EDISTYKSELLISIN JOULULAHJA + arvonta

Edistyksellisin joululahja – Oral-B GENIUS Rose Gold

Kaupallinen yhteistyö Oral-B

edistyksellisin joululahja

 

Tarvitseeko sinun miettiä hampaiden pesua? Keskittyä siihen suorituksena, toimenpiteenä tai merkitä sitä allakkaan? Ei, sillä siitä on kehittinyt rutiini – automaattinen toiminto, jota ei tarvitse kummemmin miettiä tai aikatauluttaa. Moni meistä on jo lapsena oppinut, että hampaita tulisi harjata aamuin illoin 2 minuuttia kerrallaan. Perinteisellä hammasharjalla aika voi tuntua pitkältä ja epämiellyttävältäkin – siksi oma valintani on ollut jo pitkään käyttää sähköhammasharjaa, joka putsaa hampaat moni verroin tavallista harjaa huolellisemmin, eikä harjaus edes tunnu tylsältä toimenpiteeltä. Kun välineet ovat kunnossa ja kaiken lisäksi kauniitakin, on hampaiden hoito enemmän kuin mieluista puuhaa.

 

edistyksellisin joululahja

 

Vuosia sitten aloitin jokaisen aamuni sitruunavedellä, napostelin koko ajan jotakin, lisäksi söin paljon sokeria ja laiminlöin hampaitani muutenkin. Onneksi sentään aamu- ja iltapesu ovat aina kuuluneet jokaiseen päivääni pienestä pitäen – kiitos vanhempieni ja lapsuuden rutiinien. Olen kuitenkin pessyt hampaita aikoinaan jopa liiaksikin, esimerkiksi ruoan ja sitruhedelmien syönnin jälkeen – sillä seurauksella, että hammaskiille on kärsinyt ja kulunut. Asiaa ei myöskään auta lainkaan se, että narskuttelen hampaita voimakkaasti yhteen öisin – etenkin stressin keskellä herään uuteen päivään useimmiten leukaperät kipeinä. Siksi olenkin alkanut kiinnittämään enemmän huomiota suun terveyteen, hampaisiini ja niiden hoitoon.

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

Yksi iso oivallus on ollut se, että hampaita tulee harjattua usein liian lujaa. Oral-B GENIUS -sähköhammasharja auttaa säästämään hampaita ja ikeniä liian kovalta käsittelyltä. Jos harjaat liian lujaa, ilmoittaa harja siitä punaisella valolla ja tiedät hellittää otetta. Turhan kovalla harjauksella voi vahingoittaa ikeniä ja jos ienraja vetäytyy seuraa siitä vihlontaa ja pahimmassa tapauksessa aika tuskallistakin kipua, jos hampaan kaula paljastuu ikenen alta. Myös tulehdukset saattavat päästä jylläämään rikkoutuneissa ikenissä. Olin tovi sitten tv-ohjelman kuvausmatkalla, jonne en sähköhamassaharjaani tuonut ja harjailin hampaita tavallisella harjalla – harjasin liian kovaa. Ikeneni ärtyivät ja harjaus tuntui muutenkin vaivanloiselta perinteistä hammasharjaa käyttäen. Kotiin palattua olikin ihana päästä rakkaan sähköhammasharjani pariin. Se ilmoitteli heti liian kovakouraisesta harjan käytöstä ja antoi muutenkin puhtaamman tunteen suuhun – ero oli merkittävä!

 

edistyksellisin joululahja

 

Edellinen Oral -B -sähöhammasharjani on palvellut minua vuosia ja toimii edelleen. Ilokseni sain testiin kuitenkin astetta kauniimman, tyylikkäämmän ja edistyksellisemmän Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharjan. Se on hiukean harppauksen eteenpäin ottanut tulevaisuuden hammasharja entiseen Oral-B:heni verrattuna. Muita hammasharjamerkkejä en ole edes kokeillut, sillä Oral-B:n sähköhammasharjat ovat aina testien kärkisijoilla. Tämä uusi harja olikin sitten jotakin aivan uutta: siitä löytyy esimerkiksi Position Detection -paikannusteknologia, joka yhdessä puhelimeen ladattavan Oral B -sovelluksen kanssa osaa kertoa, oletko harjannut hampaitasi riittävän huolellisesti joka puolelta ja ajastin ilmoittaa värinällä, onko pesun kesto ollut riittävän pitkä. Itse en tätä toimintoa ole ottanut käyttöön, mutta voisi olla toimiva etenkin miehillä, jotka usein innostuvat erilaisista teknisien toimintojen runsauksista. Harjan pyörivät harjaspäät pitävät huolen siitä, että pesuteho on aina paras mahdollinen ja myös hankalammat alueet tulevat huolellisemmin puhdistetuksi. Mukaan tulee myös erilaisia harjapäitä, jotka on tarkoitettu eri toimintoihin.

 

edistyksellisin joululahja

 

Edistyksellisin joululahja – Oral-B GENIUS Rose Gold

Joulu kolkuttelee jo ja juuri nyt kaupat täyttyvät ihmisistä, jotka haluaisivat antaa toisilleen jotakin ihanaa. Olen aina sanonut ettei minulle saa ostaa kodikoneita joululahjaksi, mutta tämä harja on poikkeus! Uusi Oral-B GENIUS Rose Gold -hammasharja on kaunis kuin koru, hoitaa terveyttä, tukee kauneutta ja on, jos mahdollista, on jopa aikaansa edellä suun ja hampaiden hoidossa. Oral-B GENIUS Rose Gold on hyödyllinen ja ehkä jopa edistyksellisin joululahja, josta riittää iloa vuosiksi eteenpäin! Turhaa krääsää tai kertakäyttötavaraa ei kukaan enää tänä päivänä halua – ennemmin halutaan tehdä kestäviä valintoja ja asioita, jotka tukevat kokonaisvaltaista terveyttä, kauneutta ja hyvää oloa. Kaunis pakkaus tekee myös tästä harjasta mieluisan lahjan kenelle tahansa. Uusi Oral-B GENIUS Rose Goldin matkakotelo avaa uuden mahdollisuuden sen kuljettamiseen helposti ja vaivattomasti.  Näppärä kotelo toimii itsessään myös laturina paitsi hammasharjalle myös tarvittaessa  puhelimelle – kotelossa on nimittäin ylimääräinen USB-portti. Tästä eteenpäin otankin oman sähköhammasharjani mukaani myös työmatkoille. Täydellisen puhtaat hampaat ja raikas suu eivät kuulu vain perus arkeeni, vaan haluan saman tunteen missä ikinä sitten olenkin! Kun hampaat voivat hyvin on helpompi hymyilläkin isommin ja vapaammin… Lahja, joka saa hymyilemään – täydellistä! : )

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

Jouluna tulee herkuteltua ja myös hampaat saavat osansa jatkuvista happohyökkäyksistä. Siksi alta löytyy muutama hampaidenhoidon ammattilaisilta noukkimani vinkki terveisiin hampaisiin.
1. Pese hampaat AINA ENNEN aamiaista, jolloin vältymme hammaskiilteen kulumiselta.
2. Vältä napostelua – anna hampaidesi levätä. Pidä vähintään kolmen tunnin tauko aterioiden välissä.
3. Hampaat tulisi harjata KAKSI kertaa päivässä – aamuin illoin. Ruokailun jälkeen vedellä huuhtelu tai xylitolipastilli – tai purukumi ovat harjausta parempi vaihtoehto.
4. Vältä liian voimakkaita hankaavia ja/tai valkaisevia hammastahnoja.
5. Käytä hammaslankaa säännöllisesti hammasvälien puhdistukseen. Hammaslangalla pystyt puhdistamaan paikat, joihin et hammasharjalla pääse.
6. Vältä sokeria ja happamia juomia niin paljon kuin mahdollista.
7. Käytä pyöreällä harjaspäällä varustettua sähköhammasharjaa, joka poistaa mahdollisimman paljon plakkia hampaista.
8. Muista hellävarainen harjaus – liian kovakourainen painaminen nostaa ienrajaa ja kuluttaa hammasta turhaan.
9. Puhdista myös kielen pinta, jonka pinnalle kertyy helposti pöpöjä.
10. Harjaa huolellisesti ja kaksi minuutia kerrallaan. Muista myös takaposkihampaat!
11. Käy vähintään kerran vuodessa hammashuollossa ammattilaisella.

 

 

Aaton edistyksellisin joululahja voi olla sinun!

Koska joulu kolkuttelee jo ovella, on minulla ilo lahjoittaa yksi Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharja jollekin teistä ihanista!

Saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden tällaisen mahtavan uutus-sähköhammasharjan (arvo 230€) sekä 2 kpl Oral-B Gum & Enamel Repair -hammastahnaa, joten jos toivoisit itsellesi tätä upeaa uutuutta, niin osallistu kisaan. Kerro, mikä hampaiden hoidossa on kaikista ihaninta ja mitä pidät kaikista tärkeimpänä? Olisi myös ilo kuulla, jos sinulla on jokin loistovinkki tai jokin kikka kohti terveitä ja kauniita hampaita.

Osallistut arvontaan näin: jätä vastauksesi tämän postauksen kommentteihin 11.12.2017 mennessä. Olisi ilo jos myös jakaisit postaukseni somessa. Muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, johon otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

 

kuvat: Karita Tykkä / Rakkaudella, Karita

 

Lisää terveyttä, kauneutta ja herkullista purtavaa löydät myös alla olevista postauksista:

 

Kauniit karvattomat sääret – hunajalla

Kauniit karvattomat sääret

 

Hoitavat tuoksut
hoitavat tuoksut

Uunilohi bataatti-lehtikaalipedillä

kauden paras ruoka yhdestävuoasta

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit
 1. 1

  Lilli sanoo

  Parasta tietenkin puhtaat hampaat! Itselle tärkeää pestä kaksi kertaa päivässä, yleensä aamuisin tavallisella harjalla ja iltaisin sähköhammasharjalla.

 2. 2

  Biksus sanoo

  Terveelliset elämäntavavat auttaa myös hampaiden hyvinvointiin. Olisipa mukavaa saada kunnon harja, olisi kyllä ahkerassa käytössä 🙂

 3. 3

  Piia sanoo

  Se tunne, kun suu on raikas 🙂 Sähköhammasharjalla se olisi vielä huolellisemmin toteutettu.

  • 3.1

   Kirsi sanoo

   Puhtaat ja hyvinhoidetut hampaat!
   Paras vastalääke hammaslääkäri pelkoiselle.

 4. 4

  Sini Paloniemi sanoo

  Kaikkein ihaninta on tuntea puhdas ja raikas suu hampaiden puhdituksen jälkeen. Pidän tärkeänä jokapäiväistä ouhdistusta sekä vuosittaista tarkastusta. Suun hyvinvointi on tärkeää myös yleisterveyden kannalta.

 5. 5

  Riina sanoo

  Ihaninta on suun hyvinvoinnin vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kaikki vaikuttaa kaikkeen! Ja ihanaa on myös se, jos on kaunis hammasharja, mikä on sekä tehokas että ilo silmälle. 🙂

 6. 8

  Henspa sanoo

  Kaikkein ihaninta on kaunis hymy ja hyväntuoksuinen hengitys. Sähköhammasharjalla saa varmemmin hampaat puhtaaksi kuin tavallisella. Yleensä taidan arvioida sen 2 minuuttia huomattavasti lyhyemmäksi, joten se ajastin on enemmän kuin hyvä asia. Myös muut hienoudet ovat hyviä.

 7. 9

  Maria sanoo

  Ihaninta hampaiden harjauksesss on freesi, raikas ja skarppi olo – etenkin aamuisin tämä käynnistää päivän. Tärkeintä on huolellisuus ja hetkeen keskittyminen: hampaiden harjaus voi olla oma pieni meditaatiohetki, jos mielen kiinnittä täysin tekemiseen.

 8. 10

  LauraKatarooma sanoo

  Tärkeintä on hampaiden harjaus aamuin illoin. Varsinkin astman puhkeamisen jälkeen se on korostunu entisestään.

 9. 11

  Tarja Saari sanoo

  On ihanaa kun hampaat on pesty ja hampaat ovat puhtaudesta liukkaat kielellä kokeiltuna. Tuntuu että pysyvät myös vaaleampina sähköhammasharjalla

 10. 12

  sanoo

  Mun mielestä hampaiden hoitamisessa ihaninta on se, miltä vasta pestyt hampaat tuntuu. Puhtailla ja hoidetuilla hampailla tulee myös hymyiltyä paljon.

 11. 13

  Noora sanoo

  Ihaninta hampaiden pesussa on puhtaat hampaat ja raikas suu. Tärkeintä on että harjata hampaat aamuin ja illoin ja lisäksi käyttää hammaslankaa

 12. 14

  Hilla sanoo

  Terveelliset elämäntavat, säännöllinen syöminen. Hampaiden harjaus ja pitää muistaa myös lankaus ja hammasväliharjan käyttö. Ne minun vinkit hampaiden hoitoon.

 13. 15

  Kirsi sanoo

  En omista vielä sähkäriä. Olisi ihana saada noin kaunis sähköhammasharja omaksi

 14. 18

  Janina sanoo

  Moi Karita, Kiitos ihanasta, positiivisesta blogistasi ja kiinnostavista postausaiheista. Pidän erityisen paljon kaikista postaamistasi terveellisistä resepteistä ja instassa tykkään käydä kurkkimassa vinkkiä kehonpainoharjoituksiin 🙂

  Täällä mennään ihana samoilla linjoilla, hampaiden puhdistus aloittaa päivän ja tuo mukanaan heti puhtaamman ja kauniimman olon. Mitään erityisiä kikkoja hampaiden puhtaanapitoon minulta ei löydy, muuta kuin säännöllinen harjaus! Toisaiseksi mennään vielä ihan perinteisellä hammasharjalla, mutta jos tämän ruusukultaisen ihanuuden voittaisin, niin hampaiden puhdistuksestakin tulisi varmasti astetta mukavampi hetki 🙂

  Ihanaa joulunodotusta!

 15. 19

  Essi Laurell sanoo

  Parasta on puhtaat ja terveet hampaat. Nautin myös päivittäisestä lankaamisesta nyt kun löysin täydellisen hammaslangan. Vanha sähköhammasharjani on reilu 10 vuotta vanha, joten olisi ihana saada uusi.

 16. 20

  Satu käki sanoo

  Puhdas tunne ja raikas suu. Jotka on saatu aikaan esteettisesti kauniilla harjalla.

 17. 21

  Maija sanoo

  Koko ikäni tavallisella harjalla pesemisen jälkeen yllätys oli suuri ensimmäisen sähköhammasharjapesun jälkeen: hampaiden pinta oli liukas, suorastaan lasimaisen sileä! Mikä puhtaus!

 18. 22

  Maarit sanoo

  Reumaatikkona koitan olla supertarkka hampaideni hoidon suhteen. Parasta hampaiden hoidossa on se, että ihana lääkärini kutsuu mut säännölliseti tarkastukseen. Ja terve suu ja hampaat omin keinoin ja yhteistyössä luottolääkärin kanssa takaa tyytyväisyyden⭐

 19. 24

  Kaisa sanoo

  Parasta on aamulla pestä hampaat ja se ihanan freesi olo sen jälkeen. Paras päivän aloitus! Itsellä aina purkkapussi mukana laukussa, josta saa napattua purkan suuhun kiiressäkin. Olisi ihana saada kaunis hammasharja vanhan ja kulahtaneen tilalle!

 20. 25

  Meri sanoo

  Parasta on kun on puhtaat, terveet ja valkoiset hampaat! Tarvitsemme hampaitamme päivittäin ja on ihanaa kun ne ovat kunnossa. Tärkeintä on säännöllinen hampaiden pesu aamuin illoin sekä monelta unohtuva hampaiden lankaus, välttyy ikäviltä hammasvälin rei’iltä. Itsellä käytössä myös oral b sähköhammasharja ollut jo vuosia enkä enää vaihtaisi tavalliseen hammasharjaan.

 21. 26

  Annina sanoo

  Hampaiden hoidossa parasta on ehdottomasti itsestään huolehtimisen tunne – sillä lähtee uusi, freesi päivä käyntiin ja sillä päättää päivän kun laskeutuu rentoutuen kohti yön unia. Lisäksi raikas suu ja kaunis hymy ovat mielestäni luonnollisen kauneuden peruspilareita, joiden poissaoloa ei mikään meikki paikkaa. Sähköisen hammasharjan käytön aloitettua ei kyllä ole enää paluuta tavalliseen harjaan, niin iso on ero. Hyvän makuinen hammastahna on plussaa. Lankauksessa on itselläni petrattavaa, mutta se on ehdottomasti kyllä must myös! Panostus kannattaa, sillä pysyviä hampaita meillä on vain ne yhdet 🙂

  Tärkeä oppi, minkä olen vasta viime aikoina itsekin omaksunut on tuo hampaiden harjaus aamulla ennen syömistä – tätä ilosanomaa olen sen jälkeen levittänyt sopivan paikan tullen 🙂

 22. 27

  Marja-Leena sanoo

  Tärkeintä on hymy ja hymy on herkässä kun on hoidetut hampaat. Itse myös narskutellut hampaitani koko ikäni. Onni on ollut saada luonnostaan suora hammasrivistö joskin myös tiukat hammasvälit eli tärkeäksi tehtäväksi hampaiden huollossa on hammasvälien putsaus 🙂 Harjaan normi harjalla ja tunnustan, liian lyhyen ajan. Ihanaa joulun odotusta 🙂

 23. 28

  Katja Rintala sanoo

  Raikas hengitys on parasta ja se saakin ihmisen usein kauniisti hymyilemään 🙂 hymyä ei ole koskaan liikaa! ✨
  Kaunista joulun aikaa ✨

 24. 29

  Noora sanoo

  Se tunne kun suu on raikas, on parasta! Hammaslääkärini jo ajat sitten suositteli sähköhammasharjaa minulle, mutta en ole saanut vielä sitä hankittua. Ikenien kanssa meinaa olla ongelmaa, voikohan sittenkin syynä olla että harjaan liian lujasti! Toivon tänä jouluna sähköhammasharjaa

 25. 30

  Marja sanoo

  Ihaninta on puhdas suu ja terveet hampaat Itsestä huolehtiminen ja kokonaisvaltainen hyvä olo palkitsee lukemattomin muin tavoin myös

 26. 32

  Koo sanoo

  Osteopaatilla käynti lopetti yölliset hampaiden kiristelyt, säästyy hampaat ja leuat ❤️

 27. 34

  Eevee sanoo

  Tykkään oil pullingista hampaiden hoidossa ja se onkin valkaissut hampaita huomattavan paljon, mulla on aika helposti värjäytyvät leegot. Oil pulling onkin vinkkinä muillekin hampaiden hoidossa 🙂 Se harjaus on varmaan se tärkein.

 28. 35

  SatuJii sanoo

  Ihanan puhdas tunne suussa ja hampaiden pinnoilla aamuin illoin hyvä harjaus – harjalla, joka ei vahingoita ikeniä tms., mutta on tarpeeksi tehokas. Ja hyvä, laadukas tahna kruunaa pesun.

 29. 36

  Eveliina sanoo

  Minusta olisi myös ihanaa aloittaa aamut raikkaalla sitruunavedellä, mutta hammaskiilteen suojelemiseksi en sitä tee. Itsellänikin hapaiden kiille ei ole parhaimmassa kunnossa. Minulla stressi aiheuttaa ongelmia vatsalle ja vatsahapot taas vahingoittaa kiillettä.

  Parasta on tunne puhtaasta ja raikkaasta suusta. Tärkeimpänä pidän huolellista hampaiden puhdistusta harjalla ja hammaslangalla.

 30. 37

  Tiina sanoo

  Kielen puhdistuksesta ja kookosöljyllä purskuttelusta tulee suuhun puhdas fiilis.

 31. 38

  Mary sanoo

  Olen kokeillut aiemmin sähköharjan käyttöä, mutta en vain ole onnistunut. Aina on pitänyt ottaa tavallinen harja lopulta käteen ja viimeistellä. Olisikohan tämä harja kokeilemisen arvoinen?
  Aina joudun kyllä höllentämään otetta harjaan. Tulee harjattua liian raskaalla kädellä. Olen mielelläni mukana arvonnassa.

 32. 40

  Pirjo Sapiano sanoo

  Puhtaat hampaat ja sitten suu on todellakin tarkea. Kayn puhdistamassa hammaslaakarilla ainakin kerran vuodessa. On vaikeutta ikenien alla. Ehka tama sahkoinen hammasharja auttaisi asiaa.

  Hyvaa Joulun odotusta ja Joulua teille kaikille.

 33. 41

  Marianne sanoo

  Parasta on se puhdas tunne hampaidenpesun jälkeen. Itselle tärkeintä on pestä hampaat säännöllisesti. Pesen hampaat sähköhammasharjalla, sillä en koe saavani hampaita puhtaiksi tavallisella harjalla.

 34. 42

  Hanna sanoo

  Ihaninta hampaiden hoidossa on raikas tunne heti aamusta. Tärkeimpänä asiana pidän hampaiden hoidon säännöllisyyttä sekä kokonaisvaltaisesti terveellisiä elämäntapoja, jotka näkyvät myös hampaiden hyvinvoinnissa.

 35. 45

  Katja sanoo

  Ihanin on puhdas ja raikas tunne suussa! Ja tärkeintä ylipäätään suun terveydestä huolehtiminen ruokavalion ja pesujen kautta, terveet hampaat kun on muutenkin kytköksissä terveyteen.

 36. 47

  Minna P sanoo

  Parasta on puhtaat ja terveet hampaat. Tärkeimpänä pidän, että saisi pitää OMAT hampaat läpi elämän 🙂

 37. 49

  Tanjuska sanoo

  Parasta on säännöllinen harjaus ja se, että suun terveydestä on kiinni myös muu terveys! Oi, siis tää ois ihan paras joululahja, ja vielä niin kaunis ❤️

 38. 51

  Jutta sanoo

  Hampaiden säännöllinen pesu on varmasti tärkein asia että hampaat voisivat hyvin, aikoinaan itsekin laiskana hanpaiden pesiänä olen huomannut nykypäivänä kuinka tärkeää on myös se että käyttää juurikin sähköhammasharjaa! Harmi vaan omani meni juuri rikki ja uuden hankinta olisi edessä joten tuo harja tulisi tarpeeseen!! Ja se on niin kauniskin 🙂

 39. 52

  Elina sanoo

  Ihaninta ja tärkeintä on se että suu tuntuu puhtaalta ja myös näyttää =)

 40. 54

  Miia sanoo

  Olen jo vuosia käyttänyt sähköhammasharjaa ja olen haaveillut uudesta, en vain ole raaskinut. Sähköhammasharjan ja tavallisen eron huomaa niin selvästi. Aivan ihana väri!

 41. 55

  Heli sanoo

  Ihaninta on hymyillä puhtaiksi pestyillä ja raikkaan tuoksuisella suulla 🙂

 42. 56

  Viivi sanoo

  Voi miten ihana! Olen opiskelija, ja vuosia haaveillut sähköhammasharjasta, ei vain ole varaa. Suun terveyteen ja hampaiden kuntoon on minulla ollut aina viharakkaussuhde. Nuoresta saakka olen saanut ravata lääkärissä, sillä vaikka lääkärit kehuvat hammasriviäni suoraksi ja kauniiksi, on siellä reikiä, viisaudenhampaat on poistettu, ja epäonnistuneen juurihoidon takia myös takimmainen hammas alhaalta. Tavallisella harjalla on vaikea sieltä saada puhtaaksi. Käytän hammaslankaa, käyn säännöllisesti lääkärissä, purskuttelen suuvettä, ja pidän ateriavälit tasaisina ettei tule naposteltua. Minulle tärkeää on puhtaus, ja ennenkaikkea suun terveys. Tämä olisi ihana joululahja itselle! ❤

 43. 58

  Annika sanoo

  Tärkeää on hyvät ruokailutavat hampaidenkin kannalta. Ihaninta on se, että suussa on raikas ja puhdas olo. Ihanaa joulun aikaa!:)

 44. 59

  Johanna sanoo

  Hammaslankaa kun käyttää niin saa oikein superpuhtaan suun. Sähköhammasharja on myös ehdoton ja täälläkin entinen alkaa olla jo parhaimman tehonsa menettänyt, joten narskuttelijalle tämä olisi oikein toivottu lahja.

 45. 60

  Heidi sanoo

  Parasta on yksinkertaisesti puhdas suu. Joskus kun olen ollut reissulla ja en ole päässyt pesemään hampaita esim lennolla, niin jokseenkin koko ajan on epämiellyttävä tunne ja kieli kiertää hampaita ja tuntee möhnät hampaiden päällä. Sähköhammasharja olis huippu lahja itselle <3

 46. 62

  Pauliina sanoo

  Parasta on raikas suu ja puhtaat kiiltävät hampaat sekä tietysti nätti hammasharja

 47. 64

  Tuire Ventoniemi sanoo

  Oralilla tulee puhdasta ja kokemuksesta tiedän että reikiä ja hammaskiveä paljon vähemmän kuin normi harjalla.

 48. 65

  Elina sanoo

  Säännöllisyys on ehdottomasti tärkeintä ja parasta lopputulos – eli puhtaat hampaat ja raikas suu Aloevera hammastahnan sekä kookosöljyn käyttö harjauksessa pitävät hampaat valkeina ☺

 49. 66

  Sandra sanoo

  Ihaninta on raikkauden tunne hammaspesun jälkeen. Tärkeintä pestä hampast 2x päivässä hammastahnalla ja käydä säännöllisesti tarkistuttamassa hampaiden kunto.

 50. 67

  Sofia sanoo

  Puhtaat hampaat on kaiken a ja o. Tarvitsisimme toisen sähköhammasharjan kotiimme kun lapsen kanssa yhdessä harjailemme hampaat niin lapselle menee sähköharja ja itse pesen tavallisella. Olisi ihana joululahja

 51. 68

  Carita sanoo

  Ihaninta on se puhdas tunne suussa ja kun lipasee kielellä hampaita niin tuntuu yhtä liukkaalta kuin peilikirkkaalla jäällä itseni ei tee yhtään mieli napostella silloin, kun hampaat on puhtaat. Ja säästäähän siinä sievoisen summan rahaa, kun pysyy hampaat ehjnä

 52. 69

  Mallu sanoo

  Hymy ja kauniit hampaat ovat aina kantajansa käyntikortti. Hampaiden huolehtiminen estää turhat lääkärireissut ja raikas hengitys on jo itseäänkin ajatellen itsevarmuuden luoja. Ja eikös se ole kivempikin suudella kun suu maistuu puhtaalta js raikkaalta

 53. 70

  Heidi sanoo

  Parhainta hammashoidossa on ihana, puhdas tunne pesun jälkeen! Tavallista harjaa käytön. Sähköinen versio olisi mukava.

 54. 71

  Riikka-Maria sanoo

  Hampaiden harjaaminen on erittäin tärkeää minulle etenkin aamuisin, jos harjaus jää välistä, tuntuu ettei päivä lähde kunnolla käyntiin. Raikkaus ja puhdas tunne suussa on tärkeää. Olisi mukava kokeilla tällaista kaunista ja tehokasta harjaa. Tavallinen harja on käytössä.

 55. 72

  Pia sanoo

  Parasta harjaamisessa on puhtaitten hampaitten tunne ja raikkaan hengityksen tuoksu. Vanha sähköhammasharja joutaisi jo vaihtoon, tämän ihanan uutuuden tieltä

 56. 73

  Maija sanoo

  Parasta on puhdas ja fresh tunne pesun jälkeen, ja tietysti pitkässä juoksussa valkoisempana pysyvät hampaat 🙂 Käytän sähköhammasharjaa aina kotona ollessani, mutta harja on vanha ja rakastan ruusukultaa yli kaiken, joten tämä olisi unelma

 57. 74

  Marja sanoo

  Puhtaat hampaat, raikas suu hammaspeikko lannistuu. Olisi hienoa jos vaikka onni suosisi mua nyt

 58. 75

  Riikka Mäkinen sanoo

  Parasta on se et kun hoitaa hampaita, välttyy hammaslääkäriltä. Terve suu on parasta ❤️ Tärkeä vinkki hampaidenhoidossa on et aikuinen kun pesee ja hoitaa hampaat niin lapsi seuraa esimerkkiä ja omaksuu kuin luonnostaan suun terveyden hoidon ja tärkeyden.

 59. 76

  Lamia sanoo

  Parasta hampaiden huollossa..? Terveet hampaat ja pienentynyt hammaslääkärilasku 😀 Varsinkin sen jälkeen kun löysin Miracle hammaslankaimen on reiät vähentyneet huomattavasti ja hampaiden välien puhdistamisen merkitys aukesi kokonaan uudella tavalla! Uusi tapa jota olen harjoittanut, on liittää arkjooga ja hampaiden pesu. Samalla kun harjaa hampaita (ikivanhalla sähköhammasharjallani) voi tehdä pienen puuasennon tai harjata välillä toisella kädellä -> aivojoogaa 😀 lamia.paananen(a)gmail.com

 60. 77

  KIRSI sanoo

  Rakkautta ensi kohtaamisesta lähtien jo vuosia säköhammasharjani & minä♡.

 61. 78

  Katriina sanoo

  Ihaninta on tietenkin raikas suu ja puhtaat hampaat. Tärkeintä on säännöllisyys hampaiden hoidossa, ja päivittäiset rutiinit joita noudatetaan aamuin ja illoin.

  Tämä olisi valtavan ihana joululahja itselle, koska olen jo pitkään haaveillut omasta kunnon sähköhammasharjasta.

  Mukavaa itsenäisyyspäivää!

 62. 79

  Mirja Määttä sanoo

  Puhtaat hampaat ja suu 🙂
  Sähköhammasharjan vakiokäyttäjä, joka matkoilla huomaa saman –> tavallisella hammasharjalla tulee harjattua turhankin kovaa 🙁

 63. 80

  Päksy sanoo

  Raikas hengitys on tärkeää, ettei hengitys haise. Puhtaat hampaat on ihana tunne, ei tee edes mieli napostella, jos on puhtaat hampaat. Kun muutaman kerran päivässä pesee hampaita, jää turha napostelu, kun haluaa säilyttää sen puhtauden tunteen.

 64. 81

  Julia sanoo

  Omistan Oral-B hammasharjan jo ennestään, mutta akku alkaa olla tiensä päässä ja tehoja ei saa enää entiseen tapaan irti. Olisi kiva saada päivitettyä vanha harja tällä ihanalla uutuudella! Tärkeintä on tietenkin pestä hampaat aamuin illoin, mutta yhtä tärkeää on lankaus, jonka monet valitettavasti skippaavat. Mieleen on jäänyt lausahdus: Lankaa vain ne hampaat, jotka haluat pitää! 😉

 65. 82

  Virpi Hurskainen sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat & suu harjauksen ja hammaslangan käytön jälkeen. Harjaus yhdistettynä hammaslangan käyttöön pitää hampaat ja ikenet terveinä ja suu pysyy raikkaana. Samalla myös tulee huolehdittua siitä, että hengitys pysyy raikkaana. Pahanhajuinen hengitys on ikävä asia, mutta helposti poissapidettävä. Kun käyttää hammaslankaa harjauksen lisäksi niin ei tarvitse käyttää voimakkaita suuvesiä

 66. 83

  Ansku sanoo

  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt jo vuosia ja olisi mukavaa saada päivitettyä se uudempaan versioon. Ihaninta hampaiden hoidossa on tunne juuri sen jälkeen, kun hampaat on pesty sekä langattu.

 67. 84

  Tarja sanoo

  Ihana puhdas hymy Hymy on kauneinta mitä voi kantaa! Onneksi ihmiset ovat havahtuneet siihen kuinka tärkeää hyvä hampaiden huolto on, koska vakavia sairauksia ja tulehduksia tjlee myös huonosti hoidetuista hampaista
  Hammaslangan käytöstä on tullut itselle myös uusi rutiini aamuin illoin hammaspesun rinnalle. Hymyillään puhtaalla suulla – hymy tarttuu!

 68. 85

  Katja sanoo

  Puhdas ja raikas tunne suussa, mikäs sen parempaa. 🙂 Aamuin illoin hampaiden harjaus, joskus keskellä päivääkin ennen tärkeitä menoja.

 69. 86

  Tanja sanoo

  Säännölliset ruoka-ajat-ei jatkuvaa happohyökkäystä suussa. Ksilitol.. Happamien juomien välttely. Ja huolellinen hampaiden harjaus kahdesti päivässä.

 70. 87

  Sade sanoo

  Parasta on suun terveys kokonaisuutena. Ikenien hoito on tärkeää sekin, eli hammasvälien hoitaminen, ettei hammaskivi pääse aiheuttamaan tuhoja. Itselleni siirtyminen sähköhammasharjan käyttöön auttoi suuresti.

 71. 88

  Pauliina sanoo

  Ai sitä tunnetta kun aamulla herää ja pesee ensimmäisenä hampaat. En voi edes pestä heti ruokailun jälkeen. Alkaa vain yökkäyttämään. Aamuisin sähköhammasharja pesu ja illalla hampaiden välien lankaaminen ja sähköhammasharja pesu. Ikää 30 eikä yhtään reikää ollut koskaan..

 72. 90

  Henniii sanoo

  Puhtaan suun tuoma hyvä olo on parasta ja laittaa hymyilemään:-) Hampaat tuntuvat ihanan sileiltä ja tärkeää kielikin on puhdas. Siitä on hyvä aloittaa aamu ja siihen on hyvä lopettaa päivä 😀

 73. 91

  Tiia sanoo

  Ihaninta on puhtaus ja raikkaus suussa! Valkoiset ja kiiltävät hampaat sekä terve suu, niin on helppo hymyillä<3

 74. 92

  Susanna sanoo

  Olen käyttänyt useita vuosia sähköhammasharjaa, jossa on tuo 2min ajastin.Sen ansiosta tulee pestyä hampaat tarpeeksi pitkään ja tehokkaasti. Nyt kuitenkin akku on tullut tiensä päähän eikä enää lataudu, joten olen väliaikaisesti käyttänyt pojan sähköhammasharjaa, johon olen vaihtanut oman harjan. Uusi olisi siis ostettava piakkoin! Tämä tulisi tarpeeseen. Parasta pesemisessä on yhteiset hetket peilin edessä iltaisin välillä ilmeillen hassuja ilmeitä ja se kun suussa tuntuu puhtaalta ;-).

 75. 93

  Emmi sanoo

  Raikas ja puhdas suu kaikista ihaninta tietenkin! Tärkeinpänä säännöllinen harjaus ja lankaus aamuin illoin.

 76. 94

  Maria W. sanoo

  Raikas tunne suussa ja tietoisuus siitä, että säännölliset hammaslääkärikäynnit takaavat suun terveyden, josta ei tarvitse kantaa huolta. Ihaninta olisi harjailla tuollaisella harjalla! <3

 77. 95

  Patricia sanoo

  Kunnon sähköhammasharja olisi kyllä tarpeen! Raikas suu harjauksen jälkeen on se tärkein!

 78. 98

  Carita sanoo

  Puhtaat hampaat kun ne saa oikein liukkaiksi pesemällä kun kielellä kokeilee ja harjauksen kruunaa hammaslanka päivittäin.

 79. 99

  Niina Ahola sanoo

  Otan mielelläni osaa kilpailuun, missä on mahdollisuus voittaa hammasharjojen aatelia❤️

 80. 100

  Saija sanoo

  Ihaninta on pestä hampaat hyvältä maistuvalta hammastahnalta hyvällä hammasharjalla, joka on tietenkin Oral B:n sähköhammasharja! Harja on jo aika vanha, joten vaihto uudempaan ja tyylikkäämpään tekisi hampaiden harjauksesta mukavampaa. 😉
  Kaikista tärkeimpänä pidän, että hampaat harjataan aamuin illoin ja harjan täytyy olla sähköharja! Muuten tuntuu, että hampaat eivät peseydy kunnolla.
  Yksi vinkki minkä olen hammaslääkäriltä aikoinaan saanut ja jota itse noudatan on se, että hampaita ei saisi pestä ainakaan tuntiin sen jälkeen kun on juonut happamia juomia (esim. virvoitusjuomat) sillä ne pehmentävät hampaiden pintaa ja harjaus kuluttaa kiillettä.

 81. 101

  Sanna sanoo

  Parasta puhtaissa hampaissa on itsevarmuus! Uskallat hymyillä, kun pidät huolta hampaistasi. Hymylläsi saat myös muut hyvälle tuulelle.

 82. 102

  Bea sanoo

  Puhtaat hampaat ja kaunis hymy. Hampaiden pesu aamuin ja illoin, sekä hammaslangan käyttö.

 83. 103

  Katariina sanoo

  Ihaninta on, että hampaista välittäminen ja niiden huolellinen hoito tuo sekä kauniin hymyn että raikkaan olon päivän alkuun sekä loppuun. Harjaushetki on myös erityinen, joka aamu sekä ilta sillä meillä on poikaystäväni kanssa tapa tehdä tämä yhdessä, yhtä aikaa aina kuin vain ehdimme. Siitä on tullut ajan kanssa myös tapa ja yhdessä tämä on vielä hauskempaa, kun molempien sähköhammasharjat pyörivät kilpaa.
  Nuorempana muistan isoäitini sanat hampaille välitetystä ”rakkaudesta”, kyllähän nekin meidän kanssa kulkevat todella pitkään ystävinä, kunhan vain pidämme niistä huolta ja osaamme välittää. Fressit, puhtaat hampaat on paras tapa aloittaa aamu sekä hiipua unille! 🙂

 84. 104

  Kaarina sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat ja nivelreumaa sairastavana hampaiden hoito on vielä
  extra-tärkeää.

 85. 105

  Jenna sanoo

  Mä olen jo aina pessyt hampaat ennen aamiaista ja monet ihmettelee sitä tosi paljon. 😀 se on ainakin yksi rutiini mitä pidän tosi tärkeänä hampaiden hoidossa + huolellinen putsaus ja pehmeän harjan käyttö!

 86. 106

  Jassu sanoo

  Harjauksesta parasta on raikas tunne suussa, putsatut hampaat (se mömmö hampaan pinnalla ei ole kivaa) ja sekin on parasta että terve puhdas suu edesauttaa pitämään myös koko kehoa terveenä. Ei koskaan tiedä, mikä pöpö suussa saattaa vaania. Kunpa joku kirjoittaisi vielä hmmaslääkärikäynnin. Hammaslääkäripelko niin en ole käynyt vuosiin.

 87. 107

  Pia sanoo

  Ihaninta on saada päättää ilta hampaiden pesuun joka samalla vie kohti untenmaita ja levollisia unia. Ja tärkeää on tietenkin hyvin sähkärillä pestyt puhtaat hampaat ja raikas suu, vaikka suukotella sitten niitä rakkaimpia Ja kun hammasharjana on noinkin ihana ruusukullan värinen harja, on hampaiden pesu yhtä juhlaa

 88. 108

  Laura sanoo

  Puhdas suu tuo itsevarmuutta, joten säännöllinen hampaiden pesu ja hammaskiven poistatus on mielestäni tärkeää. Ihaninta hampaiden hoidossa on puhdas ja raikas suu.
  Terveelliset elemäntavat ovat osa itsestä ja suusta huolehtimista. Hymy kruunaa aina puhtaan suun!

  • 108.1

   Laura sanoo

   Puhdas suu tuo itsevarmuutta, joten säännöllinen hampaiden pesu ja hammaskiven poistatus on mielestäni tärkeää. Ihaninta hampaiden hoidossa on puhdas ja raikas suu.
   Terveelliset elämäntavat ovat osa itsestä ja suusta huolehtimista. Hymy kruunaa aina puhtaan suun!

 89. 109

  Emppu sanoo

  Terveet ja puhtaat hampaat täydentävät hymyn. 🙂 Lankaus säännöllisesti olisi tärkeää muistaa pesujen lisäksi.

 90. 110

  Kaisa sanoo

  Nautin kun sähköhammasharja hieroo ikenet lempeästi. Ja se puhtauden tunne koko suussa!

 91. 111

  Terhi sanoo

  Kuten monen muunkin mielestä, parasta on puhtaat hampaat, kun hammaspinta tuntuu sileältä ja on raikas olo.

 92. 112

  Armi sanoo

  Kiitos Karita ja hyvää Suomen 100. itsenäisyyspäivää.

  Ihaninta on raikas, puhdas suu ja terveet hampaat. Monipuolinen mahdollisimman puhdas ravinto, ilman turhia sokereita ja lisäaineita, on minulle tärkeintä.

 93. 113

  Susanna kantola sanoo

  Parasta on raikas tunne suussa, kivointa on hampaiden harjaus ja jännintä on hammaslääkärissä käynti, silti käyn siellä säännöllisesti.

 94. 114

  Mia sanoo

  Oma rituaalini on aamuin illoin sähköhammasharjan käyttö muutaman minuutin ajan. Tarpeen mukaan suuvettä, lyhyinä kuureina

 95. 116

  Laura sanoo

  Voi miten kaunis! Erittäin naisellinen lookki hammasharjalla. En koskaan jätä pesemättä hampaita ennen yöunia. JA hammaslankaus AINA! Itselle ei kyllä pari minuuttia riitä pesuun, normi on 6-8 min. iltaisin ja 3-4 min. aamuisin. Mutta eipä ole ollut reikiäkään…

 96. 117

  Anna sanoo

  Ihaninta hampaiden hoidossa on aamuisin tai iltaisin just hampaiden pesun jälkeen. Suu tuntuu raikkaalle ja miten ihana on aloittaa päivä puhtailla hampailla. Ehdoton suosikkini hampaiden hoidossa on valmiit hammaslankaimet ja säännöllinen puhdistus hammashygienistilla.

 97. 118

  Susu sanoo

  Raikas suu viimeistelee aina lookin, vaivaa jos suu ei ole puhdas, joten saatanpa vaikka kesken päivän pesaista hampaat. ksylitol- pastillit kulkevat myös aina matkassa. Hammasvälit putsaan päivittäin. Pikkupojalle opetettu myös pienestä pitäen hyvää hampaiden hoitoa ja hän peseekin hampit mielellään❤️

 98. 119

  sikkuralla sanoo

  Ihaninta on se puhtauden ja raikkauden tunne suussa, kun on pessyt hampaat. Hammaslankain on lempparini ja sähköhammasharjan käyttö.

 99. 121

  TaMi sanoo

  Tämänhetkinen Oral-b alkaa jo olemaan ehtoo puolella, ja ilolla jatkaisin hampaiden hellimistä tällä uutuudella.

 100. 122

  Linda Heikkala sanoo

  Parasta on puhdas tunne suussa, mutta tärkeää on myös puhtaalta näyttävät, valkoiset hampaat 🙂

 101. 123

  mare sanoo

  Puhdas ja raikas tunne hampaiden pesun jälkeen on parasta. Tärkeintä on hampaiden säännöllinen ja huolellinen puhdistus sekä lisäksi myös ikenistä, hammasväleistä ja kielestä huolehtiminen.

 102. 124

  Janina sanoo

  Ihaninta on se kun hampaat tuntuvat puhtailta ja raikkailta 🙂 Hammaslangan käyttö on paras vinkkini!

 103. 125

  Kiira Lagerlöf sanoo

  Kun hampaat ovat puhtaat ja kiiltävät. Hampaat ovat erittäin tärkeät ja niistä pitää pitää todella hyvää huolta

 104. 126

  Elina Wiss sanoo

  Olisi mukava saada toinen sähköhammasharja perheeseen,tällä hetkellä jaamme yhden harjan aikuisten ja lasten kesken…joskus jonoa kertyy kylppäriin tämä olisin ihana yllätys perheen neideille

  Ihanaa joulun odotusta Karita! On iloa seurata sinua ja inspiroivia postauksia,videoitasi ja kuvia. Kiitos niistä

 105. 127

  Seija sanoo

  2 v. sitten hammaslääkäri kädestä pitäen näytti sähköhammasharjalla pesemisen ja silloin vasta opin sähköhammasharjalla oikein pesemään. Olen kyllä niin kiitollinen hammaslääkärille. Ei enää vanhaan harjaan paluuta. Minulla on Oralin hammasharja, mutta tuo uusi kuullostaa todella kivalta. Tuo kielestä huolehtiminen on kyllä minulle uutta. Mutta oppia ikä kaikki, olen 65 v.

 106. 128

  Mira sanoo

  Ihaninta on raikas tunne suussa hampaiden pesun jälkeen ja tärkeintä on varmasti hampaiden hoidon säännöllisyys!

 107. 129

  erja fältt sanoo

  Puhtaat hampaat yhä tärkeämpää, kun ikää on jo kertynyt ja oral-B:n sähköhammasharjalla onnistuu. Hammasväliharjoja kannattaa myös käyttää, ovat tehokkaampia ja mukavampia käyttää kuin hammastikut. Oma oral-B.ni kaipaa uusimista, taidampa siirtyä rose goldiin.

 108. 130

  Emilia sanoo

  parasta hampaiden hoidossa on se puhdas ja raikas tunne suussa. Olen vasta aikuisiällä opetellut tuohon 2x päivässä vähintään 2minuutin ajan ja oho!- miten tulee huomattua ero.
  Käytän myös säännöllisesti hiiltä valkaisemaan hampaita ja se toimii hyvin myös näiden sähköisten harjojen kanssa.
  Hammaslääkärikammo on niin kova, että olen huomannut näiden muutamien vuosien aikana, että kun harjaa hampaat hyvin, ei tarvitse sielläkään rampata niin paljoa- ja kun tulee käytyä niin lääkärin tarvitsee tehdä vähemmän hoitoja! (:

 109. 131

  MinnaP sanoo

  Kuulostaa huikealta! Terve, ja puhdas suu on tärkeää. Hyvin hoidetut hampaat ovat myös kauniit.
  Minna

 110. 132

  Anne K sanoo

  Parasta hampaiden hoidossa on puhtauden tunne! Sähköhammasharjaa en omista ja sellaista testattuani täytyy myöntää, että paljon puhtaampi lopputulos. Suosittelen lisäksi hammaskiven poistoa säännöllisesti, vaikka hampaita harjaa hyvin ja säännöllisesti voi plakkia joihinkin koloihin jäädä helpostikin. Ja hymy, se on kertakaikkiaan parhain asuste!!!

 111. 133

  Neea sanoo

  Parhainta on raikas tunne ja sen tuoma itsevarmuus. Rutiinit hampaiden pesussa ovat minulle todella tärkeitä. Kaksi kertaa päivässä hampaiden pesu, kielen putsaus ja kookosöljy purskuttelu, hampaiden lankaus ja suuvesi 🙂
  Välillä pesen myös hiilihammastahnalla jotta säilyttäisin hampaat kauniin valkoisina 🙂

 112. 135

  sanoo

  Parhainta, on kokonaisvaltainen kehonhuolto, niin tuttu sana mutta, niin totta.
  Paljon kasviksia, puhdasta, ruokaa ylipäätään. Hampaille pureskeltavaa myös. Ennen kaikkea säännöllinen ruokarytmi sekä säännöllinen hampaiden pesu unohtamatta koko suun hygieniaa.

 113. 136

  Miia sanoo

  Minusta parasta hampaiden hoidossa on Se, että siitä on tullut minulle ja miehelleni yhteinen iltarutiini. Hänellä käytössä sähköhammasharja, jota olen kovasti itsekin miettinyt tarvitsevani. Ientulehdukset ja ienrajan karkaaminen on omalla kohdalla seurauksia liian kovasta harjaamisesta. Käytän myös lankaa sekä silloin tällöin hiilihammastahnaa, jotta hampaiden kokonaisvaltainen hoito toteutuisi. Tärkeintä minusta on säännöllisyys, josta olen onneks pitänyt kiinni.

  Vinkki hampaiden pesuun: tee hampaiden pesusta aamu- ja iltarutiini. Hampaita pestessä voi kehua peilistä katsovaa, ajatella päivän kiitollisuuden aiheita ja rauhoittaa mielen. ‍♀️❤ Kauniit hampaat ja kaunis mieli

 114. 137

  Viki Kontopoulos sanoo

  Terveen näköinen raikas hymy on kiva kyllä
  Käytän hiilihanmastahnaa ja pesen kahdesti päivässä.
  Olen pessyt kyllä aina vasta aamupalan jälkeen , kun en ollut tietoinen kiillon poistumisvaarasta.

 115. 138

  H sanoo

  Kookosöljy purskutus oikeesti auttaa pitämään suun puhtaampana!

  Itse olen juuri viemässä loppuun jo lapsena aloitettua oikomishoitoa ja saan vihdoin ja viimein kauniit hampaat joita aion jatkossa vaalia! Siksi tämä sähköhammasharja tulis juurikin nyt todella tarpeeseen!

 116. 139

  Tiia Mikkola sanoo

  Ihaninta on ollut huomata luontaistuotteiden toimivuus hampaiden hoidossa (kookosöljy ja warpaint). Hammaslanka joka on tehty mehiläisvahasta ja silkistä olen todennut toimivaksi ja ehkä ekologisemmaksi kuin perinteiset muovista tehdyt 🙂 olisi kyllä vuoden toivotuin joululahja! <3

 117. 140

  Oona sanoo

  Ajattelin sitruunavedestä ettei Auyrvedan mukaan sovi pittalle (mikä itsekin olen). Mutta kyse oli muusta tärkeästä asiasta. Hampaitten pesu tärkeää ja kasvissyöjänä huolettaa happojen vaikutus kiilteeseen. Ruokailun jälkeen vettä, xylitoli ei oikein nappaa. Aamuin illoin pesut tietysti. Mieluusti tällaisella uudella sähköhammasharjalla.

 118. 141

  Anu sanoo

  Samaa mieltä että puhtaat hampaat on parasta. Aina tärkeää ollut pestä hampaat aamuin illoin – ja juu liiankin reippaalla kädellä on tullut pestyä. Hammaslangan käyttö on hyvä opetella, se kruunaa hammaspesun.
  Kunnon harjaa hampaani kaipaa ja käteni hyvää ohjausta.
  Raikasta Joulun aikaa!

 119. 142

  Heli Mäntynen sanoo

  Hampaidenhoidossa ihaninta on raikas olo, puhtaat, valkoiset hampaat rohkaisevat leveään hymyyn. Tärkeintä on säännöllisyys ja hampaidenpesun lisäksi terveellisetelämäntavat.

 120. 143

  Maikkis sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat ja raikas tunne. Tärkeintä tietysti hampaiden ja suun terveys.

 121. 144

  Nina sanoo

  Parasta hampaiden hoidossa on heti harjauksen jälkeen oleva suun raikkaus.Kaksi kertaa päivässä pitää peikot loitolla.

 122. 145

  Hannah sanoo

  Suun ja hampaiden hyvinvointi heijastuu puhtaasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Aamuin illoin hampaiden harjaus ja todellakin mieluimmin sähköharjalla!

 123. 146

  Tiina sanoo

  Ihaninta on ne puhtaat hampaat , raikas suu ja kun kielellä kokeilee, niin hampaat tuntuu liukkaalta hampaiden pesun jälkeen. Tärkeää on pestä ne hampaat joka päivä ja ainakin ennen nukkumaan menoa ja hammaslangan käyttö. Minäkin pesen hampaat sähköhammasharjalla, se on loistava. (:

 124. 147

  sanoo

  Terve raikas suu ja kehosi kiittää , suun sairaudet ovat infektioportteja suoraan koko kehoosi. Siksi on tärkeää pitää hyvästä suun hygieniasta huolta mm.tehokkaalla ja hyvällä hammasharjalla.
  Vanha sähköharjani kaipaisikin jo päivitystä ja ruusukulta värinä on lempparini .

 125. 148

  Marita sanoo

  Puhtaat hampaat on niin kiva tunne! <3 oma sähköhammasharja meni jokin aika sitten rikki, ja kyllä nyt taas huomaa eron kun normihammasharjalla pesee: ikenet hellänä ja ei läheskään niin puhtaaksi tule hampaat kuin sähköhammasharjalla. Tämä olis ihana lahja. 🙂

 126. 149

  Minna sanoo

  sähköhammasharja on ihan ehdoton. Niin helpolla puhtaan valkoiset hampaat ja raikas suu. Lapsetkin tykkää käyttää.

 127. 150

  Amarant sanoo

  Mielenkiintoinen hammasharja, ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Ihana joulun odotusta sinulle ja perheellesi !

 128. 151

  Elina sanoo

  Puhdas ja raikas tunne ja se, että haluaa pitää suun terveenä ja ehkäistä iensairauksia. Säännöllisyys harjauksessa ja hammaslangan käyttö. Ne ovat usein avain hyvinvoivaan suuhun!

 129. 152

  Mirka Raulo sanoo

  Paras tulos syntyy sähköhammasharjalla. Puhdas ja raikas suu sekä terveet hampaat pistää hymyilemään . Kaunis ja tyylikäs uutuus tuo Oral-B Genius. Olisi huippua omistaa myös ☺️

 130. 154

  Tarjaheleena sanoo

  Hampaiden hoidon ihan ja kamalin asia on itse asiassa ihan sama juttu. Työläs hammasvälien puhdistus ja sen päälle huolellinen harjaus. Ahtaiden hammasvälien kanssa pitää olla todella hyvät välineet, muuten voin laiminlyödä hammashoitoa.

 131. 155

  Silja sanoo

  Terveet ja puhtaat hampaat on hyvinvoinnissa tärkeää! Jos voittaisin antaisin tämän miehelleni

 132. 156

  Eleonoora sanoo

  Hampaiden hoidossa on ihaninta raikas tunne ja itsevarma olo! On ihanaa, kun voi hymyillä huoletta – hymy on kauneinta mitä voi olla! Lisäksi putsaan hammasvälit niin usein kuin muistan 🙂

 133. 157

  Julia sanoo

  Raikas ja puhdas tunne suussa hampaiden pesun jälkeen on aina yhtä ihana! Tämän oral-b genius-hammasharjan myötä se onnistuisi nykyistä paremmin <3

 134. 158

  Mervi Huttunen sanoo

  Varjele tapoja niin tavat varjelevat sinua. Niinkuin kerroit joistakin asioista useammasti toistettuna tulee arkirutiineja joiden suorittaminen ei enää tunnu suorittamiselta, hyvä niin. Tärkeintä on aina päätös. Minulla kesti liian pitkään tajuta hampaidenhoidon tärkeys. Nyt kun olen sen oivaltanut, olen päättänyt, että huolellinen hampaiden puhdistus päivittäin on asia josta en luista. Minun vinkkini on että kun olet tehnyt päätöksen pitää hampaistasi paremmin huolta, etsit itsellesi sopivat välineet ja rutiinit sen toteuttamiseen. Uusi sähköhammasharja on hyvä investointi.

 135. 159

  Carita sanoo

  Tärkeintä on hampaidenpesu. Ihaninta on raikas, pirteä , terve tunne suussa hammaidenpesun jälkeen.

 136. 160

  JL sanoo

  Raikas suu <3 Olen pessyt hampaat jo useamman vuoden ajan sähköhammasharjalla, ja kyllä eron tavalliseen hammasharjaan huomaa.

 137. 161

  Salla sanoo

  Hampaiden harjauksen jälkeinen puhdas/raikas tunne suussa on parasta! tämä harja tulis tarpeeseen kyllä, ulkokuoriki hieno

 138. 162

  Niina sanoo

  Ihaninta on se sähköhammasharjan aikaan saama liukkaan puhdaspintaiset hampaat harjauksen jälkeen. Tärkeintä on päivittäinen hampaiden harjaus unohtamatta kuitenkaa hammaslangan käyttöä, jolla saa puhdistettua sen lopun hampaiden pinnasta mihin harjat ei pysty.

 139. 164

  Madde sanoo

  Paras vinkki, joka on ehdottomasti muuttanut omat rutiinini, on hammaslankaimen käyttö pelkän langan sijaan. Hammaslankain on kuin hammasharja, mutta harjaksien sijaan päässä on vaihdettava lankain, jolla hammasvälit on tosi helppo puhdistaa ja lankaamisesta tulee yhtä rutiinia, kuin harjaamisestakin! <3

 140. 165

  Laura A sanoo

  Ihaninta on se tunne, kun suu on puhdas ja raikas. On palkitsevaa kuulla miten hammaslääkäri kehuu hyvin hoidettuja hampaita. Hampaani reikiintyvät herkästi, joten koen tärkeäksi pitää niistä hyvää huolta. Suun terveys on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia! Hymykin tulee silloin ihan itsestään 🙂

 141. 167

  Annalotta sanoo

  Minulle hampaiden hoito merkitsee paljon muutakin kuin rituaalista puhdistusta päivittäin. Pesukerroista lipsuminen tuntuu rikokselta ja jättää oletettavastikin pahan maun suuhun sekä mieleen.

  Olen itsenäistymisen sekä omilleen muuttamisen myötä oppinut arvostamaan yhä enemmän hyvää oloa ja itsestä huolehtimista. Opiskelijana rahat eivät riitä kaikkeen, mutta aina voi unelmoida. Olen jo pitkään toivonut ja haaveillut uudesta sähköhammasharjasta.

  Oman aktiivisuuteni ansiosta saan matkustella paljon. Liian usein oma nykyinen sähköhammasharjani pettää ja akku loppuu kesken, iän myötä lopputulostaankaan ei ole enää yhtä puhdistava ja tehokas raikkauden takaaja suulleni kuin mitä se monia vuosia sitten oli.

  Sähköhammasharja parhaimmillaan voi miellyttää silmää, se tekee arjen velvollisuuksista astetta enemmän luksusta ja takaa laajan suuta ja mieltä miellyttävän puhtauden. Jos minä oikein saisin toivoa, niin kaipaisin arkeeni ehdottomasti Oral-B Genius Rosegold edition- mallia ja silmää miellyttävää ulkonäköä myös hammasharjaltani!

  Tämän joulun sekä siitä jatkuvan arjen takuulla kruunaisi Oral-B Genius hammasharja!

 142. 168

  Anna sanoo

  Hyvin hoidetuilla hampailla on ilo hymyillä. Hymy piristää paitsi omaa, myös lähellä olevien ystävien, työkavereiden ja perheenjäsenten päivää. Hymy on maailman valo ja puhtaat hampaat tuovat hymyn kauniisti esiin.

 143. 169

  Linda Hakkarainen sanoo

  Parasta on ehdottomasti raikas suu harjaamisen jälkeen, ja se kaunis hymy! Se tunne kun kielellä tunnustelee hampaita ja ne tuntuvat puhtailta 🙂

 144. 170

  Elisa alho sanoo

  Parasta on raikas ja puhdas suu. Eron huomaa kyllä peseekö sähkiksellä vai tavan harjalla. Oma sähkis vetää viimeisiään
  Itsellä ei ole yhtään reikää ja ikää34. Luulen et hyvä harjaus ja huolto on pitänyt peikot loitolla

 145. 174

  Mari sanoo

  Parasta on puhtaan ja raikkaan tuntuiset hampaat. Sähköhammasharja on ollut vuosia käytössä ja olisi ihanaa kokeilla uutta ja kaunista Rose Goldia. Tämä antaisi arkirutiiniin lisämausteeksi luksuksen tunnetta

 146. 175

  Siru sanoo

  Parasta kaiken normi hygieniarutiinien lisäksi on ollut luottohammaslääkärin löytyminen. Ei tule lykättyä ajan varaamista kun ei tarvitse turhaan jännittää ja pelätä

 147. 176

  Salli sanoo

  Kyllä paras tunne on kun suu on raikas ja puhdas ja hampaitten välien puhdistus myös tärkeää.

 148. 177

  Rosa sanoo

  Parasta on puhtaus ja raikkaus. Tärkeintä on säännöllinen harjaus kahdesti päivässä ja päivittäinen hammaslangan käyttö! 🙂

 149. 178

  Pomppu sanoo

  Hampaiden harjaaminen on mukavaa. Haluan pitää hampaat ehjinä, ”reikiä nolla”. On tärkeää pestä hampaat kunnolla, pitää muista harjata myös takaa. Käytän myös hammaslankaa.

 150. 179

  Sari sanoo

  Ihaninta on puhdas, hyvälle tuoksuva ja maistuva suu! Tärkeintä on se, että suun terveydestä huolehtimalla vaikuttaa myös muuhun terveyteen.

  Aamuin illoin hampaiden ja kielen puhdistus sähköhammasharjalla, päivittäin ienrajojen puhdistus kumiharjalla ja pari kertaa viikossa hammasvälien lankaus, suu kiittää.

 151. 180

  Johanna sanoo

  Oi että, on jo pitkään ollut haaveissa hankkia sähköhammasharja. Ja tämä harja näyttää varsin toimivalta. Tärkeintä mielestäni on pitää huolta kokonaisuudesta eli elämäntavoista. Hampaat kertoo ihmisen terveydestä paljon 🙂 Itse käytän hampaiden harjauksen ohessa hammaslankaa sekä purskuttelee kookosöljyllä lopuksi suun.

 152. 181

  KRISTIINA sanoo

  Raikas olo on paras tunne! Pidän tärkeänä pestä hampaat huolellisesti aamuin illoin ja myös hammaslangan säännöllinen käyttö on tärkeää 🙂

 153. 182

  JohannaL sanoo

  Puhtaus ja raikkaus suussa ennen nukkumaan menoa ja heti herättyä. Hammaslangan käyttö ja säännölliset tarkastukset ovat tärkeä osa suuhygieniaa.

 154. 183

  Susanna Rantala sanoo

  Hammaskaulat kyllä kiittäis uudesta hammasharjasta. Kuin myös tuo hammasimplantti.

 155. 184

  Anni sanoo

  Ihan parasta on miehen ja lasten suukottelu puhtaalla suulla ja raikkaalla hengityksellä ♡ Suun hyvinvointiin kuuluu mielestäni ehdottomasti myös huulien hoitaminen. Hunaja,kookosöljy, luomukahvinpuru kuorinnalla saa ihanan pehmeät huulet!

 156. 185

  Mirka sanoo

  Parasta on rutiinit jotka olen onnistunut siirtämään lapsellemme. Oikeammin ajatus mm. siitä miksi sokeria tulisi välttää ja yhdessä valitaan tarvittaessa paremmat vaihtoehdot. Sama pätee hampaiden pesuun; totutellaan sähköhammasharjaan ja tehdään hetkistä mukavia! 🙂

 157. 186

  Maarit Kukkonen sanoo

  Hampaiden pesussa parasta on puhdas tunne ja vaikeinta hammaslangan käyttö superpienissä hammasväleissä. Vaikeaa on myös olla painamatta harjaa hampaita/ikeniä vasten ja sen ongelman tämä laite ratkaisisi. Jospa saisi verenvuotoa ikenistä vähemmäksi.

 158. 187

  Maarit Kukkonen sanoo

  Parasta hampaiden harjauksessa on sen tuoma puhtauden tunne. Ongelmana on muistaa, että harjalla ei saa painaa, kun ikenet ovat herkät vuotamaan verta. Tämä laite kiinnostaa siksi, että se ratkaisisi tuon ongelman.

 159. 189

  Elise H. sanoo

  Ihaninta on hampaiden pesun jälkeinen puhdas tunne suussa ja hampaissa, ja tietysti myös se, että välttyy ainakin suuremmilta hammasongelmilta 🙂

 160. 191

  Päivi sanoo

  Hoidettujen hampaiden kanssa ei pelota mennä hammaslääkäriin, säännölliset hammastakastukset kertovat että olen onnistunut hoitamaan suun terveyttä oikein:) Kärsin bruksaamisesta öisin: on todellakin niin kauheaa ne leukasäryt..nyt minulle on ehdotettu botoxia hoidoksi kun purentakiskotkaan ei tunnu asiaa helpottavan..toivoisin niin että saisin elämäniloni takaisin tämän vaivan loputtua Omistan ”kivikautisen” sähköhammasharjan tällähetkellä ja tuo esittelemäsi uutuus toisi elämääni NIIN LUXUSTA

 161. 192

  Eliisa sanoo

  Parhainta on puhtauden tunne suussa hampaiden pesun jälkeen. On ihanaa hymyillä kun hampaat on hyvässä kunnossa ja hyvin hoidetut.

 162. 193

  Annika sanoo

  Puhdas tunne suussa on yhteydessä koko kehon tunteeseen raikkaudesta ja puhtaudesta.

 163. 194

  Miriah sanoo

  Puhtauden tunne ja että pienillä toimenpiteillä voi itse vaikuttaa hampaiden kauniina säilymiseen läpi koko elämän.

 164. 195

  Hanna sanoo

  Parasta on fressi olo ja hengitys joka ei haise. Itselläni ikenet on pahasti vetäytyneet, joten tämä hammasharjahan minun tulisi ostaa, kun siinä noin hieno/tärkeä ominaisuus, joka ilmoittaa liian kovan hankauksen.

 165. 197

  Minna sanoo

  Parasta hampaiden hoidossa on hampaiden harjaus ja sen jälkeinen ihana raikkaus suussa. Kävin viime kuussa suuhygienistillä poistattamassa hammaskiveä ja keskusteltiin myös sähköhammasharjoista, olen koko ikäni harkinnut perinteisellä harjalla ja olen ajatellut hankkia itselle joululahjaksi sähköhammasharjan ja tämä olisi minulle ihan huippujuttu voittaa!

 166. 198

  Jenni sanoo

  Ihaninta on hyvällä ja laadukkaalla hammasharjalla harjatut hampaat ja sen lopputulos – raikas ja puhdas tunne suussa❤. Tärkeintä on säännöllisyys hampaiden hoidossa.

 167. 199

  Sini sanoo

  Ihanaa hampaiden hoidossa on ehdottomasti terveä ja kirkas hymy, jonka huolellisella hampaiden hoidolla voi saavuttaa! Tärkeimpänä pidän ehdottomasti hampaiden päivittäistä harjaamista, mutta myös hammaslangan käyttöä. 🙂

 168. 200

  Riitta sanoo

  Voi, tämä olisi niin tarpeellinen! Pesen hampaani edelleen tavallisella hammasharjalla. Puhtaat ja kauniit hampaat ovat aina olleet minulle aina tärkeä asia. Olen kuitenkin vasta nyt aikuisiällä saanut ensimmäiset reikäni, ikävä kyllä:( 30 vuotta sain elää ilman. Nyt olisikin tärkeä saada pidettyä hampaat hyvässä kunnossa! Parasta hampaiden pesussa on ehdottomasti puhtauden tunne ja itsevarmempi fiilis, mikä siitä syntyy:)

 169. 201

  Jensu sanoo

  Parasta on raikas ja puhdas suu. Kun suussa on puhdas tunne on aina mahtavampi hymyillä kaikille tutuille sekä tuntemattomille 🙂

 170. 202

  Ritva Immonen sanoo

  Parasta on raikas suu ja puhtauden tunne nimenomaan sähköhammasharjauksen jälkeen ❤️ Kunnon harja innostaa säännöllisyyteen ja sillä jaksaa huoltaa yhtä tärkeimmistä ❤️

 171. 203

  Jaana sanoo

  Sähköhammasharja on ollut hampaideni pelastus ja uudelle olisi jo tilaa. Olen opetellut tykkäämään hampaiden pesusta ajatellen että annan jokaiselle hampaalle oman 10 sekunnin kylvyn ja pesu laskemalla mielessä kymmeneen. Se rentouttaa myös 🙂

 172. 204

  Ida sanoo

  Puhtaus on ehdottomasti kaiken a ja o! Raikkaalla suulla ja puhtailla hampailla kelpaa hymyillä 🙂

 173. 206

  Oona sanoo

  Parasta hampaiden pesussa on raikas ja kevyt tunne minkä sillä voi parhaimmillaan saavuttaa ja kauniimpi hymy ehdottomasti.

 174. 207

  Daria sanoo

  Tämä olisi niin ihana piristys niin stressaavaan työ + maisteriopintojen syksyyn ja talveen. Parasta hampaidenhoidossa on totta kai tulos, vaaleaan ja terveeseen hymyyn saa nopeasti vastakaikua ja se antaa muillekin iloa! Tärkeintä ovat päivittäiset asiat hampaiden huollossa: pesu, herkkujen maltillisuus ja hellä hoito. Oma vinkki hyvinvoiviin hampaisiin on öljykurlaus, tekee hyvää hampaille!

 175. 208

  Noora sanoo

  Parasta on puhdas ja terve suu, jolla on kaunista hymyillä valitettavasti en omista vielä sähköhammasharjaa, mutta niksinä suosittelen kokeilemaan hiiltä hampaiden valkaisuun, se on helppo ja turvallinen keino saada hieman valkoisemmat hampaat.

 176. 209

  Katariina sanoo

  Ihaninta on puhdas suu sekä raikas ja fressi olo! Myös puhdas, valkoinen hammasrivistö pistää hymyilyttämään 🙂

 177. 210

  eleonora sanoo

  Hampaidenpesussa minulle on tärkeintä käyttämäni, mahdollisimman luonnolliset tuotteet ja tarkkaavaisuus. Maltti on valttia☝On myös tärkeää käydä aina säännöllisin väliajoin hammaslääkärissä tarkastuttamassa hampaansa Terveys on kokonaisuus, ja hyvinvoivat hampaat ovat tärkeä osa sitä

 178. 211

  Mariel sanoo

  Se tunne sähköhammasharjapesun jälkeen suussa on jotain käsittämätöntä! Niin puhdas ja hampaat tuntuvat niin puhtailta ja suu raikkaalta. Itselläni on vielä tavallinen hammasharja ja myönnän ettei sitä kahta minuuttia tule sillä tylsimyksellä kulutettua. Mieheni osti keväällä Oral B:n sähköhammasharjan ja olen omalla harjaspäällä silloin tällöin sitä kokeillut. En vain ole saanut aikaiseksi hankkia omaa, mutta nyt tuon uuden mallin haluaisin kyllä omakseni ja tuntea puhdas suu joka päivä!

 179. 212

  markku sanoo

  parasta on se ihana puhdas ja raikas tunne suussa pesun jälkeen. pienestä pitäen pesu on kuulunut rutiineihini ja se on asia josta en kiireessä tai väsyneenäkään luovu. ja pitää muistaa malttaa pestä tarpeeksi kauan.

 180. 213

  Koo sanoo

  Ihaninta on, kun lapsuuden kauhukokemusten jälkeen hammaslääkäriin meno ei enää pelota. Ja mikäs parasta välttää ne remontit, kuin kunnon harjalla harjaaminen. Tää olis niin super

 181. 214

  Aamu sanoo

  Ihaninta on puhdas, raikas suu. Tärkeintä on itselleni hammasvälienkin puhdistus. Jos kookosöljyn purskuttelu tai hammaslankaus jää välistä, sen todella huomaa. Välillä pesen hampaani kurkuma-kookosöljy tahnalla tai merisuolavedellä. On ihanaa kokeilla mahdollisimman luontaisia, uusia vinkkejä.

 182. 216

  Niin4 sanoo

  Ihaninta on puhdas ja raikas tunne pesun jälkeen <3 Tärkeintä on hyvä ja tehokas hammasharja sekä säännöllinen hampaiden peseminen 🙂

 183. 217

  Kamila Gurejev sanoo

  Huolellisen harjauksen jälkeen suu tuntuu raikkaalta ja olo on itsevarma – kauniit hampaat tuntuu ja näyttää hyvältä sekä sisältä ja ulkoa. Oma vinkkini on kokeilla erilaisia sekä eri makuisia hammastahnoja, mikä tekee suunhoidosta hauskempaa ja motivoi huolehtimaan suun hygieniasta.

 184. 218

  Jouni Orava sanoo

  Eilek hammaslääkärillå, reikiä nolla
  Hyvää huomenta, just sulle… ☺

 185. 219

  MK sanoo

  Parasta on puhdas tunne heti pesun jälkeen. Pesen myös päivällä jos on tullut syötyä sokeripitoisesti. Sähköhammasharjalla saa paljon tehokkaammin putsattua plakin pois.

 186. 220

  Maarit sanoo

  Parasta on ehdottomasti se puhdas tunne hampaiden pesun jälkeen. Tärkeänä pidän hampaiden harjausta kaksi kertaa päivässä, vielä kun saisi laukauksen samanlaiseksi rutiiniksi!

 187. 221

  Liina sanoo

  Parasta on puhdas ja raikas tunne suussa harjauksen jälkeen varsinkin silloin kun tietää, että sähköhammasharja on puhdistanut suun joka kolkan. Olen tosi tarkka hampaiden ja suun kunnosta, joten harja olisi täydellinen joululahja!

 188. 222

  Heluna sanoo

  Parasta tulee kun käyttää oral beetä. Hammasharjani kaipaa kuitenkin päivitystä, vaativien hampaiden huolehtiminen (retentiokaari yms) ja suun hygienia on ykkösjuttu myös muun hyvinvoinnin perusta. Kelpaisi minulle kyllä

 189. 223

  Riitta sanoo

  Mun mielestä hampaiden hoitamisessa ihaninta on se, miltä vasta pestyt hampaat tuntuu. Puhtailla ja hoidetuilla hampailla tulee myös hymyiltyä paljon.

  Säännöllinen hammaslääkärillä käynti ja kookosöljyllä purskuttelu.

 190. 224

  Annika sanoo

  Parasta on tietenkin pestä ja langata hampaat illalla ennen nukkumaanmenoa. Tärkeää on myös vuosittainen suuhygienistillä käynti. Itse purskuttelen myös kookosöljyllä silloin tällöin, tuntuu että sillä lähtee suusta kaikki mahdollinen lika 😀

 191. 225

  Hanna sanoo

  Oleellista on mielestäni käyttää hampaiden pesuun riittävän pitkä aika kerrallaan, min. 2 min. Jollain hyvällä ekohammastahnalla pesun jälkeen suussa on ihanan raikas ja puhdas tunne.

 192. 226

  Nennu sanoo

  Parasta on puhtaus hampaiden pesun jälkeen. Varsinkin näin 10vuoden oikomishoidon jälkeen osaa arvostaa valkoisia, terveitä ja suoria hampaita.
  Paras vinkkini on kurkata hampaiden pesun jälkeen peilistä omaa kaunista hymyään, ja olla onnellinen ja kiitollinen siitä!

 193. 227

  Anne Huovinen sanoo

  Ihaninta on tietenkin puhtaat hampaat ja tärkeintä, että harjataan säännöllisesti kaksi lertaa päivässä!

 194. 228

  sanoo

  Puhtaat hampaat ja suun raikkaus ovat tärkeitä! Käytän bambuharjaa hampaiden pesuun ja öljypurskuttelua ja myös kielen puhdistusta! Olisi kyllä kokeilemisen arvoinen tuo sähköhammasharja!

 195. 229

  TiiaK sanoo

  Hampaiden pesemisestä on tullut mulle meditaatiohetki, siinä samalla on hyvä valmistautua tulevaan päivään tai rauhoittua illalla.

  • 230.1

   Anne sanoo

   Puhtaat hampaat ja raikas suu! Tärkeää on harjata hampaat aamuin illoin!

 196. 232

  Smettis sanoo

  Minulla on vetäytyneet ikenet ( johtuu liian kovakouraisesti harjauksesta), niin kaikista parasta on se, hammastahna vihloville hampaille oikeasti auttaa asiassa!

 197. 233

  Linn sanoo

  En tiedä onko hamapiden hoito erityisen ihanaa, paitsi se tunne, kun on aivan puhtaat hampaat. Tärkeintä itselle on sähköhammasharja, hammaslankain ja xylitol-purukumi päivittäin 🙂

 198. 234

  Hanna sanoo

  Hampaiden hoidossa parasta valkoiset ja terveet hampaat ja mikä parasta, aina kerran vuodessa hammastarkastuksessa kuulla, että reikiä nolla! Minulla myös ongelmana hampaiden narskuttelu öisin joten olisi ihana saada uusi hammasharja jo vanhan tilalle! 🙂

 199. 237

  Päivi U sanoo

  Parasta on puhtaantuntuinen suu, hammasvälejä myöten. Silloin on helppo hymyillä!

 200. 239

  sara sanoo

  Ihaninta on sileältä ja puhtaalta tuntuvat hampaiden pinnat sekä raikas hengitys! Nykyään myös hammaslankaa käytän päivittäin, kun hankin pitkävartisen lankaimen jolla homma hoituu todella helposti. Enää ei tarvitse tunkea koko nyrkkiä suuhun, että saa takahampaidenkin välit puhtaaksi. Ennen tuosta hommasta halusi aina luistaa kun se oli niin hankalaa. Sähköhammasharja olisi mahtava!

 201. 241

  Suivi sanoo

  Ihaninta on ehdottomasti se tunne kun on puhtaat hampaat! Jos jostain syystä aamu- tai iltapesu jää välistä, tuntuvat hampaat niin kammottavan möhnäisiltä… Puhdas ja raikas tunne suussa vaikuttaa koko hyvinvointiin<3

 202. 244

  Jossu sanoo

  Hampaiden hoidossa ihaninta on se tunne joka valtaa suun kun on pessyt hampaat – sitä ei voita mikään! Ja vinkkini olkoon se, että jokainen hymy on kaunis – kunhan se on aito <3

 203. 245

  Kati Friman sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat ja raikas hengitys. Tärkeätä on harjata hampaat aamulla ja illalla

 204. 246

  Felicia sanoo

  Parasta on puhtaiden hampaiden tunne! Tärkeintä hampaiden pesu sekä laukaus, joka ainakin itseltä unohtuu vähän liian usein.

 205. 247

  Emma sanoo

  Parasta on ehdottomasti puhdas tunne hampaissa pesun jälkeen. Tärkeintä olisi muistaa myös käyttää hammaslankaa, jotta hampaat ja ikenet pysyisivät hyvässä kunnossa. Tämä kaunis hammasharja tulisi tarpeeseen ☺️

 206. 249

  Bea sanoo

  Parasta on aamulla se tunne kun olet pessyt hampaat ja sitten valmistamaan aamupalaa. Toisilla aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia, mulla se on hampaiden pesu. En keksi tilannetta jossa jättäisin hampaat pesemättä aamulla (en toki illallakaan), koska tuntuu että kun suu on raikas niin sitten herää itsekin. Itselläni on ollut sama ongelma että harjaan liian lujaa ja siksi ikenet on alahampaiden kohdalta hieman vetäytyneet, nyt kiinnitän siihen extrahuomiota että harjaan tarpeeksi hellästi. Sähköhammasharja on oiva apu siihen!

 207. 251

  Päppänä sanoo

  Puhtauden tunne hampaiden pinnalla! Tämä olisi kaunis katsella ja jokapäiväinen ilo!

 208. 252

  SPI sanoo

  Oi, tämä tulisi tarpeeseen <3
  Hampaidenhoidossa hankalinta ja toisaalta palkitsevinta on hammaslankaimen käyttö. Pitäisi tsempata siinä entisestään, sillä lopputulos kiittää ja puhuu puolestaan.

 209. 253

  Susanna sanoo

  Sähköhammasharjalla pesu aamuin illoin. Nykyinen aina vanha ja aikeissa uuden laitteen osto. Tämä olisi kaunis, hyvä js juuri sellainen jota katsellut.
  Terveelliset elämän tavat ja säännöllinen hammashuolto varsinkin kun hammasluu ei niin hyvä.

 210. 255

  Sari Albrecht sanoo

  Juuri tuollaista toivon joululahjaksi,jotta raskauden aikana hampaat pysyvät terveinä..

 211. 256

  Oona Koskinen sanoo

  Oi, tämä harja on ihana! Hampaiden hoidossa on parasta ne ajan kanssa tehdyt hoitokerrat, jolloin käyttää hammaslankaa, hammastikkua ja harjaa hampaat huolellisesti. Tämän jälkeen suu tuntuu ihanan puhtaalta ja hymy on herkässä.

 212. 257

  Katri sanoo

  Parasta on kun saa suuhun raikkaan tunteen, ilman sitä tuntuu että aamusta puuttuu jotain.

 213. 258

  Hanna sanoo

  Puhas ja raikas suu! Myös ihan terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää pitää suusta ja hampaista hyvää huolta. Kyllä se vaan puhas suu tekee hymystäkin kauniin.

 214. 259

  Johanna S. sanoo

  Ihaninta on tuntea suu puhtaaksi ja raikkaaksi, ja tietenkin omistaa laadukas harja jolla sellaista jälkeä varmasti saa! Tärkeintä on vältellä kiilteen kulumista, sillä sitä ei saa takaisin. Olen jättänyt mehut ja limsat, sekä sitkeät ja happamat irtokarkit. Herkuttelen suklaalla, jonka voi antaa sulaa suussa ilman, että hampaan pinta kuluu sen jauhamisesta.

 215. 260

  Suvi sanoo

  Ihaninta on puhtaat hampaat ja raikas suu! Tärkeintä säännöllinen harjaus.

 216. 261

  Kirsi sanoo

  Ihaninta on hammaspesun jälkeinen freesi olo suussa ja tärkeintä on suun terveys kaikkineen!

 217. 262

  Mimmi sanoo

  Parasta on se puhdas tunne suussa, tärkeintä kuitenkin terveen suun vaikutus koko kropan terveyteen.

 218. 263

  Katri sanoo

  Ihaninta on raikas tunne suussa ja se, kun kokee, että hampaat puhtaat ja raikkaat hymyileminenkin täysillä on herkemmässä. Mun mummo aina jaksoi muistuttaa hampaiden huolehtimisen tärkeydestä, kuulen vieläkin hänen äänen korvissani kun ajattelen asiaa. Mummon (tätäkin) viisasta neuvoa olen pyrkinyt noudattamaan. Kiitos Karita ihanasta blogista!

 219. 264

  sanoo

  Kaunis, huoleton hymy hampaiden pesun tuloksena on ihaninta!
  Hampaiden pesun yhteydessä voi tehdä mindfulness-harjoituksia tai joskus innostun teen samalla kyykkypitoa eli selkä seinää vasten ja jalat 90 asteen kulmassa. Monenlaista iloa!

 220. 265

  Katska sanoo

  Toisinaan otan matkalle mukaan tavalllisen harjan. Sähköhammasharja tuntuu reissun jälkeen taivaalliselta!
  Ihan sävy me like!

 221. 266

  Tedla sanoo

  Ihaninta on raikas suu hampaiden pesun jälkeen. Ja tärkeintä hammasvälien lankaus.
  Oma kikkani on käyttää hammaslangan sijaan käteviä hammaslankaimia. 🙂

 222. 267

  Oona sanoo

  Suun hyvinvointi on korostunut raskauksien ja äitinä olon myötä. Erityisesti hammaslankaimen käyttö on muodostunut päivittäiseksi rutiiniksi. Myös minä olen onnellinen, että vanhempani totuttivat minut hampaiden hyvään puhdistamiseen. Jopa nuorena baari-menojen päätteeksi pesin hampaat aina huolella:-)

 223. 268

  Veera sanoo

  Paras hammashoitovinkki säännöllisen harjauksen ja suuveden jälkeen on ayurvedalainen hampaiden kirkastus. Aamulla ensimmäisenä ruokalusikallinen kookosvoita purskutellen noin vartti, minkä jälkeen harjataan hampaat ilman tahnaa. Poistaa suusta myrkkyjä ja hampaista tummentumia. Toimii joka kerta <3

 224. 269

  Tiina sanoo

  Hyvä hammasharja ja raikas hengitys on parasta. Sähköharjakin on uusittava aika ajoin – siis runkokin 🙂

 225. 271

  Maria sanoo

  Parasta on hampaiden pesun jälkeinen puhdas ja raikas tunne suussa! Hammaslangan käyttö ja huolellinen hampaiden harjaus säännöllisesti ovat parhaimmat vinkkini. 🙂

 226. 272

  Essi sanoo

  Säännöllinen hampaiden pesu aamuin illoin sekä veden juonti Olisi ihana voittaa sähköhammasharja jollaista en tällä hetkellä omista☺️

 227. 273

  Annikka sanoo

  Hampaiden säännöllinen harjaus hammaslankaa sekä säännöllisiä hammastarkastuksia unohtamatta. Oral B: n sähköhammasharja on auttanut tässä jo vuosia enkä vaihtaisi pois.

 228. 274

  Kaisa sanoo

  Hammasvälien lankaus ja hampaiden harjaus sähköhammasharjalla aamuin ja illoin . Käytän myös Xylitol purukumia ja pastilleja aterioiden jälkeen. Hammashoitajan koulutus taustalla joten suun terveydenhuolto parempi ollakin kunnossa 🙂 Olisi ihana voittaa noin kaunis ja käytännöllinen hammasharja ❤

 229. 275

  Laurs sanoo

  Parasta on se raikas tunne hampaiden pesun jälkeen 🙂
  Tärkeintä on sen lisäksi että todella pesee sen 2 kertaa päivässä, myös se että pesee kunnolla, unohtamatta esim poskihampaita. Ihana arvonta, mukana!

 230. 276

  Suvi sanoo

  Ihaninta on, että kun huolehtii suuhygieniasta ja suunhoidosta, sillä on myös myönteisiä vaikutuksia omaan itsevarmuuteen. Tärkeimpänä pidän huolellista harjausta aamuin illoin ja hammasvälien lankausta. Usein unohtuu myös elintapojen merkitys: esim. napostelua ja energiajuomien tyyppisiä juomia tulisi välttää.

 231. 277

  Minnuli sanoo

  Terveelliset elämäntavat ja ruokavalio hyvän hoidon lisäksi vaikuttaa myös hampaiden hyvinvointiin. Olisipa mukavaa saada oma harja helpottamaan arkea. Yhdellä harjalla ja kahdella eri päällä (tietenkin) avopuolison kanssa on joskus kiireisinä aamuina haasteensa 😀

 232. 278

  Hanna sanoo

  Ihaninta on raikas ja puhdas tunne suussa. Tärkeintä on muistaa pestä ne hampaat todella kaksi kertaa vuorokaudessa, ja käyttää omille hampaille sopivaa harjaspäätä! Tosiaan tämä olisi mahtava kun kertoo tuon että painaako liian kovaa, se on myös tärkeä jottei ikenet vetäydy. Aivan ihanan värinenkun se on!! 🙂

 233. 279

  Petra sanoo

  Parasta hampaiden hoidossa ja harjauksessa on puhtaat hampaat ja raikas suu. Hyvin hoidetut hampaat ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lisäksi kauniit ja terveet hampaat tuovat lisää itsevarmuutta kun voi hymyillä vapautuneesti. Vinkkini hampaiden hoitoon on säännöllinen, harjaus, lankaus ja kaikkien hapollisten ja kiillettä syövyttävien juomien ja ruokien rajoittaminen minimiin.

 234. 281

  Henriikka sanoo

  Parasta on raikas hengitys ilman muuta! Olen vasta ottanut hammaslangan osaksi rutiineja ja ai,että kuinka hyvältä puhtaat hammasvälitkin tuntuvat

 235. 282

  Sari sanoo

  Sähköhammasharjalla tulee vaan niin puhtaampi tunne suuhun Nykyinen olisi jo vaihdon tarpeessa.
  Suuhygieniaan kuuluu harjaus 2 krt päivässä, suuvesi ja välillä hammaslanka. Valitettavasti lankaa en ole vielä oppinut päivittäin käyttämään mutta yritystä on 🙂

 236. 283

  Sanni sanoo

  Ihaninta on puhdas tunne suussa ja se, että hampaat tuntuvat niin terveiltä ja kauniilta, että tekee mieli vain hymyillä koko päivän.

 237. 284

  Tarleena Klasila sanoo

  Hampaiden terveyden takia olen jättänyt sokerinkin kokonaan pois. Puhtaat ja terveet hampaat ovat minulle ehdottoman tärkeää! Tämä hammasharja on ulkonäöllisesti niin kaunis, ettei tarvisi piilottaa sitä kaappiin

 238. 286

  Tintti sanoo

  Tärkeintä on harjata hampaat vähintään kaksi kertaa viikossa hyvällä sähköhammasharjalla. Kyllä puhtaat hampaat ja raikas hengitys ovat siistein juttu. Tykkään itse harjata hampaita myös välillä sillä mustalla hiilellä, se jättää myös todella puhtaan olon suuhun ja kirkastaa hymyä. Joskus kokeillut myös oilpullingia tai mikä olikaan, ja se myös freesaa suuta. Sitä vaan ei jaksa tehdä kun pitäisi purskutella niin kauan ja tuntuu ettei aikaa ole 🙂

 239. 287

  Miia Torvi sanoo

  Vanha sähköhammasharja vetelee viimeisiä niin olis kyllä kiva saada tää versio. Sähköhammasharjaa en vaihda, se on parasta hampaiden pesussa koska aamulla puoli unessa hampaita pestessä harja kertoo kun on 2min kulunut 🙂

 240. 288

  Jenni sanoo

  Ikävän ja pitkän ienongelman jälkeen olen kiinnittänyt entistäkin enemmän huomiota hampaiden hoitoon.Hyvä terveys on osa hyvinvoivia hampaita ja ikeniä.Lapsetkin oppineet miten tärkeää on pestä hampaat hyvin vähintään 2xpäivässä!

 241. 289

  Maj-Lis sanoo

  Tämä olisi mahtava joululahja itselleni. Nykyinen OralB harjani kaipaisi päivitystä uudempaan.
  Itselläni hammaslanka kuuluu myös päivittäiseen hammashuoltorutiiniin vaikka en siitä niin kovasti nautikaan Todella kaunis harja❤

 242. 292

  Piiajossu sanoo

  Puhtaat hampaat niin tärkeä juttu! Sähköhammasharjani kaipaisi jo päivittämistä. Myöskään hammasvälejä ei saa unohtaa!

 243. 293

  Tiina sanoo

  Ihaninta hampaiden hoidossa on se puhdas raikas tunne joka on hammaspesun ja langan käytön jälkeen. Vinkkini helpompaan hampaiden hoitoon on varren päässä olevat hammaslangat. Älyttömän helppoja käyttää!
  Tiina

 244. 294

  Katariina Salmi sanoo

  Puhdas ja terve suu on parasta! Neljän lapsen äitinä on ihana huomata miten 2min x 2krt/pv pesusta on tullut rutiinia. Sähköhammasharja on täydellinen väline ja ajastin tuohon. Siirtyessä sähköhammasharjaan, tuli ikävä tunne onko hampaat olleet koskaan puhtaat. Ikinä ei pois sähköstä vaihdeta!

 245. 295

  Outsa sanoo

  Puhdas ja raikas suu,ihana tunne kun hampaat on puhtaat! Itselläni hampaiden hoito oltava vielä tarkempaa,koska käyttämäni lääkkeet kuivattavat suuta. Vasta vuosia lääkkeitä käytettyäni eräs hammaslääkäri sanoi,että koska suuni kuivuu niin reikiä tulee helpommin ja olisi pitänyt käyttää kosteuttavia suihkeita yms. Nyt on sitten alkavat reiät joka hampaassa,mutta hyvällä ja säännöllisellä hampaiden hoidolla olen saanut tilanteen pysymään samana,eikä vielä ole kaikkia hampaita tarvinnut paikata. Mutta vinkkiä kaikille kuivasta suusta kärsiville, kannattaa käyttää suihkeita/tabletteja/kuivalle suulle tarkoitettua hammastahnaa,niin ei mene hampaat huonoon kuntoon!! Itse valitin usein lääkäreille tuosta kuivasta suusta,mutta aina oli vastaus että se nyt vaan on sivuvaikutuksia,mutta kukaan ei kertonut mitä siitä voi aiheutua!! Olisi kyllä ihana päästä hoitamaan hampaita uudella harjalla❤

 246. 297

  Jaana Salonen sanoo

  Parasta on tunne puhtaista hampaista ja raikkaasta suusta 🙂 kunnon hammaspesukoneella harjauskin on nautintoa! Ihanaa joulunodotusta kaikille 🙂

 247. 301

  Johanna sanoo

  Puhtaat, hoidetut hampaat saavat hymyn kauniiksi. Hampaani eivät ole lainkaan suorassa rivissä, mutta hoitamalla niitä hyvin ja muistamalla päivittäisen lankauksen uskallan välillä jopa päästää hymyn valloilleen.

 248. 304

  Sasa sanoo

  Parasta on terveen ja kauniin näköinen hymy. Vinkkinä hammaslanka ja säännöllinen hammashygienistillä käynti. Myös hyvä hammasharja on kaiken a ja o.

 249. 306

  jassu sanoo

  Suun terveys ja kauniit hampaat ovat osaltaan ne mitkä kertovat sisäisestä kauneudesta ja hyvinvoinnista. Harjaan hampaat aamuin illoin mutta aina manuaalisesti. Hammaslääkäriinkin pitäisi mennä mutta hammaslääkäripelko ei auta asiaa.

 250. 307

  Anna V sanoo

  Paras tunne on huolellisen harjauksen ja lankauksen jälkeen kellahtaa pehmeisiin lakanoihin nukkumaan, oli se sitten yöunille tai aamuisin yövuoron jälkeen! Puhdas ja raikas suu, sekä aito hymy!
  Ps. Niin ja silmälle ilo olisi noin kaunis ja varmasti tehokas sähköhammasharja!

 251. 309

  Katja sanoo

  Tällä hetkellä ihaninta hampaiden pesussa on se, että pestään ne yhdessä 3-vuotiaan poikani kanssa ja opetellaan, miten hampaita olisi hyvä hoitaa, että peikot pysyy poissa. 😉 Hampaiden puhtaus ja raikkaus tietenkin on myös ihanaa!
  Itselläni hampaista huolehtimisen lisäksi myös kielen puhdistaminen bakteereista päivittäin on tärkeää. Näin tulee hoidettua myös koko suun terveyttä.
  Kärsin kanssasi samaisista ongelmista – aikoinaan (ja valitettavan usein edelleenkin) harjaan hampaat liian kovaa ja lisäksi narskutan hampaita myös etenkin stressatessani ja kiilteeni on todella vaurioitunut. Lisäksi jostain käsittämättömästä syystä olen huolehtinut, että miehelläni ja lapsellani on laadukkaat sähköhammasharjat, mutta itseltäni ei edellisen hajottua sellaista löydy – joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen. 🙂

 252. 310

  Jonna sanoo

  Itse koen ihanimpana hampaiden pesussa sen puhtaan olon tunteen joka tulee kun suu on perusteellisen puhdas ❤ Itselläni tapana pestä hampaat heti aamusta ennen ruokailua, yön aikana kertyy tietty haju/ maku suuhun ja siksi on ihanaa pestä aamulla hampaat ja saada ”freesi” maku suuhun.

  Tärkeimpänä hampaiden pesussa koen ettei pidä kiirettä hoidon kanssa vaan ottaa 2min aikaa jonka jälkeen vielä hammaslangan kanssa sekä viimeistely suuvedellä.

  Vinkki ;
  Jokainen hemmottelee itseään aina joskus mm.kasvohoidoilla, hieronnalla, kampaajalla …miksei hemmottelisi myös hampaitaan?
  Hampaiden valkaisu on vinkki jonka haluan jakaa.
  Kahvi sekä muut elämäntavat jättävät hieman ei toivottua väriä hampaisiin vuosien myötä…kerran vuodessa on kiva saada hampaisiin huomattava muutos nimittäin hampaidenvalkaisulla. Itse kävin toissa vuonna ja otin kuvat ennen ja jälkeen ja mikä HUOMATTAVA MUUTOS!
  sen jälkeen haluaa pitää hieman enemmän huolta hampaista hoidon jälkeen ja hymyillä kameralle vieläkin enemmän.
  Suosittelen jokaista kokeilemaan ainakin kerran.

  Iloista joulua kaikille, muistakaa hymyillä ❤

 253. 311

  Hanna sanoo

  Ihaninta on hampaiden pesun jälkeen puhdas tunne ja kun hampaat ovat liukkaat ja sileät kielellä tunnustellessa. Eron sähköhammasharjan ja tavallisen välillä huomaa välittömästi. Tavallisella et saa mitenkään yhtä puhdasta.

 254. 312

  Ansku sanoo

  Vuosia sitten minulla oli sähköhammasharja ja nyt olen miettinyt uuden hankkimista!Se tunne kun pesee sähköhammasharjalla, niin puhdas, raikas jopa onnellinen. Ihaninta siis puhdas suu, voi huoletta hymyillä

 255. 313

  Marja-Kaisa Seppälä sanoo

  Puhdas ja raikas suu on ihana tunne. Luksusta olisi pestä hampaat noin kauniilla sähköhammasharjalla ❤ Uutena tavoitteena opettelen hampaiden pesua ennen aamupalaa.

 256. 314

  Minna sanoo

  Puhtauden tunnetta suussa ei voita mikään!
  Olisi niin ihanaa voittaa tämä! Meillä edellinen Oral-B sähköhammasharja on palvellut meitä neljää jo niin monia vuosia, että juuri puhuttiin miehen kanssa että olisi aika uusia harja, ostettu meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin 19 vuotta sitten. Meillä ei tuohon hienouteen varaa, joten joulupukille on lähetetty toive jostain halvasta mallista. Tämä olisi meidän joulun paras lahja ja toiveiden täyttymys jos saisimmekin oikeasti hyvän harjan koko perheelle! ❤️

 257. 315

  sanoo

  Ihaninta on hampaiden hoitamisen terveysvaikutukset koko kehoon. Sadevesi on vanha vinkki kaikkeen kauneudenhoitoon. Toimii kaikkina vuodenaikoina. Mökillä ja kaupungissa. Puiseen mukiin raikasta sadevettä, joilla hiusten, kasvojen ja hampaiden pesu ja vaikutus ulottuu mieleen saakka! ❤️ Tämä yhdistettynä laadukkaaseen hammasharjaan ja lopputuloksena levollinen, luonnollsen puhdas olo!

 258. 316

  Eveliina sanoo

  Puhatauden tuntu! Aamuin illoin pesen ja eniten nautin raikkaudek tunteesta. Sähköhammasharja toisi varmasti vielä lisää iloa.

 259. 318

  Jaana Hynninen sanoo

  Hampaiden hoidon tulos tietenkin. Hyvin hoidetut hampaat kiittävät ja omistajansa kiittää. Kerta päivään langattuna ja kahteen kertaan päivässä harjattuna sekä tietysti ruokailujen jälkeen xylitoltuote. Eron huomaa, jos esimerkiksi lankaus jää muutaman päivän tekemättä. Hyvin hoidetut hampaat – siisti hymy

 260. 319

  Suskitar sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat ja raikas suu. Hampaiden säännöllinen harjaus on myös erittäin tärkeä asia, aamuin ja illoin.

 261. 321

  Anu sanoo

  Ihaninta on puhtauden tunne! Se motivoi harjaamaan säännöllisesti hampaita.

 262. 322

  Brita sanoo

  Ihaninta on raikas hengitys ja puhdas suu. Jos ne puuttuvat, päivä on pilalla. Saisinpa uuden hienon sähköhammasharjan, sillä olisi ilo aloittaa jokainen päivä

 263. 323

  pirkko korpi- senttilä sanoo

  kaksi kertaa päivässä pesu. Mikä ihana tunne suussa kun on raikas.

 264. 324

  Maarit sanoo

  En voisi kuvitellakaan, että laiminlöisin hampaiden hoidossa.
  Pesu aamuin illoin, hammaslanka iltaisin ja purskuttelu/purkka ruuan jälkeen.

 265. 325

  Susanna sanoo

  Parasta on puhtaan tuntuinen suu. Minulla on myös kiille kulunut nuoruuden syömistottumusten sekä refluksitaudin takia. Pesen sähköhammasharjalla aamuin illoin hampaat, pyrin odottamaan tunnin iltapalan syömisen jälkeen ennen kuin pesen, syön xylitol pastilleja joka ruuan jälkeen, en juo muuta kuin vettä, maitoa ja teetä, ja välttelen kaikkea happamia ruokia. Ruoka-ajat myös on tärkeitä, säännöllisesti 4-5 kertaa päivässä eikä välillä napostelua.

 266. 326

  EssiA sanoo

  Hammaslangan käyttö on jotenkin pakkomielle, se raikastaa hengitystä vielä entisestään <3

 267. 329

  Maria Kursi sanoo

  Tärkeää on myös raikas hengitys terveiden hampaiden lisäksi. Tähän auttaa säännöllinen hampaiden harjaus ja terveellinen ruokavalio vedenjuontia unohtamatta.

 268. 330

  Ritva sanoo

  Parasta on hyvä hammasharja. Tavan hammasharjoille ei tee mitään, sähköinen sen pitää olla ja laadukas. Mutta hampaiden hoito lähtee ihan siitä, että miettii myös kuinka paljon haluaa antaa hampaillensa sokeria. Aamuisin ja iltaisin huolellinen hampaanpesu.

 269. 331

  Saara Joki-Erkkilä sanoo

  Oi oi oi miten kaunis uusi hammasharja Oispa niin ihana jatkaa harjausta uudella ja kauniilla harjalla kun vanha vetelee jo niiiiiin viimesiään

 270. 332

  KM sanoo

  Parasta on puhtauden tunne hammaspesun jälkeen, mutta jostain syystä olen jäänyt myös ”koukkuun” hammaslangan käyttöön!

 271. 333

  Jenna Tuominen sanoo

  Puhtaat hampaat merkitsee paljonkin, etenkin lapsiperheessä myös omien hampaiden hyvinvointi pitää tutkitusti lastenkin hampaat paremmassa kunnossa! Meillä harjataan aamuin illoin oman esimerkin turvin! Paras palkinto hampaiden hoitamisesta on reiättömät hampaat ja raikas hengitys! Meillä on tällä hetkellä miehen kanssa yhteinen harja, päitä vain vaihdellaan. Olisi kiva saada ihan ikioma, niin vois koko perhe käydä hammaspesulla yhtä aikaa!

 272. 334

  Laura sanoo

  Puhtaat ja terveet hampaat ja ikenet sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä ja pitävät koko kropan paremmin terveenä. Ihaninta on pussailu raikkaalla suulla 🙂

 273. 335

  Emilia sanoo

  Parasta on puhtaat ja valkoiset hampaat. Hampaiden terveys on muutenkin tärkeää ja itse harjaan hampaat aamuin illoin sekä käytän hammaslankaa. Olen käyttänyt myöskin satunnaisesti valkaisevia hammasliuskoja.

 274. 339

  Stina sanoo

  Parasta on puhtaat ja hyvinvoivat hampaat ja ikenet. Hoidan niitä säännöllisesti luonnollisilla hammastahnoilla sekä sähköhammasharjalla, joka tosin on jo elinkaarensa päässä.

 275. 340

  Kristiina sanoo

  Onpa kaunis harja! Tulisi ehdottomasti tarpeeseen , sillä tavallisella hammasharjalla harjaaminen on erittäin haastavaa kun on yliherkkä oksennusrefleksi. Kamala pestä hampaita yökkien ja silmät vettä valuen.

 276. 341

  Krista L-A sanoo

  Ihaninta hampaiden hoidossa on laminaattikuorien saaminen vioittuneiden hampaiden päälle. Ennen kärsin jatkuvista ientulehduksista, jotka poistuivat operaatiolla, sähköhammasharjan käytöllä sekä hammastikkuharjoilla. Terveillä hampailla ja ikenillä on helppo hymyillä 🙂

 277. 342

  Ulla-Maija Tuomainen sanoo

  Puhtaat hampaat, tietysti! Nykyinen Oral B vetelee jo viimeisiä 🙁

 278. 344

  JenniJ sanoo

  Puhtauden tunne on parasta! Säännöllinen pesu ja hyvä hammastahna. Ainoastaan sähköhammasharja puuttuu

 279. 345

  Heidi sanoo

  Jos on ahtaat hammasvälit kuten minulla niin on pakko ottaa hammaslankaimet ym. päivittäiseen käyttöön. Puhelin muistuttamaan ja uusi rutiini on nopeasti arkipäivää eikä vie kuin minuutin per kerta.

 280. 347

  Liisa Räisänen sanoo

  Ihaninta raikas, pudas tunne kunnon puhdistuksen jälkeen. Harjaus ja hammaslangan käyttö tärkeitä. Hammasharja olisi mahtava, kun syyllistyn liian kovaan harjaukseen ja kiirehdin. Kiitos mahtavasta blogista. ❤️

 281. 348

  Kati sanoo

  Puhtaat hampaat on parasta harjauksen jälkeen. Itselle suun terveys on tosi tärkeää, niinpä hampaitten pesua en jätä juuri ikinä välistä!

 282. 349

  Taina L sanoo

  Parasta on puhtaiden hampaiden tunne ja hammaslääkäriltä saa hyvää palautetta tarkastuksen jälkeen. Tärkeintä hampaiden hoidossa on säännöllinen rutiini aamuin illoin johon kuuluu hammaslangan käyttö päivittäin.

 283. 351

  Kaisu sanoo

  Puhtaat hampaat ja raikas suu laittaa päivän käyntiin. Tämän hetkinen hammasharjani ei toimi enää kunnolla, ja uuden ottaisin mielelläni tilalle.

 284. 353

  Niina sanoo

  Sähköhammasharja on mielestäni paljon parempi hampaiden puhdistuksessa kuin tavallinen. Suu ja hampaat tuntuvat puhtaalta ja raikkaalta. Tämän vuoksi itsellä ollutkin jo useamman vuoden käytössä sähköhammasharja aamuin illoin. On myös tärkeää käyttää itselle sopivaa hammastahnaa ja ehdottoman tärkeää on muistaa putsata myös hammasvälit säännöllisesti. Itsellä käytössä lankain sekä silikoninen hammasväliharja jolla saan stimuloitua ikeniä – suuhygienistin vinkki.

  Uuden sähköhammasharjan hankinta on ollut ajatuksissa, joten tämä arvonta osuikin oivaan hetkeen. Ja näin joulun aikaan herkutellessa olisi äärimmäisen ihanaa saada pitää hampaista entistä parempaa huolta huipputuotteen avulla.

  Mukavaa Joulun odotusta sinulle Karita.

 285. 354

  Nannil sanoo

  IHANINTA on se raikkaus suussa ja kun hampaat ovat sileät kielellä koittaen, poissa on talma. Lapselle lauletaan: ylhäältä pestään, alhaalta pestään, j sivusta pestään, edestä pestään, takkaa pestään, ettei hammaspeikko tuu ja hampaitasi nappaa

  Tärkein on pestä myös välit ja ehdottomasti olla painamatta harjaa liian kovaa.

 286. 355

  Riia sanoo

  Suun puhtaus on jo työni puolesta tärkeää. Hymy on kaunein kun hampaat ovat puhtaat. Siihen päälle vielä punatut huulet niinkyllä kelpaa.
  Edellinen Oral B sähköhammasharjani vetelee viimeisiä eli uuden osto olisi nyt edessä. Tämä on todellinen kaunotar.

 287. 356

  Eeva sanoo

  Ihaninta on raikas olo hampaiden pesun jälkeen. Tärkeintä itselleni on hampaiden pesu kaksi kertaa päivässä.

 288. 357

  Taija sanoo

  Hampaiden pesun jälkeen koko olo ikään kuin raikastuu. Hampaiden ja suun terveys vaikuttaa osaltaan myös koko kehon hyvinvointiin. Edellinen sähköhammasharjani veti viimeisiään jo tovi sitten, enkä vielä ole saanut aikaiseksi hommattua uutta. Tavallisella hammasharjalla pesulla ei pääse samaan puhtauden tunteeseen kuin sähköisellä versiolla. Siksi olisikin huippua voittaa tämä tyylikäs hammasharja.

 289. 359

  Janika sanoo

  Parasta ja tärkeintä hampaiden pesussa on sähköharjalla peseminen, sillä se takaa puhtaan ja valkoisen lopputuloksen. Ihaninta on saada valkoinen ja raikas hymy 🙂 Tämä arvottava hammasharja on niin kaunis ja tehokas, että se olisi parasta aamussa <3

 290. 360

  Tiina sanoo

  Hampaiden pesua en jätä koskaan väliin ja saman yritän opettaa lapsilleni Itselläni ei ole sähköhammasharjaa,muulta perheeltä ne jo löytyy joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen…peukut pystyynja tämä olis vielä niin kauniskin..silläkin kun on merkitystä ❤

 291. 361

  Saija sanoo

  Parasta on puhdas ja raikas tunne hampaiden pesun jälkeen. Vanha sähköhammasharja on tullut tiensä päähän joten tässä olisi ihana joululahja itselle.

 292. 362

  Mari sanoo

  Parasta on tietysti raikas ja puhdas suu! Pidän tärkeänä pestä hampaat, joka ilta. Aamut saattavat joskus olla kiireisempiä ja aina ei ehdi harjata hampaita, mutta iltaisin ei ole tekosyitä!
  Tärkeää hampaiden kannalta on myös mitä sinne suuhunsa laittaa, joten pyrin syömään mahdollisimman vähän mm. sokeria.

 293. 363

  Mira Soininen sanoo

  10v. Vanha sähköhammasharja hajosi juuri ja tämä kaunokainen sopisi uuteen asuntoon

 294. 364

  Kaisa sanoo

  Täältä sähköhammasharja löytyy, mutta edelleen voisin useammin muistaa langata hampaanvälit ja pestä hampaat ennen aamiaista, joka tulee oikeastaan aina tehtyä sen jälkeen. Ehkä tästä saisi uutta inspiraatiota hampaiden hoitoon. 🙂

 295. 365

  Jenni sanoo

  Puhtaat hampaat on ihana tunne. Jokaisen tulisi muistaa, että hampaiden terveys vaikuttaa oleellisesti muuhunkin terveyteen. Olisipa ihanaa saada uusi harja!

 296. 366

  Kristiina Borg sanoo

  Hammaslankain päivittäin ja sähköhammasharjalla pesu niin säästyy hammaskiveltä ja reiltä.

 297. 368

  Paula sanoo

  Kaunis hammasharja tekisi hampaiden hoitamisesta vieläkin miellyttävämpää!

 298. 369

  Piritta sanoo

  Parasta on hampaiden harjauksen jälkeinen puhdas tunne ja tärkeintähän on harjata aamuin illoin. Oral-B on myös hammastahnoissa suosikkini.

 299. 371

  sanoo

  Kaksi kertaa päivässä pesen hampast,lankaa tulee käytettyä liian harvoin!Arvonnassa mukana absolytely!

 300. 372

  Noora sanoo

  Oral B sähköhammasharjallani on niin helppo ja tehokas pestä hampaat! Olisi ihana päivittää nelisen vuotta vanha harjani tähän kauniiseen uuteen! Vanhakin toimii vielä hyvin ja jäisi käyttöön uuden rinalle niin voisi kaksi henkilöä harjata hampaat samaan aikaan. 🙂

 301. 373

  Katja sanoo

  Se puhtauden ja raikkauden tunne hampaidenpesun jälkeen suussa ❤️ Xylitoli purkka on vuosia kuulunut ruuan jälkeen pureskeltavaksi, siihen on jo koukkuun jäänyt. Ja jos se on päässyt loppumaan….
  Ja tämä olisi kyllä ihana lahja itselle saada, kun vanha Oral sähköhammasharja on pikkuhiljaa tullut tiensäpäähän. Tällä olisi kyllä niin ilo pestä hampaita aamuin-illoin ja varmaan useammankin kerran päivässä. On sen verran ihana ❤️

 302. 374

  Sannis sanoo

  Puhtaus ja raikkaus on tunteena tärkeintä. Suun terveys kokonaisuudessaan aliarvostettua.

 303. 375

  Anne K. sanoo

  Loppujen lopuksi pienellä vaivalla puhdas, raikas olo ja terveet, hyvinvoivat hampaat!

 304. 376

  Nina Lindén sanoo

  Parasta on puhtaat hampaat ja raikas hengitys. Kunnon harjalla pesutulos säilyy pitkään ja se puhdas tunne tuo hymyyn aitoa iloa ja mielen valoa.

 305. 377

  Saara sanoo

  Hampaiden hoito on yksi elämän tärkeimmistä rutiineista, jonka olen myös lapsilleni opettanut. Sähköhammasharjaan siirryttyä, paluuta tavalliseen harjaan ei ole! Meillä vain yksi sähköhammasharja perheessämme, joten tuo elegantti, edistyksellinen ja tehokas harja olisi kiva saada perheeseen

 306. 378

  Jenni Karling sanoo

  Isäni on hammaslääkäri ja itse työskentelen lääkealalla. Tiedän, että hampaiden hoidon laiminlyöminen voi pahimmillaan johtaa vakaviinkin sairauksiin. Reikien poraaminen lienee pikkujuttu verrattuna esim. hammas/ientulehduksesta peräisin olevaan verenmyrkytykseen tai sydäntulehdukseen.

  On siis hyvä pitää mielessään, että hampaiden hoito on erittäinkin tärkeä asia omalle hyvinvoinnille ja terveydelle.

  Paitsi hammasharja, myös hammasväliharjat ja hammaslanka kuuluvat jokapäiväiseen elämääni. Itselläni ei koskaan ole ollut reikiä, mutta syljen laadustani johtuen riesanani on hammaskivi. Sen muodostumista ei täysin voi estää, mutta säännöllisellä ja huolellisella hampaiden hoidolla sen määrää voi vähentää ja näin edistää hampaiden hyvinvointia. Vuosittainen visiitti suuhygienistille ja/tai hammaslääkärille kuuluu rutiineihin, joista en luovu.

  Vanha Oral-sähköhammasharjamme pelittää vielä jollain tasolla, mutta on nähnyt jo parhaat päivänsä. Tämä uusi tyylikäs kultainen Oralin sähköhammasharja sopisi myös sisustukseemme, joten toivotaan, että arpaonni suosii.

 307. 380

  Marikristiina sanoo

  Säännöllisyys on hampaidenhoidon kulmakivi. Sitten on kiva boostata rutiineja hammaslangalla, hammasväliharjalla tai erillaisilla suuvesillä. Sitten on kiva suukotella !!! 🙂 <3

 308. 382

  Anu sanoo

  Puhdas ja terve suu, sekä raikas hengitys. Karkin ja sokerin syönnin olen jättänyt, sekä napostelua koittanut vähentää ja pitää kiinni säännöllisestä syömisestä.

 309. 383

  Suvi sanoo

  Parasta on puhdas ja raikas tunne suussa hampaiden pesun jälkeen. Pesun lisäksi käytän hammaslankaa iltaisin ahtaiden hammasvälien putsaukseen.

 310. 384

  Mari Porista sanoo

  Ihaninta hampaiden hoidossa on se tunne joka harjauksen jälkeen suussa on, puhtaat hampaat.
  Hampaiden hoitaminen on terveyden kannalta erittäin tärkeä asia, jota ei voi liikaa korostaa. Ruokailutavat ja hampaiden puhtaanapito ovat mielestäni tärkeimpiä asioita hampaiden hoidossa.

 311. 385

  Helena Pyykkö sanoo

  Puhtaat ja terveet hampaat on tärkeää! Parhaan lopputuloksen saat hoitamalla niitä huolella ja hyvällä sähköhammasharjalla omassa alkaa tulla tunnit täyteen ja ois ihana voittaa uusi

 312. 386

  Maarit sanoo

  Parasta on oma hyvinvointi kun hampaat on kunnossa ja hyvin hoidettu. Huomattavasti mukavampi hymyillä kun tietää pitävänsä hampaista huolta ❤️

 313. 387

  Annareetta sanoo

  Olen monena jouluna odottanut sähköhammasharjaa. Tämä olisi hyvä lahja itselle Ensi vuoteen kauniilla hymyllä

 314. 388

  Sanna sanoo

  Suun terveydenhoito on erittäin tärkeää. Sähköhammasharjalla tulee puhtaimmat hampaat!

 315. 389

  Ansku sanoo

  Parasta on juuri pestyt hampaat, jotka tulevat ehdottomasti parhaiten tähän kuntoon sähköhammasharjalla. Puhdas valkoinen hymy myös lisää itsetuntoa.

 316. 392

  Minna sanoo

  Tärkeintä on huolellinen puhdistus ja ihaninta juurikin se puhtaiden hampaiden tunne 🙂

 317. 393

  Mari sanoo

  Kaikista ihaninta on tuntea puhdas ja raikas suu 🙂
  Aamu- ja iltapesujen lisäksi purskutan hampaat aina ruokailuiden jälkeen ja käyn hammastikulla läpi 🙂

 318. 394

  Jarmo sanoo

  Ihaninta mennä puhtaalla suulla nukkumaan ja töihin eli aamu- ja iltapesut tärkeitä!

 319. 395

  Marja sanoo

  Oi, olisipa mahtavaa voittaa tämä! Itsellä samoja ongelmia, liian voimakasta harjausta ja hampaiden narskuttelua. Ja vanha oral B:n sähköhammasharja joka todella kaipaisi jo päivitystä uuteen versioon.

 320. 398

  Riikka Hämäläinen sanoo

  Kiva hymyillä kun tietää että hampaat ovat puhtaat. Hymystä saa voimaa muutkin!

 321. 399

  Jonna sanoo

  Ihaninta on puhdas tunne ja raikas hengitys. Myös valkoinen hymy motivoi hoitamaan hampaita! 🙂

  Täytyy myöntää, että vaikka muuten pidän huolta ulkonäöstäni huolta, hampaiden harjaus on jostain syystä ärsyttävin homma. Etenkin iltaisin tuntuu että pesen hampaat liian myöhään – silloin kuin olen jo ihan väsynyt eikä millään jaksaisi. Hampaat harjaan normaalilla hammasharjalla 2 kertaa päivässä, mutta hammaslankaa en käytä päivittäin. Siihen pitäisi kiinnittää lisää huomiota. Jos vaihtaisin sähköhammasharjaan voisin ehkä olla paremmalla mielin myös hammasvälien suhteen, koska sähköisellä saa hampaat puhtaammiksi.

 322. 400

  Ninzki sanoo

  Parasta on oikea harja joka putsa hampaat eikä rasita ikeniä ❤ suun terveys vaikuttaa uskomattoman paljon muuhunkin terveyteen. Säännöllinen suuhygienistilla käynti on jopa tärkeämpää kuin hammaslääkärillä ❤

 323. 403

  Pauliina Körkkö sanoo

  Pesen aamuin illoin ja käytössä on sähköhammasharja joka vetelee viimeisiään, päivittäin joutuu lataamaan. Minä myös hankaan liian innokkaasti. Viime kerralla sanoi hammaslääkäri että ikenet alkaa jo venyyn että pitäis opetella hellempi ote hampaiden pesuun. Tämä harja olisi oiva apu siihen ongelmaan!

 324. 406

  Heidi sanoo

  Puhdas suu on freesin olon ykkösjuttu! Ensimmäinen asia mitä aamulla teen on silmät puoliunessa hammaspesulle – ja siitä se hyvä olo lähtee. Oral B ollut merkkinä jo vuosia ja nykyisen harjan akku alkaakin olla kestävyydeltään tiensä päässä. Näin kauniilla harjalla olisi ihana aloittaa aamut ja pitää hampaiden myötä huolta koko kropan hyvinvoinnista

 325. 407

  Paula sanoo

  Puhdas ja raikas suu on ehdottomasti parasta hampaiden hoidossa. Hymykin on herkemmässä hampaiden puhdistamisen jälkeen.

 326. 412

  Marjut-Elisa Heikkinen sanoo

  Yleensä aina pesen aamulla hampaat aamupalana jälkeen, mutta tosiaan olisi hyvä varmasti pestä ennen etenkin jos on syönyt sitruksia.
  Parasta on hampaiden harjauksen jälkeinen puhtaudentunne suussa!❤️

 327. 413

  Anitra sanoo

  Pesen omalla Oralb:llä kahdesti päivässä ja käytän hammasväliharjaa päivittäin. En selviäisi ilman näitä!

 328. 414

  Kati Kauranen sanoo

  Ihaninta on kyllä puhdas ja raikas suu. Täytyy myöntää, että hampaita täytyisi langoittaa useammin.

  Terv. Kati

 329. 415

  Katja Pennanen sanoo

  Parasta hampaille on säännöllinen hoito, sähköhammasharja, hyvä hammastahna ja hammaslanka❤️

 330. 420

  Sari sanoo

  Parasta on hyvinvoiva, terve ja puhdas suu. Myös, että hampaidenpesusta on tehty helppoa ja nopeaa kehittyneiden välineiden, kuten sähköhammasharjojen myötä. Pidän itse tärkeänä, että hampaiden hoitoa varten olevat tarvikkeet ja välineet ovat kunnolliset ja huolehdin säännöllisestä hampaiden hoitamisesta.

 331. 421

  Tuija Pajala sanoo

  Ompas kaunis hammasharja Tuolla olisi ilo pestä hampaita. Olen jo vuosia käyttänyt sähköhammasharja.. mutta kone alkaa olla jo kovasti vanha ja kiva ois vaihtaa jo uuteen .. tehokkaaseen.. ja kauniiseen.

 332. 422

  Pauliina sanoo

  Ihana harja. Neljän lapsen äitinä olisi ihana saada jotain luksusta itselle. Jokaisen raskausaikana olen ooksentanut monta kuukautta ja hampaat ovat olleet siinä kunnossa että apua. Nyt vauriot on korjattu ja olisi ihana jatkaa tällä söpöllä harjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *