Uunipannaria

UUNIPANNUKAKKU / MIETO JUUSTOPANNARI

8 kananmunaa
150 g mietoa juustoraastetta (mozzarella, edam tai mieto kermajuusto)
250 g raejuustoa
1,5 dl kermaa

Voitele uunivuoka ja ripottele juustoraaste tasaisesti sen pohjalle. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada seos tasaisesti juustoraasteen päälle. Paista uunissa 225 ˚C asteessa noin 20 minuuttia. Nauti sellaisenaan, tai esimerkiksi marjojen ja kermavaahdon kera.

Sopii oikein hyvin esimerkiksi aamiaiseksi. 🙂 Ihanan paksua pannaria, todella mehevää!

Ugnspankakan resepti alunperin Erikas LCHF-blogista.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Tack för ditt kommentar!
    Vi har inte så mycket med LCHF-bloggar i Finland ännu, så jag brukar läsa svenska bloggar. Du har mycket med intressanta recept!
    -Siiri

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *