Yksi pieni kiva käsilaukkutuote

Olen jo pitkään jaksanut intoilla Soap & Glorysta enkä edelleenkään lopeta sitä -en varsinkaan nyt, kun asun maassa, jossa Soap & Glorya saa joka nurkalta Bootsien sijaitessa kaikkialla ja kun tuotteita saa vielä tilattua Suomeenkin kätevästi JT Beauty Outletin kautta.

Tänään vuorossa on jälleen yksi tuote lempparituoksusarjassani. Olen useasti kertonut, kuinka rakastan tuota osassa tuotteista olevaa tuoksua ja tänään esittelyssä onkin jälleen yksi saman tuoksugenren tuote.

Hand Maid Hand Cleansing Gel on pieni käsilaukkukokoinen käsien desinfiointiin tarkoitettu geeli, joka näyttää vaaleanpunaiselta ja tuoksuu lempparituoksulleni.

Tuote on kätevä pitää mukana ja kaivaa esiin vaikkapa silloin, kun käsiä tahtoisi käyttää vaikkapa ruokailemiseen, mutta käsienpesuallasta ei ole mailla eikä halmeilla.

Kädet jäävät tämän käsidesin jäljiltä puhtaiksi ja ihanan tuoksuiksi mutteivät kuivankarheiksi vaan enemmänkin pehmoisiksi.

En ole itse kovin aktiivinen käsien desinfioija, mutta tuote on ollut mukava kantaa käsilaukussani reissatessani. Se on kestänyt minulla pitkään ja kestääkin vielä varmasti pitkään, sillä avattu tuote pysyy hyvänä kaksi vuotta.

Kannatteko te mukana käsidesiä? Kuinka aktiivisia sen käyttäjiä ylipäätänsä olette?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  The Body Shopin käsidesit kulkevat mulla joka paikassa (joka laukussa oma), mutta käytän niitä lähinnä vain silloin, kun olen menossa syömään kodin ulkopuolelle. Kädet on kiva desinfioda varsinkin silloin, kun pitäisi syödä sormin (esim. ranskalaiset), mutta mieluummin kuitenkin pesisin kädet vedellä, koska minua tuoksut häiritsevät, kun yritän syödä. Jotenkin tuntuu väärältä, että ruoka tuoksuu esanssiselta mansikalta 😀

 2. 2

  Miniananas sanoo

  En yleensä ole innostunut käsideseistä, koska ne ainakin oman tuntemukseni mukaan ovat haisseet sairaalalta ja kuivattaneet kädet tosi ikävän tuntuisiksi.
  Nyt kun kuitenkin muutin juuri isompaan kaupunkiin opiskelemaan ja asumaan, niin koen varsinkin flunssakauden kynnyksellä alati kasvavaa bakteerikammoa, joten käsidesi on kyllä jo kauppalistalla. 😀 se lähmäinen tunne käsissä kun on bussissa koskenut niihin tolppiin on aivan kamala..

 3. 3

  sanoo

  Mä en enää lähde muuale, kuin lenkille ilman käsidesiä. Se on tosi kätevä, jos ei jaksa ettiä pesumahdollisuutta. myöskin jos laukussa on esim. karkkia ja on shoppailemassa nii desinfioituani kädet voi huoletta syödä ilman pelkoa sairastumisesta.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Minulla on myöskin matkamalli aina laukussa saatavilla,jopa autossa oma puteli ja sitä lavuaarinreunaakaan unohtamatta.Kierrän paljon kirppareita ja käynnin jälkeen on pakko kädet hoidella puhtaiksi,vaikken kauhean bakteerikammoinen olekkaan.Flunssakautena myös ehdoton vakiovaruste,kun sitä vaan muistaa käyttää.Hyvä tuoksu on aina plussaa.Tällähetkellä laukussa aloe veraa sisältävä tuote,joka ei edes kuivata käsiä.Onnea sinne uuteen maahan.

  Terkuin Rouva50

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  En oo aikaisemmin _ikinä_ käyttänyt käsidesiä paitsi ehdottoman pakon edessä, mutta Lontooseen muutettuani mullakin kulkee aina käsilaukussa Hand Maid 🙂 Jotenkin täällä tajuaa paremmin sen, että miljoonat ihmiset on koskettaneet niitä ovenkahvoja ja Tuben penkkejä ennen mua, ja on ihan kiva saada kädet putsattua välillä. Ja Hand Maid tuoksuu niiiiiiiin hyvälle!

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Käsidesi ehdottomasti! Yleensä pesen kädet vain jos ne ovat näkyvästi likaset (näin muutes toimitaan myös sairaaloissa 😉 ) tai jos on joku selkeä vatsatautiaika,toki nyt vessareissun jälkeen yms. Saippua kuivattaa mielestäni käsiä enemmän (jos pesee paljon käsiänsä) kuin omiin tarpeisiin valittu käsidesi. Plus että käsienpesussa tulee huomioida myös se, että kädet tulee oikeasti kuivattua hyvin ja että ei tule pesun ja kuivauksen jälkeen hipellettyä kaikkia kahvoja uudelleen (yök). Itselleni tuli joskus yllätyksenä se, että tuotetta oikeasti pitää laittaa kunnon ruikkaus ja että sitä tulee hieroa ainakin 30 sec tai ko. tuotteesta ei ole edes täyttä hyötyä. Nuo The body shopin desit on kyllä ihanan tuoksuisia<3

 7. 8

  40+ sanoo

  Käytän käsidesiä töissä, käteni kuivuvat helposti. En voi käyttää käsirasvoja, ne kuivuvat hitaasti ja tuhrii paperit, mutta käsidesi kuivuu nopeasti ja samalla kosteuttaa ihon. Ihotautilääkäri on antanut tämän vinkin ja käteni ovatkin aina töissä paremmassa kunnossa kuin kotona, sillä kotona ei tule käsidesiä käytettyä.

 8. 9

  sanoo

  Mä käytän käsidesiä oikeastaan vain kissanäyttelyissä (jos kosken muihin kuin omiin kissoihin). Siellä käytössä vain apteekista ostettu hyvin peruskäsidesi. Siellä nyt voimakkaat hajusteet ei luultavasti kelpaisi kissoillekaan, jos tuoksu jää käsiin.

 9. 10

  sanoo

  Ei käsidesiä tulisi käyttää oikeastaan muuaalla kuin sairaaloissa (tai vastaavissa ympäristöissä) käyttää. Tosin ymmärrän erikoistilanteet (reissuissa) tai jos kotona joku on vatsataudissa..

  Muuten taas käsien pesu peittoaa käsidesin mennen tullen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *