Vanhassaa vara parempi?

Aina joskus bloggaajan elämässä on sellaisia hetkiä, kun hän ei vaan yksinkertaisesti ehdi tuottaa uutta tekstiä. Onneksi nämä bloggaajat ovat olleet blogiuransa aikana varsin tuottoisia, joten heillä on varaa täyttää postaushetken vanhoilla postauksilla. Muutamana tulevana päivänä saattekin siis lukea hieman vanhempia postauksiani esiinnnostettuna (ja ehkä osallistua yhteen aika kivaan arvontaankin).

Tänään haluaisin muistuttaa teitä Pirkan loistavasta silmänympärysvoiteesta, josta voitte lukea tästä postauksesta.

Oletteko kokeilleet tätä tuotetta? Millaisia kokemuksia teillä on? Uusia milipiteitä ja kommentteja jaettavana sitten viimekirjoituksen?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäpä ostin sinun hehkutuksien jälkeen kyseisen silmänympärysvoiteen ja voin sanoa, ettet turhaan hehkuttanut =)

  Se on ihanan täyteläinen eikä aamuin illoin käytettynäkään turvota silmänympäryksiä. Ja sen päälle on helppo tehdä meikki.

  Alan siis käyttämään jatkossakin 🙂

 2. 2

  sanoo

  Itse olen aloittanut silmänympärysvoideurani tällä ja käytin sitä säännöllisen epäsäännöllisesti (: Imeytyminen nopeaa mutta siihempä jäi. Ei estänyt silmänympärysihoni täydellistä rikkoutumista (tosin epäilen ettei olisi estänyt mikään muukaan) enkä huomannut mitään erikoista tätä käyttäessäni. En ehkä ostaisi uudestaan, sen verran persoonattomaksi jäi tämän voiteen esitys.

 3. 3

  sanoo

  Itse en pariin vuoteen ole muuta silmanymparysvoidetta edes kayttanyt! Ulkomailla asuessani raahasin Suomen lomilta tuubikaupalla tata mukananii – on muuten myös aivan alyttöman riittoisaa!

 4. 4

  sanoo

  Käytän tätä pelkästään, en edes mieti tämän löydettyäni mitään muuta… Ja kuitenkin olen käyttänyt aikaisemmin Biothermit, Lumenet, Widmerit, Cliniquet… Mikään ei oo tän parempaa! Jotenkin uskomatonta 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  En vielä omista silmänympärysvoidetta, mut taidan käydä huomenna tämän hakemassa 🙂

  Vanhempia postauksia on myös kiva lukea 🙂

 6. 6

  riikinkukko sanoo

  Ei liity mitenkään silmänympärsvoiteisiin, mutta voisitko tehdä jonkinlaista juttua hiusnaamioista? 🙂
  Mieluiten niistä edullisemmista vaihtoehdoista, niistä mitä ihan marketeista löytää 🙂

 7. 7

  sanoo

  Minäkin ostin tätä ensimmäiseksi silmänympärysvoiteekseni hehkutuksien ansiosta. Miten ilman tätä on voinut edes olla! Olen käyttänyt voidetta puolisen vuotta tunnollisesti ainakin kerran päivässä ja vasta nyt tuubi on alkanut osoittaa ensimmäisiä loppumisen merkkejä. Luultavasti porskutan samalla putelilla vielä pitkälle kevääseen! Suosittelen siis minäkin! Samoin tykkäsin myös Pirkan q10-päivävoiteesta ja yövoiteesta. Ostan varmasti kaikkia jatkossakin.

 8. 8

  sanoo

  Ostettu ja testattu.. ja ei taida lähteä uudelleen kaappiin. Voi olla että vika on minussakin, mutta tuntui että silmät olivat turvonneemmat kun käytin voidetta.. (Tätä ilmiötä ei normaalisti tapahdu oikeastaan koskaan. :D) Eli taidan edelleen jättää silmänympärys-tuotteet väliin ja ottaa ne rypyt silmiin.. ^^

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ihan mahtavaan aikaan tuli tää muistutus! En oo ennen tuota postausta lukenut ja just eilen lähikaupassa tota tuubia kattelin ja ajattelin että "ei voi olla hyvää, sehän on Pirkkaa.." 😀 Näyttää siltä että nyt pitää kumminkin ostaa kokeiluun.

 10. 10

  sanoo

  Ihan ok tuote. Kiva kun on omille kaikenkaikkiaan ihan liian herkille simmuille tarpeeksi mietoa tavaraa, jos vielä olis tarpeeksi hoitava (lue; veis noi pahuksen rypyt ja pussit mennessään) ni olis varmaan jatkuvassa käytössä jo hintansakkin puolesta.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Ihan ok sy-voide, mutta ei kosteuttanut tarpeeksi, tai tuntui, ettei kosteus jäänyt ihoon. Sopii kyllä sekoitteluun jonkun öljyn kanssa 🙂

 12. 12

  sanoo

  Minäkin sitten ostin tämän. Vasta viikon verran olen käyttänyt sen pari kertaa päivässä eikä tämä ainakaan huonompaa ole kuin Favora, joka on tähän saakka ollut käytössä. Ja noin kympin verran halvempikin vielä kuin Favorat ja Louis Widmerit. Ehkä jopa silmänympärysihon hilseilykin pysyy tällä paremmin kurissa!

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Oletko ajatellut tehdä hiljaisempien päivien ratoksi esim galluppia "miten/millä hakusanalla löysin ostolakon ensimmäistä kertaa"
  tai
  "mitä kaikkea olet ostanut tämän blogin vuoksi"?

  Ymmärrän, ettei tämä ole keskustelufoorumi, mutta voisi olla silti hauska lukea.

  Itse olen ostanut mm. tuon silmänympärysvoiteen. Tykkään!

  -Tiia

 14. 14

  sanoo

  http://www.natuvive.com/fi/kasvot/agecontrol

  On pitänyt jo jokin aika sitten vinkata sulle tuota Acon Natuvive-sarjan silmänympärysvoidetta. Vaikka se on noita agecontrol-tuotteita, se on tarkoitettu reilu 30-vuotiaille. Itse olen vielä hitusen alle 30 ja käytän tuota mieluusti. Silikonejahan siinä on, mutta ai sitä silottavuutta! <3 Olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteesi siitä!

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tää. Ja tietty tän blogin innostamana hankittu 😀 Olen tykännyt, hain juuri toisen tuubin kaupasta. Mun silmänympäryksillä ei oo mitään eritystarpeita, niin tuntuisi typerältä maksaa jostain merkkituotteesta moninkertaista hintaa kuin tästä.

  Suosittelin tätä myös mun äidille, jolla on ehkä maailmankaikkeuden herkimmät silmät. Oon saanut siltä rasvan jos toisenkin, kun se ei voi käyttää melkein mitään. No tätäpäs pystyikin ja tuntuu kuulemma hyvältä tuotteelta. 🙂

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Sinun suosituksestasi joskus ostin tämän ja on kyllä loistava tuote ollut!

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Miustakin ois hauska joskus tietää miten monia (miun lisäks) oikeestaan autat valinnoissa eri tuotteiden välillä 🙂

 18. 18

  sanoo

  Piti tulla ihan asiasta tehden tänne ilmoittamaan, että nyt olen minäkin hankkinut Pirkan silmänympärysvoiteen ja ihan sinun suosituksesi johdosta! 🙂 Eikä todellakaan ole ensimmäinen tuote…

  Vielä en ole kerinnyt testaamaan, joten mielipidettä voiteesta ei valitettavasti ole jaettavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *