Vaniljaomena

Yves Rocherilta vähän aikaa sitten saamieni tuotteiden joukossa oli mukana tuoksukynttilä. 
Oli mielenkiintoista huomata, että paitsi meikkejä ja ihonhoitoa sekä nykyään myös ravintolisiäkin myyvä merkki on tuonut jouluksi markkinoille tuoksukynttilän! (Tosin toihan Make Up Storekin joitakin vuosia sitten tuoksukynttilöitä myyntiin ja näyttääpä niitä löytyvän Yves Rocherin sivuilta pari entuudestaankin.)
Kynttilä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa kynttilä, vaan kausituotteena myytävän Apple Delight -linjan tuoksulla varustettu ihanuus. Omenaisen vaniljainen tuoksu on ihanan pehmeä ja kevyt ja koska itse rakastan sekä omenan että vaniljan tuoksua, on tämä ollut täysin nappi tuote kotiini.
En ole aiemmin ollut kynttiläihminen, mutta koleassa Lontoossa asuessani olen innostunut kynttilöistä. Ne lämmittävän huonetta mukavasti ja niiden valo tuo ihanan tunnelman. Kynttilät näyttävät myös mukavilta sisustuselementeiltä. 
En ole aiemmin innostunut tuoksukynttilöistä, sillä usein niiden tuoksut ovat niin pistävän vahvoja, että koko huone tuoksuu jo liikaakin -ja myös ihan liian pitkään! Apple Delight tuoksui kuitenkin mukavan maltillisesti ja sai minut innostumaan tuoksukynttilöistä enemmänkin.
Sain itse kokeiltavakseni myös samalla tuoksulla varustetun suihkugeelin ja huomasinpa, että saatavilla on myös Apple Delight-linjan EdT, kylpykuulia, saippuaa sekä vartalokuorintaa.
Nam!

Miten on, oletteko te tuoksukynttiläihmisiä tai kynttiläihmisiä ylipäätänsäkään?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heips! Olisin kiinnostunut hankkimaan hiusnaamion. omat hiukset on hiukan karhean tuntuiset, joten ajattelin, että ne tarvihtis kosteutta(?), joten onko sulla suositella jotain Prismasta/Citymarketista saatavaa hiusnaamiota? Harmi, kun glossy.fi lopetettiin, yleensä ongelmanratkaisutt olen löytänyt sieltä

  • 1.2

   sanoo

   Tällä hetkellä minulla on hieman huono tietämys markettien kosteusnaamiovalikoimista… Monien Prismojen yhteydessä on myös kampaamotuotteita myynnissä ja sitä kautta Cutrinia, jonka vihreä Greenism-linjan kuivien hiusten naamio ainakin on huippu. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Marraskuun puolivälistä-tammikuun puoliväliin olen kynttiläihminen, tuoksukynttilöissä en ole vielä kohdannut sellaista jonka läsnäoloa sietäisin.

 3. 3

  sanoo

  Enemmän mua ihmetytti Partylite kuvastossa ollut huulikiilto. Harvoin tekee mieli sanoa teinimäisesti mut nyt pääsi suusta WTF? Kynttiläfirmalla huulikiiltoa?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  hääh, mistä ihmeestä sä olet onnistunut löytämään sellasia tuoksukynttilöitä jotka muka oikeesti tuoksuu huoneessa ilman että menee ihan lähelle nuuskimaan? 😀 kun itellä taas just päinvastanen ongelma. vai onko meillä sitten vaa liian iso talo… 😀

 5. 5

  sanoo

  Viimeisimmät kokemukseni olivat Ikean vihreistä omenakynttilöistä, jotka vaan tuoksuivat, tuoksuivat ja tuoksuivat vaikka en polttanutkaan niitä. Käytin niitä vessanraikastimina… 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Ikean tuoksutuikut tuoksuu ja tuoksuu ja tuoksuu… Kävin just ostamassa vanilja ja omena-kanelin tuoksuisia.
   Sama homma, että ripottelen niitä vessaan ilmanraikastimiksi ja polttelen niitä sitten vessassa yksi kerrallaan.

  • 5.2

   Anonyymi sanoo

   Monesti ne tuoksukynttilät ei poltettaessa enää tuoksu miltään, mutta tuoksuvat tosi vahvoilta polttamatta. Esim juuri ikean. Eritoten ne punaiset.

 6. 7

  sanoo

  Suurin osa tuoksukynttilöistä haisee niin pahalle, että niitä ei voi pitää sisätiloissa. Dermosilin uusin joulupakkauksessa ollut viikunantuoksuinen sai aikaan päänsäryn parin minuutin palamisajalla..
  Kiinnostaisi tuo Apple delight, mutta veikkaan, että migreenioireita seuraisi siitäkin, joten tyydyn nauttimaan mehiläisvaha- ja muiden luomukynttilöiden vienosta tuoksusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *