Ohi on Rutakuten! +InBody-tuomio

Kuten keskiviikon treenipostauksessani totesin, nyt on takana kahdeksan viikon rutistus vatsalihasten petraamiseksi. Yllättävän nopeasti se meni, Rutakuten-postaus oli itseasiassa yksi ensimmäisitä asioista, joista kirjoitin täällä blogissani, joten yhtä kauan on senkin kanssa jo porskutettu. :O No, asiaan. Ennakkospekulaatiot: Peiliin tuijottelemalla en kyllä osaa sanoa, oliko mitään muutosta tapahtunut. Kuvittelin ainakin kovasti että vatsanseutuni on jotenkin…

Lue lisää…

Savuporo-juustopannari

1303juustopannari

Tässä on todella maukas, suolainen aamiaispannari. Tämä on versioitu yhdestä toisesta aamiaissuosikistani, älyttömän hyvästä uunipannarista (mieto juustopannari). Pannarin makua voi varioida loputtomiin eri tuorejuustomakujen mukaan. 😉 SAVUPORO-JUUSTOPANNARI 8 kananmunaa 150 g juustoraastetta 200 g raejuustoa 1 pkt (200 g) savuporo-tuorejuustoa Voitele uunivuoka ja ripottele juustoraaste tasaisesti sen pohjalle. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada seos…

Lue lisää…

Tanssinriemua, ja smoothie ilman kookosta

1303smoothie

Hihphei, tanssitunnilla oli kivaa! Jonkin aikaa pidin keskiviikkoisena vakiokombonani rankkaa lihaskuntotuntia ja sen jälkeen tanssituntia, mutta nyt en ole päässyt toteuttamaan tätä moneen viikkoon. Tänään oli tarkoitus vihdoin tehdä se, mutta ei siitäkään sitten tullut mitään. Kuulostelin kroppaa eikä se oikein tuntunut palautuneen aiemmista treeneistä ja päätin jättää lihaskunnon väliin. Kroppaa pitää kuunnella. Tanssi oli…

Lue lisää…

Java Bar & Bistron lounas

1103java2

Kävin eilen syömässä lounasta helsinkiläisessä Java Bar & Bistrossa. Café Java oli vuosikausia yksi suosikkikahviloistani. Kahvila tarjosi ihania erikoiskahveja – ja kaakaoita, leivonnaisia, leipiä (silloin vielä söin niitä) ja salaatteja. Joskus ehkä vuosi sitten paikka suljettiin remonttia varten ja se avattiin uudestaan. Kahvila muuttui Bar & Bistroksi, ja omistajat italialaisiksi(?). Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla oli viisi…

Lue lisää…

Sitruuna-valkoviinibroileri

1003sitruunakana2

SITRUUNA-VALKOVIINIBROILERI 500 g (3 kpl) broilerin rintafilee-leikkeitä 1 sipuli 5 valkosipulinkynttä 2 paprikaa 2 dl valkoviiniä 1 (luomu) sitruuna Oliiviöljyä 1 rkl kanafondia Tuoretta timjamia Suolaa Mustapippuria Öljyä uunivuoka. Suolaa ja pippuroi broilerit kevyesti kummaltakin puolelta ja aseta fileet vuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Levitä silppu fileiden päälle. Siisti ja pilko paprikat reiluiksi…

Lue lisää…