Suklaamuffinssit mangocurd-sydämmellä

Muistatko mangocurdin reseptin alkuvuodelta? Sellaisenaankin herkullista tahnaa tuli silloin käytettyä piirakan täytteenä, ja tällä kertaa siitä tuli suussa sulava sydän suklaamuffinsseihin. Tumma suklaa ja vaniljainen mango ovat ihana yhdistelmä. 🙂

SUKLAAMUFFINSSIT MANGOCURD-SYDÄMMELLÄ
4-5 muffinssia

Muffinssit:
4 kananmunaa
1 dl kookosjauhoa
½ dl pofiberiä
50 g voita tai ½ dl kookosöljyä
1,5 dl kermaa tai kookoskermaa
2-3 tl psylliumia
1,5 tl leivinjauhetta
3/4 dl kaakaojauhetta
Hyppysellinen suolaa
Steviatippoja tai muuta makeutusta maun muaan

+amerikanmuffinssivuokia / muita suuria, jämäköitä muffinssivuokia

Täyte:
n. 1,5 dl mangocurdia, ks. resepti

Aloita valmistamalla täyte. Sulata voi ja sekoita muut ainekset voisulaan. Jätä jäähtymään. Vatkaa munat ja erytritoli kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi ja lisää se ja kerma munavaahtoon. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota n. 10 minuuttia ja jaa se sitten muffinssivuokiin. Tee jokaisen muffinssin keskelle kostutetuin sormin kolo johon laitat täytettä. Paista uunissa 175 ⁰C asteessa n. 15 min.

Muffinssitaikina on mukailtu kanelipullamuffinssien reseptistä. 😉 

Muita reseptejä pofiberillä:
Herkkusämpylät
Kanelipullamuffinssit
Kunnon paahtoleipä

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *