Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa!

Lumene on uudistanut kivipuuterinsa ja uusi versio kulkee nimellä Touch of Radiance Valopuuteri.
Lumenella ei ole enää muita kivipuutereita saatavilla ja vaikka nimi ”Valopuuteri” saattaakin pelottaa joitakin tuotteeseen tarttuneita teen heti selväksi, ettei tuote tuo kasvoille mitään voimakasta shimmeriä, glitteriä tai tee kasvoista muutenkaan pimeässä valetavalle kansalle tarkoitettua majakkaa.

Tuote vaan jättää heleän pinnan.


Tykkään itse, että kivipuuteri tuntuu iholla ohuelta (tai no, ettei se itseasiassa pahemmin siis edes tunnu iholla), näyttää kevyeltä ja luonnolliselta sekä saa ihon tuntumaan rasvattomalta ja mattaiselta. Tahdon kuitenkin, että iho jää silti heleän näköiseksi eikä vahvasti tunkkaisen mattaiselta näyttäväksi.
Lumenen Valopuuteri menee juurikin näihin kriteereihin. 
Iho tosiaankin tuntuu puuterin jäljiltä mattaiselta, mutta näyttää heleältä. Puuteri pitää ihon hyvin mattaisena pitkään olematta kuitenkaan liian kuiva omalle kuivuuteen taipuvaiselle ihollenikaan.
Mistä tämä hyvä mattaisuus sitten muuten pääosin johtuu? Puuterin edeltäjää, Matte Harmony -kivipuuteria mainostettiin trendin mukaisesti talkittomana (sillä hetkellä kun talkki oli se ”pahis”), mutta tähän koostumukseen talkki on palannut. Itse pidän siitä, sillä puuteri pysyy tosiaan pitkään mattaisena ja hyvänä iholla.

Koska puuteri on iholla hyvin kevyt eikä heleys tosiaan jää iholle shimmerinä, sopii puuteri paitsi nuoremmalle, myös aikuisemmallekin iholle loistavasti. 
 
Pidin puuterista muuten todella paljon, mutta nämä puutereiden mukana tulevat vipat ovat usein aivan käsittämättömän huonoja. Tämänkin mukana tullut vippa oli minusta jotenkin liian jäykkä vaikkakin pinnaltaan pehmeähkö.  Niin tai näin, mutta tuon vipan kanssa käytettynä puuteri ei levittynyt iholle minun makuuni tarpeeksi kauniisti (eli ohuesti ja tasaisesti), joten jouduin käyttämään levitykseend toista vippaa. Sen kanssa tuote kyllä toimi kuin unelma!

 
(Muistattehan, että puuterisiveltimellä sipaistuna saadaan aikaan kevyin jälki, vipalla pyyhkäisemällä hieman mattaisempi ja kestävämpi ja ja vipalla iholle painellen se kaikkein mattaisin ja kestävin.)
 
Tykkäsin siis ja suosittelen! Itselläni tämä Lumenelta kokeiltavakseni saama tuote jää vakiokäyttöön. (Vipan viskasinkin jo tosin roskiin…)
Hintaa Lumenen Touch of Radiance Valopuuterilla on noin 14,90 euroa ja sävyjä on saatavilla kuusi. Oma sävyni on sävy numero 1, joka on läpikuultava vaalea sävy (täydellinen vaalealle iholleni, ei tummu). Sävyt 2 ja 4 ovat punapohjaisia ja sävyt 3 ja 5 keltapohjaisia (sama numerointi pätee muissakin Lumenen meikkipohjissa).  Saatavilla on myös tummempi sävy numero 6.
Oletteko jo kokeilleet Lumenen uudistuneen kivipuuterin?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ostin heti kun näin ja oon aivan samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä kirjoitit, vippaa myöten 🙂 Mun kaikkien aikojen suosikki puuteri on ollut sellainen Lumenen valkoisessa rasiassa ollut "läpinäkyvä", sitä oli vaan se sävy

 2. 2

  Miniananas sanoo

  En ole kyllä koittanut tuota, mutta kun koko viime viikon marisin miten naamani näyttää kamaln tunkkaiselta, saatan hyvinkin käväistä hakemassa sen itselleni. 😀 teit postauksen täydelliseen aikaan!

 3. 4

  sanoo

  Eikös tuo nyt ole tasan samaa kamaa kuin se, mitä Lumene möi vuosia sitten, veti hetkeksi pois myynnistä (laitoin muuten vihaista palautetta!) ja palautti taas (valkoinen rasia) ja nyt sitten tällainen rasia?

  • 4.1

   sanoo

   Niin minäkin oletin ennen kokeilua, mutta tämä jättää huomattavasti heleämmän pinnan. Ei siis ole samaa. 🙂

 4. 6

  sanoo

  Mikä sitten olisi hyvä vippa? Itellä puuterien käytössä ongelmana just tuo vipan käyttö, nykyisellä kun ei tee yhtikäs mitään…

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  äläpä panttaa sitä tietoa hyvästä vipasta kun ihmistä kiinnostaa!

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Iteselläni tämä tuote odottaa laatikossa valmiina,kun rimmelin vanha kivipuuterini loppuu 🙂
  Ostin kun oli alessa 10 e ja ihastuin siihen kaverini suosittelemana

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Vaikka tää on jo vanhahko juttu, niin minuakin kiinnostaisi kovasti tietää, millaista vippaa käytät. Olisin vinkistä tosi iloinen!

  • 10.1

   Anonyymi sanoo

   Kiitos vastauksesta 🙂 Onkohan se samantyylinen kuin esim MUS:n vipat, multa lyötyis sellanen, täytyypä kokeilla 🙂 Onnea sulle uusiin haasteisiin!

  • 10.2

   sanoo

   En ole hetkeen katsonut MUS:in vippoja, mutta ainakaan ennen en ole nähnyt kellään tällaisia samanlaisia pehmeitä samettivippoja myynnissä Suomessa. :/

   Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *