Serkun valmistujaiset

Eilen juhlittiin pienellä sukulaisporukalla serkkuni valmistujaisia Lahdessa. Juhlapaikkana oli sankarin vanhempien koti, ja tarjoiluista huolehti isäntäväki ja osin pitopalvelu. Tarjolla oli ruoaksi lämminsavulohta ja lihapullia (minulle gluteenittomia), kasvisvaihtoehtona falafelejä, ja niiden lisäksi uusia perunoita, vihersalaattia, couscousia, kirsikkatomaatteja ja kurkkua. Pääruoaksi tarjottu, itse samana päivänä savustettu lohi oli aivan mahtavaa. Suolaisuus oli juuri sopiva, enkä muista koska olisin saanut viimeksi vielä lämmintä savulohta. Se oli herkkua. Ei mitään epämääräisiä kermakesoosseja tms. Kahvin kanssa oli mansikka-kermakakkua, jota myös kehuttiin. Oikein sopivat tarjoilut siis mielestäni. 🙂

10serkunvalmistujaiset

Kirjallisuutta pääaineenaan lukenut tuore filosofian maisteri oli selkeästi helpottunut ja tyytyväinen saatuaan gradu-rutistuksen lopulta päätökseen. Tähän urakkaan kului joitakin vuosia, joten minulla on vielä hyvät mahdollisuudet lukea itsenä maisteriksi ennätysajassa suvumme mittapuun mukaan. Tarkoitus olisi saada gradutyöhöni tulevat labrakokeet valmiiksi tämän kesän loppuun mennessä, ja toistaiseksi se näyttää vielä ihan mahdolliselta. Aloitin loppukeväästä jo kirjoittamisenkin, mutta se vähän katkesi yllättään saikkuuni. Luotan kyllä siihen että kirjoittaminen lähtee taas rullaaman, kun labrahommat ovat paketissa ja sille on taas aikaa. ;)Kevääseen asti ajattelin sitten vielä kasata puuttuvia opintopisteitä, ja tietenkin se itse gradu on kirjoitettava, mutta toiveissa olisi ensi keväänä valmistuminen. 🙂 Mitäköhän sitä haluaisi omissa valmistujaisissaan tarjota?

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *