Välitön expertti

Käydessäni Tukholman Bootsissa (PUB-tavaratalon alakerrassa) oli minun tietysti pakko ostaa jotain. Ihan vaan sen kunniaksi, että kyseinen ketju on vihdoin rantautunut edes näin lähelle minua.

Sillä hetkellä tarvitsin hyttiini hajusteetonta vartalovoidetta, sillä syysmyrskyissä keinuvan laivan hytissä on aivan suunnattoman ällöttävää rasvata itsensä normaalisti niin ihanasti tuoksuvilla vartalovoiteilla. Laivan keinunta saa aikaan helposti pientä pahoinvointia ja jatkuvasta nenään tuleva missä muualla tahansa ihanalta tuoksuva voide voikin näissä olosuhteissa yhtäkkiä muuttua maailman kuvottavimmaksi tuotteeksi ja siihen voi pahimmassa tapauksessa kehittää ikuisen inhosuhteen ihan vaan näiden kamalien assosiaatioiden pohjalta. Syysmyrskyissä keinuessa täytyykin hytistäni siis aina löytyä harjusteeton vartalovoide kaiken varalta.

Halusin kokeilla Bootsin omaa vartalovoidetta ja nappasin mukaani muutaman eruon hintaan kookkaan 500 ml pönikän Expert Instant Soothing lotionia, joka on siis peruskosteuttava hajusteeton vartalovoide. Laivan kuiva sisäilma kuivattaa vartaloni ihon helposti ihan kuiville läikille asti, joten tehokas kosteutus on tärkeää.

Bootsin vartalovoide ei ole koostumukseltaan kovin paksua, mutta tekee hommansa sitäkin paremmin. Voiteessa on paljon kosteutta sitovaa glyseriiniä sekä petrolatumia, eli suomeksi sitä oi niin kamalaa ja pelottavaa mineraaliöljyä, joka on itseasiassa todella tehokas ihon pehmittäjä ja mitä parhain aine lukitsemaan kosteutta alleen. Tällä sisällöllä varustettua voidetta en laittaisi koskaan kasvoilleni näppyjen pelossa, mutta vartaloni kuivuvalla iholla tämä on aivan ässä. (Ja rehellisesti sanottuna suosittelen myös jättämään muut mahdolliset näppylöihin taipuvaiset ihonosanne ilman tätä.)

Jo parin käyttökerran jälkeen tämä saa kaikki kuivat läikät katoamaan iholtani ja tekee ihostani ihanan sileän ja pehmeän. Toki hajusteettomuus on tällaiselle tuoksuihin tottuneelle tylsää, mutta välillä voiteen on vain oltava sellainen.

Jos siis matkaatte Ruotsiin, Englantiin tai muuhun Boots-maahan, suosittelen kokeilemaan tätä todella peruskoostumuksella tehtyä ihon tehopehmittäjää ja -kosteuttajaa.

Onko joku kokeillut tätä tai muita Bootsin omia tuotteita (tällä kertaa No7 poissulkien)?

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Äitini tuo aina Lontoon reissuiltaan tuliaisiksi Bootsin tuotteita, rasvoja, deodorantteja, hammastahnoja lähinnä. Tällä hetkellä taitaa kaapissani olla odottamassa käsirasva ja kylpymaito, ja satunnaiskäytössä on Wonderbalm, joka on tarkoitettu ihon kuivimpiin kohtiin, kyynärpäihin, kantapäihin, polviin ja huuliin. Itse käytän tuota huulten tehokosteutukseen.

  Ihania, perushyviä ja halpoja tuotteita. 🙂 Olisivat jopa tylsiä, jos niitä saisi Suomesta. 😉

  -M-

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Ostin Thaimaasta vuosi sitten Bootsin oman kasvojenpuhdistusgeelin. Bootsista hurmaantuneena luin putsarin taustatekstit vähän huonosti ja sen yksi ominaisuus olikin aasialaisittain yleinen vaalennus. Siitä huolimatta käytin koko tuubin loppuun ja olisin ostanut uuden, jos siihen olisi ollut mahdollisuus.

  Hyvä, noin euron tai kaksi maksanut perusputsari meikkien ja muun lian puhdistamiseen, eikä geelimäisestä koostumuksestaan huolimatta kuivattanut ihoa lainkaan. Todennäköisesti samaa tuotetta myydäään Euroopassa kirkastavana tuotteena, koska jotain kirkastavaa/heleyttävää vaikutusta mielestäni huomasin.

  Aina ennen nauroin poikaystävälle, joka on vahingossa ostanut Thaimaasta vaalentavaa aurinkorasvaa, deodoranttia ja suihkusaippuaa, mutta tuolloin sain nauraa itselleni. 😀

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Suosittelisin lämpimästi kaikkia kuivaihoisia tutustumaan apteekissa myytävään Locobase repair rasvaan.

  Tämä on aivan fantastinen HG tuote. Vähän 8h creamin tapaan sopii ihan mihin vain, mutta on (omasta mielestäni) huomattavasti tehokkaampi. Toimii niin kuiviin läikkiin, kuin rohtuneisiin huuliinkin.
  Tosi rasvaistahan tuo on ja esim kasvoilta täytyy puhdistaa aamulla, jos yöksi laittaa.

  Itse käytän tuota myös sekoittamalla pienen määrän tavalliseen vartalovoiteeseen silloin, kun iho tuntuu erityisen kuivalta.

  Kovin hyvin/nopeastihan noin rasvainen rasva ei tietysti imeydy, mutta mielestäni verrattain paremmin kuin moni muu tehotökötti.

  Pieni tuubi irtoaa apteekista alle kympillä ja tuote on todella riittoisaa.

  Ainoa miinus lienee kosmetiikka intoilijan näkökulmasta varsin tylsä ja tyylitön ulkonäkö, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
  -Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *