Yslimäisyyttä lumenelaisittain

Kun tässä nyt on Lumenen uutuuksista viimeaikoina aika paljonkin juteltu, niin minulla olisi niistä vielä hieman sanottavaa.

Sain nimittäin kokeiltavikseni myös Lumenen kesälookin kynsilakkasävyt 26 ja 27 ja paitsi että nämä näyttävät kivoilta erikseen…

26 Hellepäivä

27 Kesän ilot

…niin kyllä näistä yhdessäkin saa kivan yvessaintlaurentmaisen manikyyrin:

Inspiraationa tämä kuva:

Tykkään Lumenen kynsilakkojen napakasta ja tarpeeksi leveästä siveltimestä. Sivellin levittää mielestäni lakan helposti tasaisesti ja raidoittamatta ja annostelee itseensä muutenkin sopivasti väriä. Kokeilemissani sävyissä oli myös niin hyvin pigmenttiä, että yksikin kerros olisi melkein riittänyt. (Itse laitoin varmuuden vuoksi kaksi.)

Tykästyin myös Lumenen Gloss & Care -lakkojen laatuun, sillä nämä myös pysyivät kynsilläni kiitettävästi.

Mitä te olette tykänneet näistä nykyisistä Lumenen Gloss & Care -lakoista?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mä ostin juuri eilen näistä lakoista sävyn 12 Kupliva onni. Aivan ihanan herkullinen sävy glittereineen. Joudun kuitenkin antamaan ison miinuksen siitä, ettei peittänyt ollenkaan.. 4 kerrosta laitoin, sitten luovutin kun näytti edelleen aivan samalta kuin ekalla kerroksella. Poistin lakat ja tänään koitan uudelleen punaisen pohjalakan päälle tuomaan vain glitteriä.

  Ärsyttää kun olen viime aikoina ostanut monta aivan ihanan väristä lakkaa, jotka eivät peitä juuri laisinkaan. Murr! 😀

 2. 2

  sanoo

  Onpas kauniit sävyt. Itellä jääny näistä vähän huonomaku ihan vaan sen takia, että jostakin syystä mun omat ei kuivu ollenkaan kokonaan ja sitten kun ne kuivuu niin ne jo alkaa rapistumaan 🙁 Lisäks lakka menee tosi nopeaa käyttökelvottomaks. Mutta hyvät pigmentit niissä on, se täytyy myöntää. Ehkä mulle on sattunu vaan joku sekunda erä 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Jalkavoidevinkki! Jos pidit Body Shopin hamppukäsivoiteesta (taivaallinen), ja etit kunnollista jalkavoidetta, mikset kokeilis vastaavaa hamppujalkavoidetta? Imeytyy heti, ja pehmittää kovimmatki kantapäät! EIKÄ tunnu siltä että jalat olis jääkaapissa! 🙂 Uudistuneessa voiteessa ei tuoksukaan ole niin voimakas kuin vanhassa.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla on Lumenen Gloss & Care päällyslakkaa ja mielestäni se on todella hyvää. Erityistä kiitosta saa juuri tuo mainitsemasi sivellinosa. Se on sopivan napakka ja levittää lakan todella hyvin. Lisäksi harjat eivät sojota minne sattuu.

 5. 5

  sanoo

  "27 Kesän kilot"

  Pitäisiköhän jättää uusien blogimerkintöjen lukeminen suosiolla iltaan niin aurinko ei tee väliaikaisia lukihäröilyjä :D?

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Aiheen vierestä, mutta onko kokemuksia Argitalin argiltubo savinaamiosta? Olen kuullut pelkkää hyvää ja lukisin mielelläni sinunkin kommenttisi =)

 7. 8

  Katariina sanoo

  Just mainioita nää uudet pienemmät lakat. Hyvä levittyvyys ja kesto. Tykkään! Itse en muista sävyn nimiä, mutta sellainen helmäinen beige löytyy ja ensimmäisiä mitä olen käyttänyt useamman! Ihanat nää herkkusävyt kesäksikin, ostin vaan Natural Coden kirkkaan appelsiininoranssin ensin…

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  just tässä lakkasin kynnet mun lemppari lakalla lumenen gloss & care väri 5 lähelläsi ja pakko oli haussa ettii josko sulla on ollu tähän jotaki sanottavaa ja kyllä sivellin on paras mihin oon törmänny!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *