Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla

Helppoa ja hyvää ruokaa niin arkeen kuin viikonloppuun. 🙂
17dijonkana2
KERMAINEN KANAKASTIKE DIJONILLA JA TIMJAMILLA

 500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 prk (150-200g) creme fraichea
1,5 rkl kanafondia
3 rkl dijon-sinappia
1 rkl kuivattua timjamia
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

Paista kanasuikaleet öljyssä 17dijonkana1pannulla. Lisää sekaan  hienonnettu valkosipuli ja sipuli. Kun sipulitkin alkavat olla sopivan pehmeitä, lisää fondi, sinappi ja muut mausteet. Sekoittele hyvin joukkoon, jotta mausteet leviävät kaikkialle. Lisää creme fraiche, anna muhia hetken aikaa ja tarkista maku. Tarjoa haluamasi kasvislisukkeen (esim. salaatti tai keitetty parsakaali) kanssa.

17dijonkana3

Kommentit (5)
  1. Aurinkoinen mango-currybroileri | Pilkettä
    15.1.2015, 12:00

    […] Butter Chicken Masala pekonilla Butter Chicken Tandoori Harvinaisen hyvin paistettu kananpoika Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla […]

  2. Viikonloppupurjehdus ja kahdeksan nälkäistä syöjää | Pilkettä
    4.8.2014, 09:42

    […] reseptejä: Butter Chicken Masala pekonilla Butter Chicken Tandoori Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla Kanaa punaisessa […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *