Kaivattua treenikipua

23kevala

Mainitsin lauantain postauksessani auringonpaisteen innostaneen minut ottamaan jumpassa hauiksille isommat puntit käyttöön. Se ei oikeastaan tuntunut jälkeenpäin juuri lihaksissa, mutta sunnuntain kiinteytys (n. puolet ja puolet aerobista ja lihaskuntoa) mukavasti sisältänyt jumppa antoi alakropan muistaa itsensä. Eilen tuntui koko päivän mukavasti sisä- ja takareisissä, ja tänään pienoinen polttelu oli siirtynyt lonkankoukistajiin. Ja minähän vain nautin tästä….

Lue lisää…

Hyvää junamatkaa!

22kivikausi

Kävin moikkaamassa äitiä työreissun yhteydessä, ja sain kotimatkalle mukavaa evästä. 🙂 Äiti on ilokseni ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut viljattomasta ruokavaliosta. Leivoin hänelle taannoin pellillisen siemennäkkäriä, ja se jälkeen hän on itsekin innostunut viljattomaan leivontaan. Sain mukaani veikeää ”kivikauden leipää”, joka sisälsi runsaasti siemeniä. Analyysini mukaan leivässä oli ainakin pellavan-, auringonkukan-, kurpitsan- ja seesaminsiemeniä sekä…

Lue lisää…

Chili con carne

21chiliconcarne

Chili con carne on hyvä ja maukas jauheliharuoka. Reseptiin kuuluisivat pavut, mutta meiltä ne jäivät nyt laittamatta. Resepti on sellaisenaan maidoton (creme fraiche sopii kyllä lisukkeeksi todella hyvin!) ja paleon siitä saa jättämällä pavut pois. CHILI CON CARNE 400 g jauhelihaa 1 lihaliemikuutio 1 sipuli 1 paprika 1 tlk tomaattimurskaa (1 tlk kidney-papuja suolaliemessä) 3…

Lue lisää…

It's a Beautiful Day

2004karva

Harmaan ja sateisen viikon jälkeen aurinko paistaa vihdoin! Aamu lähti hyvin käyntiin siemennäkkäri-aamiaisella. Sen jälkeen lenkki koiran kanssa ja jumppaan. Aamulenkki auringonpaisteessa sai minut tuntemaan oloni niin kepeäksi että otin jumpassakin käyttöön hauiksille ja hartioille isommat painot. 🙂 Pitkästä aikaa tuntui että sai vähän tehdä töitäkin, vaikka helposti se vielä meni. 😉 On tainnut tulla…

Lue lisää…

Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla

17dijonkana2

Helppoa ja hyvää ruokaa niin arkeen kuin viikonloppuun. 🙂KERMAINEN KANAKASTIKE DIJONILLA JA TIMJAMILLA  500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita2 sipulia3 valkosipulinkynttä1 prk (150-200g) creme fraichea1,5 rkl kanafondia3 rkl dijon-sinappia1 rkl kuivattua timjamiaMustapippuriaOliiviöljyä paistamiseen Paista kanasuikaleet öljyssä pannulla. Lisää sekaan  hienonnettu valkosipuli ja sipuli. Kun sipulitkin alkavat olla sopivan pehmeitä, lisää fondi, sinappi ja muut mausteet. Sekoittele…

Lue lisää…