Endangered Species-suklaat Iherbistä

Tumma (>70 %) suklaa on herkkuani ja testailen mielelläni uusia makuja. Bongasin Iherbistä Endagered Species-merkin, jolta löytyi useaa vaihtoehtoa maustettua 72 % suklaata. Vaihtoehtoja olisi ollut mm. minttu, vadelma ja hasselpähkinä-toffee. Päädyin tilaamaan suklaat karpalolla ja mantelilla, kaakaonibseillä ja espressopavuilla.

Pakkaukset olivat kerrassaan söpöjä! Paperi oli laadukasta, ja jokaisella suklaalla oli oma eläinkuvansa. Kaakaonibseillä oli lepakko, espressolla tiikeri ja karpalo-mantelisuklaalla susi. Suklaiden nimi Endagered Species viittaakin uhanalaisiin eläinlajeihin, ja osa suklaan tuotosta menee niiden tukemiseen. 🙂 Myös suklaassa käytetty kaakao on eettisesti tuotettua. Tällaisen suklaalevyn antaisi mieluusti vaikka lahjaksi!

Perussuklaa näissä oli ns. bittersweet-suklaata, mikä ei yleensä ole suosikkini, mutta mausteiden kanssa se toimi varsin hyvin. 🙂 Espressopavut olivat hauskoja – ne olivat siis ihan oikeata papurouhetta – ei mitään epämääräistä makeutettua rouhevalmistetta. Maku tuntui aidolta ja pavut ratisivat sopivasti hampaissa. Myös kaakaonibssuklaan suutuntuma oli miellyttävä. Nibsit eivät olleet kovinkaan voimakkaita. Karpalo-mantelisuklaan mantelipalat eivät erottuneet kovin voimakkaasti, mutta karpalot olivat ihan hauskoja. Ne olivat melko suurina paloina ja vielä pehmeitä. Etenkin espresso- ja kaakaonibssuklaita voisin ostaa toistekin. Seuraavaksi taidan testata hasselpähkinä-toffeen. Ja tosiaan, hyviä lahjaksi. 🙂

endangered_suklaat

Endangered Species Dark Chocolate with Espresso Beans
Endangered Species Intense Dark Chocolate with Cacao Nibs
Endangered Species Dark Chocolate with Cranberries and Almond

Iherbistä ensimmäistä kertaa tilaavalle alennusta koodilla IRI825. ;)

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentit

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *