Voisiko senkin pohjustaa?

Suihkutat kaupassa tuoksutikulle ihanaa tuoksua, tuoksuttelet sitä tunteja huumaantuneena sen viehätysvoimasta ja päädyt suihkuttamaan sitä seuraavalla tavarataloreissulla omalle ihollesi. Yhtäkkiä tuoksu ei tuoksukaan enää ollenkaan samalle vaan muuttuu suorastaan etovaksi. Juokset tavaratalon vessaan ja yrität hangata tuoksua pois saippualla ja vedellä harmitellen yhä illalla kotona, kuinka edelleen kykenet haistamaan sen nenässäsi.
Haistat työkaverisi iholla olevan huumaavan upean hajuveden, fiilistelet sitä useamman päivän ajan ja rohkaistut vihdoin kysymään, mitä tuoksua hän käyttää. Käyt heti töiden jälkeen suihkuttamassa samaa tuoksua ihollesi ihan vaan huomataksesi, että se tuoksuu omalla ihollasi kissan pissalta. Juokset jälleen sinne tavaratalon vessaan.
Molemmat edellä kuvatuista tilanteista ovat meistä useimmille varmasti tuttuja. Hajuvesissä kun on se tragikoominen puoli, että oma ihomme saattaa pH:nsa vuoksi muuttaa ne aivan erilaisiksi kuin mitä niiden kuvittelimme olevan. Joskus tämä on mukava juttu, mutta useinmiten aivan kamalaa.
Voiko asialle tehdä jotain? Syödä enemmän sitruunoita, vähentää kahvinjuontia tai juoda vettä vaikuttaakseen ihonkin pH-tasoon? Ei nyt suoranaisesti välttämättä, mutta onneksi joku merkki on yrittänyt ainakin keksiä ratkaisun tähän hajuvesidilemmaan.
Jos kerran meikkivoiteen, huulipunan, luomivärin ja jopa hiustuotteetkin voi nykyään pohjustaa omilla primereillaan niin miksei sitten hajuvettäkin voisi?
Canvas & Concrete -merkki on nimittäin kehittänyt tähän tarkoitukseen oman hajuvedenpohjustajansa.
Hajuton tuote lupaa tehdä luonnollisen suojamuurin ihon ja tuoksun välille lisäten tuoksun pysyvyyttä iholla estäen samalla kehon omien tekijöiden sekoittumista tuoksun kanssa, jolloin itse tuoksu ei pääse muuttumaan. 
Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä.

Minusta idea ainakin kuulostaa aivan mahtavalta mikäli se vaan toimii ja voisihan se teoriassa toimiakin. Tuotteen hintakaan ei näytä pahalta, sillä 100 ml pullo näyttäisi nettisivujen mukaan kustantavan vain hieman alle 20 dollaria, mikä on minusta oikein kohtuullinen hinta tällaiselle tuotteelle.
Mitäs sanotte? Kuka muu kaipaisi tällaista tuotetta?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hmmm… mielenkiitoinen ajatus. Suojaa kroppaa siltä ettei hajuvedet imeydy kehoon, toisaalta imeytyykö tästä sitten jotain ainetta, tiedä häntä. Mua kyllä viehättää hajuvesissä se, että tuoksu muuttuu juurikin siksi omanlaiseksi omassa kropassa. Toisaalta, pettymys voi olla karvas jos se oma keho reagoi ei toivotulla tavalla. Tää tekee sitten sen että kaikki jotka käyttää samaa hajuvettä, tuoksuu tismalleen samalta jos käyttää tätä pohjustajaa. Toisaalta voi myös olla varma että hajuvesi tuoksuu just siltä kuin sen luvataankin tuoksuva. En osaa sanoa siis onko tää omasta mielestä hyvä vai hyödytön keksintö 😀

 2. 2

  sanoo

  Mä olen usein miettinyt, miksei tällaista tuotetta ole. Itse olen syntynyt siinä mielessä onnellisten tähtien alla, että ilmeisesti ihoni ph on aika neutraali, koska tuoksut hyvin harvoin muuttuvat sillä mitenkään omituisiksi tai tunkkaisiksi, joten uskallan helposti ostaa tuoksuja pelkän testeristä tikkuun suihkuttelun perusteella. 😀

 3. 3

  Maasi sanoo

  JES, mulle tuo! Kaikki freesit tuoksut muuttuu Fairyn hajuisiksi tällä iholla ja hyvää hajuvettä on aika hankala löytää 😀

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa siltä, että heikkona hetkenä tuohon voisi sortuakin:) Omalla ihollani on kyky korostaa hajuvedestä kuin hajuvedestä niitä makealta tuoksuvia osia, samalla kuin muu tuoksu haihtuu taka-alalle. Enkä pidä makeista tuoksuista lainkaan, joten kivan hajuveden löytäminen on aika vaikeaa, koska se tuoksun "hitunen sokeria" muuttuu ihollani ällömakeaksi purkaksi. Ja olisi joskus kiva ostaa jotain ihan sillä perusteella, että se tuoksuu pullossa hyvältä.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa minusta lähinnä kusetukselta. Miten jollain yhdellä suihkeella voisi muuttaa koko kropan toimintaa?

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Vaikea uskoa, että tuo todella toimisi. Minulla suurin osa hajuvesistä muuttuu ihollani kammottavan terävän hajuisiksi, joten tuo olisi todellakin ihana lisä kosmetiikkavarastoihini, jos toimisi.

 7. 8

  sanoo

  Ei varmaan muuta kropan toimintaa vaan tekee jonkinlaisen kalvon niin että ihon oma ph ei pääse reagoimaan kemiallisesti hajuveden kanssa. Tosin pitää varmaan olla tarkkana ettei suihkaise pohjusrajan ohi. Yksi tapa on myös suihkauttaa hajuvettä vain vaatteille niin ettei se pääse ihon kanssa suoraan kosketukseen. Jännä olisi testata tuo, mulla hajuvedet muuttuu helposti huonomman hajuisiksi, esim. muilla ihana Issey Miyake on itselläni aika kamala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *