Viva la Diva: Moon walkia huulilla

Sain parisen kuukautta sitten yllätyspaketin, joka oli kiertänyt kolme vuotta vanhan Tampereen osoitteeni kautta ja vihdoin päätynyt sitten luokseni.
Paketti sisälsi Viva la Divan kosmetiikkaa ja lähinnä tuotteita, joille olisin voinut sanoa ei, jos joku vaan olisi vaivautunut olemaan minuun yhteydessä ennen paketin lähettämistä. En nimittäin liiemmin pidä massalähetyksistä, joissa on mitä sattuu. Suurin osa tuotteista on aina väärän sävyisiä ja sellaisia, etteivät ne kiinnosta minua yhtään. Lisäksi lukijoidenkin on ärsyttävää lukea samoista tuotteista kahdestakymmenestä muustakin blogista ja itselleni tulee lähinnä sellainen tunne, että miksi minäkin näistä kirjoittaisin, kun kaikki muut ovat jo kirjoittaneet. Pidänkin enemmän henkilökohtaisemmasta yhteistyöstä, jossa voin itse vaikuttaa siihen, mitä tuotteita postiluukustani kolahtaa ja ottaa huomioon lukijoideni toiveet.
Päästyäni asennevammastani yli päätin vihdoin, että kokeilen tuotteita. Sitä varten ne on minulle lähetetty, joten ehkä niiden joukosta löytyy jotain sellaista, mikä lukijoitani kiinnostaa. Tai teitä vartenhan ne ovat oikeastaan lähetetty eivätkä minua, joten tottakai näihin kannattaa tutustua.
Paketti sisälsi mm.  kolme Viva la Divan huulipunaa. Olen kuullut merkin punista paljon kehuja, joten punat olisivat varmasti mielenkiintoista kokeiltavaa.
Harmikseni sävyt eivät olleet ihan sitä, missä itse viihdyn, joten tein kokeiluja lähinnä neljän seinän sisällä.
Sain kokeiluuni sävyt 116 Skyfall, 118 Moon walk ja 119 Super Nova.
 
Suosikkisävyni oli tietysti kolmikon helpoin sävy 116 Skyfall. Kylmä pinkin sävy levittyi huulille ihanan pehmeänä ja hieman vahamaisena, mutta kosteuttavan tuntuisena pysyen huulilla hyvin. Tämä oli minulle sopivan kesy kylmän violettiseen taittava puna, joka ei kuitenkaan oikeasti vielä ollut violetti.
Kolmikon aivan ylivoimaisesti villein veto oli 118 Moon walk. Metallisen sininen puna tuntui metallisen koostumuksensa vuoksi huulilla hieman kahta muuta kuivemmalta, muttei kuitenkaan kuivalta. Puna peitti hyvin ja oli ihan hauska, mutten todellakaan näe tätä omilla huulillani koskaan ikinä milloinkaan kenenkään nähden teemabileet poissulkien.
Kolmas sävy oli 119 Super Nova, joka oli nyt jo oikeasti luumunpunainen ja selkeästi violettinen sävy. Sävy oli hauskaa kokeiltavaa, mutta minun väritykseeni aivan liian voimakas, syvä ja tumma. Lisäksi koen nämä violetin sävyt usein hankaliksi levittää huulille tasaisesti, sillä niiden kanssa käy huulillani usein kuten ylläolevasa kuvassa näkyy: kuivemmat huulenrepaleet värjäytyvät tummiksi ja näytän yleensä vaan suttuiselta ja mustikkapiirakkaa kaksinkäsin ahmineelta.
 Jos kuitenkin suljen mielestäni pois sävyt ja keskityn punien koostumukseen, ymmärrän niiden hehkutuksen täysin. Jos metallisempaa Moon walkia ei lasketa, olivat punat koostumukseltaan ihanan pehmeitä, täyteläisiä ja jotenkin jämäkän vahamaisia, mutta silti pehmeän kosteuttavia. Ne liukuivat huulilleni hyvin sulaen niille loistavasti jättämättä vain huulipunafilmiä huultenpinnalle, eli ne olivat laadultaan kaikin puolin loistavia. Mitään varsinaisia kestopunia nämä eivät ole, mutta silti loistavia peruskestäviä ja kuitenkin samalla kosteuttavia ja huulet pehmeinä pitäviä tapauksia.
Ihan erityisesti pidin punien kauniista strassikoristeisista hopeisista hylsyistä, jotka lisäsivät hylsyjen tyylikkyyttä heti.
Nämä punat herättivät mielenkiintoni Viva la Divan huulipuniin ja olisikin mukavaa päästä testailemaan paremmin sarjan neutraalimpia sävyjä, joita voisin käyttää kotini ulkopuolellakin.
Viva la Divan huulipunia myyvät Kicksit ja punilla on hintaa muistaakseni n. 7 euroa, eli ne ovat todella edullisia laatuunsa nähden.
Oletteko te kokeilleet Viva la Divan huulipunia? Tai tiedättekö muita merkin kehuja ansaitsevia tuotteita?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä oon yllättynyt myös Viva la divan huulipunien laadusta! Hinta on halpa ja niin on mielestäni purkkien ulkonäkökin. Mutta loistavia laadulta, kestää hyvin ja on kosteuttavia! Oon kans kokeillut merkin luomivärejä ja niistäkin pigmenttiä löytyy hyvin, kannattaa kokeilla!

  Ootko muuten kerennyt kokeilemaan vielä Lancomen uutta meikkivoidetta miracle air de teint? Kirjottelin juuri omaan blogiini siitä http://purkkejapurkkeja.blogspot.fi/2014/02/lancome-miracle-air-de-teint.html

 2. 2

  Cerp sanoo

  Mä en oo mikään huulimeikkituotteiden suurkuluttaja, sillä huuleni ovat aina kuivat ja halkeilevat, varsinkin näin talvella. Tuntuu, että jos käyttää huulimeikkituotetta huulirasvan lisäksi, huulet kuivuvat entisestään. MUTTA silloin kun muistan omistavani huulipunia, mun ehdoton lemppari on Viva la Divan Shame on You. Neutraali sävy ja tosiaan hyvä, kostea koostumus. Omistan kaks muutakin VLD-punaa, mutta tää Häpeä on monikäyttöisin. 🙂 Kiinnostais testailla muitakin meikkejä kyseiseltä merkiltä, meikki/luomiväripaletit kun eivät juuri kukkaroa rokota.

 3. 4

  sanoo

  Jos haluat tavaraprojektisi tiimoissa pistää eteenpäin tuota Moon Walkia, niin mä voisin antaa sille uuden kodin! 🙂 Oon sitä pari kertaa mietiskellyt, toinen Viva La Divalta jonka haluaisin omistaa on Shark -puna. Hauska vaaleansininen! 😀

  • 4.1

   sanoo

   Voi, saat tämän todella mielellään! Mietin juuri, että on vaikeaa löytää tällaiselle vähän villimmälle sävylle uusi koti, joten ihanaa jos joku oikeasti siitä kiinnostunut sen saisi. Laita sähköpostia minulle virve at ostolakossa.com 🙂

 4. 5

  Jenny sanoo

  En käytä huulipunia joten niihin en kommentoi mitään, mutta kuka ihmeessä käyttää esim tuota Moonwalkia?! Aika erikoinen veto lähettää tuollaisia sävyjä testattavaksi bloggaajalle, joka käyttää täysin erivärisiä punia normaalisti. Mitä tällä yritetään hyötyä. Ja onko niitä paketteja tosiaan pakko lähetellä tuolla tavalla sinne tänne sikin sokin kysymättä yhtään vastaanottajalta mitä hän mahdollisesti haluaisi testata, kun nyt tuntuu että nuo jäi sulle ihan turhiksi. Tuskin kukaan lähipiiristäsikään käyttää metallisensinistä huulipunaa, että voisit lahjoittaa punan eteenpäin! Kunnon ragekommentti mutta pisti ihmetyttämään 😀

  • 5.1

   sanoo

   Itse voin sanoa hamstranneeni melkolailla jokaisen Viva la Divan valikoimissa olevan erikoisemman sävyn, eli juurikin tuon Moonwalkin, Sharkin ja Kharman. Ja kyllä, käytän jokaista noista kolmesta julkisilla paikoilla 😀

   Mutta tuo laatu on oikeasti jotain aivan mahtavaa. Melkeinpä kaikki huulipunat joita olen kokeillut, ovat käytössä osoittautuneet niin kuiviksi, että huulet tuntuvat rapisevan jo parin tunnin päästä irti. Mutta nämä hinta-laatu-suhteeltaan ihmeelliset Viva la Divat ovat jotain ihan muuta. Ei tietoakaan huulien kuivumisesta.

   Ja Liisalle vielä vinkkinä, että Sharkia löytynee kaikkien Kicksien alelaareista runsain määrin, sillä se on kaiketi poistumassa valikoimista, eikä sävynsä puolesta ole ehkä se kaikkein myydyin huulipuna 😀

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Komppaan aikaisempaa ja ihmettelen miten tuollaiselle tavalliselle naiselle on noin villejä sävyjä lähetetty ominpäin. Paremmat käyttö kokemukset olisit saanut jokapäiväisessä käytössä. Eli normiväreistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *