Vauhtikosteutuspohja

Nivea lanseerasi jo pieni ikuisuus sitten muutaman meikinsekaisen ihonhoitotuotteen, josta en vaan ole millään saanut aikaiseksi kirjoittaa, vaikka yritys on ollut kova. Parempi myöhään jos silloinkaan vai miten sitä nyt sanotaankaan, mutta anyways, tänään muutama lausahdus noista.

Sain Nivealta tosiaan testattavikseni merkin Daily Essentials -linjan Express Hydration Primerin sen sekä kuivalle iholle että normaalille iholle tarkoitettuina versiona.
Tuotteiden ideana on olla samaan aikaan sekä ihoa kosteuttavia kevyitä ja nopeasti imeytyviä ihonkosteuttajia että myös meikin pohjustajia. Nämä siis nimenomaan lupaavat tehdä iholle sileän ja tasaisen pinnan, jonka päälle meikki on hyvä levittää ja jonka päällä se pysyy siistinä pitkään.
Niveamaisilla tuoksuilla varustetut geelivoiteet ovat molemmat iholle levittäessä ohuen ja raikkaan tuntuisia ja todellakin imeytyvät nopeasti jättäen iholle ihanan sileän ja pehmeän pinnan. Tällaisen sileyden aikaansaamiseen tarvitaan tietysti silikonia, mutta nämähän ovatkin nimenomaan meikinpohjustajiakin ja juuri silikonien avulla iholle saadaan se pehmeä ja tasainen pinta, jonka päälle meikkiä on hyvä lähteä työstämään.
Normaalin ihon versio tuntui iholla toki raikkaalta, mutta osoittautui omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni auttamattoman kevyeksi. Siirryinkin siis suosiolla kuivan ihon versioon, joka sekin oli itseasiassa varsin kevyt.
 
Meikki todelellakin levittyi tuotteen päälle ihanasti ja tasaisesti ja useammankaan meikki- ja BB-voiteen kanssa kokeiltuna en saanut ihollani aikaan sitä kuminmurumaista rullailevaa efektiä, jollainen tämäntyyppisten tuotteiden kanssa joskus saattaa tulla.
Varsinkin kuivan ihon koostumukseen oli ympärry hyvin mukaan kosteuttavia aineosia ilman, että koostumuksesta oli tullut liian rasvaista. Tuote tuntuikin käytössä siis todella mukavalta.
Harmi vaan, että talvi tulee ja ihoni pinta on lähtenyt kuivumaan selkeästi ja meinaa jopa paikoitellen hilseillä kuivuuttaan. Muutaman päivän käytön jälkeen jouduinkin siis jo toteamaan, että oma ihoni kaipaa hieman rasvaisempia tököttejä näiden ollessa yksinään sille riittämättömiä. Välillä olenkin käyttänyt näitä vielä yhdessä oman päivävoiteeni ja/tai seerumini kanssa tuomaan juurikin vaan sen meikkiä pohjustavan lopputuloksen. Normaalimmalla iholla nämä kuitenkin riittävät varmasti ihan yksinäänkin.
 
Nivean kosteuttavilla primereilla on hintaa n. 10,90 euroa.
Onko joku muu kokeillut näitä? Kuinka ne ovat teidän ihollenne sopineet?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Okei, olenkin ihmetellyt että mitä hittoa mun iholla tapahtuu kun meikkivoide lähtee ku pyyhkärillä vetelis. On siis "yleistä".

 2. 2

  S sanoo

  Minä ostin ko. tuotteen testiin, mutta harmikseni sain sillä aikaan juuri tuon kuminmurumaisen efektin. Vaikka annoin voiteen imeytyä pidempään, ja kokeilin sitä erilaisten bb- ja meikkivoiteiden alle, niin aina sama laulu. Lopulta heitin vesilintua koko purnukalla, koska sen hajukin alkoi jossain vaiheessa ällöttämään 😀 en tiedä miksei se toiminut minulla, vaikka sinä olet saanut sillä hyvän lopputuloksen!

 3. 3

  sanoo

  Ootko kokeillut laittaa tuon alle kosteusvoidetta, ja käyttää tuota pelkkänä primerina? Vai onko rullausefekti silloin taattu…?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla oli kesällä tuo sinikantinen normaalin/rasvoittuvan ihon voide käytössä ja se oli ihan muuten hyvä, mutta tuoksu rupesi todella tökkimään loppua kohti! Voide ei murustu, kun sitä laittaa tarpeeksi vähän. Silikonisuutensa vuoksi primerivoide levittyy pienellä määrällä kasvoille todella hyvin.

  Huomasin myös saman, että sinikantinen versio ei juurikaan kosteuta. Kesällä se olikin ok, mutta jopa rasvoittuvan ihon omaavana hommaisin talveksi tuon punakantisen, jos siis pitäisi valita.

  Johanna

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Itse ostin juuri tuon kuivan ihon version, sillä normaalit kasvovoiteet ovat hiukan haastavia puuterimeikin kanssa; kevyimmät voiteet eivät riitä kosteuttamaan kuivaa ihoani ja taas rasvaisemmat voiteet tekevät puuterimeikistä suttuisen tai rasvaisen (viimeistään hetken päästä..) Kuivan ihon versio on todellakin sekin erittäin kevyt, mutta minun iholleni se tuntuu riittävän jos yöksi laittaa silloin tällöin jotain rasvaisempaa voidetta. Puuterimeikki levittyy tuon voiteen päälle kuin unelma 🙂 Myöskin pinta pysyy raikkaan ja hyvän näköisenä todella pitkään! En ole myöskään huomannut tuotteen tukkivan ihoani tai aiheuttavan silikonisuudestaan huolimatta lisää epäpuhtauksia (yleensä minulla reagoi kasvot hyvin herkästi tällaiseen.)

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Mun iholla toimii loistavasti, kesän käytin ainoastaan tuota rasvaisen ihon versiota, talveksi aattelin käyttää sitä kuivempaa…

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Onko olemassa sellaisia primereitä, jotka ei tuki ihoa? Taitaa kaikissa olla tuota mokomaa silikonia. Ärsyttävä noidankehä, kun naama on epätasainen ja rasvainen ja haluat siitä tasaisemman, mutta kun laitat meikinpohjustajaa, näpyt vaan lisääntyy. Olenkin nyt jättänyt nuo primerit pois, mutta hartaasti toivon, että löytäisin jostain tuotteen, joka ei aiheuta finnejä.

  • 7.1

   sanoo

   Tähän on mahdotonta sanoa mitään, sillä toisilla toiset tuotteet aiheuttavat näppyä ja toisilla taas eivät. Jos koet, että sinulla nimenomaan ne selikonit aiheuttavat näppyjen syntymisen, on toki olemassa silikonittomia primereita, mutta nämä perustuvat jo sitten erilaiseen juttuun eivätkä tasoita ihon pintaa yhtä sileäksi kuin silikonisen vastaavat tekevät. Esim. Sensain Water Base vaan tekee ihon pinnasta hieman nahkean tuntuisen, jolloin meikki tarttuu siihen paremmin, muttei tietenkään sitten tosiaan tasoita ihon pintaa. :/

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  moi! löysin sun blogin tänää ja oon tosi kiitollinen, koska kosmetiikka on kiinnostunu mua jo kauan ja tää vaan on ihana. En oo viel hirveesti kerinny lueskelee tätä, kun vaa sieltä täältä, mutta varmasti tuun lueskelee ja paljon!(: Ja mulla ois näin aivan tietämättömänä pari kysymystä, jotka saattaa kuulostaa itsestäänselvyyksiltä, mut mulle ne ei oo 😀 Eli nyt kun ysi päättyy, ja oon jo jonki aikaa aatellu juurikin kosmetiikkamyyjäks, niin mitä mä sitten siihen yhteishakulappuseen ensimmäiseksi laitan ? eli täytyykö mennä kosmetologikouluun ja sitten jotenki erikoistua tohon myyntiin ? 😀

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  tarkottaako kosmetiikkamyyjä ja kosmetiikkaneuvoja samaa asiaa? …vai onko mun opo vaan ihan pihalla? (:

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on ollut käytössä kesästä asti tuo sinikantinen versio. Mielestäni tuote ei ole kovin kummoinen; meikkivoide kyllä levittyy hyvin, mutta meikin kestossa en huomannut eroa. Meikkivoiteena olen käyttänyt jo kuukauden ajan lorkun true matchia, ja sen kanssa tämä ei sovi ollenkaan yhteen! Naama on ihan murusia täynnä, kun tämä rullaa niin pahasti. Voiteen levittäminen tasaiseksi on täysi mahdottomuus. Käytänkin nykyään useimmiten päivävoiteena garnierin moisture match heleyttävää päivävoidetta, jossa on jopa suojakerroin 20. Heleyttää sopivasti ihoa, eikä rullaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *