Ylivoimaisesti järjetön

Ylivoimaisesti mielenkiintoisen hetkeen kokeilemani huulituote on kyllä varmasti ollut Armanin väritön ja mattainen huulikiilto.
”Tääääähhhh???” kuulen teidän kysyvän. Ja juu, täh sanon minäkin tälle.
Lip Maestro Intense Velvet Color on tosiasiassa mattainen huulilakka ja tuotetta löytyy merkin valikoimista useammassa sävyssä, mutta omistamani sävy 700 on tosiaan väritön. 
 
Ja koska tuote on mattainen, ei se myöskään kiillä huulilla. Se ei siis käytännössä oikein ole mitään.
Tässä huulet ilman meikkiä…
…ja tässä sävyn 700 kanssa. 
Näettekö eron? En minäkään.
Ymmärrän tuotteen idean sen sävyllisten versioiden kanssa. Huulilakasta on tehty koostumukseltaan ohut, huulille kevyenä levittyvä tuote, jonka värit ovat kylläisen täyteläisiä ja koostumus huulilla kuin toinen iho. Mutta sitten tuotteesta tehdään väritön versio… ööh?
Sävyä 700 voi kuulemma käyttää huulirasvana, mutta jos tuote on kerran niin ohuen kevyen mitättömän tuntuinen huulilla, miksi ihmeessä tästä on  täytynyt tehdä väritön versio? Miksei tätä ole suosiolla pidetty huulilakkalaatuna ja tehty sitten vastaavanlaista, hoitavaa tuotetta ihan erillisenä tuotteena…? Kosteutustehoiltaan kun tämä ei tunnu huulilla kuitenkaan mitenkään erityiseltä.
Niin tai näin, mutta tämä on kyllä loppujen lopuksi ylivoimaisesti järjettömin hetkeen törmäämäni tuote!
Vai mitä mieltä te olette?

Edit. Tuotetta voi kuulemma käyttää myös pohjustustuotteena tai huulipunan päällä tuomassa efektiä, mutta en itse kokenut tuotteen tuovan kummassakaan käyttötarkoituksessa kovin suurta lisäarvoa sen kanssa yhdessä käytettävälle tuotteelle.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Pakko kokeilla! 🙂 En voi käyttää Armanin mahtavia huulikiiltoja, kun en tosiaan halua että näyttää että käytän sellaista. Mutta tuota voi siis kokeilla!? Mahtavaa 😉

  • 3.1

   sanoo

   Tietäisiköhän joku muu hintatietoja? Olen itse saanut tämän töiden kautta niin en osaa sanoa, mutta veikkaisin reilua kolmeakymmentä euroa…?
   En ole valitettavasti päässyt kokeilemaan värillistä versiota. :/

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Eli siis tolla ei saa kiiltävää huulipunaa, jos nyt ei mataksi, niin edes matammaksi? Höh, aloin vähän jo innostua…

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Aika älytön tuote mutta,toimisikohan kiiltävien huulipunien päällä?

 4. 6

  sanoo

  Hei joo täähän on hyvä miehille! 😀 Ei näy eikä juuri tunnu mutta parempi kuin ei mitään 😉 Vois tosin olla poikakaveri aika ihmeissään jos lykkäisin sille huulikiillon jossa on aplikaattori ja merkkinä vieläpä Armani 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *