Yhteenveto vol 5, vihdoin

Yhteenvetoraportteja loppuneista tuotteista ei ole näkynyt blogissani muutamaan viikkoon, sillä toissa työpassini kutistui sairastelun vuoksi vain neljään päivään, joina mitään ei kulunut loppuun ja viime vapaat olin puolestani poissa kotoa eikä mikään tuote silloinkaan loppunut.

Nyt olen kuitenkin saanut taas nauttia aimo annoksen laivan raikasta sisäilmaa, mikä tarkoittaa myös sitä, että tuotteita on jälleen kulunut loppuun jonkun verran.

Soap & Gloryn rakastamallani tuoksulla varustettu, tehokkaasti kosteuttava The Righteous Bodybutter -purkki kului loppuun, kun pakotin itseni lopettamaan nuukailun ja käyttämään tuotetta säälimättä ja rakkaudella. Tämä on aivan ihana niin tuoksunsa kuin kosteutustehonsa puolesta, mutta koska minulla on menossa loppurutistus asunnon tyhjentämisessä, on kaikki mahdollinen nyt käytettävä pois tieltä. Tuotteesta löytyy aiempia kommentteja ainakin tästä postauksesta.

Käytin loppuun myös Sensain kasvoveden, tai oikeammin sanottuna hoitonesteen. Cellular Performance -linjan Lotion II Moist (n. 70€/ 125ml) on kosteuttava hoitoneste, jolla iho vanulapun avulla pyyhitään kaksoispuhdistuksen jälkeen. Tuote jättää iholle mukavasti kosteuttavia aineita ja on jopa tavallaan hieman kuivaöljymäinenkin koostumukseltaan.

Vaikka tykkäsinkin tuotteesta kovasti, en kuitenkaan kokenut erityistä tarvetta investoida siihen. Vaikka tuote olikin kosteuttava, pidän silti enemmän geelimäisemmistä kasvovesistä ja koen yhä suurta seikkailun- ja kokeilunhalua enkä millään kykenisi jumittumaan tähän yhteen tuotteeseen, kun maailma on täynnä kokeilemattomia tuotteita.

Kolmas loppunut tuote oli Schollin kosteuttava Moisturising Mousse -jalkavaahto. Tuotteessa oli toisena raaka-aineena urea (joka ei ole suora synonyymi virtsalle ja on muutenkin synteettisesti tuotettu aine), eli tuote sitoi kosteutta todella hyvin. Itseasiassa käytin tätä alunperin käsivarsiini, joiden iho kuivui yhtäkkiä ikävästi ja meni näpyille ja punaisille pisteille, minkä seurauksena epäilin niissä keratosis pilarista. Urea nimittäin liuottaa suurina pitoisuuksina keratiinia ja saattaa monesti auttaa käsivarsien (tai jalkojen) kuiviin, usein punertaviin näppyihin.

Itse sain tuotteesta suuren avun ja onkin kurjaa, etten ole sattunut bongaamaan tätä Suomesta myynnistä (omani ostin Tallinnasta). Ilmiantoja tuotteesta saa tehdä!

Loccitanen Shea Butterissa uin koko viime työpassini kuorruttaen itseni sillä iltaisin kaulasta varpaisiin. Olin laiminlyönyt lomallani hieman kroppani rasvaamista ja sehän tietysti kostautui kuivana ja karheana ihona heti. Loccitanen Shea Butter on puhdasta karitevoita (jossa on mukana e-vitaminia säilöntäaineena), joka toimi hyvin, mutta vastaavan tuotteen löytää varmasti joltain luonnonkosmetiikkamerkiltä halvemmallakin.

Hyvä tuote siis, mutta en ostaisi tähän reilun 30 euron hintaan, johon tuotetta myydään.

Deodoranttipuolelta kulutin loppuun Doven Minimising antiperspirantin Wild Rose -version.

Minimising kuulostaa siltä, kuin sen raaka-aineet vähentäisivät jotenkin karvojen kasvua ja jostain syystä minulle on jäänyt aikoinaan tuotteen mainoskampanjasta sellainen mielikuva. Tosiasiassa tuote lupaa vaan ”vähentää kainalokarvojen aiheuttamaa pistelevää tunnetta ajokertojen välillä”. Koska omat karvani eivät koskaan pistele, en osaa ottaa tähän asiaan niinkään kantaa. Kysehän on vain siitä, että tuote pehmittää ihokarvoja (vähän kuin hoitoaine hiuksia), jota tuskin on kovin vaikeaa saada aikaan.

En pitänyt tätä antiperspiranttia mitenkään erityisen pitävänä, joten en hanki tuotetta uudelleen.

Viimeinen loppunut tuote oli vanha versio Ahavan Dermud-käsivoiteesta. Tarkempi postaus tuotteet uudistuneesta versiosta löytyy täältä.

Jälleen siis muutama tuote vähemmän keventämässä asunnontyhjennysstressiä.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kiva postaus! 🙂 Voisitko tehdä postauksen, siitä mitä varastoillesi kuuluu nykyään? 🙂 Niin ja voisiko tuon ärsyttävän teksti jutun ottaa pois kun haluaa julkaista kommenttia. 😀 tuon: toista ettet ole robotti. :DD

  • 1.1

   sanoo

   Hyvä kun muistutit, unohtui päälle lomani jäljiltä kun en ollut itse valvomassa kommentteja. On nyt poissa päältä. 🙂

   Varastokuulumisia tulossa lähiaikoina. 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Olen samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa tuosta robottitodistelusta. Tuo on ärsyttävin mitä olen tavannut, koska yleensä kirjaimet on niin surkeesti väännetty, ettei niistä saa selvää. Kukapa haluaa monia kertoja yritellä. Toivottavasti tuo ei ole ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto tällä alustalla mitä käytät blogissa.
  -Helinä

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Itseasiassa toi dove on mielestäni sillä tavoin, että toinen sarjan antiperspiranteista hidastaa karvojen kasvua ja toinen vähentää kutinaa.

 4. 4

  Orvokki Manteli sanoo

  Itse olen ostanut Sokokselta tuota Schollin jalkavaahtoa! Ihana tuote mielestäni.

  • 4.1

   sanoo

   Oi, kiitos tiedosta! Ehkä olen sitten vain katsellut hyllyjä väärään aikaan väärässä paikassa. 🙂

 5. 5

  sanoo

  Apua miten raaskit käyttää Sensain hoitonestettä vanulapulla! 😉 Terveisin, säästeliäs käsien käyttäjä.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Minäkin sain viime tai toissa vuonna stadin Sokokselta näytteen Schollin silloisesta uutuudesta, jalkavoidevaahdosta. Enpä ole hyllyjä sen jälkeen tutkaillut, mutta luulisi sen olevan vielä valikoimissa.
  Hmm, mä taas en erityisemmin tykkää tuotteesta. Mulla on se parhaillaan käytössä, mut musta se on liian kevyttä eikä kosteuta oikeen yhtään… Nopea imeytyminen kuitenkin plussaa. 🙂

  -Mari-

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Näin sun blogikirppiksellä tosi kivoja suojakuoria samsung galaxy gioon, saanko kysellä mistä ne olit ostanut

 8. 8

  sanoo

  Ratkaisit vuosia kiusanneen ongelmani siten, että nyt mulla on sille nimi ja voin ainakin YRITTÄÄ helpottaa tilannetta hieman. Eli kärsin siis keratosis pilariksesta ja se on aina ollut kiusanani juurikin olkavarsien ulkosivussa. Nyt ongelma on huomattavasti laajempi ja se ärsyttää suunnattomasti. Kiitos, kiitos, kiitos! (ihotautilääkäri kun muutamia vuosia sitten sanoi sen olevan vain "ihotyyppi", ei muuta selvennystä.)

 9. 9

  sanoo

  Vou. Siis oikeasti, tohtori Virve, kiitos diagnoosista! Olen kyllä tiennyt iät ja ajat noiden mun näppyjen olemassaolosta ja niitä löytyy myös isältä ja veljeltä ja äiti on jopa kerran ostanut minulle ureaa sisältävää rasvaa mutta nyt minulla on vaivalle nimi! Kiitos ja aamen!

 10. 10

  sanoo

  Joo siis tää on aivan mieletöntä! Sitä on yli kolkyt ja nyt saa vihdoin nimen ongelmalle, josta on koko ajan paheten kärsinyt teinistä asti. Todellakin aamen!!

 11. 11

  rrr sanoo

  sama juttu kuin inanaalla, kiitoskiitos! osaisitko suositella jotain edullista sokokselta, stokalta tms saatavaa ureaa sisältävää voidetta?

 12. 13

  sanoo

  Minä tilasin eilen apteekkituotteet.fi sivuston kautta itselleni kokeeksi ACOn Calmuril-voidetta. Nyt kun on hommalle nimi, lähden sillä kokeilemaan. Pitkään googletin yöllä tuota asiaa ja kaikenlaisia vinkkejä löytyi apukeinoksi.

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Tässä ilmottautuu uusi lukija! Löysin blogisi Karkkipäivä- blogista, enkä oo ennen lukenu kosmetiikkablogeja mutta tähän oon hurahtanu täysin! Luin kaikki mielenkiintoisimmat postauksesi läpi ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! Hei, pakko kysyä, mitä mieltä olet tästä shampoosta ja hoitoaineesta: http://charmingcava.blogspot.com/2011/05/cutrin-bio-energen-sarja.html . Uskotko noiden oikeasti tehoavan, vai onko taas kyse siitä, että shampoo ei saa vaikuttaa ihon alla, niin nuo eivät oikeasti toimi? 😀

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Vinkkinä muille keratosis pilariksen kärsijöille että ihotautilääkärille mars mars! Normaalilla kuorinnalla ja kosteutuksella ei tuohon saa yleensä helpotusta, ainoa toimiva keino on keskivahva kortisoni-voide viikon kuureina (jota siis saa ihotautilääkäriltä).
  Myös aurinko helpottaa hieman tätä vaivaa kesällä (valohoitoa suositellaan osalle) ja omega-3 -tabletit, jotka toivat pienen helpotuksen vaivaan mutteivat kortisonin mittakaavassa.

  /lenorca

 15. 17

  sanoo

  Karbamidivoidetta hakeville, minä marssin tänään apteekkiin ja ostin acon canoderm voidetta jossa on 50 mg karbamidia, 100 g tuubi maksoi vähän päälle seitsemän euroa 🙂 kokeilen tätä nyt aluksi ainakin! Stockalta ei ainakaan löytynyt tuota schollin moussea:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *