Vuoden paras lahja?

Olen näyttänyt teille kuvia antamistani lahjoista. Olen näyttänyt teille kuvia itseltäni saamistani lahjoista. Nyt tahtoisin näyttää teille kuvia muilta saamistani lahjoista. Tai itseasiassa tahtoisin tänään vaan vilauttaa yhden ihan mielettömän ihanan lahjan. Loput säästän sitten huomiselle.

Kuten teille kaikille on varmasti jo käynytkin selväksi, rakastan ja keräilen Diorin viisikoita (minkä lisäksi myös toki käytän niitä). Ne ovat kauniita, käytännöllisiä, laadultaan loistavia ja kaiken kaikkiaan aivan mahtavia. Aina kun uusia ilmestyy, on ne pakko saada.

Kaikkia paletteja ei kuitenkaan ole helppo saada käsiinsä, sillä kaikki eivät rantaudu Suomeen eivätkä edes Eurooppaan tai USA:hankaan. Nämä paletit ovat Aasian markkinoille yksinoikeudella ilmestyviä paletteja, joiden perään saa yleensä vain tyytyä haikailemaan niiden hankalahkon saatavuuden vuoksi. Monet näistä paleteista eroavat samaanaikaan muualla maailmassa ilmestyneestä vastaavasta paletista vain yhden erilaisen sävyn ja nimensä perusteella, joten niitä kaikkia ei ole edes ihan välttämätöntäkään saada.

Eräs Diorin Asian Exclusive on kuitenkin jäänyt kaihertamaan mieltäni ja voi kuinka kiljuinkaan, kun sain sen äidiltäni Thaimaan tuliaisena käsiini.

Muut Dior-friikit arvaavat jo tässä vaiheessa, mistä on kysymys.

Keskivertoa enemmän Diorin viisikoista tietävät hoksaavat tässä vaiheessa, mistä on kyse.

Ja perus Dior-käyttäjät tajuavat vasta nyt, etteivät ole koskaan Suomessa törmänneet tällaiseen palettiin tavaratalojen Dior-telinettä tutkiessaan.

(Ja Diorin viisikoiden päälle ymmärtämättömät pyöräyttelevät tässä vaiheessa silmiään ja ihmettelevät, miten ihmeessä jaksan jauhaa ja vaahdota näistä aina vaan…)

Kyllä, rakas äitini toi minulle tuliaisena vain Aasian markkinoille valmistetun 5-couleurs Designer -paletin 408 Green Design! Tätä on lähes mahdotonta saada käsiinsä, sillä nettikaupat eivät tätä myy (aasialaisetkaan) ja eBayssa tämä kustantaa lähes 80 dollaria sekä mahdolliset postikulut ja 22% alvit, jos paketti jää tulliin kiinni. Satasen keikka siis helposti. Tämän vuoksi minulla ei ole ollut tätä ihanuutta. Kun vanhempani sitten keksivät lähteä kuukaudeksi kuluttamaan eläkepäiviään Thaimaahan ilmoitin äidilleni hyvin nopeasti, mikä olisi ainoa joululahjatoiveeni…

Mutta ah, katsokaa sitä nyt vielä kerran:

Sitä on aivan ihana katsella, mutta puhutaan sen tekemästä jäljestä sitten myöhemmin lisää.

Löytyykö tämä ihanainen vaaveli kenenkään lukijani meikkikokoelmasta?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ehkä hieman typerä kysymys, mutta miten tää siis eroaa niistä paleteista, joita saa mm. Suomesta? 😮

 2. 2

  Tiina sanoo

  Ei löydy multa, valitettavasti 🙁 Olen tuota eBaysta kytännyt välillä, mutta kuten kirjoitit, hinnat on kohillaan. Onneksi löytyy tällä hetkellä kuitenkin Navy Design, Smoky Design ja Amber Design, joten ne lievittävät tuskaa 🙂 Ja ehkei se vihreä olisi ees niin mun värini…toteaa hän kateellisena 😉

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mullahan tuo yllättäen myös on 😉 Kokeillut vasta kerran. Lumenen pohjustaja ei ollut menestys tuon kanssa. Vihreästä tykkääville tuo on kiva lisä valikoimiin, mutta Designerit ovat valitettavasti pettymys jos odottaa viisikkojen laatua. Kuitenkin ihan nätti vihreä meikki tällä tulee 🙂 -sh-

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Itsekkin sain kyseisen paletin joululahjaksi, kun sisko oli ollut Thaimaassa 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Oi kuinka kuolaan nyt kovin täällä tuon paletin perään. 😀 Mikä ihana harvinaisuus. 🙂 Omasta kokoelmasta ei kyllä löydä ja ei kyllä tule varmaankaan ainakaan lähiaikoina löytymäänkään. 🙂 Onnea uudesta pienokaisesta.

 6. 8

  kaisa sanoo

  Hei! Osaatko kertoa tarkempaa päivämäärää, milloin ne Diorin uutuusviisikot (se vaaleanpuna-harmaa…) tulee markkinoille?

  P.S. Muistuttaisin vielä, että Thaimaa-ThaimaaHAN, kuten maa-sana suomen kielessä taipuu. 🙂

 7. 9

  sanoo

  Anonyymi: Väreiltään. 🙂

  Tiina: No, lohdutukseksi voin sanoa, ettei tämänkään Designerin laatu ole sitä parasta Dioria. 😉

  -sh-: Designerit ovat kyllä kaikki olleet vähän pettymyksiä laatunsa puolesta. :/

  Anonyymi: Ihana lahja. 😉

  Anonyymi: 🙂

  Polishaholic: On kyllä. 🙂

  Weezer: Hauska idea tuossa bM:n tuotteessa. Harmi vaan, ettei taida sisältää mitään oikeasti ripsiä kasvattavaa, vahvistavaa kyllä (ja nekin aineet laitetaan vain iholle ja ripsirajaan). :/ Mutta hyvä tuoteidea, ehkä tuo saadaan joskus oikeasti kasvattavana versiona! 🙂

  kaisa: 15.1. pitäisi olla julkaisupäivä, eli sen jälkeen liikkeestä riippuen pitäisi alkaa näkymään.

  P.S. Muistuttaiin vielä, että tulee-tulevat, kuten tulee-sanan monikkomuoto suomen kielessä taipuu. 😉

 8. 10

  jenny sanoo

  En tosiaan ymmärrä tätä sun dior hömpötystä (musta melkein niissä kaikissa on samat värit vain eri järjestyksessä 😀 ), mutta blogisi uskollisena lukijana olen ihan vilpittömästi iloinen siitä, että sait himoitsemasi viisikon 🙂 Musta on aina mukavaa kun joku saa lahjan jota oikeasti haluaa.

 9. 15

  sama kaisa sanoo

  Hei taas!
  Tarkoitukseni ei todellakaan ollut ilkeillä. Äikän opena huomioni kiinnittyy väkisinkin tiettyihin kielivirheisiin, jotka toistuvat joka paikassa (esim. yhtäkkiä kaikki ovat alkaneet kirjoittaa joulun isolla – miksi?). Mielestäni on eri asia kirjoittaa puhekieltä, kuin tehdä selkeitä kielivirheitä; taivuttaa sanoja väärin, käyttää vääriä sanajärjestyksiä yms, joten eikö tällaisia väärinkäsityksiä ole hyvä oikoa?

 10. 16

  sanoo

  kaisa: Ei, älä käsitä väärin, ei minunkaan ollut missään tapauksessa tarkoitus ilkeillä sinulle. Kunhan vaan vastasin. 🙂
  Kirjoitusvirhe korjattu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *