Vedellä vai ilman?

Olen pikkihuljaa saanut käytyä läpi kaikki Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet ja tänään esittelen teille niistä jälleen yhden.

Sensitive Touch -linjan Hellävarainen puhdistusemulsio koki radikaalin, mutta ah, niin mieluisan pakkausuudistuksen ja siirtyi muoviputelista tuubiin. Hintakin laski (nyk. 7,90€, ennen muistaakseni usein yli kympin), mutta niin toki pieneni pakkauskokokin neljänneksellä tuubin vetäessä nyt 150 ml tuotetta.

Tuote on edelleen lempparini Lumenen puhdistustuotteista niin käyttö- kuin myyntimielessäkin, sillä se on vaan niin hyvä ja sopii oikeastaan lähestulkoon kaikille ihoille.

Puhdistusmaito on hajusteeton ja hellävarainen eikä sisällä myöskään väriaineita, parabeneja, mineraaliöljyä tai silikoneja ja onkin saanut Allergia- ja Astmaliiton leiman.

Hyvä puhdistusmaito on minun makuuni sellainen, että sen voi joko vain pyyhkiä vanulla pois niin halutessaan (mitä en itse tosin koskaan halua, mutta moni asiakas haluaa) tai sitten huuhdella vedellä ja se liukenee siihen hyvin ja helposti jättämättä kalvontuntua iholle. Ja juuri sellainen tämä tuote on! Suosittelen kuitenkin aina silmämeikin poistamista erillisellä puhdistusaineella, jolloin homma on vaivattominta ja kälki puhtainta, mutta tarvittaessa vesiliukoinen silmämeikki lähtee tälläkin melko vaivatta.

Tykkään tästä itse suuresti ja käytin tuubin mielelläni loppuun.

Onko joku muu kokeillut tämän uusimman hienosäädetyn ja tuubiin pakatun version? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Olen kokeillut parin putelon verran, mutta tän kanssa tuntu ettei naama puhdistunut kunnolla meikistä! 🙁 Pöh. Muutenkin vanhan (ja maailmainkaikkeuden parhaan) Lumenen puhdistumaidon lopettaminen katkeroitti mieltä!

 2. 3

  sanoo

  Minä olen aina pitänyt sanaa "puhdistusmaito" puhdistusemulsion kansankielisenä ilmaisuna. Eli pidän niitä ihan synonyymeinä, sillä maitomainen puhdistustuote on kuin ohutta emulsiota. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Tää on kaikista kokeilemistani (Herbina, Dermosil, The Body Shop, L'Oreal… you name it!) herkän ihon tuotteista – myös emulsioista, vaahtoja tms. en edes harkitse enää – ainoa, jota käyttäessäni iho ei talvella punota ja kuivu lainkaan.

  Talvella käytän tätä sekä iltasin että aamusin, kesäaikaan iho sietää tujumpaa putsaria iltasin ja käytänkin tätä tätä vaan aamusin kun ei tarvii poistaa meikkejä. Pysyvämpää meikkivoidetta tää ei oikein riitä poistamaan mut onneks kasvovedellä tai Sensain liinalla lähtee loputkin ja tosiaan kesällä voin käyttää pesevämpää.

  En todellakaan tiedä, mitä teen, jos tämä muuttuu tai lopetetaan. Minun talvi-ihoni tää on pelastanut!

  Niin ja hinnanalennus oli superilahduttava juttu, mahtavaa Lumenelta!

 4. 5

  sanoo

  Mul onki just tää käytös ja tykkään kyl täst 🙂 Vaik tää on hellävarain, tää puhistaa ihon hyvin sillee et se tuntuu puhistetul mut ei natise. Ei kirvele silmis ja meikinki täl saa pois. Tykkään !

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Minusta tämä ei poistanut oikein mitään meikkiä kunnolla ja iholle jäi tahmainen tunne. Ei kyllä ärsyttänyt, mutta ei minusta tehnytkään oikein mitään.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Mielestäni pakkausuudistus on todella surkea, korkkia oli vaikea saada auki, ja lopulta se irtosikin:( pelkästään tämän takia en halua ostaa tätä tuubia uudelleen, vaikkakin muuten tuotteesta pidän.

 7. 9

  Karoliina sanoo

  Tässä on mun tuleva aamuputsari kyllä, olenkin kaivannut tuotetta jonka voi sekä huuhdella tai sitten vain pyyhkiä vanulla. Kiitos vinkistä 😉

 8. 10

  sanoo

  Miun naamaa tämä ärsytti. Aiheutti punoitusta. Minulla tosin onkin todella kuiva ja herkkä iho.

 9. 11

  sanoo

  Tää on sitä mitä käytäm nyt ja on ihan hyvää mutta se vanha lumenen megaputelissa tullut puhdistusmaito oli vielä parempaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *