Vettä vaan eikä mitään muuta: Clinique Lash Power Mascara

Yksi mascararyhmä on todellinen vedenjakaja, johon yleensä joko ihastuu tai vihastuu.

Kyseessä ovat ns. ”kolmekasimascarat”, eli pelkällä vedellä poispestävissä olevat tapaukset. Näiden kanssa ei siis tarvita mitään erillisiä puhdistusaineita ja pelkkä lämpimällä vedellä (vähintään 38 asteisella) huuhtelu ja pieni sormien avustus riittävät irroittamaan nämä ripsistä. Toisten mielestä tämä on todella kätevää ja toiset taas inhoavat näiden poistoa.Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään enkä todellakaan vaan voi sietää niitä omissa ripsissäni. Myyn niitä kyllä mielelläni ja niiden idea on todella loistava ja monien silmille ne ovat syystä tai toisesta se ainoa oikea vaihtoehto. Itse en silti niille vaan millään (kirjaimellisesti) lämpene.

Jotkut tahtovat todella kestävän mascaran, mutteivät tahdo erillisiä poistoaineita. Toisilla sekä vesiliukoinen mascara että vedenkestävä mascara liukenevat iholta pois alta aikayksikön ihon omien rasvojen seurauksena. Toiset vaan tykkäävät niiden ideasta muuten vaan.

Oli tykkäämisen syy mikä tahansa, ovat nämä todella suosittuja Suomessa. Esimerkiksi Kicksin nettisivujen Top-lista kertoo selektiivisistä ripsiväreistä Cliniquen kolmekasimascaran Lash Powerin olevan ketjun myydyin mascara Suomessa. Kolmanneksi myydyin mascara on saman merkin High Impact cruling mascara, joka myös toimii samalla lämpimän veden idealla ja viidenneksi myydyin mascara puolestaan Estee Lauderin Double wear, joka sekin lähtee pois vain lämpimällä vedellä. (Sensaitahan Suomen Kickseistä ei löydy.) Saman ketjun top-listan ykkösenä semi-selektiivisten mascaroiden kategoriassa on Fiberwig, joka myös on samalla idealla toimiva. Jos kuitenkin kurkistaa saman ketjun myyntilistauksia Ruotsin puolella, eivät kolmekasimascarat ole ollenkaan yhtä menestyneitä.

Jännä juttu! Miksi juuri Suomalaiset ovat näistä niin innostuneita? Innostaako meitä juuri se helppous ja vaivattomuus näiden poistossa? Eikö suomalainen vaan tahdo mitään turhia kommervenkkejä meikkinsä poistoon vai tahtovatko suomalaiset vaan jotenkin erityisen kestävää mascaraa?

Niin tai näin, mutta tutustutaan tänään hieman siihen yhteen suosikkiyksilöön, eli Cliniquen Lash Poweriin.

Cliniquen Lash Power on melkolailla verrattavissa Sensain (totteli ennen nimeä Kanebo) alkuperäiseen kolmekasiin. Tässäkin on pieni ja siro harja, mutta tämän harja vaan on Sensain harjaa pidempi ja ehkä hitusen kapeampi.

Tämä on melkolailla perusmascara, eli tämä erottelee ripset melko hyvin (paitsi jos yrittää kerrostaa yltiöpäisesti), antaa niille hieman pituutta ja ihan hitusen tuuheutta. Kollegani on kolmekasimascaroiden vannoutunut käyttäjä ja hänen mukaansa esimerkiksi Sensain versio alkaa mascaran elinkaaren loppua kohti varisemaan, mutta tämä ei sitä kuulemma niinkään tee. Massa onkin kyllä melko juoksevaa, eli kovin helposti tämä ei varmasti kuivahda.

Tykkään tästä toisaalta kuitenkin silloin, kun en käytä mitään muuta meikkiä. Laittaisin tätä mielelläni kuumana kesäpäivänä, jolloin tahdon vain hieman mascaraa ripsiini ja luonnollisen lopputuloksen.

Toiset rakastavat kolmekaseja juuri siksi, että ne ovat kuulemma niin ihanan helppoja poistaa. Minä puolestani vihaan näissä juuri niitä hemmetin mascaramurusia, joita saan huuhtoa lopuksi pois silmistäni, korvistani ja nenästäni (näin kärjistettynä). En vaan voi sietää näitä kolmekaseja juuri tuon poistamisen vuoksi!

Tämä irtosi kyllä ripsistä melko helposti, mutta Kokeilemistani kolmekaseista Kickseistä saatava Fiberwig on ollut miellyttävin poistettava, sillä se irtosi ikäänkuin venyvänä rihmana pienten murusten sijaan.

(Yksi syy omaan henkilökohtaiseen kolmekasi-inhooni on myös kylpyhuoneemme hana. Minulta meinisi ikuisuus ja vesilaskumme kasvaisi omaisuudella, mikäli joutuisin aina odottamaan, että sieltä suvaitsee tulla lämmintä vettä!)

Tässä vielä lista lämpimällä vedellä lähtevistä kolmekasimascaroista, jotka itse tiedän:
-Clinique Lash Power
-Clinique High Impact Curling Mascara
-Estee Lauder Double Wear
-Sensai Mascara 38 C
-Sensai Mascara 38 C Volumizing
-Sensai Mascara 38 C Separating & Lenghtening
-L’oreal Double Extencion Beauty Tubes
-IMJU Fiberwig (Myynnissä Suomessa vain Kickseissä.)
-BeYu Long Lasting mascara (Lopetettu käsittääkseni, mutta tätä voi vielä joistakin Kickseistä bongailla.)

Oletteko te kolmekasien ystäviä?

Kommentit
 1. 1

  Sissi sanoo

  Jos vain löytäisin niitä "nurkan takaa" niin käyttäisin kai koko ajan. Ihania, varsinkin kun usein mascara on ainoa meikkituote koko päivänä. Siis silmämeikkituote…

 2. 2

  sanoo

  Mulla on itselläni toi Cliniquen Lash Power, enkä kyllä tykkää siitä yhtään. Se ei vaan tee yhtään mitään. Alaripsissä menee ihan kivasti, omat silmäni kun vuotavat usein, niin Lash Power ei ole heti pitkin poskia kuten monet muut ripsarit. Ja alaripsiin nyt en muutenkaan hae samanlaista boostia kuin yläripsiin 🙂 Lähteekin ihan hyvin lämpimällä vedellä ja ihan putsarillakin. Itse en vaan tykkää tuontyyppisten mascaroiden tavasta lähteä klimppeinä.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Voi että, rakastan Sensain sitä isompiharjaista kolmekasia! Käytin monta vuotta ensin sitä pienempää ja nyt olen jo hetken vannonut sen isomman nimeen, kun vain ensin pääsin testaamaan sitä ja uskalsin luopua vanhasta.

  Omat talviset harrastukset (hiihto, laskettelu ja muu ulkoilu) asettavat omat vaatimuksensa ripsivärille ja toisekseen inhoan sitä öljyistä tuntua silmien ympärillä, kun joudun tavallisen ripsivärin poistamaan. Tai sitten vaihtoehtoisesti joudun hankaamaan silmiä ikuisuuden että saaan normi-ripsarin pois tavallisella kasvoille ja silmille tarkoitetulla puhdistusaineella. Kolmekasin poispesu onnistuu helpoiten suihkussa siinä samalla, kun on jo kasvot muuten pessyt. Tärkeää on pestä ensin kasvot, näin ripsiväri pehmenee ja sitten vain sormilla napsii värit irti.

  Kiitos tuosta vastaavien tuotteiden listasta, taidanpa kokeilla jotain noista vielä tulevaisuudessa.

 4. 4

  sanoo

  Pakko myöntää, ei ole koskaan tullut kokeiltua.

  Olen muuten huomannut että todella moni iäkkäämpi naishenkilö haluaa nimenomaan vedenkestävän mascaran. Jännä juttu, oletko huomannut samaa työssäsi?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Puhuin tuossa isompiharjaisesta Sensain kolmekasista ja nyt huomasin että niitähän onkin kolme erilaista eikä kaksi. Tuo pidentävä+erotteleva on sydämeni vienyt. (: Tuuheuttava pitäisi vielä testata.

  T: Äskeinen anonyymi

 6. 6

  puppa sanoo

  Ehdottomasti 38, vedenkestävätkin välillä tuntuu tosiaan lähtevän liikkeelle, mutta Sensaihin voi luottaa, ei varise naamalle!

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen ehdottomasti kolmekasien ystävä. Aiemmin kokeilin sekä tavallisia että vedenkestäviä ripsivärejä, mutta tulos oli sama = maskara poskilla. Lisäksi vedenkestävät olivat tolkuttoman hankalia poistaa.

  Olen käyttänyt Kaneboa (joka tosiaan vähän varisee), mutta nyt on testissä Cliniquen Lash Power, joka vaikuttaa mukavalta. Putelin suuaukko tosin näyttää suurelta, joten mietityttää kuinka nopeasti se mahtaa kuivahtaa – yleensä kun olen käyttänyt samaa ripsiväriä yli puoli vuotta.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Kolmekasin ystävä ilmoittautuu! Sensain maskarat ovat olleet käytössä siitä asti kun ne löysin muutama vuosi sitten, maskaran helppous sekä lopputulos edesauttoivat jämähtämistä tähän tuotteeseen. Olen mm. voinut luopua taivuttimista lähes kokonaan, ja koska käytän rajausta tai luomiväriä harvemmin, on kiva että iltapuhdistuksen (joka yötyöläisen tapauksessa tapahtuu useimmiten aamuviiden korvilla) voi hoidella vain yhdellä tuotteella ja vedellä.

  Välillä tosin mietityttää, kuinka hellävaraista noinkin kuumalla vedellä poistaminen on, sillä joskus maskaraa joutuu hieromaan turhan pitkään pois. Olen pohtinut voisiko tuo olla kiinni siitäkin, mikä maskara ja jopa mikä väri on kyseessä, sillä minulla on käytössä sekä tuuheuttava musta ja ruskea sekä pidentävä ja erottava ruskea. Ainakin tuuheuttavista ruskea tuntuu lähtevän hieman mustaa helpommin pois.

 9. 10

  sanoo

  Hassua muuten miten Kanebosta tuli muualla maailmassa Sensai mutta Japanissa myydään edelleen Kanebon brändillä kaikki. Oletko kuullut mitään syytä nimenvaihtoon? Yrityskaupat?

 10. 11

  elli sanoo

  yksi vannoutunut sensaifani täällä! nyt repäisin ja ostin FLEn, aamulla oli eka kokeilu ja pelkään jo nyt että joku sattumalta heittää ämpärillisen vettä mun naamaan ja sit kaduttaa etten pistäny kaneboa 😉 poisto on nimenomaan se minkä takia sitä käytän, laiska kun olen. vedenkestävät on niin hankalia ja kaikenmaailman erilliset puhdistusaineet, ahdistaa pelkkä ajatuskin niin isosta vaivasta 😀

 11. 12

  sanoo

  RAKASTAN SENSAITA! En varmaan ikinä enää aio käyttää muita ripsareita koska parempaa tuotetta minun tarpeisiini ei vain ole olemassa. Kerran kävin vieraissa ja kokeilin Fiberwigiä joka on täyttä scheissea. (kuivui hitaasti -> suttasi, ei tuuheuttanut ollenkaan ja varisi ihan älyttömästi, tosin helppo poistaa) Sensai 38 on minulle täydellinen koska saan sillä parhaiten tuuheutta pitkiin mutta hentoihin ripsiini. Ja kaikki muut käyttämäni mascarat, sekä wp että tavalliset, sulavat ylä- ja alaluomilleni rumaksi sutuksi. Poistaminen onnistuu parhaiten menemällä lämpimään suihkuun ja suihkuttelemalla naamaa vähän aikaa tai sitten uittamalla Sensain puhdistusliinaa (tai pehmeää kasvopyyhettä) kuumassa vedessä ja painelemalla silmiä kevyesti liinalla. Tällöin ripsari lähtee ISOINA paloina eikä niitä muruja tarvitse metsästää 🙂 Poistaminen vaati kyllä harjoittelua ja kikkailua, ensimmäisinä kertoina luulin ripsien irtoavan ripsarimurusten mukana 😀 En vain kertakaikkiaan saa millään toisella ripsarilla yhtä nättiä jälkeä kuin sensailla. Mutta tämä on kyllä love it or hate it tuote, muut lähipiirini naiset vinhoavat tätä.

 12. 13

  sanoo

  Itse olen huomannut helpoimmaksi tavaksi poistaa samalla tavalla kuin muutkin ripsivärit mutta jätän vain laittamatta silmämeikinpoistoainetta vanulappuun, kastelen sen vain yli 38 asteisella vedellä 🙂 ei leviä muruset ympäriinsä

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Tykkäät tuotteesta tai et, mutta todella kaunis lopputulos tuolla mascaralla 🙂 Upeat, luonnolliset, mutta näyttävät ripset!

 14. 15

  Ulpu sanoo

  Mulla on ollut vuosia sitten Kanebon 38, mut muistelen, etten pitänyt sitä kovin kivana, kun se lähti niinä murusina. Lash Powerista tykkäsin enemmän, se lähti jotenkin mukavamman pois. Muuten mä tykkää siitä, että ripsiväri lähtee sellaisina muruina, koska kaikki vesiliukoiset jää yleensä silmien alle, vaikka millä aineella pesisi. Ja koska mä olen ehdottomasti pieneten harjojen ystävä, siksi nämä on tullut kokeiltua. Katselin juhannuksena laivalla Sensaita, ja yllätyin kuinka pieni se harja olikaan siinä normiversiossa. En kuitenkaan vielä ostanut, vaikka se olisi kyllä hyvä kesämascara.

  Sorruin ostamaan alesta Lumenen Excellenghtin, mulla oli ennestään se ruskeana ja nyt ostin mustan. Käytin välillä MF:n LEE:tä ja kun eräänä päivänä laitoinkin Lumenea niin en muistanutkaan kuinka kiva harja siinä on, just mun käteen tehty!

 15. 16

  sanoo

  Jep, nimenomaan tuo esittelemäsi Clinique on käytössä. Tykkään maskaran jättämästä luonnollisesta lookista. Arkena en juurikaan meikkaa, mutta töihin sipaisen tätä ripsaria aamuisin. Silmäni ovat todella herkät vuotamaan ihan pienestäkin ilmavirrasta. Työmatkani on menosuuntaan pelkkää alamäkeä, joten tavallinen maskara leviää minulla todella helposti.

  Poisto on minusta helppoa juuri siksi, ettei tarvitse olla erillistä meikinpoistoainetta. Minulle on käynyt monta kertaa niin, että olen aamulla laittanut vedenpitävää ripsaria ja lähtenyt yöksi pois kotoa. Niitä ripsareita on sitten kiva yrittää jollain rypsiöljyllä hinkata pois, kun tietenkään ei ole meikinpoistoainetta mukana. Lämmintä vettä sentään löytyy useimmista paikoista 🙂

 16. 17

  omppu sanoo

  Ehdottomasti! Mitään muuta ripsiväriä en ole sen jälkeen käyttänyt, kun ensimmäistä kertaa kokeilin Kanebon 38 C mascaraa vuosia sitten. Kun rasvaiseen ihoon yhdistetään roikkuluomet, ei mikään ripsiväri aikaisemmin, tavallinen tai vedenkestävä, ole pysynyt ripsissäni leviämättä silmien alle jo parissa tunnissa. 38 C ripsivärit ovat siis kuin taivaan lahja. 🙂

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  Minä olen. Olen käyttänyt Kanebon 38 vuosikausia, ja tän hetkisessäkin lukee vielä kanebo (ostin edullisesti lentokoneesta 2x pakkauksen, ja mulla ei ripsari kovin nopeaa hupene, vaikka melkein joka päivä käytänkin. Välissä tosin käytin Lumenen. )
  Mun ongelmani on se etten voi kovin montaa ripsarimerkkiä käyttää, sillä silmät kutisee helposti, ja kun löydän hyvän pitäydyn niissä.
  Siis Kanebon 38 käy ja Lumenen Blueberry ja yksi toinen kultahylsyinen malli, jonka sain jonkin lehden mukana, Eye Caren ripsari, jota sai, ainakin ennen, optikoilta.
  38:ssa en kylläkään tykkää siitä pois pesemisestä, sillä mulla myös murenee silmien alle ja sitä joutuu pyyhkiin moneen kertaan pois. Sen pesuun olisi niksejä, mutta olen jo unohtanut ne, pitäs googlailla taas, muttei ole nyt niin paljoa potuttanut, kun toisinaan lähtee nopeammin 🙂
  -Helinä

 18. 19

  sanoo

  Ilmottaudun kolmekasien suureksi faniksi! Minulta meni vähän aikaa juurikin tuon poistosysteemin opetteluun, mutta sen hoksattuani en ole kolmeen vuoteen ostanut muita ripsareita kuin sitä Kanebon/Sensain 38:a! On jotenkin… ihanaa kun on varmuus siitä, että ripsari on siellä missä pitääkin, vaikka poljen sateessa 5km kouluun 🙂

  Kiinnostaisi testata noita muitakin (esim juuri tuota Cliniqueta), mutta kuitenkin aina päädyn ostamaan hulluilta päiviltä Sensait "kun ne saa niin kätevästi tuplapakkauksessa ja on niin halpoja ja ja… voi sitten puolen vuoden kuluttua vaihtaa siihen toiseen, joka kestää taas seuraaviin hulluihin päiviin asti…" 😀

  Ainiin! Sain myös jonkun lehden tilaajalahjana Max Factorin(?) ripsivärin, joka kyllä tekee ripsistä mielestäni ihanan näköiset, mutta en vaan osaa/halua käyttää sitä enää, koska sen on "tavallinen" vesiliukoinen 🙂

  Hui, tulipa tästä pitkä kommentti. Kysyn vielä loppuun, että mitä eroa on siinä kun joissain tuotteissa ilmoitetaan suojakerroin numerolla ja toisissa vaan maininta UV-filter tms? Miten hyvin tuollaiset pelkät UV-filterit sitten suojaavat ja voiko niille ajatella mitään suojakerrointa?

 19. 20

  sanoo

  Mä en osaa enää muuta maskaraa käyttääkään kuin 38:a 🙂 En ole omistanut täysikokoista silmämeikinpoistoainetta varmaan pariin vuoteen, koska en vain tarvitse sitä 😀 Silmämeikin saan helposti pois Sensain kaksoispuhdistuksen ensimmäisellä vaiheella ja sitä pois huuhdellessa samalla pesen pois myös ripsivärin, niin kätevää! Ei mene turhaan mitään vanulappuja ja harvemmin topsejakaan.

  Mä olen tähän saakka pysytellyt uskollisesti vain Sensain maskaroiden parissa, joista mun suosikki on ehdottomasti Volumising (nytkin käytössä) enkä ole ainoankaan maskaran kohdalla huomannut minkäänlaista varisemista, en edes maskaran elinkaaren loppuvaiheilla. Oonkin aina ihmetellyt niitä asiakkaita, jotka tulee tuosta asiasta sanomaan, koska mä oon käyttänyt noita Sensain maskaroita jo vuosia eikä tuollaista ongelmaa ole tullut vastaan kertaakaan.

  Joskus syynä saattaa olla vääränlainen säilytys. Ripsivärihän on lämpöön reagoiva, eli sitä ei tulisi säilyttää liian kuumassa eikä myöskään liian kylmässä, koska silloin koostumus saattaa muuttua.

  Fiberwigiä ehkä tekis mieli testata, kuten myös Cliniquen versioita, mutta koska mulla on muutama Sensain 38 jemmassa niin en taida tarvita uutta ihan hetkeen 😀

 20. 21

  Anniina sanoo

  Oon käyttäny tuota Sensain kolmekasia monta monituista vuotta, mutta samalla kun Kanebo vaihtui Sensaiksi, muuttui mielestäni ripsivärikin. Nykyisin se ei meinaa lähteä ripsistä ollenkaan, vaan seuraavana aamunakin löytyy vielä pieniä mustia "hippuja" silmien ympäriltä. Nykyinen versio myös varisee ripsistä todella pahasti ainakin minulla, kun luomet ovat aika rasvaiset. Tällaisia ongelmia ei vanhan Kanebon aikana ollut koskaan! Sinänsä Sensai toimii hyvin ripsissäni, että se erottelee mukavasti melko tuuheat ripseni ja saa ne näyttämään vieläkin tuuheammilta, mutta se onkin nykyisin se ainoa hyvä puoli. Nytpä sitten mietityttääkin, että mitä kokeilisi seuraavana, Cliniquen Lash Power kun vain ei ollut se oikea minun ripsilleni :/ … Joten kiitos tuosta listasta! 🙂 Joku kosmetiikkamyyjä kerran sanoi, että YSL:lla olisi myös tällainen kolmekasiripsiväri, mutten ole kyllä hoksannut sellaista YSL:lla, onko sinulla tietoa siitä? Ja mitä ripsiväriä suosittelisit tällaiselle rasvoittuvat luomet omaavalle (ei tarvitse olla siis "kolmekasi")? Ja jos tulee mieleen joku rasvoittuville silmänympäryksille sopiva sy-voidekin, niin saa suositella 😉 Niin, yksi syyhän tuohon kolmekasien käyttöön on ollut juuri se, ettei tarvitse läträtä silmämeikinpoistoaineiden kanssa, kun minulla on (rasvoittuvuudesta huolimatta) suhteellisen herkkä iho, eikä tähän voi ihan mitä tahansa käyttää. Siksi olen yrittänyt pysyä kolmekaseissa, ettei tarvitsisi alkaa metsästämään itselle sopivia silmämeikinpoistoaineita… 😀

 21. 22

  rommikaakao sanoo

  myös max factorilla on lash extensionista lämpimällä vedellä pois lähtevä versio!

 22. 23

  tarie sanoo

  max factorillahan löytyy lash extensionista samanlainen vedellä pois lähtevä versio? 🙂

  mutta itse en myöskään voi sietää noiden ripsareiden poistovaihetta. eikä mikään noista anna tarpeeksi tuuheutta ripsilleni!

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Olisinkin muuten varmaan kiinnostunut kokeilemaan "kolmekaseja", mutta minua epäilyttää kovasti, mitä jokapäiväinen kuumalla vedellä huuhtelu tekee silmänympärysiholle! Luulisi, että moinen käsittely kuivattaa herkän ihoalueen ihan korpuksi, erityisesti jos iho on jo valmiiksi kuivuuteen taipuvainen. Silmänympärysvoiteen on ainakin syytä olla täyteläinen, mikäli silmiään jatkuvasti pelkällä vedellä pesee. -Mariia

 24. 25

  sanoo

  Minä luulin, että olen ainoa, joka ei tykkää niistä. En tiedä onko minulla jotenkin erilaiset ripset tai laitanko mascaraa liian paljon tai jotain, mutta minusta peseminen on tosi tuskaa.

  Itselläni ei todellakaan tuosta vain lähde se 38-ripsari pois lämpimällä eikä edes kuumalla vedellä. Joudun nyppimään sitä ripsistä sormilla pesun yhteydessä (pelkään että tämän tuloksena lähtee puolet ripsistä) ja hankaamaan sitä (ja tämän pelkään aiheuttavan ylimääräisiä silmäryppyjä).

  Minulla oli Kanebon 38-mascara joskus ehkä 10 vuotta sitten ja muistelin, että en tykännyt siitä. Nyt kun kuitenkin kaikki niitä aina kehuvat, niin sorruin ostamaan Sensain ja ajattelin, että ehkä ne ovat 10 vuodessa kehittyneet. No eivät ole.

  Ainoa hyvä puoli on se, että kun mascaran on pessyt pois niin sitä ei enää ole ja aamulla en herää silmänalukset mustana niin kuin yleensä. Ja tietty heiteillä ja esim. uimassa se on ihan jees, kun ei tartte pelätä valumista.

 25. 26

  Anonyymi sanoo

  mulla viehättää kolmekaseissa (käytän itse sensain versiota) juuri tuo pysyvyys ja helppo poisto. mikään tavallinen vedenkestävä ripsari ei vaan pysy läheskään yhtä hyvin kuin 38! mulla on käytössä vesiliukoinen ripsari ja 38, joka on kyllä niin ihana kun siihen voi luottaa. lisäksi nuo muut vedenkestävät ripsarit tuntuu olevan sellaisia, että ne kyllä sotkeentuu kuitenkin helposti, mutta vaikka niitä poistaisi oman merkin putsareilla, saan jynssätä herkkiä silmiä ties kuinka kauan, että viimeisetkin jämät irtoaa. 38:n kanssa voi seisoskella suihkun alla hetken ja se vaan lähtee.

  tämä postaus olisi ollut vielä parempi ilman tuota "miksi me suomalaiset ollaan tällaisia ja tuollaisia…" -perusmarmatusta 😀 mikset kysy että miksi ne ruotsalaiset haluaa liikkua sotkeentuvissa mascaroissa ja tökkiä silmät verille meikkiä poistaessa? eikö ne ole koskaan kuulleet kolmekaseista? ehkä ne pysyy kesät talvet sisätiloissa eivätkä itke tai hikoile?

 26. 27

  Anonyymi sanoo

  Vitsit että mä tykkään nimenomaan tosta Cliniquen Lash Powerista. Bongasin sen Suomen ekan Elle numeron arvosteluista ja päätin ostaa sen ja enpä ole vaihtanut toiseen. Mulla nimittäin tavalliset marcarat sottaa kauheasti ja sitten taas vedenkestäviä ei saa millään pois, paitsi kuuraamalla naamaa niillä inhottavan öljyisillä tuotteilla 🙁 Toi on vaan luotettava tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka ei sillä megaräpsyttimiä saa

 27. 28

  Anonyymi sanoo

  Ekaksi: Oli hauska törmätä laivalla! Sensain primer on nyt kokeilussa, ekan päivän jälkeen voisin sanoa, että tykkään;)

  Joo, 38-ripsarit on tuttuja vuosien käytön jälkeen, Lash Powerista tykkäsin paljon enemmän kuin Sensaista (näyttävämpi tulos kuin perus-Sensailla eikä niin sotkuinen levitettävä kuin muut Sensait). Puhdistus vaan on niin hermoja raastavaa. Siirryinkin sitten vedenkestäviin, kun kuitenkin vedenkestävää rajausta käytän (vuotavat silmät ja rasvaiset luomet). Keväällä kokeilin Terhenin hehkuttamaa Sensain separating&lengthening, mutta ainakin uutena tekee niin paljon sotkua, etten taida jaksaa innostua..
  /Peppi

 28. 29

  Cecil sanoo

  Käytän kolmekaseja esim kesällä kun en halua muuten meikata, mutta ripsiin on pakko saada jotain.

  Suosittelen ehdottomasti poistamaan ne suihkussa, jossa voi seisoskella hetken aikaa naama vesisuihkuun päin ja sitten nyppiä kevyesti ripsistä. Sen sijaan saa kyllä läträtä vedellä todella kauan jos yrittää saada pestyä niitä lavuaarin yllä.

  Cliniquen poistaminen on mielestäni vähän helpompaa kuin Sensain.

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Anteeksi, kun nyt kysyn aivan toisesta asiasta, hiuksista nimittäin. Osaatko sanoa, mikä hiussävy (tai koodi)olisi paras kun tarkoituksena olisi saada tämän väriset hiukset? http://www.hairtrade.com/product_info.php/products_id/90

  Ja en tiedä vaikuttaako lopputulokseen, kun omat hiukseni OLIVAT tummanruskeat (eivät noin paljon kuitenkaan), värjäsin ne ja nyt ne ovat mustat, ja ajattelin, että tekisin vaalennuspesun ja sitten tuo väri päähän. 🙂 Saattaa olla hölmö kysymys, mutta tällä värjäyskerralla tahdon olla varma. 😀 Kiitos jos viitsit vastata!

 30. 31

  Anonyymi sanoo

  Itse olen käyttänyt lähes aina Sensain 38 -ripsiväriä, sitä perusmallia.e nyt vaan on kätevin, totta toi että toi nykyinen 38 alkaa vanhetessaan varista, mutta kai sen kestää. Olen kokeillut kyllä monia muita, mutta aina pettynyt niihin muihin (ja niihin jättimäisiin harjoihin, joita suurimmassa osassa ripsiväreistä tuntuu olevan).

  Sellaista tosin mietin, että yli kahdenkymmenen asteen pakkasella 38 jotenkin jäätyy ja varisee. Entäs sitten jos sattuisi noiden kanssa olemaan +38 asteessa niin alkaisiko väri "sulaa" ripsiltä pois, mitä luulet? Aika teoreettinen kysymys tosin, mutta omasta mielestä ainakin hyvin jännä ja jokseenkin ajankohtainen.

  /ele

 31. 32

  Anonyymi sanoo

  OT mutta voikohan HTH original lotionia käyttää meikinpoistoon? Samaan tapaan kuin vaikka Aqualan L:ää..?
  INCI: Aqua, Urea, Propylene Glycol, Betaine, Lactic Acid, Cetearyl Alcohol, Diethylhexyl Carbonate, Tromethamine, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Phosphate, Dimethicone

 32. 33

  Annika sanoo

  Olen käyttänyt kolmekasi-tuotteita yli 10 vuotta, enkä vaihtaisi pois. Aluksi käytössä oli se Kanebon perusmalli, kunnes Kanebolta tuli markkinoille tuuheuttava ja pidentävä versio. Cliniquen Lash Powerin bongasin täältä sun blogista ja se oli aivan huippu ja tulevaisuudessa aion todennäköisesti käyttää pelkästään sitä. Laivalta erehdyin ostamaan Sensain. Muistin vasta pari kuukautta käytettyäni että vanhemmiten kuivuessaan se alkaa varista ripsistä iltaa kohden, eikä ole enää niin kestävä. Nyt kaapissa odottaa kokeilua Fiberwig, mutta vähän hirvittää, kun luin täältä kommentteja ettei se ole hyvä. No eiköhän sen silti saa käytettyä pois. Harrastan käytännössä katsoen päivittäin liikuntaa, joten ripsarin poistaminen käy tosi helposti suihkun yhteydessä. Ja nimenomaan tuon liikunnan vuoksi tykkään käyttää kolmekasia, koska en halua näyttää hikoilun jälkeen pandalta tai pelätä näyttäväni pandalta.

 33. 34

  Anonyymi sanoo

  Käytin vain Kanebon 38:a (yleensä alkuperäistä versiota) yli neljä vuotta, kunnes viime vuoden keväällä päätin kokeilla muitakin. Kokeilussa kävivät mm. Cliniquen molemmat ja Fiberwig. Kokeilin myös paljon muita sekä vedenkestäviä että vesiliukoisia maskaroita. Yleensä kerralla oli auki ainakin kolme maskaraa, ennen olin aina käyttänyt vain yhtä kerrallaan.

  Olen tullut siihen tulokseen, että Sensain alkuperäinen 38 on minulle ainoa oikea. Reilun vuoden aikana muihin ripsareihin kuluttamillani rahoilla olisin varmaan ostanut kymmenen vuoden Sensait, mutta täytyy olla tyytyväinen, että olen tajunnut, mikä on minulle Se oikea ripsari. 🙂

  MsHellfire

 34. 35

  Anonyymi sanoo

  Itse olen vannoutunut L'oreal Double Extencion Beauty Tubesin käyttäjä, mutta en ole löytänyt sitä enää pitkään aikaan kaupoista! Ei kai sen valmistus ole lopetettu? Viimeisimmän tuplapakkauksen löysin syrjäisen lentokentän myymälästä tosi halvalla.

 35. 36

  sanoo

  Sissi: 🙂

  tahma: Jälki on tosiaan liian kevyttä omaankin makuuni. :/

  Anonyymi: Kokeile ihmeessä, jos kokeilunhalu yllättää. 🙂

  Panda: Itse olen huomannut taas juuri päinvastaisen ilmiön, eli iäkkäämmät eivät taas niin usein ole halunneet vedenkestävää. 🙂

  puppa: Luottaa kyllä voi. 🙂

  Anonyymi: Pysyy kyllä pitkään notkeana tuo Lash Power. 🙂

  Anonyymi: Siinä onkin tosiaan puntaroimista, mikä on se hellävaraisin metodi postamiseen. 🙂

  .Nekku.: 🙂

  Anna: Eikös Sensai ole Japanissakin Sensain nimellä ja juuri tuo meillä myytävä luksuksempi linja? Kanebon allahan on Japanissa sitten yli kymmenen muutakin alabrändiä, aivan kuten meillä on Lumene ja Lumene Natural Code. Vai onko ennen ollut toisin? Nythän tuo Sensai vaan on tuotu selkeyden vuoksi paremmin esiin. 🙂

  elli: Hahaa. 🙂

  Flicka: Sensain rätti kyllä auttaa paljon. 🙂

  pannu: 🙂

 36. 37

  sanoo

  Anonyymi: Muun meikin kanssa käytettynä lopputulos ei sitten enää näytäkään noin vakuuttavalta. :/

  Ulpu: Pieniharjaisten ystävä, siis. 🙂

  fantti30: 🙂

  omppu: Tuolloin kolmekasit ovat kyllä must have -tuotteita. 🙂

  Helinä: Liina tosiaan auttaa noiden poistoa. 🙂

  Wingless: JOs suojakerrointa ei mainita, on se usein vain nimellinen ja yleensä vaan luokkaa 2-4, eli ei mikään merkittävä. Mainoskikka, jonka kirjoittamiseen ei vaadita testejä suojakertoimen korkeuden osoittamisesta. 🙂

  Terhen: Itse olen kuullut paljonkin tosiaan tuota varisemisongelmaa noiden kanssa putilon loppua kohti. :/
  Jos tykkäät tuuheudesta, en suosittelen Fiberwigiä. Ei tosiaan tee muuta kuin pidentää.

  Anniina: Nyt on kyllä myyjä höpötellyt vahingossa väärää infoa, sillä YSL:n mascaroissa ei moista ole. :/

  rommikaakao: Ei itseasiassa ole, sillä tuo Washable Waterproof versio on vedenkestävä mascara, joka lähtee pois vesiliukoisen silmämeikin poistoaineella eikä tarvitse vedenkestävälle tarkoitettua poistoainetta. Tuosta oli väärää infoa liikkeellä, mutta ei tosiaan ole kolmekasi. 🙂

  tarie: ^ 🙂

  Mariia: Niin, on melko kaksipiippuinen juttu. 🙂

  Tiitu: Juu, muitakin inhoajia tosiaan löytyy. 🙂

  Anonyymi: Kyllä suomalaiset ihan yleisestikin ovat sitä massasta erottuvaa porukkaa ja muu maailma on enemmän noiden ruotsalaisten kaltaisia. Tämän olen huomannut laivalla töitä tehdessä (välillä risteilyllä on matkustajia viidestäkymmenestä eri kansallisuudesta). Eli kyllä nyt vaan on nieltävä se fakta, että Suomi on se outo maa eikä Ruotsi. 😉
  Ja kolmekasien inhoajana täytyy sanoa, etteivät minulla ainakaan muut mascarat noin vaan leviä ja helposti ne saa pois. 😉

  Anonyymi: 🙂

  Peppi: Kiva oli tosiaan törmätä. Kiva välillä nähdä, kuka minkäkin nimimerkin takana lymyää. 🙂
  Tulehan kertomaan sitten, millaiseksi osoittautuu pidemmässä käytössä! 🙂

  Cecil: SUihkussa nuo ovat tosiaan parhaimpia poistaa. 🙂

  Anonyymi: Sävy 3 on yleensä tuollainen, eli todella tummaruskea, muttei mustanruskea. Toki voit ensin kokeilla sävya 4, joka on hitusen valeampi, mutta kuitenkin selvästi tumma ruskea. Tummentaa kun on sitten helpompi. 🙂

  ele: Saunassa hikoillessa ainakin ovat minulta sulaneet pois, eli ns. lämpölukko aukeaa tosiaankin. 🙂

  Anonyymi: Periaatteessa kyllä. 🙂

  Annika: Fiberwig on minusta hyvä kestävyydeltään ja poistettavuudeltaan, mutta tuuheutta sillä ei vaan saa yhtään. Muuten mainio. 🙂

  MsHelfire: Oletko huomannut selkeää eroa Kanebon alla kulkeneen vanhan version ja nyt Sensain alla kulkevan uudistuneen version välillä? 🙂

  Anonyymi: Ooh, ei kai? Täytyykin selvittää asiaa. Voisi tosin olla mahdollista, sillä tuotteita voi olla sortimentissa vain rajallinen määrä ja nyt kun Volume Million Lashes mascara tulee hyllyyn, on jonkun jäätävä pois todennäköisesti.

 37. 38

  sanoo

  Anonyymi: Muun meikin kanssa käytettynä lopputulos ei sitten enää näytäkään noin vakuuttavalta. :/

  Ulpu: Pieniharjaisten ystävä, siis. 🙂

  fantti30: 🙂

  omppu: Tuolloin kolmekasit ovat kyllä must have -tuotteita. 🙂

  Helinä: Liina tosiaan auttaa noiden poistoa. 🙂

  Wingless: JOs suojakerrointa ei mainita, on se usein vain nimellinen ja yleensä vaan luokkaa 2-4, eli ei mikään merkittävä. Mainoskikka, jonka kirjoittamiseen ei vaadita testejä suojakertoimen korkeuden osoittamisesta. 🙂

  Terhen: Itse olen kuullut paljonkin tosiaan tuota varisemisongelmaa noiden kanssa putilon loppua kohti. :/
  Jos tykkäät tuuheudesta, en suosittelen Fiberwigiä. Ei tosiaan tee muuta kuin pidentää.

  Anniina: Nyt on kyllä myyjä höpötellyt vahingossa väärää infoa, sillä YSL:n mascaroissa ei moista ole. :/

 38. 39

  sanoo

  rommikaakao: Ei itseasiassa ole, sillä tuo Washable Waterproof versio on vedenkestävä mascara, joka lähtee pois vesiliukoisen silmämeikin poistoaineella eikä tarvitse vedenkestävälle tarkoitettua poistoainetta. Tuosta oli väärää infoa liikkeellä, mutta ei tosiaan ole kolmekasi. 🙂

  tarie: ^ 🙂

  Mariia: Niin, on melko kaksipiippuinen juttu. 🙂

  Tiitu: Juu, muitakin inhoajia tosiaan löytyy. 🙂

  Anonyymi: Kyllä suomalaiset ihan yleisestikin ovat sitä massasta erottuvaa porukkaa ja muu maailma on enemmän noiden ruotsalaisten kaltaisia. Tämän olen huomannut laivalla töitä tehdessä (välillä risteilyllä on matkustajia viidestäkymmenestä eri kansallisuudesta). Eli kyllä nyt vaan on nieltävä se fakta, että Suomi on se outo maa eikä Ruotsi. 😉
  Ja kolmekasien inhoajana täytyy sanoa, etteivät minulla ainakaan muut mascarat noin vaan leviä ja helposti ne saa pois. 😉

  Anonyymi: 🙂

  Peppi: Kiva oli tosiaan törmätä. Kiva välillä nähdä, kuka minkäkin nimimerkin takana lymyää. 🙂
  Tulehan kertomaan sitten, millaiseksi osoittautuu pidemmässä käytössä! 🙂

  Cecil: SUihkussa nuo ovat tosiaan parhaimpia poistaa. 🙂

  Anonyymi: Sävy 3 on yleensä tuollainen, eli todella tummaruskea, muttei mustanruskea. Toki voit ensin kokeilla sävya 4, joka on hitusen valeampi, mutta kuitenkin selvästi tumma ruskea. Tummentaa kun on sitten helpompi. 🙂

  ele: Saunassa hikoillessa ainakin ovat minulta sulaneet pois, eli ns. lämpölukko aukeaa tosiaankin. 🙂

  Anonyymi: Periaatteessa kyllä. 🙂

  Annika: Fiberwig on minusta hyvä kestävyydeltään ja poistettavuudeltaan, mutta tuuheutta sillä ei vaan saa yhtään. Muuten mainio. 🙂

  MsHelfire: Oletko huomannut selkeää eroa Kanebon alla kulkeneen vanhan version ja nyt Sensain alla kulkevan uudistuneen version välillä? 🙂

  Anonyymi: Ooh, ei kai? Täytyykin selvittää asiaa. Voisi tosin olla mahdollista, sillä tuotteita voi olla sortimentissa vain rajallinen määrä ja nyt kun Volume Million Lashes mascara tulee hyllyyn, on jonkun jäätävä pois todennäköisesti. :/

 39. 40

  Anonyymi sanoo

  tosta tulee mielestäni vähän ällön pitkät ripset mutta eihän maailma olisi minkäänlainen jos kaikilla olisi sama mielipide. 🙂

 40. 41

  sanoo

  rommikaakao: Ei itseasiassa ole, sillä tuo Washable Waterproof versio on vedenkestävä mascara, joka lähtee pois vesiliukoisen silmämeikin poistoaineella eikä tarvitse vedenkestävälle tarkoitettua poistoainetta. Tuosta oli väärää infoa liikkeellä, mutta ei tosiaan ole kolmekasi. 🙂

  tarie: ^ 🙂

  Mariia: Niin, on melko kaksipiippuinen juttu. 🙂

  Tiitu: Juu, muitakin inhoajia tosiaan löytyy. 🙂

  Anonyymi: Kyllä suomalaiset ihan yleisestikin ovat sitä massasta erottuvaa porukkaa ja muu maailma on enemmän noiden ruotsalaisten kaltaisia. Tämän olen huomannut laivalla töitä tehdessä (välillä risteilyllä on matkustajia viidestäkymmenestä eri kansallisuudesta). Eli kyllä nyt vaan on nieltävä se fakta, että Suomi on se outo maa eikä Ruotsi. 😉
  Ja kolmekasien inhoajana täytyy sanoa, etteivät minulla ainakaan muut mascarat noin vaan leviä ja helposti ne saa pois. 😉

  Anonyymi: 🙂

  Peppi: Kiva oli tosiaan törmätä. Kiva välillä nähdä, kuka minkäkin nimimerkin takana lymyää. 🙂
  Tulehan kertomaan sitten, millaiseksi osoittautuu pidemmässä käytössä! 🙂

 41. 42

  sanoo

  Cecil: SUihkussa nuo ovat tosiaan parhaimpia poistaa. 🙂

  Anonyymi: Sävy 3 on yleensä tuollainen, eli todella tummaruskea, muttei mustanruskea. Toki voit ensin kokeilla sävya 4, joka on hitusen valeampi, mutta kuitenkin selvästi tumma ruskea. Tummentaa kun on sitten helpompi. 🙂

  ele: Saunassa hikoillessa ainakin ovat minulta sulaneet pois, eli ns. lämpölukko aukeaa tosiaankin. 🙂

  Anonyymi: Periaatteessa kyllä. 🙂

  Annika: Fiberwig on minusta hyvä kestävyydeltään ja poistettavuudeltaan, mutta tuuheutta sillä ei vaan saa yhtään. Muuten mainio. 🙂

  MsHelfire: Oletko huomannut selkeää eroa Kanebon alla kulkeneen vanhan version ja nyt Sensain alla kulkevan uudistuneen version välillä? 🙂

  Anonyymi: Ooh, ei kai? Täytyykin selvittää asiaa. Voisi tosin olla mahdollista, sillä tuotteita voi olla sortimentissa vain rajallinen määrä ja nyt kun Volume Million Lashes mascara tulee hyllyyn, on jonkun jäätävä pois todennäköisesti.

 42. 43

  sanoo

  ^ Äh, menivät jo vastauksen sekaisin, kun jotkut tulivat tuplana, mutta en jaksa enää alkaa säätämään. 🙂

  Anonyymi: Riippuu vähän silmän mallista, muodosta ja muusta meikistä. 🙂

 43. 44

  Anonyymi sanoo

  Kysyit joltain että onko vanhassa Kanebon 38:ssa ja uudessa Sensaissa jotain selkeää eroa niin musta on! Tuo Sensai alkaa vanhetessaan ainakin varista ja ei ole ainakaan niin itkunkestävä uutenakaan kuin mitä Kanebo oli. Mulla oli jossain vaiheessa nää kaksi versiota rinnakkain käytössä ja niinä päivinä kun käytti Kaneboa se pysyi paljon paremmin. Eipä siinä, en ole löytänyt toistaiseksi vielä muutakaan niin sillä mennään. 🙂

 44. 46

  sanoo

  Lorealin 38-mascara lähtee myös venyvänä rihmana irti ja onkin siksi yksi suosikeistani. Mitään muruja silmissä ei hermoni kestäisi mutta tuo on mukava poistaa. 🙂

 45. 47

  Anonyymi sanoo

  Kanebo-nimen alla ollut ei koskaan varissut, ei ikinä. Tämä uusi Sensai-nimen alla oleva alkaa elämänsä loppupuolella varista, ehkä kolmen kuukauden jälkeen. Silloin aina vaihdan. Muuten en ole eroa huomannut.
  Uusin versio, eli Volumizing olisi muuten aivan ihana, mutta jostain syystä minulla varisee heti alusta lähtien. Harmi, tykkään harjasta ja lopputuloksesta hirveesti.

  -MsHellfire-

 46. 48

  Taru sanoo

  olen ehdottomasti vannoutunut 'kolmekasien' käyttäjä! Cliniquen High Impact Curlingia olen jo ainakin vuoden käyttänyt, samoin Lash Poweria silloin tällöin. Nyt lähti tax-freestä mukaan Sensain 38 Volumizing, alkoi hirvittää nuo kommentit että se varisee! Juuri kun rohkenin vaihtamaan Cliniqueni johonkin muuhun!

  Kolmekasi on yksinkertaisesti helpoin ja paras koska: normaaleilla ripsarit ovat vaikeampia poistaa ja vedenkestävien kanssa en tule juttuun, en sitten en ollenkaan. Liian vaikeaa. Eli kyllä periaatteessa taidan käyttää kolmekasia sen helppouden vuoksi (+koska cliniquen kolmekasit ovat parhaita tapaamiani ripsivärejä :D)

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *