Villimansikkapyörre

Minäpä ostin Tukholmasta PUBin Bootsista yhden aivan ihanan herkullisen näköisen tuotteen:

Bootsin Natural Collection Wild Strawberry Body Cream on ihan yhtä herkku ja hauska kuin miltä se näyttääkin.

Tuote tuoksuu mansikkakarkeille ja on pakattu hauskan näköiseksi. Geelimäisen pinkin osan sisällä on paksummalla ja voidemmaisella koostumuksella olevia valkoisia raitoja, jotka näyttävät läpikuultavaa geeliä vasten näkyessään vaaleanpunaisilta.

Geeli on todella kevyttä ja ohutta ja imeytyy iholle nopeasti jättämättä mitään tuntua. Se siis katoaa oikeastaan täysin. Iholle jää vain mieto mansikkainen tuoksu, joka sekin on tosiaan todella mieto ja katoaa iholta lähes täysin lopulta.

Jos mukaan saa kaapaistua täyteläisempää valkoista raitaa, on koostumus jo hituksen rasvaisempaa, mutta yhä kuitenkin kevyttä. Jos iho tuntui geelin jälkeen siltä, kuin siihen ei olisi mitään laitettukaan niin tämän jäljiltä se tuntuu siltä, kuin siihen olisi korkeintaan suihkittu jotain äkkiä imeytyvää kosteussuihketta. Ei siis täysin rasvattomalta, mutta ei nyt oikeastaan rasvaiseltakaan.

Tämän kosteutustehot eivät tietenkään ole huiput, mutta minusta tuote on hauska ja ihana ja ennen kaikkea ihan mahtava lahjaidea herkullisen ulkonäkönsä vuoksi. Tätä ei myöskään ole hinnalla pilattu, sillä tämä maksoi vaan 39 kruunua!

Katselin näitä Englannissa Bootsissa käydessäni, mutta en raaskinut ottaa lisää matkakiloja näiden takia. Muistaakseni näin näitä Englannissa eri tuoksuisinakin…? Olen ensiviikolla lähdössä taas Englantiin ja voitte olla varmoja, että jos näitä löytyy eri tuoksuisina niin minun matkalaukkuuni kyllä mahtuu niitä tällä kertaa…

Onko joku kokeillut tätä? Näyttääkö teistäkin aivan ihanan herkulliselta tuotteelta?

PS. Muistattehan, että Sokoksen verkkokaupassa on vielä parin päivän ajan käynnissä alennuskampanja kauneuspäivien kunniaksi ja koodilla SOKOSKAUNEUS saat -10% ja ilmaiset postikulut ostoksillesi!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Olen kokeillut, tykkäsin kyllä tuoksusta mutta en ehkä ostaisi uudestaan, tykkään vähän täyteläisemmistä voiteista 🙂 Hauska juttu muuten, pikkuveljeni luuli että voiteeni oli homeessa, kun näki nuo valkoiset raidat 😀

 2. 3

  sanoo

  Mulla oli tuollaista joskus! En oo varma, oliko merkki sama, mut idea ainakin. Mun iholla sen ihana tuoksu muuttui sellaiseksi tunkkaiseksi roskiksen tuoksuksi, joten käyttämättä jäi.:(

 3. 4

  sanoo

  Muistan kun kaverilla oli samanlainen rasva ja tuoksu oli niin hyvä, että olis tehnyt mieli kauhoa purkista suoraan suuhun. Vietettiin ehkä jokunen tovi tyttöjen juttuja jauhaessa ja ko. purkkia samalla tuoksutellessa 😀

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Mun kysymys koskee Lushin tuotetta, mutta.. Ostin tänään Lushin liikkeestä kasvonaamion. Ensimmäinen ostokseni kyseisestä liikeestä. Koitin nyt ensimmäistä kertaa ja tuntui tosi hyvältä! Nyt vasta huomasin, että tämä on valmistettu 300811 ja parasta ennen jo 260911. Onko tämä tyypillistä Lushin tuotteille? En kyllä varmasti saa 75g kasvonaamiota tässä ajassa käytettyä.. Tylsää.

 5. 7

  sanoo

  Anonyymi, joka kyselet Lushin tuotteiden säilyvyydestä. Lushin kasvonaamiot ovat tuoretuotteita eivätkä sisällä säilöntäaineita. Sen takia ne eivät myöskään säily kovin pitkään. Tuo on siis ihan normaali hyvänä pysymisaika ko. tuotteelle.
  Ajatus lienee, käyttää naamio kuurityyppisesti esim kerran viikossa kolmen viikon ajan, jolloin normikäyttäjä saa tuotteen loppumaan. Jääkaapissa säilyttämällä tuotteen saa pysymään hyvänä pidempään mutta ei tietenkään ikuisesti. Itse en ehkä käyttäisi pidempään kuin viikon parasta ennen päivämäärän jälkeen.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei onko suositella jotain ultra kevyttä suihkutettavaa/moussemaista kosteusvoidetta? Inhoan paksuja voiteita ja ihoni ei tarvitse kovin kosteuttavaa tuotetta. Usein voide jää vaan lillumaan ihon pinnalle eikä imeydy ollenkaan.

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Nojoo ymmärrän kyllä, mutta ei ihan kolmessa viikossa tollaista saa loppumaan. Varsinkin, kun en osatnut sitä silloin valmistuspäivänä. Myyjä olisi mielestäni voinut sanoa jtn. Tai kaupantekoa se tietysti on. Ei tullut ihan mieleen tarkistaa asiaa.. No, nyt tiedän katsoa kaupassa parasta ennen -päiväyksen!

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla oli joskus tuollaista, ostin sen Sokokselta, merkkiä en muista. Mansikka tuoksui jumalaiselta ja se tosiaan näytti niin hyvältä, että sitä olisi voinut syödä. Kosteutus ei tainnut olla niin huippua, mutta se tuoksu…

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Ilmeisesti noita Lushin tuorenaamioita on onnistuneesti pakastettu annoksissa käyttöajan pidentämiseksi. Itse en ole kokeillut, mutta olen useammaltakin taholta kuullut, ettei ole vaikuttanut koostumukseen negatiivisesti. Jaa naamio vaikkapa tuorekelmuun kerta-annoksiin ja pakasta nuo nyytit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *