Kaksi menuavaihtoehtoa ja itsetehdyt suklaat äitienpäivään
Viikonloppuna vietetään äitienpäivää, ja mikä olisi parempi tapa ilahduttaa äitiä kuin ateria, jota hänen ei ole tarvinnut kokata itse? 😉 Kokosin tähän kaksi maistuvaa menuvaihtoehtoa äitejä ilahduttamaan.
Menu 1:
Kukkakaalirisottoa ja lämminsavulohta tai kanaa
Raakatiramisumousse
Menu 2:
Ankkaa kirsikkakastikkeessa ja vihreää parsaa
Mansikka-kookospannacotta
Sekä kukkakaalirisoton että ankan kanssa sopii juomaksi raikas rosékuohuviini. 😉
Ja sehän tiedetään, että monet äidit rakastavat suklaata, joten herkullisen aterian lisäksi äidille voi tehdä lahjaksi oman konvehtirasian. Oman äitini konvehtirasiaan tulisi ihanaa inkivääriraakasuklaata ja kotitekoisia Bountyja. 😉
Vinkit ja reseptit itse tehdyn konvehtirasian kokoamiseen löytyy tämän linkin takaa.
Edellinen kirjoitukseni: Päiväni kansikuvatyttönä