Luomudödöjen luksusta!

Luomudödöjen-luksusta

 

Luonnonkosmetiikka kukoistaa, eikä syyttä. Olemme tulleet tietoisemmiksi kemikaalikuorman vaikutuksista – haluamme voida hyvin ja pysyä terveenä, ei ainoastaan juuri nyt, vaan myös tulevaisuudessa. Niin myös minäkin. Ehdoton tai puhdaspulmunen en ole, ja kyllä – välillä iholleni ja keholleni ajautuu myös keinotekoisia tuotteita ja erilaisia kemikaaleja. En pyrikään olemaan täydellinen, mutta haluan pitää kemikaalikuorman mahdollisimman matalalla ja tuen kehon puhdistumista hoitavia sisäelimiä monilla tavoin. Kaipaan tuotteilta myös luksusta, ja tänään esittelenkin teille Lovefreshin – luomudödöjen luksusta! Luonnonmukainen kosmetiikka ei enää ole aikoihin ollut vain viherpiipertäjien suosiossa, vaan kaikki laatutietoiset naiset ovat ottaneet asian omakseen. Tähän väliin todettakoon, ettei viherpiipertäjä ole todellakaan nimittelynimike – olenhan itsekin sellainen!

 

Luomudödöjen-luksusta

 

”Kovissa” antiperspiranttideodoranteissa käytetty alumiinikloorihydraatti on kielletty luonnonkosmetiikkatuotteissa. Antiperspiranttien teho perustuu hikirauhasten tukkimiseen ja sitä kautta hikoilun estämiseen. Luonnonmukaiset deodorantit taas eivät pyri estämään hikoilua, vaan ainoastaan pitämään kainalot raikkaina ja peittämään epämukavia hajuja. Hikirauhaset ovat kehossamme syystä. Kehon puhdistumisen kannalta ne ovat merkittävässä roolissa. Hikoileminen on kehon tapa poistaa kuonaa ja myrkkyjä – kehon luonnollinen detox.

 

Luomudödöjen-luksusta

 

Kainaloiden iho saattaa myös ärsyyntyä kovista kemikaaleista, ei siis ole samantekevää, mitä sille päivittäin sivelet. Helli kainaloitasi ja nauti luonnollisesta raikkaudesta ilman alumiinia. Pääsin testaamaan Lovefreshin kahta deodoranttia, Moroccan Rose Absolutea ja herkän ihon Mandarin Limeä. Molemmat vakuuttivat minut ensin SUPERkauniilla pakkauksellaan, ja sen jälkeen myös sisällöllään. Näiden lisäksi löytyy neljä muuta tuoksuvaihtoehtoa. Lovefreshin 100 % luonnolliset voidemaiset deodorantit pitävät raikkaana ja todella toimivat! Hinta näillä ekoluksuksilla on 24,00 € ja tuote on hyvin riittoisaa. Näitä kauniita dödöjä on ilo pitää treenikassissa ja kylpyhuoneessa – luomudödöjen luksusta!

 

Luomudödöjen-luksusta

Luomudödöjen-luksusta

Luomudödöjen-luksusta

 

Omaan nenääni mandariini-lime oli suosikkini, seuraavaksi houkuttelee kokeilla eucalyptus-piparminttua. Tosin myös ruusu on ihana, ja veikkaan, että kaikki muutkin hurmaavat tuoksullaan. Kainaloiden iho pysyy terveenä, eikä ärsyynny, sillä voit ja öljyt hoitavat ihoa. Dödöt ovat toimineet loistavasti, eivätkä ne ole tahranneet vaatteita, joten kyllä, tämän hetken dödösuosikki on löytynyt! Jos et ole aiemmin käyttänyt luomudödöä, kannattaa sille antaa mahdollisuus ja käyttää sitkeästi muutama viikko. Päivien ja viikkojen kuluessa iho tottuu uuteen eikä hiki enää haise. Ei kannnata siis heti luovuttaa siirtyessä antiperspiranteista luomudödöihin.

 

 

Onko sinulla omaa suosikkia luomudödöjen maailmasta? Jos on, niin laitahan vinkit jakoon. : )

Iloa ja raikasta oloa,
Karita

Tuotteet saatu testiin: Naturelle
Marmorinen kuvauspöytä: Ellos

Kommentit
  • 1.1

   karitatykka sanoo

   Moikka T.

   Kiitos viestistäsi. Riippuu tietysti omista mieltymyksistä, mutta omasta mielestäni ainakin Eucalyptus Spearmint ja Mandarin Lime voisivat toimia myös miehillä. : )

   Iloa ja hyvää oloa,
   Karita

 1. 2

  Minna sanoo

  Moikka! Minulla kesti hikoilu siirtyessä luonnondödöön jopa pari kk ja meinasin jo lopettaa homman mutta sitten vihdoin alkoi toimimaan 🙂 ja voisin väittää, että vuoden käytön jälkeen toimi jopa vielä paremmin. Kai se on niin että kun on vuosia tukkinut hikirauhaset niin voi kestää jopa hyvinkin kauan tämä ”puhdistumiskausi”

  • 2.1

   karitatykka sanoo

   Kiitos viestistäsi Minna.

   Ihanaa, että maltoit jatkaa. Tuo on täysin totta, luomudödö toimivuus paranee ajan ja kun hikirauhaset puhdistuvat. Välivaihe on tosin hieman kurja… : / Mutta toisaalta hyvää kannattaa hiukan odotellakin, eikö? On hyvä myös muistaa, että joku tuote toimii toisilla ja jokin toinen taas toisilla.

   Ihanaa viikonloppua!
   Karita

  • 3.1

   karitatykka sanoo

   Moikka,

   Varmasti ihan hyvä. Itselläni on jäänyt kauan sitten vain kokeilun asteelle… En siis näköjään silloin innostunut. Voisikin kokeilla joskus uudelleen… : )

   Ihanaa viikonloppua!
   Karita

 2. 4

  Elina sanoo

  Kokeilemistani luomudeodoranteista paras on ehdottomasti ollut Schmid’sn versio. Ei kutita, hoitaa ihoa ja mikä tärkeintä tehoaa aktiiviliikkujallakin

  • 4.1

   karitatykka sanoo

   Moikka Elina.

   Se on toinen suosikkini! Tosi hyvä. Välillä se värjää valkoiset vaatteet… : /

   Iloa ja hyvää oloa,
   Karita

 3. 5

  Saara sanoo

  Täältäkin menee ääni Schmidt’sin dödölle, eritoten bergamotti-limelle. Todella luotettava tuote. Lovefresh kuulostaa kertomasi perusteella lupaavalta, joten meneekin testiin seuraavaksi. Kiitos tuotteen esittelystä!

  • 5.1

   karitatykka sanoo

   Hei Saara.
   Kyllä, se on ihana! Harmillisesti ainaki minulla se tuppaa värjäämään valoiset paidat… Muuten loistotuote ja nytkin sattuu olemaan kainalossa. : )
   Onneksi nykyään löytyy vaihtoehtoja…

   Iloa ja valoa!
   Karita

 4. 6

  NinaK sanoo

  Luonnonkosmetiikan dödöt on ainakin mulla osoittautuneet vaikeaksi yhtälöksi. Olen kokeillut halvempia ja kalliimpia varmaan yhteensä kohta 20 merkkiä, mutta vielä ei ole suursuosilkia löytynyt. Lovefresh ja Schmidts tuli kokeiltua, mutta valitettavasti soodalliset versiot aiheutti karmean ihottuman ja soodattomat ei pitäneet. Ihoni on herkkä eli ei siedä soodaa eikä alkoholia. Jollain tasoa toimivat dödöt, joissa on mukana potassium alum (nyt kokeilussa Alvan). Lisäksi olen havainnut että jos käytän pitkään samaa dödöä, sen teho yhtäkkiä lakkaa (kuten kävi 5kk jälkeen Madaran ekan den kanssa). En osaa sanoa mistä tämä johtuu, mutta tästä syystä pyrin käyttämään 2-3 eri dödöä rinnakkain eri päivinä.

  • 6.1

   karitatykka sanoo

   Hei Nina.

   Kiitos viestistäsi ja että seuraat!
   Ymmärrän, yhtälö voi olla joskus haastava. Hienoa, että kuitenkin haluat yrittää!
   Itsekin vaihtelen ja aina dödö ei myöskään toimi toivotulla tavalla… Keikoilla tapanani on kantaa luonnonkosmetiikan kosteuspyyhkeitä ja dödöä, kosteiden kainaloiden varalta. Eli samojen asioiden kanssa painin myös minä. Itselläni Schmidts toimii ehkä tehokkaimmin ja Lovefresh seuraavaksi. Molempia käytän vuoroin – nyt kainaloissa lovefreshin ruusu…

   Iloa ja aurinkoa!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *