Raikas jugurttijuoma mangolassi

Kävimme perheen kanssa lapsuudessani peräti kolme kertaa Intiassa, Goalla. Noilla lomilla kävimme melkein joka aamu syömässä aamiasta ihanassa Lila Caféssa. Tutustuin siellä jugurttijuoma lassiin, joka on siis intialainen jugurttijuoma, jota saa eri hedelmillä maustettuna. Siitä on jopa suolainenkin versio! Oma lempparini oli ja on edelleen mangolassi. Se on ihan älyttömän helppo tehdä ja se maistuu aina yhtä ihanan raikkaalta! Minun suuhuni mangolassi ei tarvitse edes lisämakeutusta, mutta halutessasi voit lisätä sen sekaan hieman hunajaa. 🙂

PS. Googlasin tuota Lila Caféa, ja se näyttäisi olevan edelleen pystyssä! Nettisivutkin löytyy, kannattaa käydä tutustumassa jos satutte Goan suunnalle. 🙂 Lisää reissutarinoita löytyy Matkustaminen-hakemistosta.

mango-lassi

mangolassi

MANGOLASSI

½ mango
1 dl turkkilaista jogurttia (kokeile maidottomaan versioon kookosjogurttia!)
1 dl maitoa tai piimää
½-1 limen mehu
(Hieman hunajaa, jos kaipaa lisämakeutta)

Kuori ja pilko mango. Aja ainekset tasaiseksi seokseksi blenderillä tai sauvasekoittimella. Nauti. 🙂

Vinkki: Voit käyttää juoman maustamiseen myös kardemummaa, joka on yksi lempimausteistani.

Maidottoman version voit tehdä itse hapatetusta kookosjugurtista. 😉

terveellinen-kookosjogurtti

Katso myös vinkit mangon kuorimiseen!

IMG_3287

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *