Ystävä(t)myynti(in)!

Onko jollakin lähiviikkoina puutetta puuhasta tai muuten vaan jo kohta paniikinomaisen mietinnän alla, mitä voisi joululahjaksi läheisilleen ostaa? Monet kosmetiikan maahantuojat ovat tietoisia lähestyvästä joulusta ymmärtäen sen hyväksi keinoksi saada tyhjennettyä varastojaan kuluttajille, jotka haluavat tehdä edullisia kosmetiikkalöytöjä pukinkonttiin tai omaa syysmasennusta piristääkseen. Tässäpä siis teille tiedoksi ilmoitukset kolmesta lähiaikoina järjestettävästä maahantuojien ystävämyynnistä, jonne ovat tervetulleita kaikki kosmetiikasta kiinnostuneet tavalliset kuluttajatkin yksin, kaksin tai vaikka isommallakin pyhiinvaellusporukalla:

 

 
 

 

 Aikooko joku suunnistaa näistä johonkin ostoksille? PS. Muistakaa huomioida tarkasti, mikä maksutapa missakin paikassa käy, etteivät hartaudella kerätyt ostokset jää lopulta kassalle. Bernerin kohdalla tuossa ei ole asiasta mainintaa, mutta ilmoittivat Facebookissa maksutavoiksi kelpaavan sekä korttien että käteisen.

  

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Voi miksi, voi miksi nää on aina pääkaupunkiseudulla. 🙁
  (Ainakin rahat pysyy visusti omassa lompakossa jälleen kerran. *sigh*)

 2. 3

  sanoo

  Inhoan näitä ystävämyyntejä, kun ne on aina sielä pääkaupunkiseudulla. Saisivat järkkäillä muuallekkin näitä,että itsekkin joskus näistä hyötyisi.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mietin aivan samaa kuin Kata ja anonyymikin. Ystävämyynnit ja kauneusmessut, joista väki ostaa edullisesti ihania tuotteita on aina pääkaupunkiseudulla. Me pohjoisen ihmiset saamme vain lukea ja iloita toisten löydöistä. Onneksi Dixi kirjoitti blogissaan iHerbin 20 % kosmetiikka alesta, sen saan minäkin!

  OutiS

 4. 5

  sanoo

  Tiedän, ettei tämä ole sitä, mitä te ylläolevat haluatte kuulla, mutta syy siihen, miksi ne ovat nimenomaan pääkaupunkiseudulla merkin omissa toimitiloissa tai heille helpossa paikassa on, että kun heidän ei tarvise maksaa tavaroiden kuljettamisesta, pakkaamisesta, purkamisesta ja vuokrata tilaa, jossa myynti järjestettäisiin, voidaan tavaraa myydä halvalla. Se ei siis ole millään lailla pääkaupunkiseutulaisten suosimista vaan karu käytännönläheinen fakta.

  Mutta ymmärrän kyllä täysin harmistuksenne. :/

  • 5.2

   sanoo

   Joo, ymmärrän nää syyt kyllä. 🙂 Itse kun kaupanalalla työskentelee, tietää kyllä mikä työ niissä on. Mitä taas tulee tohon asiakkaita on etelässä enemmän, niin joo, ehkä ne on muutamassa kaupungissa ne ihmiset, mutta toisaalta, täällä ihmiset kyllä varmasti liikkuis naapurikunnista tälläisiin juttuihin! Itse voisin täältä Seinäjoelta matkustaa esim. Tampereelle/Jyväskylään tämmösten perään, jotka kuitenkin on kummatkin suht isoja paikkoja. Helsinki on vaan täältä keskeisestä suomesta niin kaukana saatika mitä se sitten on vielä pohjoisemmasta. 🙂

   Kauneusmessuista vois kyllä laittaa ehdotusta paikallisille messujärjestäjille. Semmoiset tänne vois jopa saadakkin, jos vaan veisi toivetta eteenpäin. 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  paljonko yleensä aleprosentti on näissä? kannattaako raaskia maksaa junalippu pääkaupunkiseudulle vai saako muista tarjouksesta kuitenkin samoihin hintoihin (mm. -20% lippulaput ja -15% Sokoksen AO-päivät)…..?

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Minä taas olen sen verran laiska pääkaupunkiseutulainen, etten jaksa lähteä Vantaalle tai Espooseen asti. Espoonkin bussiliput ovat verraten tyyriitä enkä usko, että tuotteissa säästää niin paljon, vai? Ainoa on tuo Berner, mutta en tiedä kiinnostavatko tuotteet edes.

 7. 8

  sanoo

  Nämä ystävämyyntien kutsut ovat tulleet itselleni henk.koht. jo vuosia.
  Nykyään niihin ryysää kaikki (kun kutsuja jaetaan), joten niistä on mennyt ryysiksen vuoksi hohto ja se spesiaalisuus.
  Osa porukasta tulee haalimaan laatikkokaupalla ja jälleenmyyvät – se ei ole se tarkoitus. Ihmiset ovat ahneita.

 8. 9

  sanoo

  Niin tuossa muutama kyseli, että kannattaako noihin ystiksiin vaivautua… Ite käyn oikeastaan aina noissa L'Oréalin selen ja Nordic Cosmeticsin ystävämyynneissä sekä Lumenen varastontyhjennysmyynneissä (joka siis on ohi tältä vuodelta). Bernerillä kävin ekaa kertaa viime vuonna. Bernerillä oli ainakin Clarinsia, Maridermia, Sensaita ja joitain tuoksupaketteja ihan pilkkahintaan, mutta esim. meikeissä sävyt olivat niitä vähän vähemmän suosittuja. Maridermia on varmaan entistä edullisemmin tänä vuonna, kun merkin valmistus on jo lopetettu (harmi, olivat muuten erinomaisia tuotteita). Itse olin sen verran myöhään liikenteessä viime vuonna, että en löytänyt enää ostettavaa.

  Lumenen myynneissä hinnat ovat mielestäni viime vuosina nousseet, eikä II-laatua ole omaan silmääni enää niin paljoa tarjolla.

  L'Oréalilla ja Nordic Cosmeticsilla on mun mielestä oikeastikin halpaa, sielläkin tosin joistain meikeistä on niitä vähemmän suosittuja sävyjä ainoastaan tarjolla. Molemmissa on tosi paljon edullisia tuoksuja (myös miesten), joten niitä lähtisin itse etsimään. Viime vuonna esim. Lancômen La Vie Est Belle -tuoksun lahjapakettia myytiin ihan pilkkahintaan, olikohan n. 30 e, jos sitäkään. Biothermin ihonhoitolahjapaketteja n. 20-30 e, 400 ml vartalovoiteita 20 e (nämä samanhintaisia kun esim. 3+1 -päivillä), Helena Rubinsteinin ja Lancômen ripsivärejä n. 15 e, Lancômen luomiväripaletteja n.20-25 e, Matrixin hiustenhoitotuotteita n.7-15 e, Redkeniä n.10-25 e, Kérastasen lahjapaketteja n. 20-25 e. Anti-age -voiteet ovat mun mielestä kalliihkoja, n. 50 e ja siitä eteenpäin (?).

  Nordic Cosmeticsilla edullisia merkkejä, ainakin Piz Buinin aurinkotuotteita ja Olayta muutamalla eurolla ollut, Max Factorin luomivärejä ja ripsivärejä parilla eurolla (ihan hyviä sävyjä), tuoksuja n. 10-15 eurolla, lisäksi tuoksujen suihkugeelejä ja vartalovoiteita ja lahjapakkauksia. Ystävämyynnin loppuessa vielä ovat alentaneet hintoja. 🙂

  Sori pitkä kommenttini, mutta tuossa vähän osviittaa, toivottavasti on jollekin apua. 🙂 Ja huom. nämä ovat vain siis oman muistini ja mutu-tuntumani varassa! 😀

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Kiitos vinkistä! Olin kerrankin pääkaupunkiseudulla oikeaan aikaan. 🙂 Tällaisia vinkkejä otetaan kyllä vastaan tulevaisuudessakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *