Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Yhteistyössä: superlemon.fi

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

 

Minulta kysytään usein omia kauneudenhoitotuotesuosikkejani ihon hyvinvointiin. Vastaukseni on aina että kauneus tulee sisältäpäin. Ajatuksesi ja sisimpäsi näkyvät myös ulospäin. Katsotko maailmaa ja kanssaihmisiä rakkaudellisesti vai arvostelellen ja tuomitsemalla? Positiivinen energia hehkuun myös kanssaihmisille. Myönteisyyden lisäksi, yksi tärkeimmistä seikoista on kehoa korjaava ja hoitava ravinto. Olet mitä syöt ja mitä kehosi imeyttää. Ravinto, jota nautit näkyy myös ihossasi. Iho on surin elimemme ja ansaitsee huomiomme. Se myös kertoo ensimmäisenä jos joki on pielessä. Näiden lisäksi on yksi ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan. Tuote, joka kuuluu päivittäiseen ihonhoitorutiiniini.

 

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan1

Ihoa kannattaa rakastaa ja hoitaa puhtaiden tuotteiden lisäksi, ravintorikkaalla ja puhtaalla ruoalla. On myös ravinteita, jotka tukevat ihon terveyttä ja kauneutta. Oma ruokavalioni koostuu pääosin kasviksista ja hedelmistä, laadukkaista proteiininlähetistä, hyvistä rasvoista kuten gheestä tai voista, kookosöljystä ja joistakin kasvikunnan öljyistä, kuten avokadon ja oliivien sisältämistä rasvoista. Myös raakasuklaa kuuluu jokaiseen päivääni. Syön oikeaa ruokaa, enkä nauti lainkaan keinotekoisia valmisruokia, lisä- tai makeutusaineita tai valkoista sokeria. Sokeri aiheuttaa hapettumisreaktioita kehossa ja vanhentaa siten myös ihoa. Ravintorikas punainen liha ei myöskään palvele minua, joten se ei ole kuulunut ruokavaliooni viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Suosin raakaruokaa, mutta syön myös paljon kypsennettyjä ruokia. Kuuntelen myös mitä kehoni kaipaa ja pyrin toimimaan edes hiukan sen suuntaisesti. Enemmän liikuntaa tai vähemmän liikuntaa, kevyttä ruokaa tai tuhdimpaa ruokaa. Luota siihen että kehoni tietää.

 

 

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan 2

Yksi tuote josta en luovu on Skin Collagen. Nautin sitä päivittäin 1–2 tl smoothiessani, mehussani tai veden kera. Jauhe ei maistu juuri millekään, joten sen voi sekoittaa mihin vain. Sekoitan joukkoon yleensä reilun teelusikallisen Premium Camu Camu, joka sisältää luonnollista C-vitamiinia ja tukee kollageenisynteesiä. Olen käyttänyt Skin Collagenia puolitoista vuotta, enkä halua luopua siitä koskaan. Ihoni on napakampi, kosteutetumpi, kimmoisampi, vahvempi ja voi paremmin. Mikä tärkeintä, siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista. Usein kollageenituotteissa on mukana aromeja, täyte- ja lisäaineita ja makeutusaineita, joita en halua nauttia. Useat myös maistuvat kammottaville ja laatuerot ovat valtavia. Haluan antaa iholleni ainoastaan sen tarvitseman kollageenin, en myrkkyjä. Keho tuottaa kollageenia luontaisesti, mutta sen tuotanto loppuu kokonaan noin 30 ikävuoteen mennessä. Sen jälkeen kollageenivarastot alkavat kulua, joka näkyy ihossa pieninä juonteita, kuivuutena, veltostumisena ja elottomuutena. Sisäisesti nautittu kollageeni tulee apuun ja antaa iholle rakennuspalikoita ja tukea hyvinvointiin. Olen aina rakastanut aurinkoa ja nauttinut siitä liiankin kanssa ja ihoni on saanut kärsiä. Vaikka en saa sitä otettua takaisin, kiittää koko kehoni iho päivittäisestä kollageeni- ja C-vitamiinilisästä. Kun ihoni voi ja näyttää hyvältä, myös mieleni voi paremmin. : )

 

Kaunista oloa ja iloa päivään.

Rakkaudella, Karita

 

 

kuva: Toni Hukkanen /Balanssi-valmennus

Kommentit
 1. 1

  Paula sanoo

  Hei Karita.
  Olen lukenut tästä paljon aiemminkin mutten ole vielä tuotetta hankkinut, koska aiemmin ostamani opti-msm ei ole vielä lopussa. Onko sinulla kokemusta kyseisestä aineesta? Sehän vaikuttaa myös kollageeniin, ihon ja hiusten kuntoon. Onko siis skin collagen vielä tehokkaampi aine? Kiinnostava tuote kun 40-vuotispäivät lähenee eikä tässä enää nuorruta 🙂

  • 1.1

   karitatykka sanoo

   Hei Paula.

   Opti-msm on luonnollinen rikkiyhdiste joka on hyväksi hiuksille, nivelile ja kynsille. Mutta Skin collagen (joka on 100% tyypin 1 kollageenia, ilman lisä-, väri-,maku- tai täyteaineita) on nimenomaan ihoa vahvistava ja sen hyvinvointia tukeva tuote. Kollageenin 2 tyyppi on taas parempi luille, kynsille, nivelille ja rustoille.
   Kyseessä on siis täysin eri tuote kuin Opti-msm. Skin Collagen on huomattavasti Opti-msms:ää tehokkaampi tuote ihon hyvinvoinnin kannalta. Olennaista on tuotteen laatu, sisältö ja kollageenityyppi. Itse nautin myös SuperLemon Opti-msm -jauhetta, mutta etenkin aloitettuani Skin Collagenin nauttimisen noin puolitoistavuotta sitten, huomasin ihossani merkittävän eron. Se on oikeasti huippu!
   Kollageeni 2, Joint Collageniin voit tutstua täältä: http://superlemon.fi/joint-collagen-70-g.html

   Täytän ensi kuussa itsekin 40, joten tiedän tunteen. : )

   Iloa ja kaunista oloa!
   Karita

 2. 2

  Paula sanoo

  Kiitos. Itse ei aina jaksa perehtyä näihin riittävän hyvin. Eli periaatteessa näitä voi käyttää myös molempia.

  P.s. Kuningatarleivos oli hyvää!! 😛

  • 2.1

   karitatykka sanoo

   Kyllä, molempi parempi.Camu camu taas tukee molempien toimintaa, joten kaikki voi ottaa vaikka samaan aikaan. : )

   Kiva että tykkäsit… <3 Jos on toiveita reseptiikan suhteen niin saa mieluusti laittaa tulemaan! : )

   Ihanaa sunnutain alkavaa iltaa!

 3. 3

  Paula sanoo

  Kiitos. Täytyy ottaa tuote testiin seuraaviksi kuukausiksi ja testata mitä oma iho siitä tykkää. Otsarypyt alkaa huolestuttaa 😀

  Silmiini ei ole pistänyt mutakakkumaista kakkua raakana. Voi olla että on mennyt ohikin. Kananmunalle olen allerginen ja muuten ruokavalio on pääosin maidoton ja sokeriton. Kookosöljyn mausta en oikein pidä 😉

  Leipomisen iloa 🙂

 4. 4

  Paula sanoo

  Voi nam mikä ohje! Kiitos. Enkä ole koskaan kuullutkaan, että chialla voi korvata kananmunia. Piti heti googlailla 🙂 Iso kiitos tästäkin! 🙂
  Nyt reippaana uuteen viikkoon ja aurinkoon 🙂

 5. 6

  sanoo

  Moikka Karita!

  Mäkin hullaannuin kollageenivalmisteeseen, kunnes minulla rupesi naama kukkimaan. Onko sinulla kokemusta tästä? Olen kuullut, että kollageeni vaikuttaa hormonitoimintaan, joten johtuu varmaankin siitä. Olen pitänyt nyt parin kuukauden taukoa, mutta ajattelin ryhtyä sitä taas syömään, katsotaan miten naama reagoi.

  • 6.1

   karitatykka sanoo

   Moi Kira.

   Kiitos viestistäsi ihana.
   Kollageenivalmisteissa on eroja ja lähes kaikki kollageenivalmisteet sisältävät lisäaineita – se voi olla syynä kukkimiseen. Hormonitoimintaan kollageeni ei vaikuta, joten se ei ole syynä.
   Skin Collagenissä ei ole mitään lisättyä, eikä se aiheuta näppyjä. Voit tsekata tuotteen täältä. http://superlemon.fi/skin-collagen-70-g.html

   Iloa ja aurinkoa syksyyn!
   Halein,
   Karita

 6. 7

  Pipsa Tamela sanoo

  Hei, osaatko sanoa voiko kollageeni-valmisteita käyttää kun imettää? Eli erittyykö maitoon ja jos näin niin onkohan siitä haittaa? Kunnikää alkaa ilemaan ja raskaus ja imetys todellakin näkyy ihon kunnossa.

  • 7.1

   karitatykka sanoo

   Hei Pipsa.

   Kiitos viestistäsi.
   Skin Collagen ainakin käy, sillä siinä ei ole lainkaan lisä-, täyte-, maku- tai väriaineita. Sitä voit turvallisesti käyttää myös imetyksen aikana.
   Kaikki mitä syömme ja juomme erittyy osittain myös rintamaitoon, mutta koska kollageenivalmisteemme on 100% kollageenproteiinia, ei siitä ole mitään haittaa.

   Iloa ja aurinkoa syksyyn,
   Karita

 7. 8

  Paula sanoo

  Hei.
  Olen käyttänyt skin collagenia nyt puoltoista kuukautta. Mulla on ollut sitkeä suuri syylä, jota en ole saanut pois apteekin valmisteilla. Olin jo luovuttanut sen suhteen. Muutama viikko collagenin aloittanisen jälkeen syylästä alkoi kuoriutua ihoa säännöllisesti pois. Nyt syylä on jo lähes kokonaan kadonnut. Voiko tämä olla collagenin ansiota vaiko sattumaa? 🙂

  • 8.1

   karitatykka sanoo

   Hei Paula.

   Kiitos viestistäsi. Hienoa kuulla että syylä on lähtenyt!
   Skin Collagen toki uusii ja vahvistaa ihoa, mutta kunniaa syylän poistumisesta emme voi kuitenkaan täysin ottaa. Vaikea sanoa mistä paraneminen johtuu. Se on kuitenkin varmaa ettei collageenista ole ainakaan ollut haittaa. : )

   Ihanaa, että olet löytänyt Skin Collagenin. Luototuote, jota kannan mukanani – myös keikkamatkoilla, kuten tänään täällä Tampereella keikkaillessani. : )

   Iloa ja valoa syksyyn!
   Karita

   • 8.1.1

    Paula sanoo

    Olen aina aika skeptinen tämäntyyppisiin valmisteisiin. Olen kokeillut ihan ja vaikka mitä ja koskaan en ole löytänyt tuotetta jonka lupaus olisi pitänyt eli mikään ei ole jäänyt pitempiaikaiseen käyttöön. Nyt aion kuitenkin antaa skin collagenille mahdollisuuden, ihan jo tämän syyläasian takia ja olen myös huomannut muutosta vartalon ihossa. Se tuntuu napakammalle ja paremmin kosteutetulle. Ainon siis jatkaa tuotteen käyttöä ja todella toivon että tästä tulee myös oma luottotuotteeni. Lupaava alku 🙂

    Aurinkoisesta syyssäästä nauttien
    Paula

    • 8.1.1.1

     karitatykka sanoo

     Ihanaa!
     Itse olen myös skeptinen lupauksille, joille useimmiten en saa katetta. Joten, ymmärrän hyvin kantasi.

     Ihana kuulla että olet saanut apua ja että pidät tuotteesta.

     Iloa ja energiaa alkavaan viikkoon!
     Karita

 8. 9

  Liisa sanoo

  Hei

  Ostin tuota kollageenia ja huomasin ihossa muutoksia aika nopeasti. Iho on paljon kimmoisampi ja kosteampi, ikään kuin heleämpi. Luin sitten netistä useammasta paikasta, että eläinkollageeni voisi aiheuttaa hullun lehmän tautia yms. Pelästyin ja lopetin käytön heti. Mietin kyllä että saadakseen hullun lehmän tauti, olisi käytettävä sairaasta naudasta valmistettu kollageenia. Tilaston mukaan kyseistä tautia ei Euroopassa enää ole lähes ollenkaan, joten todennäköisyys sairastua itse on aika pieni. Oletko kuullut tämmöisestä? Toinen kysymys, missä maassa tuo kollageeni on valmistettu?

  • 9.1

   karitatykka sanoo

   Hei Liisa.

   Skin Collagen on kyllä aivan huippu ja itselläni käytössä päivittäin.
   Meidän kollageenimme on peräisin Ranskasta. Vaaraa ei ole, sillä raaka-aineet käyvät läpikäyvät tarkat testit.

   Iloa ja valoa viikkoon,
   Karita

 9. 10

  Sari Ikonen sanoo

  Ihan varmistaisin vielä, että onko tuote kokonaan peräisin naudasta eikä sisällä mitään kalasta tai äyriäisistä peräisin olevaa? Ihoni todellakin kaipa apua ison kunto- ja painoremontin jäljiltä, mutta olen hyvin allerginen mereneläville. Siksipä tuote vaikuttaa hyvin kiinnostavalta.

  • 10.1

   karitatykka sanoo

   Kiitos viestistäsi.
   Kyllä Skin Collagen on 100% nautaperäinen, eikä mitään jäänteitä kalasta tai äyriäisistä peräisin olevia jäänteitä.

   Onneksi olkoon elämätapamuutoksesta – hienoa Sari!!
   Iho on meidän suurin elimemme, joka pitää kehomme sisäelimet kasassa, suojelee ulkoisilta haittatekijöiltä ja on myös ensimmäinen asia, jonka toiset meissä näkevät. Suosittelen nauttimaan 2 tl veteen sekoitettuna TYHJÄÄN VATSAAN aamulla. 15 minuutin jälkeen se on jo verenkierrossa, ohitaen ruoansulatuksen ja päsee töihin. Sen jälkeen voit syödä tai juoda mitä tahansa. C-vitamiinipitoinen ruoka tukee kollageenisynteeesiä, joten se kannattaa myös huomioida.

   Iloa ja kaunista oloa!
   Karita

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *