Virven ja Uusiksen yhteinen rakkaus

Mitä yhteistä on minulla ja Markku Uusipaavalniemellä?

-We both love curling!

Tämä huono vitsi toimi pohjustuksena yhdelle uudelle rakkaudelleni kosmeettisten vempainten maailmassa.

Sopivan ripsentaivuttimen etsiminen on todella, todella haastavaa. Niin hastavaa, etten ole vielä koskaan ennen löytänyt tavallista taivutinta, joka kykenisi nappaamaan rautojensa ja kumiensa väliin ihan kaikki ripseni, niin ulko- kuin sisänurkankin haituvat. On niin tuuripeliä, ostaako oman silmänsä muodolle sopivan taivuttimen. Toisten silmiin menevät lähes kaikki taivuttimet ja toisten silmiin vaan eivät mitkään. Itse kuulun jälkimmäiseen kategoriaan.

Nyt olen kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässäni löytänyt juuri minun silmilleni sopivan mallin. Takana on kokeilua pitkälle yli toisellakymmenellä erilaisella taivuttimella (aina halpiksista Shu Uemuriin), mutta yksikään aiemmin löytämäni ei ole kyennyt taivuttamaan kaikkia ripsiäni. Luottotuotteeni on tähän asti ollut osaripsientaivutin, jolla olen pienissä erissä taivutellut ripsiäni hieman hitaalla tahdilla, mutta tämä uusi kaverini taivuttaa ripseni parilla painalluksella. Upeaa!

Siis ihan tosi, jokaisen ripseni sisänurkasta ulkonurkkaan asti ja erityisesti nuo ulkonurkan itsepäiset haituvat, jotka eivät koskaan taivu mihinkään ja joihin ei edes pääse koskaan tavallisella taivuttimella käsiksikään (ja joiden taivutteluun osaripsentaivuttimillanikin on mennyt pitkä tovi)! Eikä taivuttimella tarvinnut taiteilla niin, että lopulta silmän sisänurkan, ulkonurkan tai silmäluomen ihoa oli kivuliaasti raudan ja kumin välissä!

Sitäpaitsi en ole koskaan saanut tällä tehtyä yhtään jyrkkiä kulmia, vaan pelkkää kaunista kaarevuutta!

Voiko tämä olla totta? En ole koskaan kokenut tällaista taivutteluelämystä!

Jei! Vielä kun tämän lopputuloksen saisi tuuheana. Valitettavasti tämänhetkinen mascaravarastoni ei siihen kuitenkaan kykene, vaan tämä on paras mahdollinen tuuheusaste, jonka Max Factorin Masterpiece WP:llä ja Rubinsteinin Lash Queen Feline Exravaganzalla yhdessä saa aikaan. No, menettelee, kun kerran ripset kerrankin kaartuvat taivaisiin ja ripset ovat sentään olleet kuvassa taivutettuina jo 12 tuntia.

Minkä ihmevempaimen minä sitten olen saanut käsiini?

Taivutin on aasialainen Koji-merkkinen taivutin mallinumeroa 73. Tämä malli on kuulemma markkinoiden levein taivutin (34mm), mutta en nyt sitten kyllä tiedä, että minkä markkinoiden. Tämä ei nimittäin näyttänyt mitenkään radikaalisti leveämmältä vanhoihin taivuttimiini verrattuna, mutta tämä nyt vain sattui olemaan juuri täydellinen minun silmilleni.

Omani kalastin eBaysta parilla eurolla, mutta näitä myy mm. Sasa.

Sopiiko teidän silmienne malliin lähes mikä tahansa taivutin, vain onko jollakin muullakin ollut vaikeuksia löytää sitä täydellistä mallia?

Ja kun nyt sitten ripsistä alettiin puhumaan, niin puhutaan niistä sitten ihan kunnolla. Heitin nimittäin jälleen yhden ripsivärini roskiin.

Ostin laivalta joulun alla Cliniquen lämpimällä vedellä lähtevän High Impact Curling mascaran, sillä kokeilin sitä töissä heti sen tultua myyntiin ja ihastuin siihen silloin kovasti.

Mascaran kaarevassa harjassa piilee nimittäin salaisuus. Värimassa on tarkoitus harjata ripsiin kaaren ulkoreunalla ja sen jälkeen harjan kaareva ”sisäosa” laitetaan ripsiä vasten silmän mallisesti ja sillä taivutetaan ripset kohti taivasta. Kun harjaa siis painetaan ripsiä vasten viidestä kymmeneen sekuntia, lukittuu taivutus ripsiin. Ja juuri noin minulle kävi, kun kokeilin mascaraa töissä. Ripseni kolahtelivat kulmaluihini koko päivän ja näyttivät melko upeilta. Lopputulos ei ollut mielettömän tuuhea, mutta ainakin mielettömän taivutettu. Rakastuin.

Harmi vaan, etten enää koskaan saanut moista lopputulosta ripsiini tuon yhden kerran jälkeen.

Kun ostin mascaran itselleni, oli massa alkuun aivan liian löysää ja paakutti ripsiäni kovasti enkä todellakaan saanut ripsiäni taipumaan mihinkään suuntaan. Kun mascaramassa sitten hieman asettui, en siltikään saanut sitä millään enää pelittämään ripsissäni. Ihan tosi, en todellakaan tahdo kulkea edes maitokauppaan tällaisilla ripsillä:

Ripset paakuilla, osa taipui ylöspäin ja osa ei todellakaan edes suunitellut taipuvansa. Loputkin taipuneet tosin laskeutuivat viimeistään parissa tunnissa. Ei todellakaan sellaista upeaa tulosta, jonka ensin sain.

Ihmetytti kyllä suuresti. Miksi ihmeessä tämä ei nyt sitten toiminutkaan? Mene ja tiedä, mutta useasta kokeilukerrasta huolimatta heitin tämän roskiin tähän sitten lopulta yhtään ihastumatta.

Joku muuten sanoi minulle, että tätä olisi ollut jotenkin erityisen hankala poistaa. Itse sain tämän kuitenkin ihan normaalisti pois ripsistä samalla lailla hieman sormilla auttaen kuin muidenkin lämpimällä vedellä lähtevien mascaroiden kanssa olen tottunut tekemään.

Onko joku muu kuitenkin ihastunut tähän?

Ja kun ripsistä nyt tosiaan lähdettiin urakalla puhumaan, niin näytän vielä yhden saamani tuliaisen:

Majolica Majorcan Lash Expander Frame Plus mascara on Aasiassa ilmeisesti todella suosittu tuote, joten testaan tämän mielenkiinnolla. Majolica Majorcahan on Shiseidolle kuuluva sarja, mutta selkeästi edullisempi kuin se Shiseidon, johon me suomalaiset olemme tottuneet.

Onko joku sattunut kokeilemaan tätä?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mulla on käyny kaikki ripsien taivuttimet mitä oon ostanu nyt vasta kuulin ekaa kertaa ettei kaikille sovi, harmi :/

  eräs ripsien taivutin tais olla joku pilipali vehe en tosin muista mistä sen ostin katkes taivuttamisen aikana silmien kohalla kahtia..

  ostin sitte sokokselta tollasen saman näkösen kultasen ripsen taivuttimen oli mutuen melko kalliskin omalle lompakolleni ja tuohon tuli vielä takuukin kaupan päälle tais olla vuoden tai kaksi. paras taivutin on minkä ikänä oon ostanu.

  en tiiä merkkiä 😀

 2. 3

  sanoo

  Kojit ovat ehdottomasti parhaimmat, itse omistan uusimman jousella varustetun version ja se on niin perfect! Lash Expander Frame Plusia olen myös kokeillut ja kun sitä käyttää sivujen ohjeiden mukaan nukkemaiset räpsyripset ovat taattu! Voisin vielä vinkata, että Kanebon Kate-sarjalla on aivan uskomattoman ihania ripsareita 😉

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Täällä mennään Shu Uemuran taivuttimella, ja hyvin pelittää. En kyllä luopuis siitä, vaikka ei toimiskaan, koska New Yorkista ostetulla vekottimella on tunnearvoa. 🙂 Tosin koko päivää en tälläkään saa taivutuksia pysymään, ellen käytä waterproof-mascaraaa.

  Ostin muuten tuon Cliniquen High Impact Curling mascaran suurin toivein, sillä perus-high impact on pitkäaikainen luottoarkiripsarini: siisti, erottelee, nopea käyttää ja lähtee hyvin pois. Mutta voi luoja mitä kuraa tää versio oli! Ripset klimppiintyy ja eivät todellakaan taivu, vaan laahaavat surullisina pitkin poskia. Massa myös klimppiintyy helposti. Mikä pettymys. Ainut positiivinen puoli on, että tämän kamaluuden sai helposti pois – yleensä saan taistella näiden lämpimällä vedellä lähtevien ripsarien kanssa pienen ikuisuuden.

  -Tulilatva

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  tähän liittyen osaisitko sanoa jonkin hyvän lämpimällä vedellä lähtevän ripsarin, jonka saisin tilattua esim. feeluniquesta? mielellään alle kaksikymppiä maksava :s

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Hassua että postasit tästä, koska olin juuri tilaamassa (samalla ensimmäistä taivutintani ever) Kojin taivutinta 🙂 Pitäisi vain päättää että mikä malli.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin tilata ensimäisen Bare Mineralsin meikkipohjan, mutta olen värisävyjen kanssa ihan onneton. Autatko? Parhaiten ihoni sävyyn sopiva meikkivoide mitä minulla on ikinä ollut on Blascon Olive Beige 1. Mikähän sävy sitä vastaisi? Oma silmäni ei sano mitään 🙂

  Tuija

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Anonyymi vastaa toiselle:
  Mullakin Joe Blascon paras sävy on ollut Olive Beige 1 (kesällä Olive Beige 2). Bare Mineralsin meikkipohjista mulle sopii erinomaisesti Light. Aloituspakkauksen mukana tullut Fairy Light myös menettelee, mutta tuo Light on ehkä keltaisempi ja sopii siis paremmin mun ihon väriin. Kicksin ystävällinen myyjä aikanaan valitsi minulle sävyn, kun ostin aloituspakkauksen sieltä alesta.
  Mutta mitä sanoo tähän sävyasiaan Virve?
  Suurkiitos vielä Virvelle blogista, sinun ansiostasi olen löytänyt monia huipputuotteita, mm. juuri nämä Bare Mineralsit!

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei! Millä muilla merkeillä on samantapaisia ripsivärejä kuin kanebon 38? Rakastan helppokäyttöisyyttä ripsivärin poistossa, mutta tuossa kanebossa ei sitten muuta hyvää olekaan. Eli onko muilla merkeillä, onko hyviä ja tiedätkö suunnilleen hintaluokkaa?
  Kiva blogi :).

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Mä taidan olla niitä onnekkaita,joiden ei todellakaan tarvii taivuttaa ripsiä, kun ne on jo valmiiksi kuin taivutetut 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa, VÄLILLÄ jotain muita juttuja kuin lush artikkeleita!

  Itse kuulun myös siihen ryhmään, mille ei mitkään ripsentaivuttimet sovi. Ja kun kiireinen ihminen olen, ei osataivuttimet tule kysymykseenkään. Täytyy vaan jatkaa etsimistä…

 11. 12

  Sissi sanoo

  Vau mikä taivutus!

  En jaksa omia ripsiäni pahemmin taivutella, yhdet vanhat taivuttimet kyllä omistan. Vaan on sen verran vaivalloista puuhaa että jää tekemättä. Eikä ne taivuttimetkaan ole tosiaan parhaasta päästä…

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Heippa taas kerran! Taisin kysyä sulta jo aikaisemminkin suosituksia kasvojen puhdistusaineista nuorelle, hitusen kuivahkolle ja melko epäpuhtaalle iholle. Kokeilin sitä suosittelemaasi Erisanin hoitavaa puhdistusgeeliä, mutta ei valitettavasti toiminut minulla 🙁 Aluksi kieltämättä tuntui tosi hyvältä tuotteelta, mutta lopulta finnejä alkoi pukata triplasti tavallista enemmän ja iho alkoi hilseillä/kuivua. Onneksi Erisanilla saa pestyä meikkisiveltimet, niin ei mene tuote kuitenkaan hukkaan 🙂

  Olen nyt kuitenkin edelleen ihan hukassa puhdistustuotteiden kanssa, en tiedä millä tällainen naama pitäisi pestä 🙁 Osaisitko vielä auttaa ja heittää jotain suosituksia?

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  hahhah voi ei, nauroin ääneen kun scrollasin esiin tuon toiseksi viimeisen ripsikuvan :DDD bad lash day? ittellä joku cittarin halpistaivutin, mutta mun ripset kuuluukin juuri siihen edellämainittuun kategoriaan, joita voi taivutella ihan millä tahansa vempaimella (:

 14. 15

  sanoo

  Jossu: Täytyykin tutustua noihin ohjeisiin. 🙂

  Tulilatva: Perus High Impact on kyllä hyvää jälkeä tekevä mascara. 🙂

  Anonyymi: Tässä kaikki lämpimällä vedellä lähtevät tiedossani olevat mascarat: Sensain kolmekasit, Estee Lauderin Double Wear, Cliniquen Lash power ja tämän postauksen Curling mascara, Loreal Double Extension Beauty Tubes sekä Kicksesitä saatavat Fiberwig ja BeYu:n Long Lasting mascara. Millaista lopputulosta tahtoisit?

  Anonyymi: Mallin kanssa oli minullakin kyllä pohtimista. Hyvän kyllä valitsin onneksi. 🙂

  Tuija: Hmm… en nyt ihan tarkkaan muista ulkoa tuota sävyä. Vastaakohan kuinka hyvin todellisuudessa tämän kuvan sävyä: http://3.bp.blogspot.com/_8nbLpgLwwi8/SwcK1mOXajI/AAAAAAAAA08/k1h-wTicLdo/s1600/JBRCMAfoundationsLW.jpg ?
  Hankala näin lonkalta heittää. Fairly light voisi olla liian vaalea ja Light on helposti liiankin keltainen. Medium Beige voisi olla veikkaukseni, sillä on lämmin olematta liian keltainen eikä olisi kuitenkaan liian vaalea.

  Anonyymi: Kiitos suosituksestasi, parhaat tulevat samoja sävyjä käyttäviltä aina. 🙂
  Itse arvoin lähinnä juuri tuon Lightin ja Medium Beigen välillä riippuen siitä, kuinka reilusti keltaisuutta pohjassa saa olla. 🙂

  Anonyymi: Tuossa ylempänä juuri listailin jollekin kaikki tietämäni. 🙂

  Anonyymi: Sinua onnekasta. 🙂

  Anonyymi: Onko jotenkin yllättävää, että tuoteblogissa kirjoitetaan uusista tuotteistani? 😉

  Sissi: En minäkään ennen, nyt on taivuttelu niin helppoa, etten jätä mistään hinnasta väliin. 🙂

  Anonyymi: No voi, kurjaa ettei toiminut. :/ Mieleeni tulee ainakin Estee Lauderin Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser, joka puhdistaa hyvin, mutt jättää ihon pehmeäksi. Toimivin kombo voisi kuitenkin sitten olla esim. Lumenen puhdistusmaito yhdistettynä Sensain puhdistusliinaan. Maito ei olisi turhan kuivattava, mutta liina takaisi, ettei iholle jäisi yhtään mitään meikin tai putsarin rippeitä, jolloin ne eivät ainakaan voisi aiheuttaa yhtään näppyjä.

  Anonyymi: Ai hieman Bad Lash Day? 😉

 15. 16

  sanoo

  Mulle ei kyllä käy kaikki taivuttimet, ja osaripsentaivuttimet olis kätevät! Mulla on meinaan ongelmana se, että silmän keskiosan ripset taivuttuvat hyvin, mutta ulkonurkan ripsissä en pääse tarpeeksi juureen, ja taivutus siis epäonnistuu.. En sitten tiedä, että miten ihmeessä minun pitäisi taivuttimia heilutella, että juttu onnistuisi.. 😮

 16. 17

  sanoo

  Ripsistä en tiedä mutta sen verran tiedän, että kotikaupunkini tarjonta Shiseidon värikosmetiikan suhteen on lähes olematon. Ei siis kannata haikailla minkään perään ennen kuin tarkistaa, onko kaipaamansa tuote todella suomen markkinoilla vai ei. Pointsit silti Sokoksen huikean mukavalle asiakaspalvelijalle joka innoissaan antoi mulle huomaamatta ja kysymättä tukullisen näytteitä erinäisistä tuotteista ilman että pyysin edes 🙂

  Päädyin sitten ostamaan Cliniquen almost PMU:n ja siihen litteän sienen kun kerta näissä suomalaisissa versioissa tulee se mitäänsanomaton tupsutin mukana jolla nyt ei todellakaan tee mitään.

  Sitten pari suositusta. Yllätyin todella positiivisesti Doven uudesta suihkusaippuasta minkä ostin Biothermin seuraajaksi hotellini superkuivattavaan suihkuun seurakseni. Visiblecare Renewing sininen versio on aivan huippuhyvä. Se kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu tosi raikkaalle. Suosittelen!

 17. 18

  sanoo

  Mulla noi ulkonurkan ripset ei pidä taivutuksia ja semmoiset puolikkaat ripsientaivuttajat on hakusessa, mutta vielä ei ole löytynyt. 🙁

  Jostain syystä näen vain Cliniquen ripsiväristä kuvan, mutta en muita kuvia tässä tekstissä ollenkaan. 🙁

 18. 19

  Xena sanoo

  Nyt kun ripsareista on puhetta, niin onko sulla kokemusta kakkumaskaroista? Ilmeisesti kakkumaskara antaa vaan väriä, mutta ei pidennä, kun siinä ei ole nestemäisten ripsarien kuituja.

 19. 20

  sanoo

  Siis mitä, onko olemassa ripsentaivuttajia, jotka ylettävät kaikkiin ripsiin kerralla? Mulla on ollut kaksi erilaista taivuttajaa ja kumpienkin kanssa piti säätää kauheesti että sai käytyä kaikki ripset läpi. Ehkä pitää ruveta kattelemaan ripsentaivuttajia kaupassa vähän tarkemmin.

 20. 21

  sanoo

  Sain juuri OPIn Nail Envy Matten postista, jonka tilasin rakennekynsien jäljiltä hyvin heikkoihin kynsiini. Voinko käyttää tätä siis päällyslakkana, vai heikkeneekö lakan teho silloin? Onko parempi ottaa kaikki lakat pois joka toinen päivä? Kuinka kauan sinulla kesti että tulokset näkyivät? Ja käytätkö Nail Envyä edelleen, vai pystyitkö lopettamaan sen käytön ja pitämään upean pitkät kyntesi silti? Tulipas paljon kysymyksiä! Voisit joskus tehdä postauksen kyseisestä tuotteesta, muitakin kiinnostuneita varmasti löytyy 🙂 Ja kiitos jos sulta löytyy mielenkiintoa vastata!

 21. 22

  sanoo

  JLCHARLOTT4: Juuri tuo sama ongelma minullakin on aina ollut, mutta sopivan mallin löydyttyä ongelma ratkesi. 🙂

  juárez: Suosittelen itsekin yleensä aina ostamaan sienen mukaan, niin saa peittävempää jälkeä. Itse käytän välillä ihan siveltimelläkin, mutta sieni on kyllä näppärämpi.
  Ja kiitos tuotevinkistä! 🙂

  Serafia: Blogi on tänään jostain syystä temppuillut kuvien kanssa ja katoilevat välillä. Toivottavasti näkyvät taas. 🙂

  Xena: Täytyy sanoa, etten ole koskaan omiin ripsiini kokeillut. :/

  Anna: On niin tuuripeliä löytää sopivat. :/

  Cvalda: Ehdottomasti puhtaalle kynnelle aluslakaksi, jos tahdot vahvistavaa tehoa. Kynsilakkojen läpi eivät mitkään aineet pääse imeytymään kynsille. Jos haluat käyttää tuota mattaamassa lakkaa, niin laita sitten uusi kerros päälle. Itse käytän yhtä tuota Original-versiota joka kerta aluslakkana ja kynnet kiittävät. Käytön pitää kuitenkin olla säännöllistä, eli uudet lakat kynsiin parin kolmen päivän päästä viimeistään. Ei auta, jos käyttää vaan kerran viikossa.
  Tärkeää on myös miettiä, millä lakat poistaa, sillä kosmetiikka on ihan pelkkää kemiaa ja jos poistoaine ei ole tarpeeksi hellävarainen, ei hyötyäkään synny. Itse suosittelen Dependin vihreää lakanpoistoainetta, joka on todella hellävarainen tuote.
  Toivottavasti saat kyntesi tuolla kuntoon! Omat kynteni se on ainakin pelastanut enkä ole koskaan ennen saanut kynsiäni kasvamaan näin pitkiksi ja vahvoiksi. 🙂

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  eka anonyymi olen: näky olevan tanan taivuttimet tosi tosi hyvät edelleen hyvä että muutki on kehunu 😀

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Virve ja anonyymi, kiitos vinkeistä Bare Mineralsin sävyn suhteen. Yritän tässä päättää tuon Lightin ja Medium Beigen välillä.

  Tuija

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Tuleekohan tuolta postikuluja ja pystyykö maksamaan visa electronilla, tiedätkö 🙂

 25. 26

  sanoo

  Anonyymi: 18 dollaria tulee alle 100 dollarin ostoksiin postareita Sasasta. Postareiden ja tuotteiden yhteissumman on kuitenkin oltava alle 45 euroa, ette joudu maksamaan alveja. 🙂
  Muistaakseni tusta voi tilata Electronilla.

 26. 27

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö saisiko tota ripsientaivutinta mistään Tampereen kaupoista? 🙂

 27. 29

  sanoo

  Jee mullaki on Kojin ripsentaivutin jonka ostin tosta lähikaupasta (Tokiossa asustelen). IHAN PARAS. Ripset todellakin pysyy taivutettuna koko päivän, varsinkin Shiseidon Integrate separate ripsarin kanssa. Suomessa olin niin varma ettei mun suoriin ripsiin tehoa mikään, mutta aasialaisilla tuotteilla munki ripset saa kauniille kaarelle, there is a god. ‹3

  Oon kokeillu Shu Uemuran ripsentaivuttimia kaupassa ripsarin päälle, ja mun mielestä Koji voittaa sen hehkutetun Shu Uemuran.

 28. 30

  Anonyymi sanoo

  Kiitos vinkistä! Onneksi löysin tämän blogin ja laitoin taivuttajan tilaukseen. Itselläni on sama ongelma.. Yleensä KAIKKI taivuttajani ovat hajonneet tavalla tai toisella, vaikka hellästi niitä käytänkin. Ripseni ovat pitkät ja piikkisuorat erilaisista taivutusyrityksistä huolimatta. 🙂 Mielenkiinnolla odotan, miten tämä taivutin toimii.

  -Sanna-

 29. 31

  Anonyymi sanoo

  http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=69204 Haluaisin suositella sinulle tätä tuotetta. Itse en ole koskaan voinut kuvitellakaan levittäväni ripsiväriä taivuttamattomiin ripsiin, sillä osa ripsistäni taipuu jopa alaspäin! Hyi! Ja tavallisten taivuttajien kanssa piti nähdä suurta vaivaa ja taivuttaa ripset ihan rullalle, jotta edes jonkinlainen tulos säilyisi vielä ripsarinkin jälkeen. Tämä Eyecurl II on tällä hetkellä jotain, mitä ilman en voi elää. Ebaysta postikuluineen noin 9euroa. Kompakti, meikkipussiin mahtuva ja mikä tärkeintä, todellakin toimii ja tulos pysyy kunhan tekniikan ensin harjoittelee! Ainoana miinuksena aikamoinen patterinkulutus… Mutta minä kannan selkä väärällään pattereita kaupasta ja nautin uusista kaarevista ripsistäni, joissa ei ole sinne tänne sojottavia tökköjä tai rumia kulmia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *