WAH?

Oletteko tekin niitä, joiden kyllä tekisi mieli koristella kynsiään muutenkin kun vain lakkaamalla ne yhdellä lakalla, mutta ette vaan keksi, mitä voisitte kynsillenne taiteilla?

Tänään minulla on jaossa linkki teille kaltaisilleni kynsi-inspiraatiota kaipaaville.

Tutki ja selaa. Plärää ja käy läpi. Etsi mistä tykkäät ja inspiroidu. Lakkaa kyntesi ja totea, ettei juuri se kuvio ollutkaan sinun juttusi ja aloita alusta. Kynsilakoilla on ihanaa ja helppoa leikkiä!

WAH Nails on englantilainen parin kynsisalongin ketju, jonka tunnetuin kynsisalonki sijaitsee Oxford Circuksen Top Shopissa. Käsistään kätevä henkilökunta taikoo asiakkaidensa kynsiin mitä upeampia taideteoksia ja vain mielikuvitus on rajana niiden keksimisessä!

Parasta näissä leikkisissä kynsissä on se, ettei lakkaustaideteoksiin todellakaan aina tarvitta rakennekynsiä ja erilaisia taide- ja koristelutarvikkeita. Itse ainakin saan ihan suunnattomasti ideoita kuvien katselusta!

Miten on, jaksatteko te tehdä taidetta kynsiinne?

Kuka inspiroitui?

Kertokaa myös teitä insipiroivat kynsikuvagalleriat!

PS. The WAH Nails Book of Nail Art -kirja on myös ilmestynyt!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vaikka luulisi, että Konad on nopeampi ja helpompi, kuin vapaalla kädellä koristelu, mutta lakkailen useimmiten silti jotain koristeita käsin. Tilasin juuri akryylimaalit ja sudit tätä varten. Katsotaan miten onnistuu tältä rähmäkäpälältä. 😉

  Huomasin muuten, että hakevat työntekijöitä. Taidankin lähteä sinne. 😉 heh..

 2. 4

  sanoo

  Kiitos kun jaoit tuon sivun 🙂 En ollutkaan ennen eksynyt sinne ja uusi inspis on aina tervetullutta! 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Kynsilakkoja reilusti viime aikoina pohtineena, osaatko sanoa/onko sinulla kokemusta hyvistä ja mahdollisimman myrkyttömistä/ekolaatuisista kynsilakoista? Tämä tuntuu olevan kovin ongelmainen tuotekategoria myrkyttömiä tuotteita ja mahdollisimman kevyitä kemikaaleja etsivälle ja kuitenkin aina välillä olisi ihana kynsiin väriä sutia 🙂 Myös hiuslakkojen kohdalla olen huomannut saman ongelman, ei tunnu olevan helppoa tämä projektini "kevyemmillä kemikaaleilla". Kiitos, jos jotakin tulee mieleen.

  -Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *