Vuoden paras pikkumusta

Tänään tahtoisin vain esitellä teille yhden ihanan tavan säilyttää aktiivikäytössä olevaa kosmetiikkaa.

Jos minun täytyisi lopun elämääni kulkea vain tietynlaisissa vaatteissa, kulkisin erilaisissa pikkumustissa. Rakastan niitä, sillä ne ovat tyylikkäitä, ne voi asustaa juhlavasti tai tuoda arkeen ja ne ovat vain mahtavia. Ja tämä pikkumusta se vasta mahtava onkin:
Dayn pikkumusta on nimittäin tarkoitettu mitä luultavimmin korujen yms. pienten asusteiden säilytykseen, mutta sopii mitä parhaimmin aktiivikäytössä olevien kosmetiikkatuotteidenkin säilyttämiseen. 
Pikkumustan toisella puolella on läpikuultavia lokeroita, joihin mahtuu kaikkea pientä ihanaa.
Kääntöpuolella taas on tarranauhallisia lenksuja, joihin voi pujottaa roikkumaan vaikka kaulakoruja tai ihan mitä vaan. 

Tämä on ehdottomasti paras hetkeen löytämäni pikkumusta!
Ostin oman Day-merkin pikkumustani laivalta alle kymmenellä eurolla, mutta Dayn tuotteitahan löytyy maistakin monista paikoista. Näin lähes vastaavanlaisen pikkumustan myös Glitterin valikoimissa. 
Muita pikkumustia rakastavia?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei, olen suuhygienisti ja totaalisen hukassa kosmetiikan kanssa… Meillä kun on suojalasit ja suusuoja eikä mikään meikki pysy, ripsiväriä lukuun ottamatta… Olisi kiva olla nätti töissäkin mutta huulirasvat ja värivoiteet jää samantien suusuojaan… Apuja!!

  • 1.1

   sanoo

   Käytätkö meikkivoiteen alla primeria? Se auttaa, jonkin verran. Maskihan kyllä nenältä irrottaa meikkipohjan tehokkaasti, sen suhteen olen melkein jo luovuttanut.. Huulipunaa en enää vaivaudu käyttämään maskin alla, ihan vaan huulirasvaa tai väritöntä kiiltoa. Jotkut lipstainit kyllä pysyvät. Mutta joo, onhan ne suojavarusteet aika ei-meikkiystävälliset kaikenkaikkiaan.. 😀 T. Eräs leikkaussalihoitaja

 2. 2

  sanoo

  Olen tilannu samalla periaatteella olevia korujen säilytysjärjestelmiä ebaystä mustan ja pinkin =)
  Vielä pitäs ottaa vaan käyttöön

 3. 3

  sanoo

  Aivan loistava idea säilyttää kosmetiikkaa, kuka lie keksinytkään, niin kiitos hänelle! Ja kiva kun vinkkasit tästä 🙂 Tuota ei ilmeisesti saa tilattua netin kautta mistään?

 4. 5

  sanoo

  Voi onko Day vielä voimissaan?! Mahtava juttu, täytyykin tehdä sinne vielä jonkunasteinen pyhiinvaellus. 😀 Teininä, eli n.12-15 v. sitten se oli ihan ykköskauppa ja siellä tuli käytyä varmaan viikoittain…. :'D

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Askossa (juu, siinä huonekaluliikkeessä) oli samankaltaisia. Oli musta "liivi" jonka sisävuori oli täynnä pieniä taskuja ja lenkkejä, sekä "pikkupunainen" mekko, tätä sinun organisaattoriasi vastaava. Vinkkinä kiinnostuneille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *