Viimeiset My Beauty Diaryt

Nyt on viimeisetkin My Beauty Diaryn naamiot käytetty pois ja tässä vielä pikaiset käyttökokemukset niistä.

Japanese Cherry Blossom mask ei jostain syystä oikein jäänyt My Beauty Diaryn naamioiden joukosta mitenkään erityisesti mieleeni. Se kyllä kosteutti ja pehmensi ihoa ihan kivasti sekä rauhoitti, mutta mitään spesiaalia tai suurimmasta osasta naamoista sarjan poikkeavaa se ei vaan tuntunut tekevän. Ihan kiva tuote, mutta ei vaan jäänyt mitenkään erityisenä mieleeni, joten en ostaisi tätä koko paketillista. Huono tämäkään ei iholleni todellakaan missään tapauksessa ollut, mutta lähinnä ehkä vain sellainen ”ihan kiva”.

INCI: Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine,Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Triethanolamine, Styrene Acrylates Copolymer, Dimenthylsilanol Hyaluronate, Methyl Paraben, Citirc Acid, Polysorbate 20, Prunus Yedoensis Flower Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Aloe Barbadensis Gel, Amica Montaca Flower Extract, Kiwi(Actinidia Chinensis) Extract, Saccharum(Sugar Maple) Extract, Citrus Anrantium Dulcius(orange) Fruit Extract Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Polyglutamic Acid, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxidem, Fragrance

Pearl Powder Mask lupasi vaalentaa ja kosteuttaa ihoa. Käytön jälkeen iho tuntuikin pehmeältä ja kosteutetulta sekä näytti heleältä. Tämäkään ei kuitenkaan ollut minun ihollani mitenkään erityinen, muttei tosin huonokaan ja kuuluukin myös kategoriaan ”ihan hyvä, mutta uudelleen en ostaisi”.

INCI: Purified water, Collagen, Glycerine, Glycine, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Extra fine pearl powder, Aloe, Licorice, Ginkgo Biloba, Lemon, L-Ascorbic acid , Azelaic acid, Green tea, Algae-Yeast complex, Mulberry, Hyaluronic acid, Nanospheres, Bio-active Silanols, Carbomer, Sodium hydroxide, Potassium hydroxide, Xanthan gum, Citric acid, Triethanolamine, Tween 20, Methyl paraben, Butyl paraben, Ethyl paraben, Propyl paraben, Perfume.

Mixed berry mask lupasi paitsi kosteuttaa myös heleyttää, napakoittaa ja tasoittaa ihonsävyä. Tämä tuoksui ihanasti metsämarjoja sisältävälle jogurtille.

Tämäkin oli taas ihan kiva, mutta en huomannut mitään konkreettista heleytystä tai ihon värin tasoitusta. Napakalta ja sileältä iho kyllä tuntui, mutta vähän kylmäksi tämäkin minut jätti. Jälleen ihan kiva, mutta ei mikään erityinen.

INCI: Purified Water, glycerine, 1,3-Butylene Glycol, Propylene Glycol, Tween 20, Triethanolamine, Copolymer, Methyl Paraben, hydrolyzed albumin, Citric Acid, hyaluronic acid, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Rubus Idaeus(Raspberry) Fruit Extract, Green Tea Extract, saccharum officinarum(sugar cane)extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Anrantium Dulcius(Orange)Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon)Peel Extract, Vaccinium Myrtillus (Cowberry) Fruit Extract, Lithospermum Officinale Extract, Squalane, Styrene Acrylates Copolymer, Dimethylsilanol Hyalunorate, Dimethicone, Polyglutamic Acid, Carbormer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Fragrance

Yougurt mask tuoksui miedosti vaniljajogurtille ja lupasi kosteuttaa, kirkastaa, rauhoittaa, tasapainottaa talintuotantoa ja myös sisältää kollagenia, joka on kosteuttava aine.

En tiedä onko tämä vain sattuma, mutta Yogurt mask oli märin kokeilemistani sarjan naamioista. Tämä auhoitti ja viilensi ihoani ihanasti ja yllättäen tästä taisi tulla suosikkini. Iho oli tämän käytön jälken tasaisen värinen, todella pehmeä ja kosteutetun tuntuinen, ei kiristänyt yhtään. Tämä oli aivan mahtava ja tätä voisin mielelläni käyttää enemmänkin!

inci: Purified water, Collagen , Glycerine, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Aloe, Green tea, Witch Hazel, Walnut, Birch, Yogurt extract, Nanospheres, Algae-Yeast complex, Mucopolysaccrides, Hyaluronic acid, Bio-active Silanols, Carbomer, Sodium hydroxide, Xanthan gum , Citric acid, Triethanolamine, Tween 20, Methyl paraben, Butyl paraben, Ethyl paraben, Propyl paraben, Perfume

Sake mask puolestaan lupasi olla anti-age -naamio, joka kosteuttaa, kirkastaa, pehmentää ja vaalentaa ihoa sekä sisältää kollagenia. Myös tämän pitäisi tasapainottaa talineritystä.

Tämä ei ollut ihan yhtä hyvä kuin edellinen, melko hyvä kuitenkin. Iho tuntui pehmeältä ja napakalta sekä kosteutetulta ja naamio rauhoitti ja heleytti hyvin. Tämä voisi olla mukava naamio juuri ennen juhlimaan lähtöä. Naamio tuoksuu viinille (sake kuulemma muistuttaa maultaan hieman valkoviiniä), mikä jo sekin toki antaa mukavan aloittelutunnelman iltarientoihin lähtevälle…

INCI: Purified Water, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Comfrey Extract, Glycerine, Cactus Extract, Algae Extract, Nanospheres, Aloe Extract, Marigold Extract, Vegetal Collagen, Centella Asiatica, Grapefruit, Hyaluronic Acid , Calendula Extract, Sake Yeast Extract, Bio-Active Silanols, Lemon Extract, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Butyl Paraben, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Phenoxyethanol, Tween 20, Lactamide, Fragrance.

Nyt on sitten tosiaan kaikki My Beauty Diaryn naamiot kokeiltu. Yogurt maskin ohella suosikeikseni taisivat nousta Bulgarian White Rose Mask ja Q10 Rejuvenating mask, mutta melko hankala näitä naamioita oli kuitenkin paremmuusjärjestykseen laittaa. Yogurt mask oli ihollani selkeä ykkönen, mutta suurin osa naamioista tuntui lopulta melko samalta ja oikeastaan kaikki olivat vähintäänkin ”ihan hyviä”, eli yhtään täyttä hutia ei näiden joukkoon mahtunut.

Näitä kangasnaamioita olisi mukava kokeilla enemmänkin, mutta enää en kyllä jaksa ostaa tällaista monen naamion lajitelmaa. Tylsintä tässä oli nimittäin jaksaa kirjoittaa ja vertailla jokaista naamiota heti käytön jälkeen…

Nyt käytän pois muita omistamiani naamioita ja palaan kangasnaamioihin sitten, kun uusille naamioille on tarvetta enkä keksi mitään kivaa kokeiltavaa Suomesta.

Mitkä ovat teidän suosikkejanne My Beauty Diaryn naamioista? Tai muuten vaan kasvonaamioista?
(Ja jos My Beauty Diaryn naamiot eivät ole yhtää tuttuja, lue aiemmat postaukseni niistä.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Postaukseen liittymättä mun on pakko hehkuttaa – sain vihdoin ja viimein ensimmäisen Diorin viisikon!! Ostin sen lentokentältä noin 45 euron hintaan. Se on Extasy Pink. Oon niiiiiiin innoissani!! 🙂 Ja oli pakko hehkuttaa, koska voit arvata, mistä tää innostus on peräisin…

 2. 2

  sanoo

  Mä kyllä liputan täysillä näiden puolesta ja aion tilata lisää, kun loppuvat. 🙂 Meidän suosikit näköjään menevät vähän ristiin, mä tykkäsin juuri noista Cherry Blossomista ja Pearl Powderista. Mixed Berry ja etenkin Yogurt sen sijaan jostain syystä ärsyttivät mun ihoa, Yogurt varmaan osittain senkin takia, että kokeilin sitä keväämmällä, kun iho oli huonommassa kunnossa ja herkempi. Mutta en kyllä uskaltaisi sitä uudestaan naamalleni laittaa. Muuten nämä on ihan huippuja! Kuten muukin aasialainen kosmetiikka, johon olen nyt hurahtanut… 🙂

 3. 3

  sanoo

  Minun piti heti tulla kirjoittamaan tapauksesta Clean Man Eau de Toilette Spray minkä eilen testailin kotona. Testeriksi se hyvin luultavasti myös tulee jäämään.

  Tämä on hyvä esimerkki siitä, että vain typerä ihminen ostaa (ennen kaikkea isoimman mahdollisen koon) haisuvettä netistä ilman että on sitä koskaan aikaisemmin tuoksutellut.

  Tuote on megahyper sitruksinen, makea, hieman kuitenkin tunkkainen ja pesuainemainen. Halpa ja wc-raikastinmainen.
  Toki persoonallinen omalla tavallaan mutta ei kovin miellyttävä tai lämmin.

  Ensin mieleen tulee vahvasti vastaleikattu verigreippien ja limen sekametelisoppa. Sitten mieleen tulee pyykkipulveri. Iholle tuote jää lopuksi kuitenkin tunkkaiseksi ja halvan hajuiseksi.
  Äärimmäinen pettymys kuten on sarjan toinenkin miesten tuoksu shower fresh.

  Kokeilussa oli myös philosophy Purity Made Simple puhdistustuote.
  Ensimmäisen ja ainoan käyttökerran jälkeen kokemus oli miellyttävä ja tyydyttävä. Puhdisti tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta ollenkaan, tuote ei myöskään kirvellyt silmissä kun sitä hieroi koko kasvoille silmiä myöten. Iho jäi pehmeäksi ja puhtaaksi. Koostumus on puhdistusmaitomainen, enemmän kuitenkin geelimäinen. Tuote ei vaahtoa (mikä minulle oli miinusta) mutta oli kuitenkin todella riittoisan tuntuinen. Iholle ei jäänyt kalvoa mutta tuntui siltä kuin sille olisi jo valmiiksi hierottu kosteusvoidetta. Huuhtoutui hyvin. Tuoksu on vaikea määritellä, mieto mutta silti jotenkin inasesti lääkemäinen tai/ja yrttinen. Varsin miellyttävä (mutta en vielä osaa sanoa onko hintansa veroinen).

  Estee Lauderin herkän ihon kuorintavoide oli myös hyvin miellyttävä. Oikeastaan ainut miinus siitä että rakeita on vähän ja nekin vähät katoaa ihoon hyvin nopeasti. Ihosta tuli kuitenkin pehmeä ja puhdas ja ennen kaikkea tasaisen värinen eikä tomaatin punainen kuten normaalisti tämmöisen käsittelyn jälkeen. Kiitos suosituksesta!

  Terveisin hikipäissään puuskuttanut änkyttäjä.
  (miten sitä oli niin hermostunut? mietin varmaan näitä vastailuja) 😀

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Aikaisemmin hehkutin viisikkoani… Se olikin Extase Pinks eikä mikään Extasy… 🙂

 5. 5

  sanoo

  Mun iholla voittamaton yhdistelmä on ollut laittaa ensin Montagne Jeunessen Apricot scrub, sen jälkeen MJ:n Blemish mud ja sitten vielä perään kosteusvoide 😀 Kaikki näpyt lähtee 😀 eikä iho kuivu. Testasin niitä joku aika sitten ihan huvin vuoksi ("hei noi on kivan värikkäitä ja oho ne on halpoja" .. :D) ja rakastuin niihin 🙂 Muut naamiot ei oo tähän asti innostanu yhtään.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Ei liity postaukseen mutta kun käytän lämpösuojaa hiuksiini, kuuluuko odottaa että aine on kokonaan kuivunut ennen suoristamista? Entäs jos aion föönata tukan, ja laitan lämpösuojaa niin kauanko odotan?

  terveisin innokas suihkuttelija mutta kärsimätön odottamaan

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  En juurikaan käytä naamioita, mutta ehkä jos olisi amme, niin saattaisin käyttääkin – siis kun olisi mukavaa istua ammeessa naamio kasvoilla. 🙂

  Aiemmassa postissa mainitsit kuinka vaikeaa on löytää kulmakynää joka ei olisi punertava, mutta olen värjäämässä hiuksia punertaviksi joten olisi hauskaa jos kulmissa olisi samaa sävyä. Vinkkaisitko jotain niistä punertavista kynistä?

 8. 8

  sanoo

  Anonyymi: Toivottavasti tykkäät. 🙂 ITse en ole tuon uuden koostumuksen perään niinkään, mutta toivottavasti on sinulle mieleen. 🙂

  Sara: Niin vaan sopivat erilaiset tuotteet. 🙂

  juárez: No voi harmi, ettei tuoksu iskenyt. :/
  Sait nyt innostettua minutkin vielä testaamaan tuon Philosphyn putsarin.
  Malta nyt vaan tyytyä niihin hellävaraisempiin kuorintoihin. En uskaltanut vahingossakaan myydä tujumpaa, sillä ukoisin tuon kuorivan sen verran, mitä ihosi tarvitsee ärsyttämättä liikaa. Hankin itse varmaankin pian sen Clarinsin kuorintaveden kokeiluun ja raportoin sen tehokkuudesta kasvoilla sitten. Voisi sopia herkemmälle ihollekin tosiaan.
  Kiitokset vielä kiillosta, tuli todellakin tarpeesee kuten sanoin, sillä vaikka pakkasin mukaan 20 huulimeikkiä, unohdin ottaa sen läpikuultavan mukaan. Tuli siis juuri oikealla hetkellä! 🙂
  (Kiva kuulla, että ihmiset panikoivat ristikuulusteluani tuotteita koskien jo valmiiksi etukäteen. 😉 )

  Nana: Kiva aina löytää se oma pomminvarma yhdistelmä. 🙂

  Anonyymi: LÄmpösuojan kannattaa antaa kuivahtaa ennen raudoilla vetelyä, mutta röönin kanssa se ja sama. 🙂

  Anonyymi: Selkeästi punapäille sopivia sävyjä on vähemmän. MOnet kulmakynät vaan ovat juuri ratkasevan verran liian punertavia. Näin ulkoa ei tule mieleen mitään erityistä punapäiden sävyä. :/

 9. 9

  sanoo

  Tuli noista Diorin viisikoista mieleen, että minäkin ostin hiljattain ensimmäiseni, Elegancen. Ja ensimmäinen ajatus oli testattuani, että miten tämä voi olla näin valjua, vähäpigmenttistä ja mielestäni yksinomaan huonoa (vaikka sävyt ovat ihanat). Tuntui että olen heittänyt rahani ihan hukkaan kun halpisluomiväreillä saa samanlaista laatua. Onko mahdollista että olen Ebay-maailmassa sortunut feikkiin, vai liikkuuko luomivärikaupoilla epäaitoja yksilöitä lainkan? Saattaa tietysti olla että luomiväri ei vaan ollut minun makuuni (joka tykkään Make Up Store – ja Mschic -tyyppisistä runsaspigmenttisistä luomiväreistä).

 10. 10

  sanoo

  Moi, osaisko kukaan vinkata täydellistä korviketta Vichyn vaaleanvihreälle Oligo 25:lle? Se oli mun luotto kesäkosteusvoide ja sitten tietenkin mentiin lakkauttamaan 🙁 Olen jo testaillut Eucerinin, Louis Widmerin ja Vichyn valikoimia, Body Shopissakin kävin katsastamassa.

  Mielellään joku hajusteeton tai erittäin kevyesti hajustettu (siinä Oligossa oli tosiaan hajustetta mutta sen verran kestin). Pitäisi olla mahdollisimman kevyt, sellainen joka ei jää jankkeriksi rasvakerrokseksi naamalle. Useimmat noista kokeilemistani kun niin tuppaavat tekemään.

  Meikkiä en useinkaan käytä, joten ei ole väliä sillä miten se käyttäytyy meikin alla.

  Kiitsa! 🙂

 11. 11

  sanoo

  Sanna: Valitettavasti juuri tuo Elegante on mielestäni yksi huonoimmista viisikoista. Ei siis ole sitä parasta Dior-laatua. mitä minusta runsaspigmenttisemmät iridescentit ja monet muute tavalliset paletit ovat. Kuten kaikilla sarjoilla, on Diorillakin heikkoja lenkkejä. ./

  noora: En tunne Oligo25-voidetta mitenkään, mutta mitä nyt siitä googlettelin, niin mieleeni tuli ensimmäisenä Cliniquen Superdefencen kevyin versio. 🙂

 12. 12

  sanoo

  Tää on täysin off topic, mutta osaatko sanoa onko Aussien 3MM rekkulassa ja Frizz remedyssä jotain eroa? Kun ovat incien puolesta täysin identtiset, niin mietin ovatko oikeastikin täsmälleen samat tuotteet vai huomasitko niissä jotain eroa?

  Toinen kysymys koskee Dermalogicaa. Oletko kokeillut heidän tuotteita ja jos et, niin kiinnostaisiko?

 13. 14

  sanoo

  Anolle joka kysyi punertavasta kulmakynästä, kyselepä esim Makeupmylackin ihanalta Sanna-pitäjältä:

  http://makeupmylack.blogg.se/

  Hää on ehta punapää 🙂 Asuu ruotsissa mutta ymmärtää kyllä suomea ku isänsä on suomenkielinen, ja viimeistään englannilla pärjää 🙂

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Tuli noista kulmakynistä mieleeni, oletkos kokeillut Virve We Care Iconin kulmakyniä? Itselläni on se tummin versio, kolme vai neljäkö väriä niitä on, ja en löydä siitä kyllä YHTÄÄN punertavuutta! Edullinen, riittoisa ja kierreharja päässä on oikein mukava lisä jo valmiiksi toimivassa tuotteessa 🙂

  Ihanaa, odotan innolla laivailuasi! Huh, olenkos minäkin jo näitä pidempään lukeneita, kun muistan selvästi laivaseikkailusi, hih :D!

  T: Catmint

 15. 16

  sanoo

  lenorca: Kiitos! Ihanaa, että te autatte toisianne kun minä en osaa. 🙂

  Catmint: En ole kokeillut, mutta olen korkkinut noita kyllä. En muista mikä sävyissä on sitten ollut minusta vialla kun en ole hankkinut. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *