Miten tapasin poikaystäväni

Olen kuullut että keväällä erotaan, kesällä ihastustaan. Sitä voi miettiä mitä tekemistä kaamosmasennuksella ja sen jälkeisellä valon lisääntymisellä on asiaan, mutta ehkä siinä on jotain perää. 😉 Ainakin moni tuntuu tapaavan uusia, kiinnostavia ihmisiä juuri kesäisin. Kesäromanssi, kesärakkaus ja kesäheila, siinä missä kukaan ei puhu syysheiloista tai talviromansseista.

minä-ja-koiraPoikaystäväni sai minun mukanani toisenkin neidin

Juhannus tuli ja meni (meidän juhannus meni Mustion Linnassa) ja ehkäpä jos joku neito meinaa tehdä silloin taikoja saadakseen vinkin siitä sulhosta. Ehkäpä siellä niityllä pyörii jokunen nuori herrakin kukkakimppua keräilemässä. Niinpä näin kesän kunniaksi ajattelin myös kertoa oman tarinani miten tapasin poikaystäväni.

miten tapasin poikaystäväni

Ja sitten se megapaljastus: Tinderissä! Tadaa, viikon antikliimaksi. 😀

Mutta paikka se on sekin. Moni kritisoi Tinderiä ja sen pinnallisuutta, mutta kyllä minä ainakin selvitin kaikista matcheistani jotain mitä siellä kuvien takana oli – enkä pistänyt ketään jatkoon, joka ei ollut vaivautunut kirjoittamaan itsestään lyhyttä kuvausta. Näin ainakin minä vältyin sammakoilta, muita kokemuksia vinkkejä voin pistää ehkä myöhemmin kiertoon, mutta kokemukseni olivat siis hyviä. 😉 Ehdin olla Tinderissä varsin vähän aikaa, kauempaa ei tarvinnut – olin kai onnekas, siltä minusta tuntuu vieläkin. <3

Samankaltaisia kirjoituksia:

Viehättävä Mustion Linna ja sen erinomainen ravintola
Gradu pistää elämän tauolle
Koska kannattaa muuttaa yhteen?
Parisuhdeaikaa risteilyllä

Edellinen kirjoitukseni: Ihana kirsikka-valkosuklaapavlova

kirsikka-valkosuklaapavlova2

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *