Intialaisessa ravintolassa
Kävimme tänään syömässä lounasta intialaisessa ravintolassa, Delhi Darbarissa. Ravintolassa riittää yleensä hyvin asiakkaita, ja se onkin niittänyt mainetta, sillä City-lehti valitsi kyseisen ravintolan Turun parhaaksi etniseksi ravintolaksi vuonna 2011.
Delhi Darbar on ruokalistaltaan positiivisella tavalla poikkeava, sillä tarjolla on myös salaattiannoksia. Tällä kertaa tilasin seekh kebab-salaatin. Intialaisten ravintoloiden annoksen ovat usein vähän turhan pieniä, tai eivät ihan riitä saamaan ainakaan minua täysin kylläisiksi, jos jättää riisin ja naan-leivän syömättä. Niinpä tilasin tällä kertaa varuiksi myös alkuruoan, afganian chicken kebabin.
Afganian chicken kebab oli oikein maukas. Annoksessa erottui kivasti tuore korianteri, sekä kastikkeessa ollut minttu Seekh kebab-salaatti sisälsi lampaan jauhelihasta tehtyä kebabia, perussalaattia, kypsennettyjä kasviksia ja samaa minttu-jogurttikastiketta kuin alkuruokakin. Lampaanliha oli maustettu oikein hyvin – mausteita riitti ja tulisuus oli sopivasti niin ettei se peittänyt muita makuja. Kypsennetyt kasvikset olivat myös erityisen hyviä. Alkupala maksoi 6 € ja salaatti 9,50 € – ei paha. Salaattikin oli sen verran runsas, että olisin voinut selvitä silläkin. Mutta syöminen on kivaa. 😉
Ei ollut eka kerta tässä paikassa, ja käydään kyllä jatkossakin. 🙂
[…] Aiemmat kirjoitukset Delhi Darbarista: Illallinen Delhi Darbarissa Intialaisessa ravintolassa […]
[…] Darbarista. Kyseisessä intialaisessa ravintolassa olemme käyneet vuosien varrella useasti (ks. kerta1, kerta 2 ja kerta 3), mutta edellisestä kerrasta on aikaa. Menukin oli uusittu ja himoitsemani […]