Kanaa punaisessa curry-kookoskastikkeessa
KANAA PUNAISESSA CURRY-KOOKOSKASTIKKEESSA
500g maustamattomia kananfilee-/paistisuikaleita
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl kookosmaitoa/-kermaa
kasviksia (esim. porkkana, kesäkurpitsa, paprika)
2 rkl punaista currytahnaa (tarkista käyttämäsi tahnan voimakkuus, käyttämäni Vitasia oli mietoa)
kuivattua sitruunaruohoa
jauhettua inkivääriä
limeä
sambal oelekia
öljyä paistamiseen
Kuumenna öljy pannulla ja lisää kanasuikaleet. Hienonna sekaan valkosipuli ja lisää pilkottu sipuli. Lisää currytahna ja sekoita hyvin. Mausteiden on hyvä lämmetä, mutta niitä ei saa polttaa. Lisää haluamiasi kasvikset ja kookosmaito. Lisää loput mausteet ja anna porista hiljalleen vielä jonkin aikaa, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä makuusi. Lisää tarvittaessa suolaa, käyttämäni currytahna toi sitä minun makuuni tarpeeksi. Tarjoa lisäksi esimerkiksi salaattia tai höyrytettyjä kasviksia.
Kuivatun sitruunaruohon ja inkiväärin saa mieluusti korvata tuoreilla, jos niitä sattuu löytymään. 😉
[…] chicken masala pekonilla (Murgh makhani) Butter Chicken Tandoori (kanaa intialaisittain)Kanaa punaisessa kookoscurrykastikkeessaKermainen kanakastike dijonilla ja […]
[…] Samankaltaisia reseptejä: Butter Chicken Masala pekonilla Butter Chicken Tandoori Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla Kanaa punaisessa kookos-currykastikkeessa […]