Yhteenveto vol 4: Neverending story

Tänään olisi taas vuorossa yhteenveto vapaallani loppuneista tuotteista.

Koska tulin tosiaan kipeäksi kesken viimeisimmän työpassini, olin kotona tällä kertaa pari päivää tavallista pidempään. Tai itseasiassa flunssa vain jatkui ja jatkui jatkumasta päästyään ja jouduin olemaan kotona vielä seuraavankin tylpassini alusta pari päivää. (Ja voin kertoa, että aloin pikkuhiljaa tulla itseni kanssa melko hulluksi tässä 29 neliön yksiössä…)

Kahmin töistä lähtiessäni kuitenkin mukaani muutamia tuotteidenjämiä, joiden loppuunkulumista en vaan millään malttanut odottaa. Tästäkin johtuen loppuneiden tuotteiden saldo kasvoi tällä vapaajaksollani oikein mukavaksi.

Tästä tuleekin siksi piiiitkä postaus.

Minulla jo pienen ikuisuuden (eli kaksi vuotta) ollut Lushin Sandstone -saippua loppui vihdoin. Tämä hiekalla karhennettu ja hieman sitruksinen saippua kuorii ihoa samalla kuin pesee, eli on oikea tehokuuraaja. Itse en ehkä innostu ihan näin voimakkaasti kuorivista saippuoista ja hiekkajyväset suihkun lattiallakin häiritsivät hieman, mutta ei tämä huono ollut.

(Tiedoksi muuten niille, jotka miettivät saippuoiden säilyvyyttä. Koostumus saattaa toki kobvettua hieman ja tuoksut miedontua, mutta pari vuotta vanhat Lushin saippuani toimivat edelleen loistavasti.)

Myös toinen palasaippua kului tämän vapaajaksoni aikana vihdoin loppuun. Saippua oli paljon hehkuttamani kotimaisen Soap Facotryn aurinkoisen keltainen Sol, josta olenkin jo esitelmöinyt tarkemmin tässä postauksessa. Tykkäsin tästä silloin ja tykkään tästä yhä edelleen.

Kolmas loppuut tuote oli No7-merkilä saamani Radiance Boosting Hot Cloth Cleanser, jota olenkin jo aiemmin kehunut kovasti. Ihastukseni tuotetta kohtaan kesti koko sen elinkaaren ajan ja käyttäisin sitä mielelläni lisääkin.

Yhteenvetojakso ei olisi jakso eikä mikään jos ei sen aikana olisi kulunut loppuun vähintään yhtä vartalovoidettakin. Tällä kertaa loppunut vartalovoide oli jälleen Victoria’s Secretiä ja nyt kyseessä oli Secret Charm Body Butter.

Tuotteen tuoksussa yhdistyivät kuulemma raikas kuusama ja pehmeä jasmini ja pidinkin tuotteen pehmeänraikasta tuoksua ihan mukavana. Mikään erityisen viettelevä tai hajuvesimäinen tuoksu ei kuitenkaan ollut. Tykkään myös tämän Body Butterin koostumusesta kuten olen tykännyt aiemminkin kokeilemastani, sillä tuote tuntui kosteuttavan kivasti ja imeytyvän silti melko hyvin (lisää analysointia vastaavanlaisesta koostumuksesta Love Spell Body Butterin omassa postauksessa). Lisää Victoria’s Secretin Buttereita vaan kokeiluun!

Toinen loppuunkuluttamani vartalovoide oli Kreikasta kesälomareissulla ostettu Open Body Milk, jonka tuoksussa tuoksuivat papaija ja mango. Koska tuotetta ei taida olla kovin helposti saatavilla tyydyn toteamaan, että vartalovoide kosteutti kivasti ja tuoksui ihanalle, mutta ei ollut niin erityinen, että jäisin ikävöimään sitä.

Töistä saamani ökykalliin La Prairie -merkin Advanced Marine Biology Cream loppui myös, mutta koska minulla on asennevamma näitä (mielestäni) ylihinnoiteltuja tuotteita kohtaan, en lähde arvioimaan tätä sen enempää. Tyydyn vain sanomaan, että iho oli mukavan kosteutettu ja pehmeä tämän kanssa, mutta en tykännyt tuotteen tuoksusta tai koostumuksesta, joka vaatisi ennen jokaista käyttökertaa pientä spaatelilla sekoittelua. La Prairien voiteet ovat kyllä todella riittoisia, mutta eivät silti ihan minun juttuni, vaikkei minulla mitään muuta pahaa sanottavaa niistä olekaan ollut kuin hinta.

Ripsienpidennyksiä vielä pitäessäni hankin Garnierin öljyttömän Nordic Essentials Sensitive Eye Make-up Removerin, jonka sain nyt vihdoin kulutettua loppuun. Tuote oli varmasti vesiuliukoisen meikin poistoaineeksi oikein hyvä, mutta viimeistä kertaa hankin selllaiseen tarkoitetun tuotteen. Tykkään itse vaan niin paljon enemmän kaksifaasisista silmämeikinpoistoaineista, joilla saan kaiken silmämeikin helposti ja nopeasti pois. Makuasia toki täysin enkä sano tätä huonoksi, mutta kaksifaasiset nyt vaan ovat enemmän minun juttuni.

Myös Lumenen uudistunut Radiant Touch Raikastava kasvovesi loppui.

Kirjoittelinkin tästä jo aiemmin ja silloin valittelemani punoitus ja kihelmöinti lakkasivat suureksi osaksi käytön myötä, mutta olen silti enemmän hieman täyteläisempien ja kosteuttavempien kasvovesien ystävä enkä varmastikaan tule jatkossa käyttämään tätä enää.

Käytin loppuun myös yhden loistavan puhdistustuotteen, josta olen aiemminkin jo teille kirjoitellut.

Tuote oli Freemanin Facial Refining Cleanser Pear. Vaikka tosiaan kirjoittelinkin tästä jo aiemmin, tuntuu minusta, etten silloin tajunnut vielä ylistää tätä tarpeeksi. Tämä on nimittäin aivan loistava! Ihosta tosiaankin tulee tämän käytön seurauksena puhdas, pehmeä ja kirkas, muttei yhtään kiristävän tuntuinen. Voisin ottaa tämän vaikka jatkuvaan käyttöön niin kakkosvaiheen puhdistustuotteena kuin aamuputsarinanikin. Tämä on kyennyt puhdistamaan aamulla jopa Vitaliksella yöajaksi kyllästetyt kasvoni ihanan puhtaiksi kuivattamatta ihoani yhtään. Ihan mieletön tuote, siis!

Myös kaksi ns. erikoistuotetta kului loppuun.

Tämä tuote oli minulla jo varmasti muutaman vuoden ajan ollut äitini tulaisena tuoma Alessandro Internationalen Pedix-linjan Vitality Mask, joka on siis jalkanaamio. Olen laiska käyttämään jalkanaamioita, mutta ne tehokosteuttajat, jotka voin sujauttaa sukkieni alle yöksi muhimaan ovat mukava vaihtoehto.

Naamio oli koostumukseltaan täyteläinen ja kosteutti jalkojani hyvin, mutta toisaalta en huomannut sen tekevän mitään sellaista, mitä säännöllinen jalkojeni rasvaaminen ei jo tekisi, eli en jää ikävöimään tätä.

Myös toinen erikoistuote oli samalta merkiltä. Alessandro Internationalin kertakäyttöinen Thermasoft Self-Heating Hand Mask kävi luonani kokeilussa, mutta tästä postaan myöhemmin enemmän.

(Merkin tuotteita on muuten ollut myynnissä ainakin Tallinnan Kaubamajassa.)

Hiustuotepuolelta loppui myös jotain.

Kiehl’sin Rice & Wheat Volumizing Shampoo nimittäin kului loppuun. Kuten aiemmin lupailin, on tästä työnalla postaus.

Toinen loppunut hiustuote oli A´kin-merkin Intensive Moisture Vitamin Masque. Tästä tulossa lisää ja tarkempaa tarinaa.

Kuten jo aiemmin myös kerroin, sain vapaani aikana yhden kynsilakankin loppumaan ja tällä kertaa kyseessä oli Lumenen vanha Quick & Chic -kynsilakka persikkaisessa sävyssä 5 Lupauksia vain. Kynsilakan loppuminen on aina yhtä juhlallinen hetki, sillä tällaisia koittaa vain todella harvoin!

Meikkipuolelta sain heittää pois myös uusimman suosikkimascarani IsaDoran Big Bold Mascaran, jonka koostumus oli alkanut jo hieman kuivahtamaan eikä sen ripsiin tekemä jälki ollut enää yhtä loistavaa ja näyttävää kuin mitä se oli alunperin ollut. Tulossa vertailua tästä ja Max Factorin False Lash Effectistä ja False Lash Effect Fusionista!

Ja koska kaikki tuotteet lasketaan tässä epätoivoisessa projektissa, kulutin loppuun myös kaksi Lancomen näytettä:

Genifique aktivaattorin ja Visionaire-seerumin näytteet olivat minulla kotikäytössäni samaan aikaan kun tuotteiden isommat koot ovat hyttikäytössäni, joten en kommentoi tuotteita vielä suuremmin. Minulla on psykologinen lukko Lancomen hoitotuotteita vastaan, joten saa nähdä, uskonko näiden koskaan voivan tehdä iholleni mitään (vaikka se onkin näiden käytön aikana tuntunut ja näyttänyt poikkeuksellisen hyvältä).

Itseasiassa käytin loppuun myös kaksi näytettä luonnonkosmetiikan puolelta:

Weledan Wild Rose Smoothing Facial Lotion oli mukava tuttavuus, sillä se kosteutti ihoa hyvin yöaikaan (jolloin laitoin sitä hieman runsaammin) ja sopi hyvin meikin alle päiväkäytössä. Tästä tykkäsin!

Loppuun kului muuten myös eräs satunnainen kesällä reissun päältä ostettu kynsilakanpoistoaine, jonka pullotin estetiikan vuoksi uudelleen Chanelin lakanpoistoainepulloon.

Hankin tälle kuitenkin jo samantien seuraajan. Minun olisi kovasti tehnyt mieli ostaa IsaDoran Suomen markkinoille comebackin tehnyt alkoholiton JA asetoniton kynsilakanpoistoaine (harvinainen yhdistelmä!), mutta piheyksissäni päädyin sitten kuitenkin vaan Rainbown huomattavasti tujumpaan kynsilakanpoistoaineeseen. Sen verran hienostelija aion kuitenkin edelleen olla, että tulen pullottamaan sen Chanelin pullooni…

Sellainen vapaajakso tälläkertaa. Loppunkului siis 20 tuotetta(!!!) joista vain yhdelle jouduin hankkimaan seuraajan. Ihan mieletön saldo vaikkakin aikaa olikin tällä kertaa kaksi viikkoa (ja tuotteista neljä oli näytekokoja).

Ja niin, lopuksi haluaisin vielä selventää erästä väärinkäsitystä. En tosiaankaan käytä näitä jokaista loppunutta tuotetta KOKONAAN alusta loppuun työ- tai vapaajaksoni aikana, kuten jotkut jo ehtivät luulemaan, vaan nämä ovat niitä jatkuvassa tai satunnaisessa käytössä olleita tuotteita, jotka nyt vain sattuivat tuona ajanjaksona kulumaan loppuun.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  kannattaa kokeilla kicksissä myytävää the green choice kynsilakan poistoainetta! Se on asetoniton ja öljytön..haju ei vie tajua tai pyörrytä ;)) eikä muuten kuivata kynsiä ja on tosi riittoisaa ja tehokasta niin ja tuntuu kosteuttavalta. Mulla on ollu nyt yli vuoden käytössä se minikoko ja käytän sitä kerran viikossa.

  • 1.1

   sanoo

   Eikö tuo ollut se, jossa on identtinen sisältö yhden suosikkini Dependin vihreän poistoaineen kanssa? Vai muistanko nyt väärin?

 2. 2

  sanoo

  Mitä mieltä olet tosta Rainbowin kynsilakanpoistoaineesta? Hankin sen aikoinaan glitterlakkojen poistoa varten, mutta osoittautui tehottomaksi ja kynsiä kuivattavaksi 🙁

 3. 3

  Suvi sanoo

  Kiva saldo loppuneissa! Mulla oli kans tuota Rainbown kynsilakanpoistoainetta, ja se haju oli jotenkin tosi omituinen, tuli mieleen joku karvasmanteli tms. Poistotehokaan ei oikein vakuuttanut. Millaiset kokemukset sulla on?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Löysin sattumalta blogisi pari viikkoa sitten ja olen lukenut ja ahminut tietoa niin paljon kuin olen kerennyt 🙂 olen aika ajoittelija meikkien kanssa vaikka olenkin jo parikymppinen. Olisiko sinulla mitään suositusta minulle luomivärien suhteen, tälläiselle aloittelijalle joka haluaisi kestävän, tarpeeksi pigmenttiä omaavan ja hyvin levittyvän luomivärin? Kaikki mitä olen joskus kokeillut varisevat poskille ja menevät kasaan luomivakoon 🙁 ja hinnalla ei ole väliä jos laatu sen väärtti on.. Ihana blogi, tulen kyllä seuraamaan sitä ja paljon 😀

  Hanna K.

 5. 5

  R sanoo

  aina sulla on kauheen monesta asiasta tulossa oma postaus… mut kauheen harvoin niitä sitten tulee niistä, että ehkä ensvuonna sitten näistä? sen sijaan sulta tulee välillä ns "turhia täytetekstejä" siis joskus esim oli kamalasti kaikkia kilpailuihin liittyviä ja nyt on ollu kans jtn laukunmyyntijuttuja. niitten lisäks sais sit olla joku toinenkin juttu sinä päivänä ! mutta blogisi on kyllä silti ihana!:)) odottelen innolla että joskus tulisi niistä lupailemistasi tuotteista juttuja… marraskuun lopussa lupailit postautsa käärmevoiteesta, kaipailen sitä! mietin nimittäin sijoittamista siihen etanavoiteeseen, josta olen toki kuullut kehuja jo aikaisemmin ihan tuttaviltani, mutta sun postaus sai mut vakuuttuneeksi. haluaisin kuitenkin kuulla käärmevoiteestakin, jos se onkin joku vielä enemmän ihmeaine niin ostan sit sen! :)) mutta älä nyt hermostu, tiedän että aika on rajallista 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Käärmevoiteesta en ole postannut, koska olen alkanut syömään aknelääkekuuria sen jälkeen ja nyt ihoni tarpeet ovat niin erilaiset, että voiteesta on aika hankala kirjoittaa mitään käyttökokemuksia. Voin siis palata siihen vasta sitten, kun ihoni on tasapainottunut. Onko joku muu tuote jäänyt lopulta arvioimatta ja unohtunut minulta täysin(paitsi No7 seerumi seerumi, jota oli turha arvioida kun tajusin, ettei minulla ole ongelmia, joihin se lupaa vaikuttaa)? 🙂

   Huomasithan, että esim. nuo mainitsemasi laukkupostaukset olivat juuri niitä ylimääräisiä postauksia eivätkä päivän postauksia? En myöskään löydä kuin yhden päivän, jona minulta olisi ollut postaus pelkästä kilpailusta tai sen voittajista ilman muuta asiasisältöä (joka arvonnan julistamispostauksessa on aina ollut jollain tapaa) tai omaa päivän postaustaan, sillä niiden postausten ideana on nimenoaman aina ollut olla se päivän toinen postaus.

   En siis hermostu, mutta kunhan vaan halusin korjata väitteesi, joka ei selkeästi pidä paikkaansa. 🙂

   PS. Jokaisesta muusta postauksessa luvatusta tuotteesta on jo näpytelty ja ajastettu postaus paitsi lämpenevästä käsihoidosta. 🙂

 6. 6

  S sanoo

  Nyt oli kyllä niin paljon kehuttu eri tahoilla tuota Freemanin putsaria, että tänään marssin Sokkarin pinkeille päiville hakemaan omaani, kun se oli vielä halvennuksessa! Ja voi surun päivää, kun ne olikin iltapäivällä loppu 😀 täytyy vissiin maksaa normihinta, snifff.

  • 6.1

   Niina sanoo

   Asiakas on oikeutettu saamaan tuote tarjoushinnalla, jos hän kyselee sitä tarjouksen voimassaoloaikana. Jos tuote on loppunut kesken, niin sitten se on saatava luvatulla hinnalla myöhemmin.

  • 6.2

   Anonyymi sanoo

   "Tarjoukset voimassa kampanjan ajan niin kauan kuin tuotteita riittää" eli se siitä oikeudesta. Kannattaa lukea ne pikkupräntit mm. kuvastoista 😉

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Sulla on tuolla sivulla linkki ellin sivuIlle mikä ei toimi enää. Lajittele kosmetiikkajätteesi oikein. Olis ollu kiva lukea se mut ei näköjään enää onnistu 🙁

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Eikö miun kommenttia hyväksytä? Vai eikö se ole tullut "perille"? T. Hanna K

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Eikö miun kommenttia hyväksytä vai eikö se ole tullut "perille"? T. Hanna K

 10. 10

  Lellu sanoo

  Satutko tietämään saako jostain ihan normikuluttajalle pumpattavaa kynsilakanpoistoainetta? Stockalla ei ainakaan ollut. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *