X RATED

Tänään annan vuoron merkille, jonka tuotteita blogissani ei ole pahemmin nähty eikä luultavasti tulla liiemmin näkemäänkään tämän kokemukseni perusteella.

Sain aikoja sitten kokeiluuni MSCHICin X Rated Mascaran, jota olen testaillut aina silloin tällöin toivoen, että tykästyisin siihen enemmän. No, näin ei käynyt.

Mascaran harja on kookkaan pullea, muttei kuitenkaan kovin pitkä. Mascara annostelee harjaan massaa melko paljon ja massa on kosteahkoa, eli näin hentoripsisenä en ainakaan voinut välttyä paakuilta.

Toinen ongelma oli sottaaminen. Vaikka käytänkin mascaraa päivittäin ja kyseessä on enemmän tekniikkakysymys ja taitolaji kuin suoranainen mascaran vika, oli mascaran harja sen verran pörheän kookas, että sain sillä ja sen märällä koostumusella aikaan melko paljon sotkua ripsiini.

Lopputulos ei muutenkaan ollut kovin vakuuttava. NeuLashin kasvattamat ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja tällaiset ripsiä yhteen paakuttavat ja liian kosteat koostumukset saavat ne vain näyttämään suttuisilta siinä missä kuivemmat ja tuuheuttavemmat koostumukset erottelevat ne kauniisti tuoden niihin samalla kunnolla lisämassaa.

Mascaran koostumuksessa oli myös ”halvanoloisten” mascaroiden perusongelma: massalla kestää ikuisuus kuivua ripsissä ja vaikka ripsiä koskisi useampi minuutti levityksen jälkeen, jää sormiin silti vielä pehmeän mascaramassa jäljiltä ripsiväriä.

En jaksanut edes laittaa ripsistäni kuvaa ennen mascaraa, sillä vaikka mascara olisikin kyennyt tekemään niihin kuinka paljon enemmän näyttävyyttä tahansa, ei massa kuitenkaan asettunut ripsiin millään lailla halutulla tavalla.

Omiin ripsiini mascara ei sopinut millään lailla, mutta kuulisin mielelläni niistä, joiden ripsille se on sopinut. Mascarat kun ovat niin henkilökohtainen asia siinä mielessä, että se mikä sopii toisen ripsille ei välttämättä sovi toisen ripsille ja se, millaista lopputulosta toinen kutsuu loistavaksi, voi olla toisen kauhu.

Tai onko teillä kokemuksia muista merkin tuotteista?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Aika jännä, esimerkiksi Mungolifen Anna vannoo tämän mascaran nimeen! Itsellä ei kokemuksia. 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Lienevät samaa kiinalaista halpiskamaa kuin ne taannoin Seppälässä myydyt MsChicin meikit. Tolla merkillä on kyllä epäonnistunut markkinointi, imago ja tuotteet. Ei hyvää sanottavaa siis täälläkään.

 3. 3

  Satu sanoo

  Itse käytän samalta merkiltä meikkivoidetta, rajauskynää sekä huulipunia. Ja sitä puuterimaista meikkivoidetta en voi muuta kuin ylistää, huulipunatkin ovat olleet miellyttäviä ja pitkäkestoisia. Ripsiväristä olin tosin samaa mieltä kuin sinäkin, inhosin sitä, erityisesti sitä kun se ei ikinä kuivunut… Kannustankin siis kokeilemaan muita tuotteita, älä anna yhden huonon tuotteen pilata koko brändin mainetta! 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  En tiiä missä vika, mutta mulla tää maskara on ihan huippu ja yks mun suosikkeja! Sain aikoinaan mschiciltä tilauksen kaupanpäällisiks ja se on kyllä jääny ihan vakkariripsariks mulle! Harmi ettei toiminu sulla 🙁

  Mschicin huulipunat on kanssa ihan lyömättömiä, sävyt on hyviä ja pysyy todella pitkään!

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Sarjan meikkipuuteri "baked mineral" on aika hyvä (vaikkei ole mineraaleja nähnytkään). Peittää ja pysyy todella hyvin rasvoittuvalla iholla, tosin on vähän liian hohtava makuuni.

 6. 6

  Tarja sanoo

  Olen myös kokeillut tätä mascaraa (taisin saada ilmaiseksi facebook-kampanjan myötä), mutta jäi käyttämättä ja lopulta päätyi roskiin juuri kuvailemistasi syistä. Olen käyttänyt mascaraa päivittäin varmasti yli 20 vuotta, joten tekniikka pitäisi olla hallussa. Tällä mascaralla tuli sotkua. Ja ulkoillessa lasten kanssa tämä myös valui ja sottasi. Palasin taas Cliniquen tuotteiden pariin. Ne vain sopivat minulle parhaiten 🙂

 7. 7

  sanoo

  Itse olen olllut tähän mascaraan erittäin tyytyväinen, ostin jopa toisen heti seuraavana päivänä.:) Omaan paksut, mutta todella lyhyet ripset ja tuo harja sopii niille hyvin. Enkä saa sillä pahemmin suttuakaan aikaiseksi 🙂 Eihän me kaikki voida pitää samoista tuotteista 🙂

 8. 8

  sanoo

  Jep. Mutta tämä onkin ainoa epäonnistunut tuote ko. meikkimerkiltä (testattu myös). Kaikki muut ovatkin sitten tooodella hyviä.

 9. 9

  sanoo

  Oon tässä 14 vuotiaana päättäny aloittaa meikkaamisen niin onko jotain neuvoja sen suhteen? Mulla on vaan valopuuteri (?) ja sit ripsari. Luomiväri totta kai. Mitä muut ois järkeviä, että en näyttäis miltään lissulta jolla on 3 kiloa puuteria kasvoissa. Valopuuteri on Lumenen ja ripsari Sensai 38 astetta. Niin ja tottakai Lumenen huulipuna. Luomiväri o Avonin.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Moi! Olen pariin otteeseen eksynyt lukemaan blogiasi, ja jumittunut sitten lukemaan postauksia piiiitkiksikin ajoiksi. Enpä ole näin kattavaan kosmetiikkablogiin varmasti koskaan törmännyt. Suuret kiitokset monista arvokkaista vinkeistä! Eteenkin ripsivärejä käsittelevät jutut ovat olleet mielenkiintoisia, nimittäin itsellänikin on todella hennot, sinne tänne sojottavat vaaleat hahtuvat, joihin olen nyt hiljattain saanut ryhtiä RevitaLashin avulla. Minunkaan ripsiini ei sovi ripsarit, joissa on liian löysä ja vetinen koostumus, ja siksipä haluaisinkin suositella sinulle Lumenen Natural Code Volume-Maximizing Mascaraa! En ainakaan haun avulla löytänyt blogistasi mitään juttua tästä huipputuotteesta. Minun käytössäni ripset pysyvät ojennuksessa, näyttävät normaalia tuuheammilta ja väri ei varise päivän mittaan!! Uskomatonta että tämä halpa tuote on niin paljon parempaa, kuin nuo monet "laaturipsarit", joihin olen vuosien mittaan rahojani hassannut. Lisäksi olisi hauskaa, jos tekisit jonkun arvostelun kakkumascaroista 🙂

  -Jonna

 11. 11

  sanoo

  Kannattaa kokeilla Mschicilta meikkipuuteria, luomivärejä, poskipunia ja huulipunia. Loistavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *