Tapahtumavinkki: Turku Salsa Weekend


Tanssin ystäviä hemmotellaan ensi viikolla Turussa! 1.-2.4. nimittäin järjestetään Turku Salsa Weekend, johon kuuluu huippuopettajien workshoppeja, iltabileet kahdella tanssilattialla sekä salsabrunssin sunnuntaina – ihan mahtavaa!

turku-salsa-weekend

Itse tempauduin mukaan salsan pyörteisiin pari vuotta sitten. Kävin ennen tietyllä tanssillisella tunnilla kuntosalilla, mutta kun se lopetettiin halusin etsiä jotain muuta. Oikeaa tanssia jumpan sijaan. Ja siitä se lähti, salsa. Olen käynyt siitä lähtien parisalsassa ja Ladies style-tunneilla, sekä satunnaisesti myös muilla lattaritunneilla. Harrastukseen kuuluu myös salsabileet, joita järjestetään Turussa liki viikottain. Ihan superhauska ja sosiaalinen harrastus!

salsabileet

Turku Salsa Weekendiin voi kuitenkin osallistua vaikka kokemusta tanssista ei vielä olisi juurikaan kokemusta. Turku Salsa Weekend tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan salsaan sekä muihin lattaritansseihin, kuten cha-cha-chahan, bachataan ja nyt pinnalla olevaan kizombaan. Iltabileissä tulee olemaan mahtava fiilis, ja lippuja sinne saa vielä oveltakin. Illan aikana pääsee myös näkemään tanssiesityksiä.

turku-salsa salsa-tanssiesitys

Tapahtumapaikkana on tunnelmallinen Kåren. Iltabileiden jatkot järjestetään Skärgårdsbarenissa, ja sunnuntaina voi tulla brunssille Tårgetiin nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja lattaritunnelmista. 😉

Tapahtuman järjestää Bailes Cubanos – Turun seudun salsa ry. Lisää tietoa sekä ilmoittautuminen workshoppeihin tapahtuu Bailes Cubanosin nettisivujen kautta.

Kirjoituksen kuvat: Jari Forstadius

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *