Yksi hyvä hiuslakka

Sain blogini kautta kokeiluuni kampaamosarja KMS Californian Hair Stay Medium Hold Spray -hiuslakan, jonka tosiaan kulutin loppuun viimeksi töissä ollessani.

Tykkään hiuslakoista, jotka pitävät hyvin, mutta joiden suihke on tarpeeksi hienojakoista ja koostumus tarpeeksi kevyttä, jotta ne sopivat aukinaisen, kiharretun tukan kiinnittämiseen. Jos hiuslakka on liian märkää ja tulee liian suurina pisaroina, on lopputulos yleensä aina hiukset vaan liian isoiksi könteiksi klimppaava ja tukasta jäykän koppuran tekevä.

Tämän hiuslakan koostumus oli kuitenkin kevyt ja sen verran hienojakoinen, että tuote toimi aukiolevassa kiharapilvessä hyvin pitäen kiharat, mutta jättämättä tukkaa liian kovaksi tai jäykäksi.

Tykkäsin tästä lakasta paljon ja käytin sitä todella mielelläni, vaikkei se silti ihan peitonnutkaan L’oreal Professionel -kampaamolinjan Infinium-hiuslakkoja.

Mikä on teidän suosikkilakkanne ja miksi?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Suosikkilakkani on vuosia ollut Tigin Hard Head. Toimii minun vaatimuksiini nähden täydellisesti, harjautuu hyvin pois, pitää napsakasti ja sumuttuu sopivasti. Pitkään tätä etsin, mutta kun löysin en muita ole uskaltanut edes kokeilla.

  Luin taas kertaalleen vanhoja aurinkovoide postauksiasi, jotka ovat loistavia ja informaatiota pullollaan. Tarvisin kuitenkin neuvoa ja olisin hyvin kiitollinen, jos osaisit jotain vinkata. Olen asunut nyt muutamia kuukausia ulkomailla Välimeren tuntumassa ja aurinkohan on täällä ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Oleskelen päivästä joitain tunteja ulkosalla joten aurinkovoide on välttämätön vaikken varsinisesti aurinkoa otakaan. Ongelma on nyt kasvoissa, sillä aiemmin hyväkuntoinen ihoni on alkanut pukata kaikenlaista näppyä ja lisäksi on kuivahtanut pahasti, epäilen että syy on aurinkovoiteissa joita olen kasvoille käyttänyt. Käytän toki aina kasvoille tarkoitettuja tuotteita ja puhdistan kasvot hyvin iltaisin, mutta ei auta. Ihoni oli ennen normaali ja tykkään käyttää kevyitä voiteita, joista ei jää rasvaista tuntua kasvoille ja meikatakin pitäisi pystyä päälle, tosin usein laitan vain puuteria/aurinkopuuteria pohjaksi, en meikkivoiteita. Voiteet ovat vaan nyt ilmeisesti liian kuivattavia kun tilanne on tämä. Miten saisin kasvot kuntoon kun tämä aurinkoelämä tulee jatkumaan ja aurinkovoiteet ovat jokapäiväistä pakkoa. Mitä voidetta suosittelisit kasvoille?

 2. 2

  sanoo

  Got2Ben hiuslakat, varsinkii keltases ja punases pullos olevat koska ne pitää ja punases on ihana tuoksu 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö muuten tullaanko sitä YSL:n In love again-tuoksua myymään Suomessa? Helsingin keskustan Sokokselta sanottiin, että ei ole, eikä ole tulossa heille ja että brändin oma edustaja ei ollut tuosta tuoksusta tietoinen.

  Eskimo

 4. 4

  sanoo

  Käytän lakkaa lähinnä lyhyen otsikseni aisoissa pitämiseen, joten pitoa saa olla! Suosikkini on ollut jo monta vuotta Cutrinin hajustamaton kampaamolakka, nykyään se on Sensitivism. Tuoksun mielummin hajuvedelleni kuin tuoksujen sekamelskalle jota tuoksullinen hiuslakka aika usein kontrolloi… Tuo lakka ei petä!

 5. 5

  sanoo

  Käytän lakkaa lähinnä lyhyen otsikseni kurissa pitämiseen, joten lakassa pitää olla pitoa! Suosikkini on ollut jo monta vuotta Cutrinin hajusteeton kampaamolakka, nykyään sen nimi on Sensitivism. Siihen voi aina luottaa 🙂 Tuoksun mielummin hajuvedelleni kuin monen tuoksun sekamelskalle, jota hajustettu hiuslakka usein kontrolloi…

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Rakastan mielettömän paljon KC Professional Oh So many Reasons lakkaa ! Ihan parasta. Ostin ystäväni kehotuksesta. myös Eclipsen kaikkein pitävin lakka on erinomaista. Seuraavaksi kokeilulistallani on varmaan Tigin joku lakka..

  – Vipa

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Olin pitkän aikaa "tukka ponnarille ja menoksi!" -tyttö, mutta nyt olen alkanut pitämään hiuksiani enemmän auki niin suorana kuin kiharoillakin. Luonnostaan mulla on täysin piikkisuora tukka, mutta toisinaan tykkään myös kiharoista ja Fudgen Skyscraper -lakka pitää molemmat tukkatyylit kauniina läpi päivän! Lakka kiinnittää myös ponnarikampaukset sileiksi, eikä saa aikaan "kovaa kuorta" hiusten päälle kuten jotkut muut hiuslakat. Suihke on ihanan hienojakoista, harjautuu helposti pois ja tuoksuu mielettömän hyvälle! Jos jokin huono puoli pitäisi sanoa niin se olisi koko; 450g purkkia on toisinaan hieman työlästä käsitellä etenkin pullon ollessa täysinäinen.

  -soya

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *