNOLLINEN MEIKKIPOHJA

 

Muistathan kuitenkin, että meikin pohja, eli iho, ratkaisee myös lopputuloksen.  Kaunein luonnollinen meikkipohja tarvitsee kaverikseen myös hyvinvoivan ja terveen ihon. Huomio siis kannattaa aina kiinnittään ensin ihon hyvinvointiin ja sitten vasta meikkipohjaan. Tai ehkä myös niin, että jos iho on heikossa jamassa, on oltava entistä tarkempi, ettei meikki tuki tai vahingoita ihoa entisestään. Ihonhoitorutiineistani lisää voit lukea täältä. Ihonhoito- ja meikkirutiini vaihtelee aina sään, vuodenajan ja ihon tarpeiden mukaan. Kesällä iho on luonnostaan kosteampi ja energisempi, joten hoidan sitä myös myös hiukan vähemmän. Ihonhoitoni on luonnonmukaista ja käytän luonnonkosmetiikkaa. Olen kirjoittanut kirjan kauneusvinkeistäni ja resepteistä kaunistaviin ruokiin. Lautasellinen kauneutta on kirja, joka tukee kauneutta ja terveyttä sisältäpäin ja jossa jaan vinkkini kokonaisvaltaiseen kauneuteen.

 

Kanista oloa – just sulle!

Aurinkoa,
Karita

 

 

kuvaustaustat: Seasons´ embrace / www.sinisusa.com

 

Lisää kesälukemista löydät muun muassa näistä postauksista:

 

Suussa sulavat suklaapallot

SUUSSA SULAVAT SUKLAAPALLEROT

Kaunistava smoothie

viilentava ja kaunistava smoothie

Luonnonkosmetiikan huulimeikit

LUONNONKOSMETIIKAN HUIPPUHUULIMEIKIT

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kuvat: Karita

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *