Samos kutsuu!
Terveiset kaikille rakkaille lukijoille Helsinki-Vantaan lentokentältä. 🙂 Innolla odotettu matka Samokselle on täten alkanut, ja tapamme parhaillamme aikaa aamiaisen merkeissä. Kone lähtee sen verran aikaisin, että en halunnut herätä yhtään aikaisemmin kuin on pakko. Lisäksi kahta tuntia en jaksa tax freessäkään pyöriä, joten otan aina aamiaisen mukaan lentokentälle. Tämän kertaiset eväänä oli leikkeleitä (grillihärkää ja broileria), kookosvoita (kiinteää), paraapähkinöitä ja muutama kotimainen omena.
Olemme reissussa kaksi viikkoa, ja sinä aikana on blogissakin varmasti melko hiljaista. Joitain julkaisua odottavia postauksia on varastossa, mutta hotellissa ei ole nettiä, ja yritän muutenkin pitää sähköpostin vilkuilun ja tietokoneilun minimissä. Blogista on kuitenkin tullut niin rakas, että saa nähdä pysynkö siitä täysin erossa… 😛
Lisää matkustamisesta:
LCHF/paleo ja matkustaminen
Ribsejä Brysselissä
Äiti ja tyttäret Tukholmassa
Herkuttelua Budapestissä
PS. Eilen tuli postissa Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirja – kivikauden ruokaa modernilla otteella. Sormet olisivat syyhynneet ruveta käymään sitä läpi toden teolla, mutta se jäi nyt lomanjälkeiseksi urakaksi… Sitä on siis luvassa sitten kun palataan Suomeen. 😉
[…] Palasin eilen kahden viikon lomalta Kreikan Samokselta, ja jo näin ensitöiksi piti päästä päivittelemään blogia. Viime viikolla annoin vähän […]
[…] täältä Samokselta! Loma on nyt puolessa välissä, ja viikon aikana olemme löytäneet ravintolan, joka ansaitsee […]