Flow kirkastaa ihon kevääksi

Talven jälkeen iho on usein samea ja kuiva. Ihoa voi yrittää heleyttää ties millä kikka kolmosilla, mutta meikkikään ei levity nätisti pintakuivalle iholle. Paras kirkastus tulee kuitenkin hyvällä ihonhoidolla. Sen olen saanut oppia kantapään kautta herkän, pintakuivan sekaihoni kanssa. Oman kevätihoni on tänä vuonna virkistänyt kotimaisen Flow kosmetiikan tuotteet, jotka sain testattavaksi.

nainen-kunnianhimoflow-kosmetiikka

Puhdistuksen viimeistelee kuivalle iholle tarkoitettu Kanerva kasvojen hoitosuihke, joka riittää ainoaksi puhdistukseksi aamulla. Kasvoille jää raikas tunne, eikä kiristävä – niin kuin monien kasvovesien jälkeen. Suihkeessa onkin paljon kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten glyseriinia ja hyaluronihappoa. Pintakuiva ja herkkä ihoni kiittää!

flow-kasvovesi

Rutiinin viimeistelee hoitavia ainesosia sisältävä Mustikka kosteusvoide kasvoille. Mustikassa on paljon antioksidantteja, jotka piristävät ja kirkastavat sameaa ja kuivaa ihoa. Tässäkin voiteessa on hoitavaa arganiaöljyä sekä sheavoita.

flow-kasvot

Plussaa Flow kosmetiikan tuotteet saavat kotimaisuuden lisäksi eläinkokeettomuudesta luomulaadusta sekä kestävistä pakkausratkaisuista – pullot ovat muovin sijaan lasia. Flow kosmetiikan tuotteita saa tilattua mm. valmistajan nettisivuilta ja sieltä löytyy myös lista jälleenmyyjistä.

Lue myös: Hellivä hiustenpesu hoitoaineella

Edellinen kirjoitukseni: Salsa – muutakin kuin tanssia

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *