Ziaja – Ravitsevaa hoivaa kuivalle iholle + arvonta

Minun iholleni talvi tarkoittaa jatkuvia epämielyttäviä yllätyksiä. Hihkuin juuri vähän aikaa sitten aamulla meikatessani onnissani, kuinka ihoni oli paremmassa kunnossa kuin pitkiin aikoihin. Seuraavana aamuna sain taas todeta, että ilmeisesti perisuomalaisen sanonnan ”kell’ onni on, se onnen kätkeköön” uhmaaminen toi huono karmaa – yhtäkkiä nenänpieleni nimittäin hilseilivät ja punoittivat kuivuuttaa. Mitä yhdessä päivässä ehti tapahtua?

Mitä lähemmäs talvea ollaan menty, sitä enemmän ihoni on huutanut avuksi ravitsevampia tuotekoostumuksia. Olen yrittänyt aktiivisesti helliä ihoani kosteuttavilla kangasnaamioilla ja siirtänyt syväpuhdistavat tuotteet naamiokaapin perälle, sillä niiden käyttö kostautuu usein seuraavana päivänä ihon kiristelyllä. Satunnainen syväpuhdistus riittää tällä hetkellä ihan hyvin.

Ihoni sai kuitenkin vähän aikaa sitten erittäin mukavaa postia, kun Ziajan maahahtuoja lähetti merkin Goat’s Milk -vuohenmaitotuotteita testattavaksi.

Ziaja Goat's Milk

Ihoni nauttii tosiaan varsinkin talvella täyteläisistä voidekoostumuksista, mikä sai sen kumartamaan välittömästi syvään näille tuotteille. Vuohenmaitolinja on kehitetty erityisesti kuivalle ja ryppyihin taipuvaiselle iholle, jollainen minun kohta 30-vuotta täyttävä nahkani juurikin on. Se ei ole laadultaan sellainen heleän tasainen vaan muuttuu kuivan sameaksi ja on juuri sitä pisamaisuuteen taipuvaista tyyppiä, jonka pinnalla näkyy nopeasti juonteita.  Se on juuri vuohenmaitovoidetyyppiä.

Ziaja Goat's Milk

Rakastan saippuaisen puhdasta tuoksua ihonhoitotuotteissa riippumatta siitä, ovatko ne suihkugeelejä, vartalovoiteita, kasvonaamioita vai deodorantteja. Ziajan vuohenmaitolinjan tuotteissa on ihanan pehmeä, dovemaisen saippuainen tuoksu, joka saa minut heti syttymään.

Ziaja Goat's Milk

Päivävoiteen täyteläinen koostumus sopii omalla ihollani loistavasti meikkivoiteen alle paksuudestaan huolimatta ja sain sen toimimaan moitteetta kaikkien kokeilemieni meikkivoiteiden kanssa. Voide on pakattu täyteen ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, joista ihoni nautti kovasti.

Ziaja Goat's Milk

Yövoiteessa oli vielä päivävoidettakin paksumpi koostumus, johon rakastuin suuresti. Rakastan paksuja yövoiteita, jotka ravitsevat ihoani nukkuessani ja käärivät sen hoitavan peittonsa alle. On ihanaa herätä aamulla kun iho ei kiristele ja meikkituotteet levittyvät sille kuin unelma!

Ziaja Goat's Milk

Tämä voide onkin tämän pattereiden kuivattamalla sisäilmalla täytetyn alkutalven suosikkituotteitani, johon suosittelen muitakin kuivaihoisia ja täyteläisiä voidekoostumuksia rakastavia tutustumaan.

Ziaja Goat's Milk

Kolmas kokeilemani tuote oli merkin silmänympärysvoide, jossa ei ollut yhtä paksu koostumus kuin mitä olisin kahden muun tuotteen perusteella voinut siinä arvella olevan, mutta joka on silti kosteuttanut silmänympäryksiäni hyvin ja tehokkaasti.

Ziaja Goat's Milk

Tämän päälle on hyvä levittää meikkituotteita ilman, että iho on liian rasvainen ja saa meikit kasaantumaan, mutta silti sama voide riittää myös yökäytössä tuomaan tehokasta kosteutusta.

Ziaja Goat's Milk

Ihastuin todella paljon tähän kolmikkoon, joka on juuri tällaiselle paksumpia koostumuksia ja pehmeän puhtaita tuoksuja rakastavalle täydellinen valinta. Voiteet on pakattu varsin pelkistettyihin muovipurkkeihin ja tykkään niiden simppelistä ulkonäöstä. Purkit ovat myös kevyitä, joten ne kulkisivat kätevästi mukana myös matkalla.

Ziaja Goat's Milk

Sen lisäksi, että olen ollut innoissani näistä tuotteista olen ollut myös innoissani siitä, että sain maahantuojalta luvan arpoa yhdelle lukijallenikin nämä kolme tuotetta!

Ziaja Goat's Milk

Voit osallistua arvontaan 23.11. asti huikkaamalla kommenttikenttään, kuinka oma ihosi on ottanut alkavan talven vastaan!

Ziaja-ihonhoitotuotteita myy Suomessa Sokos.

Kommentit
 1. 1

  Tiinas sanoo

  Iho rutikuiva ja täynnä epäpuhtauksia, kiitos raskaushormoonit ja talvi…. 🙁

 2. 2

  Essi sanoo

  Kuivumalla leuan alueelta korpuksi! Iho ihan hilseilee. Miksiköhän yksi alue voi olla niin paljon kuivempi kuin muut?

 3. 3

  Jen sanoo

  Kuulostaa niin tutulta. 😀 oma ihoni alkaa myös ilmojen kylmetessä kuoriutumaan ja olen koittanut helliä sitä eri voiteilla. Vielä en ole sopivaa tuotetta löytänyt. Tämä kuulostaa hyvältä vaihtoehuolta. Ja eikö merkki ole suht edullinenkin? 🙂

 4. 4

  S sanoo

  Kovat pakkaset pari viikkoa sitten saivat ihoni rapisemaan kuivuuttaan. Nyt tilanne on hiukan parempi (kiitos myös Vichyn seerumin, jonka ostin tuomaan lisäkosteutta), mutta finnejä puskee kuin sieniä sateella! Iho on ilmeisen järkyttynyt talven tulosta. 😀

 5. 5

  Mari sanoo

  Tämä vuosi on mennyt yllättävän hyvin (knagasnaamiot!!!) mutta nyt flunssa kuivattaa kasvoja ja tekee ihon elottomaksi.

 6. 7

  Maria sanoo

  Iho ottaa talven vastaan kuivuen ja muuttuen elottoman väriseksi tästä kiitos pattereiden kuivattamalle huoneilmalle ja työpaikan koneelliselle ilmastoinnille (nenänpää hilseilee välillä – oi kun ihanaa). Ja sitten kun tulee kylmempää couperosa ”raivostuu” ja poskipäät punottavat. Minä ja mun iho ei tykätä talvesta 🙂

 7. 8

  Mamma sanoo

  Tää syksy ja talvi on ollut ihan tuskaa kasvojeni iholle. Aikaisempina vuosina talvet on sujunut ongelmitta, mutta nyt olen raskaana ja ihoni kuiva kuin aavikko. Mikään voide ja naamiot ei tunnu auttavan, aamuisin on suoraan sanottuna helvettiä kun silmäluomet hilseilee ja naamaa kirvelee ja punoittaa ja kutisee ja vaikka mitä. Tuntuu, että keinot alkaa olla lopussa ja on vaan yritettävä kestää tämä talvi tämän ongelman kanssa.

 8. 9

  Laura sanoo

  Ihoni selvisi Etelä-Suomen lyhyestä lumikaaoksesta pahemmin kuivumatta, mutta tuuli saa kuitenkin ihoni kuivumaan erittäin tehokkaasti ja tuntuu, että mikään kosteutus ei riitä. En kuitenkaan lannistu, vaan jatkan omalle iholleni sopivien tuotteiden etsintää!

 9. 11

  sanoo

  Täysi katastrofi päällä, ja pahenemaan päin. Hormonaalisen ehkäisyn lopettaminen pukkasi aikuisiän aknen, johon sain roaccutankuurin. Viikko kuuria takana, ja kuivuminen on alkanut. Näen painajaisia tyynyyn tarttuvasta ihosta…

 10. 12

  sanoo

  Minä olen ihastunut kyseisen merkin jalkavoiteeseen, joka auttaa koppuraksi kuivuviin jalkoihini! Meidän uudessa kodissamme on sähkölämmitys, joten Ziajan kosteuttavat tuotteet tulisivat tarpeeseen. Mukana siis ollaan! 🙂

 11. 13

  Noora sanoo

  Toistaiseksi ihan hyvin, ei ole ainakaan vielä kuivunut rusinaksi niinkuin yleensä 😀

 12. 14

  SMarianne sanoo

  Vielä on ollut niin lämmintä, että kuivuus ei ole päässyt yllättämään.

 13. 15

  Ellis sanoo

  Talvella iho on todella kuiva ja tuntuu ettei mikään rasva+seerumi riitä. Iän myötä iho on alkanut myös punoittaa.

 14. 16

  Jennimaria sanoo

  Kesäisin naama kiiltelee rasvaisuudesta ja meikit sulaa parissa tunnissa. Pakkasten alettua iho kuivui hetkessä, hilseilee ja kiristää niin pirusti. Olisi tervetullut tuo paketti tänne!

 15. 17

  Siiri-i sanoo

  Ihmeen hyvin on alkutalvi ihon kanssa sujunut, vaikka syönkin roakuuria. Vähän pelkäsin että tulee olemaan kamalaa… Nivea creme pelastaa pahimpina päivinä 🙂

 16. 18

  ronjamiranda sanoo

  Pakko päästä kyllä kokeilemaan näitä! Itselläni iho kuulostaa pitkälti samanlaiselta kuin sinulla.. Toimistotyössä jossa todella kuiva ja huono sisäilma, lisäksi täällä kylmässä pohjoisessa iho kuivaa ihan super nopeaa kun aina on joku viima tai -20 astetta pakkasta. Tällä hetkellä käytössä lumenen tehoseerumi jonka päälle laitan vielä sitä mustikka yönaamiota, tällä kombolla pahimmat hilseilyt saanut kuriin, mutta kuiva on vieläkin iho. Mukana siis arvonnassa!

 17. 19

  elovena sanoo

  Tuntuu siltä, että iholleni täytyy mättää yhä ravitsevampia voiteita illalla. Muuten iho tuntuu epämiellyttävän kiristävältä varsinkin aamulla. Päivällä en tarvitse ravitsevampia voiteita, ne tuppaa jäädä iholle killumaan päivän ajaksi. Erilaiset kosteuttavamman voiteet, seerumit, naamiot ovat jo käytössä, mutta tarve vaihtelee ihan päivittäin. Illalla joudun usein lisäämään tupla-annoksen yövoidetta. Epäpuhtauksia, hilseilyä tai punoituksia ei kuitenkaan erityisemmin ole.

 18. 20

  KatjaV sanoo

  Kosteutta ihoni kaipaa, ja paljon kosteuttavia naamioita on tullut käytettyä 🙂

 19. 23

  Emilia sanoo

  Mun iho on talvella tosi kuiva ja se kaipaa säännöllistä kosteutusta. Nämä tuotteet olisivat aivan mahtavat! 🙂

 20. 24

  Resus sanoo

  Yleensä iho kuivuu aivan kamalaksi, mutta tähän mennessä onneksi yllättävän vähän 🙂

 21. 26

  Sesse sanoo

  Mun sekaiho ei kyllä oikeen tykkää talvesta:( samaan aikaan iho kiiltelee rasvaisuuttaan tietyissä paikoissa, ja niiden loppujen kuivuminen on tietenkin vaan pahentunut… Lisäksi couperoottinen punertaminen pahentuu:(

 22. 27

  Sennu sanoo

  Kasvojeni iho ei (ihme kyllä) ole vielä reagoinut kylmentyneisiin ilmoihin. Ainoana ongelmana toistaiseksi ovat olleet ilmeisesti kaulahuivin aiheuttamat näppylät leuassa, joita tuntuu tulevan lisää sitä mukaan kun vanhat kuivuvat. Ilmojen kylmeneminen on näkynyt enemmänkin käsieni ihossa, joka kuivuu ja rohtuu lämpimällä vedellä läträtessä.

 23. 29

  Katarooma sanoo

  Kuivuuttaan rutisee mun nahka heti ku ilmat vähäkään kylmenee. Kasvojen iho varsinki on ollu nyt kiukkuinen kuivuudessaan.

 24. 31

  Sofia sanoo

  Ihana postaus! Nuorena ei tuntunut olevan mitään ongelmaa talven kanssa. Mahtoikohan meikkikerros suojata kuin panssari? Vanhetessani on alkanut todella ilmentyä kuivumista, jonkin sortin paleltumaa ja arkuutta.. uusinpana on kuivuuden muuttuminen allergian näköiseksi! 🙁

 25. 32

  Pihka sanoo

  Ihoni alkaa hiljalleen tulla janoisammaksi. Ihoni siis kuivuu talvella mutta ei onneksi hirveästi. Nyt tosin olen saanut kärsiä näppylöistä, joiden syytä vielä arvuuttelen.

 26. 34

  sichao sanoo

  Ihan kivasti on ottanut. Liekö Roaccutanin jälkioireita vai mitä mutta tuntuu että ihoni rasvoittuu nyt syystalvella enemmän kuin kesällä?

 27. 35

  Laura sanoo

  Mun iho on ottanut talven vastaan yllättävä heikosti, etenkin silmien ja huulten ympärys kiristelee ja jopa tulehtuu herkästi. Hellävaraisemmille, kosteuttaville tuotteille olisi siis todellakin kysyntää täällä!

 28. 39

  ulla sanoo

  Tää olis niin täsmätuote mun talvi-iholle! Uuden työpaikan rutikuiva huoneilme on aiheuttanut mulle jo parin kuukauden ajan kuivia ja punoittavia läiskiä kasvojen ihoon ja oonkin eilen ja tänään googletellut hyviä pelastusvoiteita 🙂

 29. 41

  Milla sanoo

  Oi kun kuulostaa hyvältä! Heti kun pakkaset tulivat, niin iho alkoi kuivua ja kiristää 🙁

 30. 42

  Reina sanoo

  Iho on menettänyt kiinteyttään etenkin kaulasta ja kuivuus kiristelee poskipäissä. Ziaja-tuotteet tulisivat tarpeeseen!

 31. 44

  ttm sanoo

  Iho punoittaa, hilseilee ja on nenän alueeelta jatkuvan nuhan vuoksi kamalan näköinen. Posket ovat taipuvaiset couperosaan ja iho näyttää elottomalta. En voi sanoa olevani tyytyväinen tämänhetkisene ihoni tilanteeseen, enkä löydä ratkaisua. Rasvaisempi bepanthen on päivittäisessä käytössä kasvojen iholla.

 32. 45

  Iina sanoo

  Sama juttu kuten useimmilla eli iho alkanut janoamaan enemmän kosteutta ja on selvästi karheampi. Plus kasvot punoittavat herkemmin.

 33. 46

  Heli Heinonen sanoo

  Kuivalle iholle talvi on aina rasittavaa aikaa, ja itse kun asun vielä täällä pohjoisessa Suomessa jossa talvi on todellakin vielä talvi.

 34. 48

  Hanni sanoo

  Talvi….iho kuivuu ja hilseilee. Kuulin näistä tuotteista kerran ystävältäni, kehui myös kovasti. Tiedätkö saako näitä Ruotsista?

 35. 49

  Jmt sanoo

  Kesäisin rasvoittuva sekaihoni muuttuu talvea kohti mennessä täysin pintakuivaksi, kosteutta janoavaksi sekaihoksi. Isoin ongelma on joka vuosi ilmojen kylmetessä nenäni, joka hilseilee, enkä ole vielä löytänyt mitään tuotetta, joka siihen auttaisi. Kaikki syväpuhdistava on pahasta, vaikka samalla ihoni on myös epäpuhtauksiin kallistuva… Äh. Olen lutrannut joskus jojobaöljyn kanssa, ja ihoni kyllä tykkää siitä, mutta aina ei jaksaisi sellaista öljyisyyden tunnetta, joka siitä pitkäksi aikaa jää.

 36. 50

  Miude sanoo

  Ihoni reagoi oikuttelemalla; yhtenä päivänä iho on ok ja yhtäkkiä poskipäät karheat ja hilseilevät. Ja kun yritän ihoani kosteuttaa runsaasti, niin hilseilevän ihon alta pukkaa iho kuitenkin rasvoittumaan meikkivoiteen läpi päivän mittaan. Ei oikein tiedä mitä tuotteita käyttäisi. 🙁

 37. 51

  Maijjuhei sanoo

  Huonosti. Atoopikkona ja kuivaihosena naamaan saa olla tunkemassa tuhdisti voidetta.

 38. 53

  Miina sanoo

  Kuivuudella ja näppylöillä, huoh. Näppylöihin ei tee mieli laittaa kovin paksua voidetta mutta kuivat kohdat oikein vaativat sitä. Näitä tuotteita hypistelin sokoksella mutta en ollut lukenut mistään yhtään arviota joten olin epäuskoinen enkä uskaltanut siksi ostaa. Niin suurta on blogimarkkinoinnin voima 🙂

  • 53.1

   Virve sanoo

   Näille lähtee kyllä vahva suositus, todellakin (edullisen) hintansa arvoisia! 🙂

 39. 54

  saraj sanoo

  Iho hilseilee ja näyttää elottomalta. Montaa tuotetta ja tuotteiden yhdistelmää on tullut kokeiltua, mutta täydellistä settiä ei ole vielä löytynyt. Nämä tuotteet täytyy testata seuraavaksi!

 40. 55

  TR sanoo

  Ihoni kärsii joka talvi eikä se ainakaan helpota, kun ikää tulee lisää. Tämä talven alku on siis jälleen ollut pahempi kuin edellinen eli iho hilseilee ja kiristää, mutta kuivan ihon tuotteita ei sovi laittaa nenään, joka onnistuu samalla sekä hilseilemään että tuottamaan finnejä. Poskilla ja nenänpielissä on alkavaa couperosaa ja punoitus on jokapäiväinen kaveri.

 41. 58

  tainav sanoo

  Eipä ole talveen vielä reagoinut,mutta muuten vaan tuppaa reagoimaan kaikkeen.Käytän kyllä tosi kosteuttavia yövoiteita.On niin paljon purnukoita,että välillä saa arpoa,että missä järjestyksessä niitä nyt laittaisi.Paulas Choicen BHA kuorintajuttujen kaa olen välillä,että hmm,sopiikohan tämä nyt varmasti kaikkien lukuisien purkkijemmojeni kanssa yhteen.Ziajaa on tullut joskus käytettyä,ihan kelpo kamaa.

 42. 59

  meeri sanoo

  Iho on kuivunut, varsinkin pakkaskeleillä sen on huomannut. Iho oikein imaisee kosteusvoiteen ja useasti tuntuu että yksi kerros ei riitä.

 43. 60

  Sibz sanoo

  Ilmojen kylmetessä ihoni kuivuu ja kuimmilta alueilta meikki pakenee. Pari päivää sitten kasvoillani oli jopa kuivia ihoriekaleita. Etsinnässä on ollut tarpeeksi kosteuttava iholleni sopiva voide, mutta vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa. Nämä kuitenkin kuulostavat kiinnostavilta.

 44. 61

  M sanoo

  Huh, kohtalotovereita näyttää löytyvän varsin paljon! Omakin iho on superkuiva, normituotteet eivät millään meinaa riittää. Juuri suunnittelin ottavani töihin mukaan kosteuttavan suihkeen, josko se vähän auttaisi osaltaan.

 45. 63

  Kirsi sanoo

  Ihmeen hyvin ihoni vielä voi. Mutta varmasti tilanne tulee pahenemaan heti, kun yhtäjaksoisesti alkaa olemaan pakkasta. Nyt seerumi+öljy +voide on ne, millä iho pärjää. Ja vastoin odotuksia, jauhaminen mineraalipohja on sopinut kuivalle iholleni tosi hyvin, paljon paremmin kuin voidemaiset meikkipohjat.

 46. 64

  Nepa sanoo

  Kuiva ja joka päivä vähän eri kunnossa. Ei aavistustakaan mikä vaikuttaa mihinkin ja miten korjata ongelmia 🙁

 47. 65

  hekuli sanoo

  Oi! Korkkasin hetki sitten Ziajan käsivoiteen samalla tuoksulla, ja pohdin juuri, että kasvojeni päivävoide alkaa olla liian kevyt näihin säihin. Kasvojen sekaiho vielä sietää tuulet ja tuiskut suhteellisen hyvin, mutta sääriparat protestoivat pakkasia…

 48. 66

  Virve sanoo

  Iho on villiintynyt taas aivan täysin.. Aiemmin olen omistanut about täydellisen ihon, mutta nyt siinä on kuivia läsikiä kosteutuksesta huolimatta, ajoittain se on todella rasvainen ja lisäksi epäpuhtaudet ovat päättäneet tulla taas kiusamaan.. Not good at all.. 🙁

 49. 67

  Jenni sanoo

  Ihoni on ottanut talven vastaan hilseilemällä, kutisemalla ja kiristelemällä 🙁 eikä unohdeta myöskään epätasaista väriä

 50. 68

  Miiu sanoo

  Olen lutrannut kosteuttavien tuotteiden kanssa nyt niin ahkeraan välttääkseni kuivuuden. Koitan siis jo ennaltaehkäistä mahdollista korppuuntumista. Raskaus on osaltaan pitänyt ihoni melko hyvänä

 51. 69

  Kintsu sanoo

  Todella huonosti on ottanut vastaan. Kasvojen iho hilseilee 🙁 Nuo tuotteet voisivat sopia minulle 🙂

 52. 70

  Jenna Lamberg sanoo

  Muutin tänä kesänä takaisin Suomeen ulkomailla asustelun jälkeen ja en tiedä johtuuko se kylmemmästä ilmastosta vai iän tekemistä muutoksista, mutta iho on selvästi kuivempi kuin aikaisempina talvina, joten olisi mahtavaa saada nämä tuotteet kokeiluun 🙂

 53. 71

  Sandpaperface sanoo

  Erittäin ’kiva’ kiristävä tunne iholla..kuin hiekkapaperilla käsitelty. Lumenen herkän ihon naamio kyllä jeesaa…kunhan muistaa käyttää:)

 54. 72

  Henni sanoo

  Vielä ei ole ollut ongelmia talven kanssa, koska en asu suomessa. Kauhulla odotan kuinka iho reagoi kun jouluna lennän suomeen, pelkästään pahaa tekee jo lentokoneen kuiva ilma :/

 55. 73

  klaara sanoo

  Tuntuu, että mikään voide ei nyt kosteuta tarpeeksi ihoani. Jalatkin ihan hilseilevät vaikka rasvaan niitä joka ilta. Tätä tämä on jokaikinen syystalvi. Parin viikon flunssan aikana en vain jaksanut hoitaa tarpeeksi kasvojeni ihoa mutta kait se siitä taas tasapainottuu. Mukana ihanassa arvonnassa.

 56. 74

  pööpö sanoo

  Olen viettänyt syksyn Italiassa, joten ilmasto on ollut hyvin erilainen suomeen verrattuna. Atooppisuuteen taipuvainen ihoni on voinut täällä kosteudesss ihan hyvin (Samaa ei voi sanoa vaatteistani! Ne eivät vaan kuivu pesun jälkeen ja alkavat haista tunkkaiselta. Kuivausrumpu olisi tarpeen!), mutta pelkään että kun tulen joulukuussa Suomeen, saa iho ilmastoshokin ja tippuu riekaleina pois.:D

 57. 75

  Lörps sanoo

  Pintakuivuus, etenkin nenän iho hilseilee. Eikä edes vielä ole ollut kunnon pakkasia.. 🙁

 58. 77

  Netta sanoo

  Iho on alkanut kiristelemään ja hilseilemään. Tähän saakka olen yrittänyt pärjätä vain lisäämällä kosteusvoidetta useamman kerroksen. Pakko siirtyä täyteläisimpiin koostumuksiin ennenkuin tänne Lappiin tulee kunnon pakkaset.

 59. 78

  Jenni sanoo

  Iho janoaa kosteutta, hilseilee ja finnejä on noussut esiin 🙁 Etsinnässä tarpeeksi kosteuttavat tuotteet talveen.

 60. 79

  Paula sanoo

  Huonosti on iho voinut heti jos unohdan rasvailla ainakin yöksi tujumpaa rasvaa. Ikä taitaa tehdä minulle tämän, kun ei ennen haitannut vaikka ihan rasvaamatta jättäminen.

 61. 80

  Hanneleena sanoo

  Pakkanen ja tuuli kuivattavat ihoni kiristäväksi ja hilseileväksi joka talvi. Samalla otsa kiiltelee rasvaisena.

 62. 82

  Anna sanoo

  Olen hyvinkin pulassa aina rasvaisen ihoni kanssa, joka petti minut muuttamalla kuivaksi tänä syksynä/talvena kun muutin Pohjois-Suomeen. Argh?!?! Aluksi en edes tajunnut asiaa, nyt tungen kookosöljyä naamaan ja sekoittelen manteliöljyä meikkivoiteeseen… Ihan uusi kuivaihoisten maailma on avautunut…

 63. 83

  sanoo

  Kuivasti on iho ottanut talven vastaan, eikä olla vielä ees kuiville pakkasille päästy.
  Kaikki konstit ja kokeilut käyttöön.

 64. 84

  Maisamiisa sanoo

  Kuulostaa siltä että nämä olisi meikäläisenkin nassulle omiaan, se kun ei oikein tykkää tästä talvesta – kuiva ja herkkä ja reagoi kaikkeen mahdolliseen.

 65. 85

  Anniina T sanoo

  Iho on pikkuisen kuivempi kuin alkusyksystä. Kroppa huutaa rasvaamista suihkun jälkeen ! 😀

 66. 86

  Pirjo sanoo

  Ihoni kaipaa kovasti kosteutusta, nenän pielet ja poskipäät ovat todella kuivat

 67. 87

  Tiia sanoo

  Huonosti on ottanut. Googletin tuotteet ja olin kovin ilahtunut edullisesta hinnasta. Vinkkinä muillekin, jos ei arpaonni suosi. Päivävoide, yövoide +käsivoide lahjapakkaus oli sokoksen verkkokaupassa n.15e. Tilasin, joten en osallistu arvontaan.

 68. 88

  Ellie sanoo

  Huonosti, iho meni todella lyhyessä ajassa pintakuivaksi ja hilseileväksi etenkin poskien alueelta. Samaten käsivarret ja kädet on niin korput, että niitä saisi olla koko ajan rasvaamassa.

 69. 89

  Xeveliina sanoo

  Jatkuvat säänvaihtelu pakkasesta vesisateeseen saa ihoni suorastaan riemastumaan… :/

 70. 90

  Pauliina sanoo

  Ihoni reagoi aina ilmojen kylmenemiseen kuivumalla ja ärtymällä. Lisäksi silmäni vuotavat tuulessa mikä on omiaan kuivattamaan silmänympärysihoa entisestään.
  Rakastan täyteläisiö paksuja voiteita etenkin talviaikaan.

 71. 91

  Asta sanoo

  Kyllä munkin iho vaan kuivuu pahasti talvella. Jossain vaiheessa jopa atooppisen kaltaisesti, mutta pari edellistä talvea onneksi ei ole olleet niin pahoja. Nenänpielet ovat jo hilseilleet eli kosteutus on todella tärkeää.

 72. 92

  SannaPa sanoo

  Oma sekaiho sekä kuivaa ja kiristää, että pukkaa epäpuhtauksia. On pitänyt täsmätuotteiden lisäksi koittaa säätää myös ruokavaliota (ylimääräinen sokeri ja vehnä pois muun muassa). Nyt taistelussa olen päässyt jo vähän niskan päälle. Ziajalla on ihania tuotteita, itsellä on vartalotuotteita nytkin käytössä!

 73. 93

  Mallu sanoo

  Ikää alkavan mummotuksen verran mittarissa ja vuosi vuodelta hankalampia talvia. Kuivuutta, punoitusta ja ärtyvyyttä, varsinkin kertyneet juonteet kiukkuavat koko talven ajan. On kokeiltu halvasta todella kalliiseen. Oma hankaluus on pienoinen tuoksuherkkyys. Tuotteet toki saavat tuoksua mutta hienoisesti, yötuotteet mielellään todella miedosti. Iän myötä näköjään oppii tässäkin suhteessa koko ajan uutta ja onneksi tuotteet kehittyvät koko ajan.

 74. 94

  TAT sanoo

  Lämmityskauden alkaessa iho kuivaa kuin korppu, apua !
  tuntuu ettei mistään ole apua 🙁

 75. 95

  sanoo

  Ihoni on ottanu talven melko hyvin vastaan. Olen kosteuttanut kasvojeni ihoa ahkerasti, joten se ei ole päässyt juurikaan kuivumaan. Sen sijaan iho puskee aika ajoin pintaan näppyjä, joita on viime aikoina ilmestynyt hieman tavallista enemmän. Osallistun ihotyypistäni huolimatta tuotteiden arvontaan, sillä uskon, että äitini arvostaisi kyseistä tuotepakettia paljon.

 76. 97

  AnniinaV sanoo

  Talvi on tuonut kuivuuden ja punaisuuden ihoon.. tarpeeksi kosteuttavaa ihovoidetta edelleen etsitään.

 77. 99

  Jennu sanoo

  Korppukausi ajoittuu yleensä vuodenvaihteeseen, mutta tänä vuonna ollaan aikaisessa. Iho huutaa kosteutusta.

 78. 100

  sanoo

  Huonosti menee iholla nyt, säiden vaihtelu, pakkanen ja viima ärsyttävät kasvojen ihoa pahasti eikä kesän rutiinit enää toimi. Ziajan tuotteista on hyviä kokemuksia, eivät tuki hankalaa ihoani kuten jotkut kuivalle iholle suunnatut tuotteet. Mielelläni siis voittaisin 🙂

 79. 102

  Silja sanoo

  Oi, nämä kuulostavat kyllä ihanalta.
  Kuvauksesi ihostasi kuulostaa hyvin samalta kuin miten oma ihoni reagoi talven tuloon: arvaamattomasti. Otsan iho menee välillä ihan yhtäkkkiä aivan röpelöksi, leukaan tai poskiin saattaa pukata finnejä kun taas muuten iho voi tuntua kireältä…. Ja tämä kaikki sen jälkeen, kun olen juuri pohtinut, että onpa ihoni hyvässä kunnossa.

 80. 103

  pinqu sanoo

  Ihoni reagoi aina vuodenaikojen vaihtuessa, talvella kuiva ja karhea ja kesällä taas helposti rasvoittuva.

 81. 105

  Pirkko sanoo

  Heti syksyllä kun lämmityskausi alkoi , alkoi ongelmat myös iholla:(
  Kasvojenkin iho on kuin kuivunut erämaa 🙁
  Huulet kuivaa samoin jalat , apua !

 82. 106

  Kissanainen sanoo

  Normaalisti enemmänkin rasvaisuuteen taipuvainen ihoni on alkanut kuivua ja kiristelemään. Yöaikaan tuntuu ettei mikään voide tai naamio riitä, iho imee kaiken samantien.

 83. 107

  Nina S sanoo

  Oma ihoni on selkeästi muuttunut hiukkasen kuivemmaksi. Parhaiten huomaan sen siitä, että kädet kaipaavat useammin käsivoidetta.

 84. 108

  Marjuska sanoo

  Tuttuun tapaan ihoni kärsii talven myötä kuivuudesta. Ihoni on muutenkin herkkä, joten hoitoon vaaditaan hellävaraiset ja laadukkaat tuotteet. Näitä Ziaja – tuotteita olisi ihana päästä kokeilemaan!

 85. 109

  Heidi sanoo

  Ihoni on ottanut alkutalven vastaan juurikin niin että postaus olisi voinut tulla myös omalta näppikseltäni 😀 näin kolmenkympin alla ja toivottavasti vielä vain kuivuuden aiheuttamia uurteita bongaillessani etsiskelen vielä iholleni tämän talven pelastajaa. Jollei arpaonni suosi niin tämä tuotesuositus silti muistiin korvan taakse.

 86. 112

  LottaT sanoo

  Tähän asti yllättävän hyvin! Yleensä iho on ollut aivan toivoton jo tähän mennessä. Nuo tuotteet ois aika unelma saada kokeiluun!

 87. 114

  Sara sanoo

  Iho on paljon kuivempi kuin kesäaikaan, kosteuttavat naamiot kasvolla melkein joka ilta 😀

 88. 115

  Tuija sanoo

  Kyllä iho punoittaa ja kiristää, kuten joka vuosi näihin aikoihin. Olen muistaakseni jotain Ziajan tuotetta kokeillutkin aiemmin hyvällä menestyksellä 🙂

 89. 118

  Loora sanoo

  Heti ilmojen kylmetesä ihoni muuttui pintakuivaksi ja epäpuhtaudet lisääntyivät.

 90. 119

  sanoo

  Vielä ei kovin paljoa ole kerennyt pakkaskelejä olla, joten ihan hirmuisen pahasti ihoni ei ole ottanut nokkiinsa, mutta olen jo aika päiviä sitten siirtynyt tuhdimpien tuotteiden pariin. Ziajan tuotteita en ole itse juurikaan testaillut vaikka kiinnostavilta tuotteet kuullostavatkin 🙂

 91. 121

  apple sanoo

  Nyt talven tullen iholle on heti ilmestynyt kuivia kohtia. Tosi ärsyttävää :/

 92. 123

  Reeta sanoo

  Roaccutan-kuuri ja muutenkin jo kuiva iho vetää ihon niin kuivaksi että välillä sattuu..Onneks apteekista löytyy hyvät rasvat, mutta ei niinkään kovin ylelliset tai hyvän tuoksuiset :/

 93. 126

  Tuulia sanoo

  Juuri muutama päivä sitten testasin Ziajan käsivoidetta ja aika miellyttävältä tuntui, olin saanut näytepakkauksen jostain. Sokkarin sivuilla olen lueskellut Ziajan silmänympärysvoiteista, ne kuulostavat kokeilemisen arvoisilta kunhan nykyiset tuubit loppuvat. Ja orastava talvi on saanut naaman punottamaan ja sitä sekä sitkeitä näppyjä vastaan yritän taistella kymmenien eri tuotteiden kanssa. Vielä ei ole täydellistä tuotetta löytynyt 🙂

 94. 127

  ninamaria sanoo

  Iho on kuiva, ”ohuen” tuntuinen ja epäpuhtauksia pukannut – tosin jälkimmäinen liittynee ehkäisytavan vaihtoon 😀 ikävää joka tapauksessa!

 95. 128

  V sanoo

  Taas ihoani kiristää ja epäpuhtauksia alkaa syntymään. Aina sama tilanne, kun vuodenajat vaihtuu. Ärsyttävää. Ihoni pysyy hyvänä epäouhtauksista, kunhan se pääsee tottumaan vallitsevaan vuodenaikaan, mutta pintakuivuus ja kiristyminen säilyy. Välillä enemmän ja välillä vähemmän.

 96. 130

  Piiia sanoo

  Aika rajusti on iho talvisään ottanut. Niin kuiva että halkeilee ja esim. kädet vuotaa verta.

 97. 131

  Johanna sanoo

  Ekassa kappaleessa kuvaamas tilanne on hyvinki tuttu täällä. Ihoni on atooppinen ja kuivuu aina syksyllä ja talvella niin, ettei mikään tunnu auttavan ja varmaan paras apu olis joku rasvakylpy… Kädet on ne kaikkein pahimmat ja ei kauheasti huvita esitellä niitä missään ja kynsien lakkauksenki saa unohtaa ihan tyystin.

 98. 132

  Henna sanoo

  Kuiva on minunkin ihoni. Pahinta oli ensimmäisten kylmien päivien aikana. Nyt jo helpottaa. Jotenkin se iho vaan sopeutuu.

 99. 133

  Annika.J sanoo

  Itselläni iho kuivuu talven tullessa, kosteuttavat voiteet ovat kyllä tarpeellisia

 100. 134

  Elise H. sanoo

  Ihoni on näin alkutalvesta kasvojen osalta vielä suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta kädet kuivuvat kovasti ja rasvaa kuluu.

 101. 135

  Iida sanoo

  Yllättävän hyvin on iho ottanut talven vastaan, vaikka atopian vuoksi onkin aina kuiva. Suihkussa kuitenkin huomaa, että kiristää tavallista enemmän, ja ärtyneitä laikkuja ilmaantuu sinne tänne. 24/7 kutina on pikkasen yltynyt, mutta on viimisen 25 vuoden aikana pahempaakin koettu.

 102. 136

  Saara P sanoo

  Iho voi yllättävän hyvin! Kesäisin rasvaisempi iho on tietysti myt kylmällä ilmalla ja pattereilla lämmittäessä vähän kuivahtanut, minkä vuoksi kosteuttavampi kasvorasva olisi haussa. Ihan hyvältä näyttää kuitenkin vielä, lukuunottamatta huulia ja suunympärystä, jotka halkeilevat ja kuoriutuvat kuivuuttaan päivästä toiseen. Lopetin juuri viikko sitten huulirasvojen käytön seinään, sillä kierre niiden kanssa oli johtanut tunnin välein lisäilyyn. Nyt kaksi kertaa vuorokaudessa apteekkivoide Bevita R ka yritys olla repimättä kuivia palasia. Parempaan suuntaan ollaan menossa, hitaasti mutta varmasti! Tavoitteena saada huulet pysymään edes sen 12h kosteina itsestään, että huulipunaa voisi ruveta käyttämään!

 103. 138

  Kaisuli sanoo

  Ihoni kuivuu herkästi etenkin talvella. Olen käyttänyt nyt Lumenen Brigh Now yövoidetta josta olenkin tykännyt, nyt aivan yllättäen sainkin siitä ärsytysreaktion -> samantyyppisen mistä itse kerroit jokin aika sitten, eli tulipunaiset kasvot. Liekö talven tulo ihon herkstänyt, mutta jotain muuta on nyt keksittävä.

 104. 139

  liinail sanoo

  Iho ottaa talven vastaan todella kuivasti ja rasvaan usein mutta en ole tainnut löytää vielä hyvää rasvaa koska se ei auta. 🙁

 105. 140

  Anna sanoo

  Toistaiseksi aika hyvin on pärjätty ilman suurempaa hilseilyä, kun talvisia pakkaspäiviä ei täällä ole juuri näkynyt, vaan vettä sataa kaatamalla tälläkin hetkellä.. 🙂

 106. 142

  Helmi sanoo

  Ihoni on kuivunut todella paljon. Jalat ja kädet kutisee, kasvot on alkanut hilseilemään. Rasvanaamiota on siis joutunut alkaa tekemään muutaman kerran viikossa sekä lisätä paksumpien rasvojen käyttöä. Vaikka on talvessa yksi hyvä puoli ollut, akne on hilliintynyt muutamaan näppyyn ja se jos mikä on ihanaa. Ei ole enään kipeät kasvot, vaikka onkin nyt kuivat. Jostain siis pitää aina kärsiä. :/

 107. 143

  Saara Tähtinen sanoo

  Iho vaatii huomattavasti enemmän huoltoa näin talvella verrattuna kesään.

 108. 144

  hk sanoo

  Ziaja on tosi suosittu Puolassa 🙂 Nyt mulla kokeilussa merkin med-linjan lano krem. Tosi hyvä kuivalle iholle yövoiteena. Med:issä muitakin kivoja kasvovoiteita. Monet kehuneet myös kakao tuotteita, itse en niistä oikein pitänyt. Pitää kokeilla tuota vuohenmaitoa seuraavaksi.

 109. 145

  mses sanoo

  Talvi on kelju. Varsinkin poskien ja silmänympärysalueen ihoa kiristää todella ikävästi. Myös kädet vaativat jatkuvaa rasvailua, sääristä puhumattakaan.

 110. 148

  Essi sanoo

  Täällä Etelä-Euroopassa ilmasto on tietysti paljon lempeämpi kuin siellä pohjoisessa, mutta kyllä talven (köh, tällä hetkellä sää muistuttaa ehkä eniten Suomen elokuuta…) tulon huomaa täälläkin! Iho kuivuu enemmän ja itse olen omalla kohdallani huomannut sen taipumuksen lykätä näppylöitä kuivuuden ehkäisemiseksi. On tavallaan hassua, että naama NÄYTTÄÄ rasvaisuuteen taipuvaiselta (finnit ja näppylät ja epäpuhtaudet…) mutta silti se on todella nitisevän kuiva ja suorastaan imaisee kosteusvoiteet sisäänsä! Jotain superkosteuttavaa tässä todellakin kaivattaisiin.

 111. 149

  Alexa sanoo

  Tämä talvi on alkanut ihon kannalta todella huonosti. Epäpuhtaudet pukkaavat ja iho on kuiva kuin korppu. Kun yrittää hoitaa kuivuutta, niin näppylöitä tulee entistä enemmän (ehkä tässä kohtaa onkin vika itse aineissa vaikka olen jo kauan koittanut etsiä ”sitä oikeaa”).

 112. 151

  sari sanoo

  Iho kuivuu, hilseilee ja kutiaa kun pakkaset paukkuvat. Vielä on pärjännyt normaali kosteusvoiteella ja seerumilla, mutta ihan nurkan takana väijyy pakkanen ja erityisesti ihoa pahoinpitelevä viima ja kuiva sisäilma.

 113. 152

  jensu sanoo

  Atooppinen ihoni ilahtui suunnattomasti etenkin viime viikon kirpeistä pakkaskeleistä kovasti alkaen heti hilseillä ja kutista… Kaikki lisäkosteutus on nyt siis tarpeen.

 114. 154

  Tuikku sanoo

  Mä oon varuiks alkanu läträämään oikeen kunnolla rasvoilla ja öljyillä, kun posket meinas suuttua. Päädyin myös myymään syksyllä avatut kuorinnat eteenpäin, koska iholla kestää kuitenkin niin pitkälle toipua kunnes voi taas käyttää. Nyt voisikin olla hyvä laittaa kevyemmät (normivoiteet) kaapin perälle ja läträtä paksuilla.

 115. 156

  PS sanoo

  Olen kokeillut vuohenmaitopäivävoidetta ja tykkäsin. Kaikki kosteuttava on talvella plussaa, vähän on jo näkynyt/tuntunut kuivuus tänäkin vuonna. Eniten käsissä ja huulilla, joten käsivoidetta ja huulirasvaa on läträtty. Onneksi tuli taas vähän lämpimämmät kelit, niin ihokin kiittää.

 116. 164

  sonja sanoo

  atooppinen iho + hormonaalinen akne. ei hyvä yhdistelmä, etenkään talvella!!

 117. 165

  Henna sanoo

  Iho on yllättävän hyvin ottanut talven vastaan. Silmänympärysiho kuivui aluksi mutta ahkera kahden sopivan viiteen käyttö pelasti tilanteen. 🙂

 118. 166

  kerttu sanoo

  Ah, Ziaja, ehkä Puolan paras lahja maailmalle. 🙂

  Oma ihoni on ollut vähän samalla linjalla kuin sinun: yhtenä päivänä ihan kunnossa, toisena suorastaan kiristelevän kuiva. En muista, että iho olisi sahannut ääripäästä toiseen tällä tavalla ikinä ennen. Rasittavaa yrittää löytää jonkinlaista balanssia siihen, mitä tuotteita käyttää ja kuinka usein.

 119. 167

  Hennaj sanoo

  Pakkasten tullessa ihoni kuivui aivan rutikuivaksi. Otin heti paksummat voiteet ja rasvat käyttöön joten tilanne on tällä hetkellä jo vähän parempi 🙂

 120. 169

  Lilli sanoo

  Ihoni on ottanut talven vastaan samalla tavalla kuin edellisinäkin, kuivuen ja kutisten. Ihoni on ympärivuoden suhteellisen kuiva, mutta luonnollisesti talvi on pahin. Vaikka kuorin ja kosteutan kasvoni, ne kuivahtavat muutamassa päivässä. Talvi on tuskaa…

 121. 170

  Kaisa P. sanoo

  Heti kun pakkaset alkoivat, ilmestyi ihollekin kuivia läikkiä ja näppylöitä, eikä kamala stressikään ja siihen ahdettu suklaa helpota asiaa yhtään… 😀 Tulisi siis todella tarpeeseen tuollaiset tehotuotteet!

 122. 171

  Maikkis sanoo

  Ihoni on kuivunut ja alkanut hilseilemää. Asiaa on tietysti pahentanut se, että en ole koko ajan jaksanut hoitaa ihoani niin kuin olisi pitänyt. Kunnolliset kasvopesut ja kosteutus on siis jäänyt välillä laiskuuttani tekemättä ja nyt tarvittaisiin tuhdimpaa voidetta tilanteen pelastamiseen.

 123. 173

  Anuli sanoo

  Ihoni on ihmeen hyvässä kunnossa. Johtunee entistä aktiivisemmasta hoidosta, mm. naamioiden käytöstä

 124. 174

  Akame sanoo

  Ihosta on alkanut tulla ilmojen viiletessä pintakuiva ja hilseilyäkin esiintyy. On se kumma kun mikään sää ei kelpaa iholleni, talvella kuivaa ja kaikkina muina aikoina rasvoittuu.

 125. 175

  maikki sanoo

  Kuivumallahan se on ottanut vastaan 😀 Mutta ei onneksi (ainakaan vielä) niin pahasti kuin joinakin talvina

 126. 176

  Marjuska sanoo

  Heissan, täällä myös todella kuiva ihoinen!
  Iho näyttää rypistyvän ihan silmissä näin talvella :/
  Minä myös rakastan paksuja täyteläisiä voiteita ja niiden metsästäminen onkin ollut nyt mielessä 2 viikkoa.
  Etsin juuri sinun blogista viime viikolla juttua ”paksusta” rasvasta ja löysinkin jutun Korresin voiteesta ( jonka muistin nähneeni joskus). Kävin sitä testaamassa kämmen selkään ja tuntui ettei sekään ole tarpeeksi typäkkä ja ravitseva minun kasvoille. Joten tämä tuote olisi ihana päässä testaamaan 😀

 127. 179

  Vipsu sanoo

  Huulet kuivuvat, muuten raskaus huolehtii siitä, että rasvaisuutta ja finnejä riittää… :/

 128. 180

  Nellis sanoo

  Heti kun ilmat kylmeni, niin hipiäni alkoi kuivua ja hilse rapisee naamassa, ei kiva. Kosteuttavat taikakonstit tulis tarpeeseen 🙂 Mukaan arvontaan.

 129. 181

  satsumas sanoo

  Hiukan pintakuivuutta joka puolella, mutta toistaiseksi pysyy vielä kurissa kunhan muistaa rasvailla.

 130. 182

  Heidi sanoo

  Kutittaa ja kiristää, tuskastuttaakin, kun ei tunnu kelvollista merkkiä löytyvän. Siis sellaista, jossa kohtaisivat hinnan ja laadun lisäksi myös kosteutusominaisuudet…

 131. 184

  Laura sanoo

  Muuten normaali ihoni on ottanut talven vastaan suht hyvin. Olen hemmotellut sitä viikoittain kasvonaamiolla ja se ei enää ole niin kuiva kuin sillon kuin pakkaset pamahti päälle.

 132. 185

  Nea sanoo

  Iho on pysynyt vielä yllättävän rauhallisena aikaisempiin talviin verrattuna. Odotan silti kauhulla kovempia pakkasia, jolloin yleensä ihon kiristys, punoitus ja hilseily viimeistään iskevät.

 133. 186

  Kristalli sanoo

  Iho on ottanut talven vastaan ihmeen hyvin, aloitin tehokosteutuksen ajoissa ja siirryin kosteuttavampiin tuotteisiin , lisäksi oon huolehtinut viikottaisesta kuorinnasta ja naamioista. Pahimmat pakkaset on kuitenkin vasta tulossa, silloin tulee ne pahimmat haasteet iholle, nyt on vielä aika hyvä tilanne eikä kuivuuden merkkejä ole juuri havaittavissa.

 134. 187

  heini sanoo

  Ihoni on kertonut oman mielipiteensä kylmenevistä illoista ja on alkanut hilseillä ympäri kehoa. Naama on myös kuivunut, jonka huomaa parhaiten siitä, että meikkivoide jämähtää kuin sementti kuiviin kohtiin.

 135. 188

  ansu88 sanoo

  Kuivuu jo mutta onneksi ei vielä kasvojen alueelta. Kädet on jo selkeästi kuivat ja hilseilevät.

 136. 190

  Piacan sanoo

  Ihoni on selkeästi muuttunut kuivemmaksi, meikkivoide kasaantuu enemmän kasvojen ryppyihin. Ihon väri on enemmän myös punoittava.

Trackbacks

 1. […] Postailin pari päivää sitten teille Ziajan loistavista ihonhoitotuotteista, joista kuiva ihoni on nauttinut näin talven kynnyksellä kovasti. Merkiltä blogikokeiluun saamani vuohenmaitotuotteet ovat olleet todella positiivinen tuttavuus ja paitsi että sain maahantuojalta kokeiltavakseni merkin kasvoille tarkoitettuja tuotteita, oli tuotepaketissa myös yksi parhaita päiväkäyttöön sopivia käsivoiteita, jonka tiedän. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *