Yhtäaikaista iloa ja surua

Iloitsin jo vähän aikaa sitten, kuinka alan olla kasvovesieni kanssa lähellä tavoitettani. Minulla on tosiaan tällä hetkellä yksi loistava kasvovesi (Lancome Tonique Confort) sekä kaksi kappaletta kasvovesiä, jotka ovat ihan kelvollisia omalle iholleni (Lumene Lift Touch) ja jotka yritän saada pian loppumaan, jotta voin keskittyä uusimpaan ihastukseeni Lancomeen.
No, nyt joku tuli taas sotkemaan tilannetta.

En tosiaankaan pistä pahakseni sitä, että pääsen kokeilemaan uusia tuotteita. Tämänkin Diorin Soothing Toner kasvoveden olen kyllä joskus kokeillut, mutta ihan vaan muutaman käyttökerran verran. Mukavaa siis päästä kokeilemaan sitä pidemmällä käyttöajalla. Mutta hemmetti vie, tällaiset uuden putilot sotkevat aina kuvioni!

Minulla on nähkääs nimittäin jatkuvasti suunnitelmia kosmetiikkatuotteitteni ja kokeiltavien tuotteiden varalle. Nytkin olin suunnitellut, että näiden kolmen kasvoveden loputtua kokeilen Lorealin Hydra Confort kasvoveden heti Lancomen vastaavan perään voidakseni verrata niitä kunnolla -ja nyt tämä tulee ja sotkee suunnitelmani! Ja koska olen todella utelias tämän suhteen (ja koska Diorin pullo näyttää ihanalta kaapin hyllyllä…), ei minulle tulisi mieleenikään antaa tätä eteenpäin. Kokeiltava tämä siis on ehdottomasti. (Juuh, voi minua kurjaa raasua, ihan itseänikin säälittää oma kohtaloni, kun joudun kokeilemaan Diorin kasvovettä… Ai mitä, myötätuntoa ei heru, vai?)

Diorin puhdistustuotteista manitsinkin jo joku aika sitten, kuinka en ole löytänyt sieltä omalle iholleni sopivaa tapausta. Nyt kuulisin sitten mielelläni teidän kommentteja sarjan kasvovesistä!

Ja kun nyt kerran puhdistustuotteista puhutaan, niin kerrottakoon samaan syssyyn, että sain loppumaan myös Lumenen ihanan Premium Beauty -linjan puhdistusvoiteen:

Tämä on yksi lemppareistani. Pesee hieman enemmän kuin puhdistusmaidot yleensä, mutta ei todellakaan sellaiseksi nitisevän natisevan kiristäväksi kuin puhdistusvoiteet normaalisti. (Olkoot tuotteen nimi mikä tahansa, mutta puhdistusemulsioksi minä tätä itse sanoisin voiteen sijaan.) Ihosta tulee siis ihanan puhdas, mutta tunne ei ollenkaan kiristävä. Tätä käyttäisin hyvin mielelläni, mutta parinkymmenen euron hinta saa minut kyllä kokeilemaan ja etsimään korvaavia vaihtoehtoja.

Ja niin: Se, että Premium Beauty -linja on suunnattu 50+ iholle ei tarkoita, etteikö puhdistustuotetta voisi käyttää nuorempikin. Puhdistustuotetta kun ei ole tarkoitus jättää iholle ja varsinkin kuivuuteen taipuvaisella iholla (joka 50+ iho usein alkaa olla) tämä on aivan erinomainen: puhdasta, muttei natisevan puhdasta.

Tätä voin ehdottomasti suositella!

PS. Tammikuun yhteenvetoa saatte odottaa vielä hetken (tai vähän pidempäänkin…). Ihan valehtelematta voin nimittäin kertoa, että viimekuun puolelta lähes kymmenen loppunutta tuotetta ja yli kymmenen uutta tuotetta odottaa vielä pientä raportointia. (Mikä siinä onkin, että kaikki tapahtuu lähes yhtäaikaa juuri viimeisten päivien aikana?) Toki voisin paljastaa kaikkien nimet ensin yhteenvedossa ja myöhemmin kommentoida niitä, mutta tykkään enemmän siitä, etteivät lukijat lähes koskaan tiedä, mitä seuraavissa postauksissa on luvassa. Yritän siis lykätä yhteenvedon johonkin sopivaan väliin! Eli kyllä se sieltä on kovasti tulossa, vaikkakin reilulla viiveellä. (Vai pitäisiköhän suosiolla vaihtaa neljännesvuosikatsaukseen…)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Kysyn asiaa sinulta, koska saattaisit olla hieman enemmän ajan tasalla uusista markkinoille tulevista kosteusvoiteista ja erityisesti päivävoiteista. Sain erään gallupin kautta testattavakseni kosteusvoiteen, joka sopi täydellisesti pintakuivalle iholleni ja oli sopivan kevyt, mutta kosteutti tarpeeksi talvi-ihoa. Mutta koska tuo kosteusvoide oli siis vasta kehitteillä/tstattavana ja sain purkin tietenkin ilman merkkejä ja nimiä, yritän nyt selvittää mitä voide oli.
  Voiteen tiedoissa luki, että voide on suunniteltu erityisesti pohjoismaiselle iholle, joka joutuu kestämään suuria lämpötilan vaihteluita (pakkanen, sauna ym.). Voiteen sanottiin myös olevan parabeeniton ja hinta tulisi olemaan 6 – 8 € tms. Saatekirjeessä puhuttiin myös testaamisesta pohjoismaisella iholla (ja jostain syystä yhdistän tämän Lumeneen, tosin hinta ei täsmää?)
  Tuleeko mieleesi, mikä tuote kyseessä saattaisi olla? Ja jos tuote on niin uusi, ettei siitä ole vielä tietoa herunut tehtaan ulkopuolelle, osaisitko suositella jotain vastaavaa tuotetta. Ihoni on siis sekaiho, joka rasvoittuu vain T-alueelta, epäpuhtauksia on mineraalimeikkien käytön myötä nykyään vähemmän, mutta pintakuivuutta jonkin verran. Käytän kesäisin Cliniquen D.D.M.G. – voidetta, mutta se on talvi-iholle liian kevyt.
  Tulipas pitkä selostus. Kiitos jo etukäteen 🙂
  T: Nenniina

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Eeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii! Joka kuukausi katsaus menneisiin ja tulleisiin! Ole niin kiltti!!!!

 3. 3

  sanoo

  Miljardit kiitokset nutri-glossin hehkutuksesta, pääsin eilen vihdoin testaamaan ja on kyllä KAIKEN sen hehkutuksen arvoinen!

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Kannatan joka kuukausista yhteenvetoa, koska se neljännesvuosikatsaus on niin pitkä aika kuitenkin..ei se haittaa jos on vähän myöhässä :))

 5. 5

  Bettina sanoo

  Kahtiajakoista: on kiva, kun löytää jonkun itselle loistavan tuotteen, mutta on hiton ikävää kun sitä lopetetaan valmistamasta. Onneksi sentään kasvovesi mulla on ollut jotain kymmenen vuotta sama, ja tuskin on sarjasta poistumassa (Cliniquen Clarifying Lotion 2). Ihot vaan on niin erilaisia ja noiden luokitukset toisistaan poikkeavia, että en todellakaan menis vannomaan että sama tavara sopii jollekulle muulle pintakuivan, T- alueelta rasvottuvan sekaihon omaavalle. Aina voi hyviä vinkkejä myyjänä antaa, mutta kokeilemalla kaikki vaan selviää. 🙂

  Kiitoksia blogistasi, innosti mut järjestelemään tuhannet purkkini ja putelini ja aloittamaan samantapaisen proggiksen. Tuijotellessa viittä samansävyistä sinistä eri merkkistä kynsilakkaa tulee ajatelleeksi, mitä muuta olisin niilläkin rahoilla voinut tehdä.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  voi miten ihana päivä – pearl glow kotiutui ja työkoneella näyttäisi taas kommentointi toimivan 🙂
  toivottavasti saamme jatkossakin yhteenvedon kerran kuussa, eihän sen tarvitse heti ensimmäisenä päivänä ruudulle rävähtää. minustakin on kiva, että postauksien aiheet ja uudet tuotteet tulevat ainakin osittain ylläreinä. ennen odotin aina puolenyön kahvitaukoa, nyt odotan puolenyön postausta 🙂

  /nanna

 7. 7

  tete sanoo

  Heippa! Olet kehunut kovasti ole Henriksenin Firm Action Maskia täsmähoitona käytettynä. Lueskelin vanhemman postauksen finnien hoidosta ja siellä mainitsit hyväksi täsmähoidoksi myös Cliniquen. Kumpaan noista kahdesta suosittelisit sijoittamaan? 🙂

 8. 8

  sanoo

  Nenniina: Kun tuote on vielä kehittelyasteella, on se aina suuri salaisuus, eli on mahdotonta sanoa, mistä voisi olla kyse. :/
  Yksi mukava voidevaihtoehto on ainakin Estee Lauderin Hydra Compliten normaalin/sekaihon versio, joka kosteuttaa kivasti, mutta on mukavan kevyt koostumukseltaan. Edullisemmista mieleeni tulee Lumenen Arctic Aqua 24h voide, joka myös kosteuttaa, mutta imeytyy aika kivasti. 🙂

  Anonyymi: Selvä, siinä pysytään. 🙂

  LT: Eikö olekin tuskaisen harmillista, että jää pois? :/

  Anonyymi: Kuukausikatsauksessa siis pysytään. 🙂

  Bettina: Tuo on kyllä totta, että aina voi vinkkejä antaa, mutta omasta ihosta on sitten lopulta kiinni (ja omista kriteereistä), että mikä sopii. 🙂

  nanna: Kuukausikatsauksessa siis pysytään. Tammikuun kuukausikatsaus lävähtää näytölle vajaan kahden viikon kuluttua.
  Itse olen aivan rakastunut Pearl Glow -palettiin. 🙂

 9. 9

  sanoo

  Tete: Firm Action mask on enemmänkin sellaisilla ihonalaisille näpyille, jotka eivät millään meinaaa nousta ihon pintaan, vaan muhivat vaan patteina ihon alla. Clinique puolestaan kaikelle muulle (ja toki myös niille ihonalaisille tarvittaessa). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *