Yhteenveto: Syyskuu 2015

Kuten jo aiemmin lupasin, ovat kuukausittaiset loppuneiden ja ostettujen tuotteiden yhteenvedot jälleen takaisin tämän blogin ohjelmistossa!
Loppuunkulutettuja tuotteita oli syyskuussa yhteensä 15, joista yksi oli (erittäin riittoisa) matkakoko. 
Hiuspuolelta loppuun kului kaksi shampoota ja kaksi hoitoainetta (kaikki blogin kautta saatuja). Paul Mitchellin MITCG Heavy Hitter Deep Cleansing Shampoo, joka on itseasiassa miehille tarkoitettu tuote (jonka voi päätellä myös tuotteen miehekkäästä tuoksusta). En kuitenkaan suostunut antamaan tätä miehelle käyttöön, sillä tarvitsin itse hyvää syväpuhdistavaa shampoota ja tämä oli siinä hommassa varsin mainio. Shampoo sai päänahan ja hiukset tuntumaan puhtailta, muttei vaikuttanut silti liian kuivattavalta.
John Friedan verrattain uudet Frizz Ease Forever Smooth -shampoon ja hoitoaineen ylistinkin juuri täällä ja vanhemmasta Frizz Ease Smooth Start -hoitoaineesta kuvittelin myös näpytelleeni blogiini jo juttua, mutta koska en sellaista löytänyt, niin kerrottakoon nyt tässä yhteydessä, että pidin siitäkin suunnattomasti juurikin sen hiuksia siloittavan vaikutuksen vuoksi.
Kaikki neljä hiustuotetta olivat sellaisia, joita voisin mielelläni käyttää lisää ja varsinkin John Friedan  tuotteita voisin itsekin ostaa. (Syväpuhdistavan shampoon kanssa iskisi varmasti piheys hinnasta.)
Hiustuotteiden puolelta loppui myös Bangerhead-verkkokaupan oma LivBoxista tullut Fresh Me Up! -kuivashampoo. Tuote tuntui hiuksissa ihan mukavalta jätti hiusten tyven puhtaaksi luoden myös hieman rakennetta tukkaan, mutta siinä ei varsinaisesti ollut mitään sellaista erityistä, minkä vuoksi hankkisin sitä itse lisää.
Vartalotuotteiden puolelta loppuun kului kaksi Lumenelta saamaani Body Refresh -suihkugeeliä, joista olikin juuri blogissani juttua. Näitä en saanut kulutella täysin itse, sillä ne kelpasivat myös Ruotsalaiselle. 
Loppuun kului myös Lumenelta saatu Body Refresh Koivu & Hunaja Vartaloemulsio (josta juttua täällä) sekä ACO:lta saatu aivan ihastuttava After Sun -voide, joka jätti ihoni niin ihastuttavan samettisen pehmeäksi, sileäksi ja kosteutetuksi, että käytin sitä lopulta ihan tavallisena vartalovoiteena ihan vaan voidakseni nauttia sen jättämästä ihanan sileästä ihosta. Varsinkin ACO:n voiteelle lähtee suuri kasa kehuja ja suosituksia!
Kroppatuotteiden puolelta loppuun kului myös blogin kautta saatu Yves Rocherin ihastuttavan täyteläinen käsivoide, josta löytyy juttua täältä
Loppuun kului myös (ihan itse ostettu) Nivean Invisible antiperspiranttistikki, joka oli oikein positiivinen yllätys paitsi pitonsa myös tahraamattomuutensa suhteen. En ole yleensä stikki-ihmisiä, sillä ne tahraavat valitettavan usein, mutta tämän kanssa olin sellainen mielelläni.
Kasvojenhoitopuolelta loppuun kului neljä tuotetta. Loppuun kului hellävaraiseksi jo aiemminkin blogissa toteamani ACO:n puhdistusvaahto,  Bernard Cassierin suklainen kasvokuorinta ja Sensain loistava Sellular Performance Emulsion Moist -kasvoemulsio. Rakastan Sensain emulsioita, sillä niiden koostumus on niin ihanan ohut ja riittoisa, mutta silti aivan äärettömän kosteuttava. Tämä matkakokoinen tuotenäyte riitti minulla kesällä useamman viikon ajan aamuin illoin käytettynä.
Yksi roskiin lentävä tuote on Konjac-kasvosieni, joka on palvellut ihoani uskollisesti jo kuukausien ajan. Nyt sen oli kuitenkin aika siirtyä ajasta ikuisuuteen ja vaikka ikävä tuleekin olemaan kova, on se onneksi varsin helposti korvattavissa. Minulla on kotona vielä yksi viimeisiään vetelevä sieni, jonka jälkeen ajattelin kokeilla sen muutaman lukijani ilmiantaman Jyskissä (!!) myytävän Konjac-sienen. Katsotaan, tykkäänkö siitäkin yhtä paljon. Kaikki Konjac-sieniin liittyvät postaukseni voi lukea täältä.
Tältä näytti syyskuun loppuneiden tuotteiden saldo. En ostanut koko kuussa yhtäkään kosmetiikkatuotetta, mikä ei tosin tuottanut minulle yhtään vaikeuksia. Uutta kuivashampoota olisin tosin kaivannut, mutta kuten vähän aikaa sitten kerroin, päädyin käyttämään hiuksiini Dr. Hauschkan monikäyttöistä talkkia.
Miltä teidän syyskuun loppuneiden ja ostettujen kosmetiikkatuoteidenne saldo näytti?

Kommentit
 1. 1

  Sennu sanoo

  Moikka! Nyt on pakko kysyä noista John Friedan shampoosta ja hoitoaineesta, että mistä ihmeestä niitä oikein saa? Kävin pari viikkoa sitten Helsingissä Kicksissä ja Sokoksella eikä kumpikaan myynyt niitä! Yritin myös etsiä tuotteita netistä mutta yhtään suomalaista jälleenmyyjää en löytänyt.

  Olisin todella halunnut ostaa tuotteet testiin. Osaisitko Virve (tai joku lukija) kertoa mistä näitä voisin löytää? Kiitos 🙂

  • 1.1

   Anonyymi sanoo

   Tampereen Sokoksella olen nähnyt ainakin joitain John Friedan tuotteita, en tiedä onko juuri näitä mutta ainakin sitä merkkiä on myynnissä.

  • 1.2

   sanoo

   Tämä on nyt kyllä mystinen juttu, sillä aina kun saan PR-toimistolta postia kerrotaan niissä, että tuotteet ovat saatavilla Kickseistä, Stockalta ja Sokoksilta, mutta silti aina kuulen, ettei niitä kuitenkaan ole läheskään joka paikassa. :/

  • 1.3

   Anonyymi sanoo

   Kävin tarkistamassa tilanteen Tampereen Sokoksessa ja siellä oli kyllä joitain muita John Friedan tuotteita mutta ei näitä Forever smooth-tuotteita.Harmi, olisin mielelläni kokeillut.

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Itse ostin juuri Konjac-kasvosienen, sitrusversion. Siinä paketissa lukee että sen käyttöikä on 3 vuotta, käytätkö itse noita vain "kuukausien ajan"? 😮 Miksi? Huononeeko ne jatkuvassa käytössä(itse ajattelin myös käyttää sitä aamuin illoin) vai mitäh?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *