Mustikkaskonssi pullanhimoon (maidoton/paleo)
Tässä on nyt vaihteeksi maidoton/paleo-resepti. 🙂 Mustikkaskonssista tuli herkullinen ja mehevä. Kardemumman ansiosta tästä lähti aivan taivaallinen pullantuoksu, ja makukin oli ihana mustikkapulla! 😉
MUSTIKKASKONSSI
1 kananmuna
1 dl mantelijauhoa
1 rkl kookosjauhoa
1 tl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
1 tl jauhettua kardemummaa
tilkka vaniljauutetta
1,5 dl mustikoita
Päälle mantelirouhetta ja/tai -lastuja
Sekoita ainekset mustikoita lukuunottamatta keskenään. Lisää lopuksi mustikan, sekoita kevyesti ja muotoile taikinasta leipänen leivinpaperilla peitetylle pellille. Tee leipään kevyesti risti kostealla veitsellä, näin se on helppo jakaa valmiina. Ripottele päälle mantelit. Paista uunissa 200˚C asteessa 10 minuuttia.
Tarjoile mieluusti kermavaahdon kanssa!
Mustikat toivat minun suuhuni aivan tarpeeksi makeutta. Käyttämäni mustikat olivat sulia, melko vetisiä pakastemustikoita – siitä näin mahtava väri. 😀 Jos moinen ei kuitenkaan ole tavoitteesi, käytä kiinteitä tuoreita mustikoita tai jäisiä mustikoita.
Käyttämäni vaniljauute on Iherbistä tilattu Flavorganics Organic Vanilla Extract. Kirjoitin siitä aiemmin viskitryffeli-postauksessani. Ensimmäisestä Iherb-tilauksesta alennusta koodilla IRI825.
Idea reseptiin mariasfavoriter-blogista. Alkuperäisessä reseptissä oli banaania ja vähemmän mustikoita.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(‘create’, ‘UA-66125539-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);
[…] kurkkaa myös nämä: Kanelipullamuffinssit Mausteinen banaaniblondie (paleo) Minttu-mutamuffinssit Mustikkaskonssi (paleo) Pikapulla (paleo) Pistaasi-suklaabrownie […]
[…] saattaisit tykätä myös näistä: Banaanipannarit Kanelipullamuffinssit Minttu-mutamuffinssit Mustikkaskonssi Lisäksi kehitin tästä reseptistä myöhemmin myös […]