HEHKUVAA KAUNEUTTA SISÄLTÄPÄIN

Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin + ARVONTA. Yhteistyössä Nordic Premium Finland Oy

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Etsitkö tuotetta, joka poistaa väsymyksenmerkit kasvoiltasi, joka silottaisi vuosien tuomat juonteet, veisi pois ihon harmauden ja toisi kauniin hehkun takaisin kasvoillesi? Nyt sellainen on löytynyt! Se ei valitettavasti kuitenkaan mikään yksi tuote, vaan ihana kokonaisuus, jota kutsumme elämäksi. Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin – ruoan, ravinnon, unen, hapen, stressinhallinnan, rakkauden ja liikeen voimaannuttamana.

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Yksi tuote tai operaatio ei tuo oikotietä onneen vaan lopputuloksen ratkaiseen kokonaisuus, jonka itse rakennamme. Keho on organismi, joka etsii homeostaasia, eli tasapainotilaa jatkuvasti. Kun se ei sitä saavuta tai joutuu tekemään liiaksi töitä sen eteen keho uupuu, iho reagoi ja elimistö ilmoittelee monellakin eri tapaa uupumuksestaan. Jos emme saa tasapainotettua elimistön toimintoja tai saa riittävästi ravintorikkaita rakennuspalikoita elimistöömme, näkyy vaikutus nopeasti etenkin ihossa. Yksi raaka-aine ei myöskään riitä, sillä jokaisella mikro- ja makroravinteella on oma funktionsa. Onneksi voimme tuoda hehkuvaa kauneutta sisältäpäin ja auttaa ihoa ja kehoa voimaan hyvin ja elinvoimaisesti – iho ja elimistö kiittävät sinua kauniilla iholla, joustavalla keholla ja energisellä ololla. Ravinnon lisäksi tarvitsemme toki kaikkea muutakin, kuten happea, liikettä, unta ja lepoa, stressittömyyttä… Mutta tänään keskityn ravinnon täsmäaseisiin.

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Käynnistän arvonnan!!!   Arvontapaketeista löytyy mahtava tuotekokonaisuus, jonka olemme yhdessä Terranova tiimin kanssa teille miettineen ajatellen nimenomaan kaunista ja tervettä ihoa. Tuotteita on viisi ja ensimmäiseksi esittelen Beauty Complexin, joka on todellinen täsmätuote ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpitoon ja kauneuden hoitoon. Se sisältää MSM rikkiyhdistettä, jota on mm. ihossa, hiuksissa, kynsissä, lihaksissa ja luissa. C- ja A-vitamiinia joilla on useita vaikutuksia ihon hyvinvoinnille. Tehokkaat luonnolliset raaka-aineet tulevat pakastekuivatuista yrteistä ja kasveista. Beauty complexista löytyy muun muassa peltokortteen versoa, nokkosta, tyrnin marjaa ja lehdtiä, mustikkamarjajauhetta, raakakaakaojauhetta, kurpitsansiemenjauhetta, gotu kolan lehtijauhetta, isotakiaisjuurijauhetta, jotka autavat ihoa, kynsiä ja hiuksia uudistumaan ja voimaan hyvin.

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

B-vitamiinit ovat välttämättömiä solujen energia-aineenvaihdunnalle ja siksi niitä suositellaan mm. erilaisissa uupumustiloissa ja henkisessä väsymyksessä. Terranova B-Complex + C sisältää kaikkia välttämättömiä B-vitamiineja ja lisäksi inositolia ja koliinia, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakenneosasia. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojelee solukalvoja ja solujen DNA:ta. C-vitamiinin tiedetään vahvistavan myös immuniteettia. Magnifood Complexin sisältämät adaptogeeniset yrtit kuten ruusujuuri, venäjänjuuri ja ashwagandha vahvistavat hermostoa ja lisämunuaisten toimintaa stressitilanteissa ja uupumuksessa.

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Moni teistä on varmaanki kuullut, että sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista ja tärkeä esimerkiksi hyvän vastustuskyvyn kannalta. Myös iho, hiukset ja kynnet ovat riippuvaisia riittävästä sinkin saannista. Muun muassa spirulinaa ja acai-marjaa sisältävä Magnifood Complex parantaa sinkin toimintaa ja hyväksikäyttöä elimistössä. Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta. Terranovan Sinkissä  on huomioitu ravinteiden yhteisvaikutus, joka tuo minulle mielenrauhaa käyttäessäni tuotteita – joku muu on jo ajatellut asioita puolestani…

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja sisältää Omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja hyvässä, 2:1:1-suhteessa. Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, niiden terveellisyys sydämelle johtuu mm. runsaasta polyfenolien määrästä. Tyrni puolestaan toimii omega-7 -rasvahappojen lähteenä. Ihomme ja kehomme tarvitsee rasvaa, mutta rasvojen laadun kanssa kannattaa olla tarkkana. Voit nauttia Terranovan omegaöljyä sellaisenaan tai ruokien kera, mutta varo kuumentamasta, sillä se tuhoaa rasvahappojen terveelliset ominaisuudet!

 

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

 

Terranovan Life Drink on syntynyt pitkän suunnittelutyön tuloksena kun asiantuntijatiimi kävi läpi satoja tieteellisiä tutkimuksia ja kokemusperäistä tietoa kasvien ainesosien yksittäisistä ja yhteisvaikutuksista ihmisen aineenvaihdunnassa. Life Drink on kokonaisvaltainen ravintojauhe, joka on kehitetty luonnollista ja kokonaisvaltaista terveyden ylläpitoa varten. Se sisältää mm. runsaasti kasviproteiinia, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, tiivistettyä täysruokaa ja muita luonnollisia ruuan aktiivisia ainesosia. Kauneus lähtee suolistosta, sillä jos suolisto ei le kunnossa, on ihan sama mitä täydellisiä ruokia sinne laitamme – ne eivät pääse imeytymään. Life Drinkissä on ajateltu myös tätä – mukana on ruuansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja. Koko paketti on toteutettu tietysti 100 % lisäaineettomasti.

 

 

Terranovan tuotteet eivät  sisällä vehnää, soijaa, gluteenia, hiivaa tai sokeria ja sopivat vegaaneille.Ne ovat 100 % lisäaineettomia, joten erittäin turvallisia ja tehokkaita ihanuuksia. Olen tavannut sarjan luojan ja omistajan Stephen Terrassin, joka vakuutti minut sydämellisyydellänsä, tiedoillansa, tarkkuudella, tinkimättömälllä asenteellaan ja kokonaisvaltaisella ymmärryksellänsä.

 

Tänään käynnistän arvonnan, jossa KOLME onnekasta voittajaa saavat tuotepaketin, joka auttaa saavuttamaan kauniin ihon ja elinvoimaisen olon. Voit osallistua arvontaan JAKAMALLA POSTAUKSEN somessa (minut kannattaa tägätä mukaan niin löydän ne) ja KOMMMENTOIMALLA  kysymykseen; uskotko sinä että voimme ravinnolla vaikuttaa ihon, hiusten ja muun kehon hyvinvointiin?

 

Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin -tuotepaketti:

Beauty Complex
B-Complex + C
Sinkki
Omega-Oil
Life Drink

 

Arvonta päättyy viikon kuluttua torstaina 19.10.2017, joilloin ilmoitan voittajat!!

 

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

 

kuvat: Karita

 

Jos tämä juttu kiinnosti sinua, saatat olla kiinnostunut myös näistä:

 

Paras luonnonkosmetiikan ripsiväri

luonnonkosmetiikan paras ripsivari

Luonnolliset parfyymit

hoitavat tuoksut

Kauniit karvattomat sääret

Kauniit karvattomat sääret

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kiitos

Kommentit
 1. 2

  Riitta Hintsala sanoo

  Uskon kyllä ja kokemustakin on, että voi vaikuttaa ravinnolla vaikkuttaa myös ihon, hiusten ja muun kehon hyvin vointiin. Puhdasta ruokaa, paljon vihanneksia, hedelmiä, vaalea lihaa ja rasvaista kalaa. Täydennys tutkituista puhtaista lisäravinteista. Liikunta ja hyvät yöunet ja positiivinen mieli.

  • 2.1

   karitatykka sanoo

   Kyllä, terveys on koko paketti… Kokonaisuus ratkaisee ja koko keho kiittää.

   : ) Iloa!

 2. 3

  Suvi Pekkonen sanoo

  Kohta kaksi kuukautta sokeritonta takana ja lisävitamiinit päivittäin käytössä. Iho,keho ja mieli voivat hyvin ja olo on mahtava! Ymmärsin vihdoin,että minun on kohdeltava kehoani hyvin syömällä oikein ja puhtaasti.

 3. 4

  Salla sanoo

  Ravinnolla voi ehdottomasti vaikuttaa kauneuteen. Ihossa, hiuksissa ja kynsissä tulosten näkyminen on hidasta, mutta hymyyn vaikuttaa samantien! 🙂 Kun syö hyvin ja ravintorikasta ruokaa olo on välittömästi positiivisempi ja energisempi ja hymyilet enemmän! Kute Audrey Hepburn on sanonut ”Smile is the prettiest accessory a girl can wear” 😉 Itse olen jo vuosia halunnut kokeilla apteekista saatavia lisäravinteita, erityisesti hiuksille. Olen kuitenkin ollut hyvin skeptinen niiden suhteen, enkä siksi ole kokeillut. Nyt kun markkinoille on tullut 100% luonnollisista aineksista valmistettuja ravintolisiä, olen taas innostunut niistä. Valikoimaa on nykyään paljon ja on vaikea löytää ne puhtaimmat ja luotettavimmat tuotteet. Terranovan tuotteet kiinnostavat kovasti! Olisi ihanaa päästä kokeilemaan 🙂

 4. 5

  Helena Savikko sanoo

  Kyllä uskon ja olen kokenutkin sen! Keväästä lähtien olen tutkinut ja testaillut ihoani, mikä siihen vaikuttaa, mut täysin selväksi ei ole tullut vieläkään, mut ravinnolla on todellakin iso merkitys!

  • 5.1

   karitatykka sanoo

   Matka on jatkuva, sillä muun muassa olosuhteet, elämäntilanne, stressitekijät ja ikä muuttuvat koko ajan.

   Ravinnolla voimme kuitenkin aina auttaa…oli tilanne mikä tahansa. : )

 5. 6

  Carita sanoo

  Todellakin uskon❤️ olet sitä mitä syöt ja kaikki hyvinvointi lähtee sisältäpäin.

 6. 10

  Anna sanoo

  Kaikki mitä teemme, elämme ja syömme on kokonaisuus! En usko että pelkästään yhdellä saadaan näkyvää tulosta aikaan mutta kun koko paketti on kunnossa se näkyy. Itselle puhtaan ruuan, liikunnan ja ravinteiden niin sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuna takaa valtavan hyvän olon ja se näkyy. Ja niitä ilman en tulisi enään toimeen.
  Ehdoton päivittäinen melkein ilmainen kauneus niksi on, kylmä suihku! Käyn niin normi uihkut viileässä kuin pika pyrähdykset aamuisin.

 7. 11

  Sanna sanoo

  Olen etsinyt vegaanisia lisäravinteita, jotka auttaisivat stressaavan elämäntyylin aiheuttamiin muutoksiin ihossa ja hiuksissa sekä yleiseen vireystilaan. Tämä tuotesarja kuulosti todella kiinnostavalta!

 8. 12

  Henni Oranen sanoo

  Vuosien aikana olen oppinut syömään aina vain puhtaammin ja monipuolisemmin. Koko ajan otan paremmin asioista selvää ja uskon todellakin, että hyvällä ruokavaliolla on vaikutusta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nimim. Nivelreuma vuosia remissiossa ruokavalion avulla 🙂 (Reumaatikkona laadukkaat ravintolisät on aina plussaa, joten jaanpa tämän somessa!)

  • 12.1

   karitatykka sanoo

   Kiitos Henni.

   Tuttu juttu, äidilläni on selkärankareuma joka pysyy aika hyvin hallinnassa ruokavaliolla.

   : )
   K

 9. 13

  Anna-Mari sanoo

  Olet mitä syöt – taitaa pitää paikkansa. En kyllä saa jaettua tätä somessa, mutta mielelläni osallistuisin arvontaan. 🙂

 10. 14

  Jussi sanoo

  Moi!

  Kyllä uskon, että on ja vaikutusta on paljon. Samoin hyvillä lisäravinteilla voi vaikuttaa!

 11. 15

  Paula L sanoo

  Uskon todellakin että ravinnolla voi vaikuttaa. Liikunta, se on tärkeää sillä heti kun ei ole päässyt tekemään edes jotain niin se alkaa tuntumaan ja näkymään vähintäänkin mielialassa. Sokerin vähentäminen on vaikuttanut oloon paljon..huomaan myös heti kehossa ja ihossa jos syön paljon venhätuotteita. Kävin esse kasvohoidossa kun ihoni oli todella huonossa kunnossa ja elämässä paljon stressiä. Suositteli silloin että kokeilen probiootteja sillä suoliston vointi voi myös näkyä ihossa. En ollut aiemmin ajatellut tätä. Nyt kun minulta ehti loppua probiootit ja kasvojen iho oli jo paremmassa voinnissa niin probioottien loppuminen alkoi pian näkymään näppylöiden palaamisena ja huomasin myös sen heti kehossa että jotain puuttuu. Toki elämässä on taas hieman stressiäkin mikä vaikuttaa taas kaikkeen. Ostin juurikin tuota terra novan life drinkkiä kun oli täynnä kaikkea mitä tarvitsen. Odotan innolla että nään miten tuote tehoaa minuun Olisikin kiva päästä testaamaan myös nuita kaikkia muitakin terra novan tuotteita

 12. 16

  sari teppola sanoo

  Ehdottomasti ’elämän eliksiirit’ eli puhdas ravinto, liikkuminen luonto ja riittävä uni ovat tärkeimmät voimavaramme❤

 13. 18

  Heidi Uhlenius sanoo

  Puhdas ravinto = puhdas keho. Ravinto ja kaikki mitä suuhun laitamme vaikuttaa kehomme hyvinvointiin ja mieleen

 14. 19

  sanoo

  Työskentelen itse iho-ongelmien parissa ja asiakkaille aina sanon samaa, ettei ole yhtä ihmetuotetta pelastamaan kaikkea, vaan kokonaisuus ratkaisee. Ravinto on hyvin tärkeä!

 15. 20

  -----almis----- sanoo

  Kaikki syöty näkyy iholla, olossa, kehossa. Olisipa mielenkiintoista testata Terranovan tuotteita. Lisäaineettomuus on suurta plussaa.

 16. 21

  Krista sanoo

  Kyllä uskon että ravinto vaikuttaa hyvinvointiin. Minusta se on päivän selvää.
  Kiitän sinua lämpimästi että jaat monipuolista tietoa blogissasi.

 17. 22

  Maarit Nikoskinen sanoo

  Olisipa ihana palkinto. Nyt tulisi tarpeeseen, koska koulunkäyntikin vie veronsa ja pitkä lääkitys vaikuttanut ihoon.
  Ja kyllä, ruualla on paljon merkitystä ihan kaikkeen.

 18. 23

  Riitta sanoo

  Itse täytän kohta 64, eläkkeellä mutta uudessa työpaikassa. Eikä minua uskota ikäisekseni, vaan arvaukset on noin 10 v nuorempia. Ja uskon, että terveet elintavat, kunnon ruoka ja riittävä liikunta näkyvät. Sokerin jätin kyllä vasta 2016 alusta. Mutta kiinnostaisi, onko arvonnassa olevilla tuotteilla vaikutusta vielä tämän ikäiseen?

  • 23.1

   karitatykka sanoo

   Iho uusiutuu kaiken aikaan, joten terveellisellä ruoalla, elintavoilla ja ravinteilla on aina paika myös ihonhoidossa.
   Tuotteet myös tukevat ihon lisäksi muuta terveyttä.

   : )
   Karita

 19. 24

  Heidi sanoo

  Uskon kyllä, että ravinnolla on suuri merkitys ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin. Varsinkin kun ikä alkaa pian nelosella, huomaa ettei ole enää ihan sama mitä suuhunsa laittaa. Ne huonot valinnat näkyy valitettavan nopeasti ulospäin.. Itsellä on kokeilussa aika ajoin kaikenlaisia ”kuureja”, joiden kautta toivon että niistä tulee pian elämäntapoja. Pikkuhiljaa.. Paino-ongelmia ei ole mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa! Olet hyvä esimerkki tästä kaikesta, blogiasi on ilo seurata!

 20. 25

  Heidil sanoo

  Kyllä, että ravinnolla on suuri merkitys ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin. Varsinkin kun ikä alkaa pian nelosella, huomaa ettei ole enää ihan sama mitä suuhunsa laittaa. Ne huonot valinnat näkyy valitettavan nopeasti ulospäin.. Itsellä on kokeilussa aika ajoin kaikenlaisia ”kuureja”, joiden kautta toivon että niistä tulee pian elämäntapoja. Pikkuhiljaa.. Paino-ongelmia ei ole mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa! Olet hyvä esimerkki tästä kaikesta, blogiasi on ilo seurata!

 21. 26

  Annu sanoo

  En voi todellakaan hyvin, jos en kiinnitä huomiota mitä suuhuni pistän. Unohtamatta muita terveyteen liittyviä esim. unta ja liikuntaa. Eli kyllä, ravinnolla vaikutetaan kehon ja mielen hyvinvointiin.

  Minulle vitamiinien ja muiden ravintoaineiden tankkaus on tarpeen, sillä sairastan suolistosairautta eikä ravintoaineiden imeytyminen ole aina maksimaalista. Stressi ja liika suorittaminen tökkii heti myös ihossa. Joskus vitamiinit ja terveellisen ruokavalion noudattaminen on ollut minulle melkein fanaattista, joten kohtuus kaikessa. Hyvä olo näkyy myös ihossa.
  Kiitos blogistasi- löysin tämän helmen hiljattain.

  • 26.1

   karitatykka sanoo

   Ihanaa että olet löytänyt tänne! Tervetuloa – olet lämpimästi tervetullut!

   Iloa,
   Karita

 22. 29

  Maire sanoo

  Juu, uskon ja jaan arvontakuvan instagramissa. Pyrin syömään paljon vihanneksia ja yritän vähentää sokerin käyttöä.

 23. 30

  sanoo

  Arvonnassa mukana. Jaan tämän blogissani alkuviikosta. Nämä Terranovan tuotteet ovat itselle uusi tuttavuus, ja nyt kun olen gluteenittomalla, pitää vitamiineja tarkistella, että niitä tulee riittävästi mm. seleeniä.

 24. 32

  Anne sanoo

  Ravinnolla on suuri merkitys hyvinvointiin.
  Olen kiinnostunut tuotteista.
  Ilo seurata Karita blogiasi❤

 25. 33

  Salli sanoo

  Usko kyllä että ravinnolla on merkitys hyvinvointiin. Olen jättänyt sokerin ja vaalean leivän pois ja on parempi olo. Noi olisi varmaan hienoja tuotteita käyttää.

 26. 34

  Elina sanoo

  Ehdottomasti! Uskon, että ravinto on yksi hyvinvoinnin kulmakivistä mm. liikunnan ja palautumisen ohella ☺

 27. 35

  Tarja sanoo

  Kyllä ravinnolla on merkitystä hyvinvointiin. Joitakin Terravovan tuotteita olen kokeillut ja hyväksi havainnut!

 28. 36

  Marja sanoo

  Olet sitä mitä syöt ❤ Ravinto vaikuttaa paitsi ihoon, hiuksiin ja kynsiin, myös mieleen ja kokonaisvireyteen ❤

 29. 37

  Laura sanoo

  Todellakin uskon, että ravinnolla on merkitys hyvinvointiimme. Olen nyt ollut pari kuukautta sokerittomalla ja olo on mitä mainioin. Myös sinkki ja kollageeni ovat päivittäisessä käytössä. Terranovan tuotteita on myös joskus ollut käytössä ja olisi mukavaa kokeilla näitä uusiakin juttuja, mukana arvonnassa siis. 🙂

 30. 38

  Annu sanoo

  Kyllä uskon, ehdottomasti! Erityisesti suoliston kunnon merkityksestä ihon ym. hyvinvoinnille olen lukenut ja etsinyt tietoa paljon, ja vakuuttunut

 31. 39

  Sanna sanoo

  Uskon todellakin. Ravinnolla on erittäin suuri vaikutus kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Huippuhyvä arvonta!
  SannaH

 32. 40

  Pike sanoo

  Ehdottomasti ! Olen saanut blogistasi hyviä vinkkejä
  mm. collagen mitä olen käyttänyt 4 kk ja olen tyytyväinen
  jo pieniin muutoksiin. Tämän lisäksi paljon laadukkaita
  kasviksia ym. niin paketti melkein kasassa 🙂
  Mielenkiinnolla seuraan blogiasi

 33. 41

  Eija sanoo

  Uskon !Ravinto,liikunta ja riittävä uni. Terranovan tuotteet eivät ole minulle tuttuja,jospa pääsisin kokeilemaan ☺

 34. 43

  sanoo

  Ehdottomasti terveelliset elämäntavat vaikuttavat mainitsemiisi asioihin myöskin kohottaen henkistä terveyttä. Terranovan tuotteet olleet jo käytössä kaikkien niiden vuosien ajan kun olen olmut vegaani ja tulevat olemaan, ihanan rehellisesti elämäni loppuun asti. Eli ilman muuta haluaisin lisää näitä ja testata myös itselleni tuntemattomiakin tuotteita joita tuossa yllä oli muutama.

  Ps. Postaus jaettu instagramissani!

 35. 44

  Carita K sanoo

  Tärkeää tietoa jälleen lukijoillesi, hienoa.
  Ravinnolla on todellakin merkitystä ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja tätä olen itse pikkuhiljaa toteamassa. Blogisi ja kirjasi olivat sysäys omaan muutokseeni, joka on vasta alkutaipaleella ja tarvitsen monessa vielä ponnisteluja. Sokeri, vehnä (lähes kokonaan) ovat jääneet pois. Ruokavaliooni on tullut paljon vihreää lisää ja kertaheitolla ruuansulatukseni ”uudistui”! Ihoa aloin hoitamaan tarkemmin vasta kypsällä iällä (47) ja mietin, kunpa joku olisi neuvonut aikaisemmin, mutta tämäkin vielä opettelua, jotta löydän oikeat tuotteet. Mutta tärkein, olen saanut totuuteen vahvistusta omista kokemuksista, hyvään oloon voi hyvin vaikuttaa itse! Kiitos Karita

 36. 45

  Marianne sanoo

  Oh la laa mahtava tuote kyseessä. Urheillessa huomaa herkästi magnesiumin puutteen kun alkaa elohiiri väpättään..sinkkin ois kyllä eri hyvä näille halkeileville kynille todella tarpeen sekä sais luonnonkutritkin tehohoitoa talven varalle.
  Huikee paketti onnekkaille

 37. 46

  Vippe sanoo

  Uskon todellakin. Raskauteni jälkeen minulle tuli niin rintaan kuin selkäänkin paljon epäpuhtauksia/ finnejä. Ajattelin sen menevän ohi ajastaan hormoonien tasaannuttua omille normi tasoilleen mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Muokattuani ruokavaliotani puhtaammaksi myös rinnan ja selän iho ”puhdistui”, epäpuhtaudet ovat vähentyneet todella paljon, voisi puhua jopa häviämisestä, painon laskettua samalla 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *